יוסי22 כתב:לא התכוונתי שהוא ירד בפועל אלא שהוא אמור לרדת וזה למרות שהוא שחקן מצוין והתרומה של לקבוצה היא הרבה מעבר לסטטיסטיקה .
אחת הסיבות שהוא מקבל השנה יותר דקות זה החיסרון של מאצ'בן ודי ברור לי שבשלבים היותר מתקדמים הדומיננטיות של בלו תפגע במכבי כמו כל פעם שהוא היה יותר מידי דומיננטי (למשל העונה האחרונה של פיני שבה מכבי שיחקה בלי גבוהים).
זה לא מוריד ממנו כלום כי הוא באמת שחקן עם תרומה עצומה לקבוצה אבל מבחינתי ב-15 דקות הוא יתרום יותר לאורך עונה שלמה.
אני באמת לא מבין מניין מגיעות התובנות הללו.
נכון לעכשיו, בלו נותן את העונה הטובה ביותר שלו במדי מכבי (ואולי הטובה ביותר שלו בקריירה); הוא אחד מארבעת השחקנים הבודדים של מכבי שקולעים בדאבל פיגרס (כאשר פארמר יעזוב, ישארו רק שלושה), הוא מוביל את מכבי by far באחוזים משלוש, הוא עוזר ברבאונד וגם נותן הגנה טובה.
נוסף על כך, בלו מראה העונה דברים שלא ראינו ממנו מעונות קודמות - חדירות טובות לסל, מסירות חכמות וגם משחק פוסט-אפ לא רע.
איך שלא הופכים את זה, שחקן כמו בלו לא רק שלא צריך לשחק פחות, אלא הרבה יותר, במיוחד בעונה בה מכבי מתקשה מאוד בהתקפה וחלשה מאוד בתחום הקליעה.
אני גם לא רואה את הקשר לחסרונו של מצ'באן שרוב הזמן שיחק בכלל בעמדה מס' 5 והדקות שלו מתחלקות בין ג'יימס והנדריקס.