ריצ'ארד הנדריקס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריצ'ארד הנדריקס

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 14:38

יוסי22 כתב:לא התכוונתי שהוא ירד בפועל אלא שהוא אמור לרדת וזה למרות שהוא שחקן מצוין והתרומה של לקבוצה היא הרבה מעבר לסטטיסטיקה .

אחת הסיבות שהוא מקבל השנה יותר דקות זה החיסרון של מאצ'בן ודי ברור לי שבשלבים היותר מתקדמים הדומיננטיות של בלו תפגע במכבי כמו כל פעם שהוא היה יותר מידי דומיננטי (למשל העונה האחרונה של פיני שבה מכבי שיחקה בלי גבוהים).

זה לא מוריד ממנו כלום כי הוא באמת שחקן עם תרומה עצומה לקבוצה אבל מבחינתי ב-15 דקות הוא יתרום יותר לאורך עונה שלמה.

אני באמת לא מבין מניין מגיעות התובנות הללו.
נכון לעכשיו, בלו נותן את העונה הטובה ביותר שלו במדי מכבי (ואולי הטובה ביותר שלו בקריירה); הוא אחד מארבעת השחקנים הבודדים של מכבי שקולעים בדאבל פיגרס (כאשר פארמר יעזוב, ישארו רק שלושה), הוא מוביל את מכבי by far באחוזים משלוש, הוא עוזר ברבאונד וגם נותן הגנה טובה.
נוסף על כך, בלו מראה העונה דברים שלא ראינו ממנו מעונות קודמות - חדירות טובות לסל, מסירות חכמות וגם משחק פוסט-אפ לא רע.

איך שלא הופכים את זה, שחקן כמו בלו לא רק שלא צריך לשחק פחות, אלא הרבה יותר, במיוחד בעונה בה מכבי מתקשה מאוד בהתקפה וחלשה מאוד בתחום הקליעה.

אני גם לא רואה את הקשר לחסרונו של מצ'באן שרוב הזמן שיחק בכלל בעמדה מס' 5 והדקות שלו מתחלקות בין ג'יימס והנדריקס.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 16:27

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:
בלו כבר מתחיל לרדת בדקות שלו ולטעמי התרומה הכי גדולה ממנו באה כשהוא שחקן של 10-15 דקות בממוצע כששוב זה תלוי ביום .

:o
מאיפה המידע הזה?
בלו משחק העונה יותר דקות מאשר בעונה שעברה ונותן את אחת העונות הטובות ביותר שלו במכבי(הן מבחינת כמות דקות וכמות נקודות).

עכשיו שבדקתי את זה הנתון הזה פשוט לא נכון אלא אם כן אתה קורא לפחות מחצי דקה הפרש יותר דקות .
יוסי22

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 18:27

יוסי22 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:
בלו כבר מתחיל לרדת בדקות שלו ולטעמי התרומה הכי גדולה ממנו באה כשהוא שחקן של 10-15 דקות בממוצע כששוב זה תלוי ביום .

מאיפה המידע הזה?
בלו משחק העונה יותר דקות מאשר בעונה שעברה ונותן את אחת העונות הטובות ביותר שלו במכבי(הן מבחינת כמות דקות וכמות נקודות).

עכשיו שבדקתי את זה הנתון הזה פשוט לא נכון אלא אם כן אתה קורא לפחות מחצי דקה הפרש יותר דקות .

לפי בדיקה שערכתי, בלו שיחק בעונה שעברה 22:58 דקות למשחק ואילו העונה הוא משחק 23:27.
טרם סיימתי את התואר במתמטיקה (נשארו לי עוד כמה קורסים), אבל לכל הידוע לי 23:17 דקות למשחק זה יותר מ 22:58 ולכן אני מסיק שבלו משחק העונה יותר מבעונה שעברה. כלומר, לשאלה האם בלו משחק העונה יותר מבעונה שעברה, התשובה היא כן. (אלא אם כן אתה מכיר נתונים אחרים).

הגדלתי ראש ובדקתי באיזו עונה בעבר בלו העמיד ממוצע הנקודות הגבוה ביותר וגילית שמספר זה היה לפני שתי עונות, אז בלו אז העמיד ממוצע של 9.3 נקודות למשחק.
העונה בלו מעמיד ממוצע של 10.5 נקודות למשחק, כלומר, כרגע בלו מעמיד את ממוצע הנקודות הגבוה ביותר שלו במדי מכבי, לפחות עד השלב הנוכחי של עונה זו.
הגדלתי ראש אפילו קצת יותר ובדקתי מתי בלו שיחק יותר דקות מאשר אילו הוא משחק העונה וגיליתי שהיתה רק עונה אחת כזו (לפני שנתיים) בה בלו שיחק בסה"כ 9 שניות יותר ממה שהוא משחק עכשיו.

מכל המחקר שעשיתי, אני מסיק שכעת בלו מעמיד תצוגה התקפית מהטובות ביותר שלו במדי מכבי ומשחק את משחק הדקות הרב ביותר, פרט לעונה אחת (שגם בה הוא שיחק בערך את אותה כמות דקות כמו שהוא משחק העונה). כאשר אני מוסיף לכך את העובדה שהעונה מכבי חלשה בנושא הקליעה וזקוקה לקלעי (ובלו הוא כרגע הקלעי הטוב ביותר של הקבוצה), אני באמת לא מצליח להבין מדוע בלו צריך לשחק העונה מספק מועט יותר של דקות. אבל אולי זה רק אני...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 19:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא בטוח ב100%.
יכול להיות שמכבי תשים יד על הלפרין ולאנדסברג. במצב כזה, סגרת את החמישייה בSG, ושני מחליפים ברכז וב2-3. יש גם את פניני ב-3.
מה שמחייב אותך להביא רכז אחד טוב ויקר, ואולי עוד איזה זר צעיר.

קו אחורי שיכלול את הרכז, הלפרין, לאנדסברג, פניני ויוגב הוא קו אחורי טוב. אם ייצורף אליו עוד איזה שחקן צעיר ומבטיח, אז אנחנו רק נרוויח.
אני מניח שגם טל יישאר צהוב שנה הבאה, וצריך להחשיב גם אותו.

הלפרין הולך להיות מאוד יקר בהתחשב בזה שהוא ישראלי וגם לאנדסברג לא יבוא בחינם. צריך עוד רכז פותח ברמה גבוהה. זה הולך להיות קו אחורי לא זול בכלל.

בסדר גמור. על איכות צריך לשלם.
אם יותם ולאנדסברג יגיעו בשנה הבאה, למכבי תהיה קבוצה סופר ישראלית עם אוחיון, יותם, לאנדסברג, פניני, ליאור ובלו כשחקנים בכירים כולם.
יש כמובן גם את טל, שזה סה"כ 7 שחקנים. תוסיף אליהם את ריצ', סופו ומצ'באן ועוד רכז אחד מצויין, ויש לך קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2011, 19:34

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
יכול להיות שמכבי תשים יד על הלפרין ולאנדסברג. במצב כזה, סגרת את החמישייה בSG, ושני מחליפים ברכז וב2-3. יש גם את פניני ב-3.

קו אחורי שיכלול את הרכז, הלפרין, לאנדסברג, פניני ויוגב הוא קו אחורי טוב. אם ייצורף אליו עוד איזה שחקן צעיר ומבטיח, אז אנחנו רק נרוויח.

הלפרין הולך להיות מאוד יקר בהתחשב בזה שהוא ישראלי וגם לאנדסברג לא יבוא בחינם. צריך עוד רכז פותח ברמה גבוהה. זה הולך להיות קו אחורי לא זול בכלל.

אם יותם ולאנדסברג יגיעו בשנה הבאה, למכבי תהיה קבוצה סופר ישראלית עם אוחיון, יותם, לאנדסברג, פניני, ליאור ובלו כשחקנים בכירים כולם.
יש כמובן גם את טל, שזה סה"כ 7 שחקנים. תוסיף אליהם את ריצ', סופו ומצ'באן ועוד רכז אחד מצויין, ויש לך קבוצה.

זו יכולה להיות קבוצה מצויינת בתנאי שהרכז יהיה מהשורה הראשונה. לגבי מאצ'בן - זה תלוי בתקציב. אם הברירה היא בין לשים עוד מליון דולר על רכז לבין מאצ'בן, אני בוחר באופציה הראשונה. להחזיק שחקן כמו מאצ'בן על הספסל זו פריבילגיה. רכז מהשורה הראשונה זה הכרח.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 19:34

אתה עושה צחוק או מה בדיוק?

לא צריך ללמוד תואר למתטיקה כדי לדעת לקרוא ואני מצטט " אלא אם כן לפחות מחצי דקה אתה קורא יותר" היית יכול לחסוך את כל עבודת המחקר לו היית קורא את מה שכתבתי .

ולגופו של ענין הפרש של חצי דקה על 6 משחקים (או לאורך עונה שלמה ) הוא הפרש זניח , במקומותינו קוראים לזה ללא שינוי .

אם כבר עבודת מחקר אז לא רק שבלו משחק את אותו מספר דקות גם סופו אליהו והנדריקס שמרו פחות או יותר על דקות המשחק מהעונה החולפת כשמנסים לנתח את הנתונים זה נראה לא הגיוני כי הסרבי החביב שיחק כמעט 10 דקות בממוצע לעומת פחות מ-5 דקות לשון ג'יימס ואז מבינים שבשנה שעברה היו שני חלקים לעונה החלק שבו מכבי שיחקה ללא מצ'באן ודיוויד התלונן על דלילות בקו הקידמי והחלק השני שבו מצ'באן שיחק 10 דקות בממוצע . אין נתונים על כל חלק בנפרד באתר היורוליג אבל אם היו היית רואה איך הדקות ננגסות באופן רוחבי , מה שבטוח לא נכון זה שהוא לקח מסופו דקות שהוא יכול למשוך בהן כי כשסופו יכול לשחק הוא משחק , אין ברירה אלא להסיק שהדקות שלו באו בעיקר על חשבונם של ליאור , הנדריקס ובלו .
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 דצמבר 2011, 19:35

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

שאפילו מתאימה לחוקים של קופל.... :dance4
למרות שאני עדיין לא חושבת שזה רעיון טוב לתת ללאנדסברג להיות ה-3 המרכזי והפותח שלנו, אולי הייתי מוסיפה עוד זר טוב בעמדות 2-3 שיוכל לפצות על חולשה אפשרית של לאנדסברג ואולי גם הלפרין (שכולנו מכירים את הנטיות שלו להיעלם מידי פעם).
מי יודע, אולי בסוף עוד נשנה את דעתינו על לאנגפורד והוא יראה מה הוא באמת יודע ויוכל להיות אותו זר....

מה גם שיש לך 11 שחקנים בקבוצה כך שיש מקום לעוד אחד :cool
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 19:40

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:

מאיפה המידע הזה?

לפי בדיקה שערכתי, בלו שיחק בעונה שעברה 22:58 דקות למשחק ואילו העונה הוא משחק 23:27.
טרם סיימתי את התואר במתמטיקה (נשארו לי עוד כמה קורסים), אבל לכל הידוע לי 23:17 דקות למשחק זה יותר מ 22:58 ולכן אני מסיק שבלו משחק העונה יותר מבעונה שעברה. כלומר, לשאלה האם בלו משחק העונה יותר מבעונה שעברה, התשובה היא כן. (אלא אם כן אתה מכיר נתונים אחרים).

הגדלתי ראש ובדקתי באיזו עונה בעבר בלו העמיד ממוצע הנקודות הגבוה ביותר וגילית שמספר זה היה לפני שתי עונות, אז בלו אז העמיד ממוצע של 9.3 נקודות למשחק.
העונה בלו מעמיד ממוצע של 10.5 נקודות למשחק, כלומר, כרגע בלו מעמיד את ממוצע הנקודות הגבוה ביותר שלו במדי מכבי, לפחות עד השלב הנוכחי של עונה זו.
הגדלתי ראש אפילו קצת יותר ובדקתי מתי בלו שיחק יותר דקות מאשר אילו הוא משחק העונה וגיליתי שהיתה רק עונה אחת כזו (לפני שנתיים) בה בלו שיחק בסה"כ 9 שניות יותר ממה שהוא משחק עכשיו.

מכל המחקר שעשיתי, אני מסיק שכעת בלו מעמיד תצוגה התקפית מהטובות ביותר שלו במדי מכבי ומשחק את משחק הדקות הרב ביותר, פרט לעונה אחת (שגם בה הוא שיחק בערך את אותה כמות דקות כמו שהוא משחק העונה). כאשר אני מוסיף לכך את העובדה שהעונה מכבי חלשה בנושא הקליעה וזקוקה לקלעי (ובלו הוא כרגע הקלעי הטוב ביותר של הקבוצה), אני באמת לא מצליח להבין מדוע בלו צריך לשחק העונה מספק מועט יותר של דקות. אבל אולי זה רק אני...

תעשה מה שמלמדים אותנו... תעבור למישור התדר. שם הכל מסתדר בדר"כ. :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 22:50

יוסי22 כתב:אתה עושה צחוק או מה בדיוק?

לא צריך ללמוד תואר למתטיקה כדי לדעת לקרוא ואני מצטט " אלא אם כן לפחות מחצי דקה אתה קורא יותר" היית יכול לחסוך את כל עבודת המחקר לו היית קורא את מה שכתבתי .

ולגופו של ענין הפרש של חצי דקה על 6 משחקים (או לאורך עונה שלמה ) הוא הפרש זניח , במקומותינו קוראים לזה ללא שינוי .

אם כבר עבודת מחקר אז לא רק שבלו משחק את אותו מספר דקות גם סופו אליהו והנדריקס שמרו פחות או יותר על דקות המשחק מהעונה החולפת כשמנסים לנתח את הנתונים זה נראה לא הגיוני כי הסרבי החביב שיחק כמעט 10 דקות בממוצע לעומת פחות מ-5 דקות לשון ג'יימס ואז מבינים שבשנה שעברה היו שני חלקים לעונה החלק שבו מכבי שיחקה ללא מצ'באן ודיוויד התלונן על דלילות בקו הקידמי והחלק השני שבו מצ'באן שיחק 10 דקות בממוצע . אין נתונים על כל חלק בנפרד באתר היורוליג אבל אם היו היית רואה איך הדקות ננגסות באופן רוחבי , מה שבטוח לא נכון זה שהוא לקח מסופו דקות שהוא יכול למשוך בהן כי כשסופו יכול לשחק הוא משחק , אין ברירה אלא להסיק שהדקות שלו באו בעיקר על חשבונם של ליאור , הנדריקס ובלו .

שוב, אני מאמץ את כל הידע, היכולת והכמעט תואר שיש לי במתמטיקה, וגורס שחצי דקה יותר זה אמת יותר.
נראה לי קצת די תמוהה לציין את העובדה שבלו משחק יותר, לומר זה נכון ואז לומר שזה לא נכון. לא כ"כ מבין את הלוגיקה כאן.
אגב, בלו שיחק היום יותר דקות ועת הוא משחק 23:56 דקות למשחק, שזה רשמית הממוצע הגבוה ביותר בקריירה שלו.
אבל עזוב, אילו רק עובדות...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 23:01

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

שאפילו מתאימה לחוקים של קופל.... :dance4
למרות שאני עדיין לא חושבת שזה רעיון טוב לתת ללאנדסברג להיות ה-3 המרכזי והפותח שלנו, אולי הייתי מוסיפה עוד זר טוב בעמדות 2-3 שיוכל לפצות על חולשה אפשרית של לאנדסברג ואולי גם הלפרין (שכולנו מכירים את הנטיות שלו להיעלם מידי פעם).
מי יודע, אולי בסוף עוד נשנה את דעתינו על לאנגפורד והוא יראה מה הוא באמת יודע ויוכל להיות אותו זר....

מה גם שיש לך 11 שחקנים בקבוצה כך שיש מקום לעוד אחד :cool

לא צריך עוד אחד. זה בדיוק העניין. אפילו בשלוש מסגרות, יש לנו שחקנים לא מרוצים שלא משחקים.
שייר עציץ, ג'יימס בקושי רואה מגרש, ליאור לא בכושר, פניני לא בכושר וכו'.

אני דווקא כן חושב שלשים הרבה כסף על שחקן ברמה של פארמר (או ארויו לצורך העניין), לשים סביבו שחקן מצויין כמו יותם, ומאחוריהם כמה מחליפים טובים.
זה אמור להיות מספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 23:05

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:

מאיפה המידע הזה?

תעשה מה שמלמדים אותנו... תעבור למישור התדר. שם הכל מסתדר בדר"כ. :laugh1

בשביל זה צריך לבחור בסיס אורתונרמלי במרחב מכפלה פנימית. אני לא בטוח שתהליך גרהם-שמידט יעבוד כאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 דצמבר 2011, 23:08

יוני, אם אתה הופך את טל לפוסטר ואת אוחיון למחליף שהוא אמור להיות, מס' דקות של התלהבות ולא מעבר, כבר צמצמת את הרוטציה כך שיש לך מקום לעוד שחקן מוביל.

מה אני אגיד, אני לא חושבת שזה נכון לתת ללאנדסברג להיות ה-3 המוביל שלנו, זה פשוט סיכון גדול מידי.
הזרים הטובים ביותר שהגיעו למכבי מהליגה, היו כאלה שלא תוכננו מלכתחילה להיות שחקנים מובילים, ומשם יכלו רק להפתיע.
אז או שתביא זר מוביל במקום לאנדסברג, או לידו.

אחרת אני לא ממשיכה לשחק איתך את המשחק הזה!!! :tongue1
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2011, 08:05

חנו'ש כתב:יוני, אם אתה הופך את טל לפוסטר ואת אוחיון למחליף שהוא אמור להיות, מס' דקות של התלהבות ולא מעבר, כבר צמצמת את הרוטציה כך שיש לך מקום לעוד שחקן מוביל.

מה אני אגיד, אני לא חושבת שזה נכון לתת ללאנדסברג להיות ה-3 המוביל שלנו, זה פשוט סיכון גדול מידי.
הזרים הטובים ביותר שהגיעו למכבי מהליגה, היו כאלה שלא תוכננו מלכתחילה להיות שחקנים מובילים, ומשם יכלו רק להפתיע.
אז או שתביא זר מוביל במקום לאנדסברג, או לידו.

אחרת אני לא ממשיכה לשחק איתך את המשחק הזה!!! :tongue1

:laugh1

OK, נזרום עם זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2011, 08:20

חביב אורנג'ד כתב:בשביל זה צריך לבחור בסיס אורתונרמלי במרחב מכפלה פנימית. אני לא בטוח שתהליך גרהם-שמידט יעבוד כאן.

:dance4
בסיס אורטונורמלי זה הכי הכי - הדבר הכי שימושי בעולם. אין מצב שאני לא משתמש בזה, לפחות כמה פעמים ביום. בחנות, ברמזור, בביטוח לאומי, בקופת חולים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 13:49

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:בשביל זה צריך לבחור בסיס אורתונרמלי במרחב מכפלה פנימית. אני לא בטוח שתהליך גרהם-שמידט יעבוד כאן.

:dance4
בסיס אורטונורמלי זה הכי הכי - הדבר הכי שימושי בעולם. אין מצב שאני לא משתמש בזה, לפחות כמה פעמים ביום. בחנות, ברמזור, בביטוח לאומי, בקופת חולים...

הוו סופסוף אנשים שמבינים עניין.
:thumbup
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 דצמבר 2011, 16:55

מתמטיקה :throwup2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Angelstrong » 08 דצמבר 2011, 22:11

משחק טוב של הנדריקס היום ממשיך לתת תפוקה
Angelstrong

הודעהעל ידי misha » 25 דצמבר 2011, 20:29

בתוך כך, במכבי תל אביב מרוצים מאוד מהיכולות המקצועית של ריצ'ארד הנדריקס, וכפי שפורסם בוואלה! ספורט, הקבוצה שוקלת לפתוח עימו במו"מ על הארכת חוזהו. מאמן הקבוצה דיוויד בלאט ועוזרו גיא גודס כבר המליצו בפני ההנהלה כי יש "לעשות ככל שניתן" בכדי להשאיר את הנדריקס בקבוצה.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1888035

ויפה שעה אחת קודם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Angelstrong » 25 דצמבר 2011, 20:37

misha כתב:
בתוך כך, במכבי תל אביב מרוצים מאוד מהיכולות המקצועית של ריצ'ארד הנדריקס, וכפי שפורסם בוואלה! ספורט, הקבוצה שוקלת שוקלים לפתוח עימו במו"מ על הארכת חוזהו. מאמן הקבוצה דיוויד בלאט ועוזרו גיא גודס כבר המליצו בפני ההנהלה כי יש "לעשות ככל שניתן" בכדי להשאיר את הנדריקס בקבוצה.

ויפה שעה אחת קודם.

צריך להאריך להנדריקס את החוזה עוד לפני סוף העונה כי הולכות להגיע לו הצעות הרבה יותר טובות מההצעה שמכבי תיתן לו
Angelstrong

הודעהעל ידי misha » 25 דצמבר 2011, 20:39

Angelstrong כתב:
misha כתב:
בתוך כך, במכבי תל אביב מרוצים מאוד מהיכולות המקצועית של ריצ'ארד הנדריקס, וכפי שפורסם בוואלה! ספורט, הקבוצה שוקלת שוקלים לפתוח עימו במו"מ על הארכת חוזהו. מאמן הקבוצה דיוויד בלאט ועוזרו גיא גודס כבר המליצו בפני ההנהלה כי יש "לעשות ככל שניתן" בכדי להשאיר את הנדריקס בקבוצה.

ויפה שעה אחת קודם.

צריך להאריך להנדריקס את החוזה עוד לפני סוף העונה כי הולכות להגיע לו הצעות הרבה יותר טובות מההצעה שמכבי תיתן לו

זאת הכוונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים