הגרלת הטופ 16: מכבי עם בארסה, קאנטו וז'לגיריס.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הגרלת הטופ 16: מכבי עם בארסה, קאנטו וז'לגיריס.

הודעהעל ידי MaccabiTA » 28 דצמבר 2011, 12:37

הגרלה לא קלה, אנחנו די פייבוריטים לעלות (ממקום שני כנראה) אבל הקבוצות מדרג 3 ו4 מאוד מסוכנות.. ז'לגיריס ביום טוב יכולה להפתיע גם את מכבי וגם את בארסה וגם קאנטו לא ישמשו תפאורה אבל שניהם מרגישות כמו קבוצות שיכולות לגנוב נצחון או שתיים לגדולות אבל לא באמת לעלות.. לא מעט תלוי בסדר המשחקים, בארסה במשחק הראשון בבית לדוגמא זה סבירות גבוהה לניצחון שיוסיף המון ביטחון להמשך.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי מכביסט24 » 28 דצמבר 2011, 12:41

החלק הכי נורא של ההגרלה היא ברצלונה, אבל חוץ ממנה ואם גם מסתכלים על הבית שנצטלב עמו, זאת בהחלט הגרלה סבירה! בטח אם נקבל בסופו של דבר את פנר/אולקר...
מצד שני, ברור שכדי לסיים ראשונים בבית נצטרך לעשות את העבודה בעצמנו, כלומר לנצח את קאנטו וז'לגיריס הבינוניות ולנסות לנצח גם את ברצלונה (לפחות בבית), אחרת אף אחת לא תעשה את העבודה בשבילנו.. קשה לי להאמין שקאנטו וז'לגיריס יצליחו לדגדג את נבארו וחבורתו, כך שכל משחק שלנו בבית הזה הוא קריטי!

שיהיה בהצלחה, וטוב ששנה הבאה מחליפים שיטה.. הטופ16 כבר מזמן מיצה את עצמו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי er79 » 28 דצמבר 2011, 12:42

בארסה תפרה אותנו בשני המשחקים של הטופ 16 בעונה שעברה, כך שכלל לא בטוח שנצליח לנצח אותם בבית.
er79

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 דצמבר 2011, 12:44

er79 כתב:בארסה תפרה אותנו בשני המשחקים של הטופ 16 בעונה שעברה, כך שכלל לא בטוח שנצליח לנצח אותם בבית.

בארסה לא תפרה אותנו אלא ניצחה במשחק צמוד בחוץ ואחרי הארכה בבית ,מכבי ביד אליהו פייבוריטית גם מול ברצלונה .

כמובן שלא בטוח שננצח אותם , רחוק מכך ועדיין הפייבוריטית בהיכל היא מכבי , מעניין באמת סדר המשחקים שיכול להיות קריטי.
יוסי22

הודעהעל ידי ריגודו » 28 דצמבר 2011, 12:45

איזה בדיחה היורוליג הזה, איזה מין הגרלה זאת כשכמעט הכל קבוע מראש?? ובסוף עוד יוצאים בתים עם 3 ספרדיות, 2 טורקיות ו2 איטלקיות?? (הבית של מכבי היחדי בלי קבוצות מאותה מדינה).

ובלי קשר, עיון בסגל של קאנטו הביא לתשומת ליבי את העובדה ששניים מהשחקנים מהמשמעותיים של הקבוצה הזאת (מבחינת דקות ותפוקות) הם באזילה ומרקונאטו :laugh2 :duh הכדורסל האיטלקי נשאר בשנות ה90 של המאה הקודמת...
ריגודו

הודעהעל ידי where is the love? » 28 דצמבר 2011, 12:55

שיהיה המון בהצלחה למכבי, כמו שבלאט אמר מי שבא ברוך הבא...

יש לי שתי שאלות, מה קורה עם דיוויד לייטי שחקנה של קאנטו? למה הוא נעלם מהסגל ביורוליג?

ושאלה שניה האם יכול להיות גמר צסק"א ברצלונה, או שהן יכולות להפגש בחצי הגמר?

והכי חשוב המון בהצלחה ובעזרת השם נצליח!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 דצמבר 2011, 12:58

אני מקווה שנקבל במשחק הראשון את ברצלונה בבית, בלי נבארו..
יש לנו יתרון עליהם בעמדות 2,4,5 בלי נבארו..

שיהיה בהצלחה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2011, 12:59

בית לא קל בכלל(ובטח לא הכי קל)
ברצלונה היא הקבוצה הכי טובה באירופה והיא התחזקה מהשנה שעברה אבל משום מה יש לי הרגשה שננצח אותה
אני חושב שדווקא לאנגפורד יכול לנצח(ובגדול)את המאצ'-אפ שלו אם נבארו,לנבארו יהיה קשה מאוד לשמור עליו ואם לאנגפורד גם יסחט ממנו כמה עבירות אז בכלל טוב
קאנטו נראה לי הקבוצה הכי קלה מהדרג השלישי וחייבים לנצח אותה פעמיים
ז'לגיריס לעומת זאת נראית לי החזקה ביותר מהדרג הרביעי(לא מובן לי למה אנשים מזלזלים בה)ויהיה קשה לנצח אותה,נקווה שסמית' יצליח לנטרל את ווימס

בהצלבה נקווה לא לקבל את פנא' כי יהיה קשה מאוד מאוד לעבור אותה(ועוד בטח ללא יתרון ביתיות)

בהצלחה לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2011, 13:01

שתי שאלות:
1)האם ידוע כבר עכשיו מי יוצלבו בפיינל פור?
2)מהם השינויים שיחלו בשנה הבאה ביורוליג?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 דצמבר 2011, 13:12

במקרה ונבארו יהיה פצוע נגד מכבי:

מאלט, אוחיון, פאפס - הוארטס, סאדה
לאנגפורד, בורשטיין - אידסון, רבסדה (who?!)
סמית', פניני - פיט, אינגליש
אליהו, בלו - לורבק, וולאס
סופו, הנדריקס, ג'יימס - ואסקז, פרוביץ', נדונג

אני לא רואה פה הבדלי רמות מטורפות..מספיק לנו שיהיה משחק רע להוארטס וכל ההתקפה של ברצלונה בזבל..
הם קבוצת הגנה מצויינת, אבל אני לא חושב שיש שם מישהו לדוגמא שיכול לעצור את לאנגפורד, אליהו וסופו..
מאלט זה תוספת כוח בקליעות מבחוץ..
נקווה שסמית' יגיע בכושר טוב כמו שהוא נמצא בו לאחרונה..

בלאט חייב להכניס דחוף את פאפס לעניינים, זה מאוד חשוב לשלבים האלה בעונה, הוא השחקן הכי מתאים לשחק נגד הוארטס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 28 דצמבר 2011, 13:32

rc4991 כתב:שתי שאלות:

1. כן. http://www.euroleague.net/competition/format
מי שרוצה להסתכל הלאה על הציוותים האפשריים בפיינל פור, אז אם ניקח את המקום השני ונעלה לפיינול פור בלי ביתיות כמו בעונה שעברה, יש מצב טוב שצסק"א תחכה לנו בחצי. מצד שני, אם נעלה מהמקום הראשון נקבל כנראה קבוצה מהבית הספרדי (ריאל מדריד קרוב לוודאי) וניתן לבארסה וצסק"א להיפגש לפני הגמר. אבל הדרך לשם ארוכה ומפותלת.

2. viewtopic.php?f=2&t=554
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itay92 » 28 דצמבר 2011, 13:33

סך הכל הגרלה שמאוד דומה לשנה שעברה,בית עם ברצלונה ושתי קבוצות שחייבים לנצח בחוץ.
המפתח הוא לנצח קודם כל את ברצלונה בבית ואז לחשוב על ההפרש שנפסיד בחוץ לברצלונה(או להיפך).
וכמו שנה שעברה הבית שלנו מול הבית של פאו ואל תתפלאו אם גם השנה הם לא מסיימים ראשונים.
ד"א מתי ייקבע סדר המשחקים?
itay92

הודעהעל ידי קודי » 28 דצמבר 2011, 13:37

הגרלה סבירה לחלוטין למכבי. ההגרלה היתה יכולה להיות מושלמת אם אולימפיאקוס היתה בבית של פנר במקום פאו אבל אי אפשר לבקש הכל. מכבי יכולה לעבור כל קבוצה בבית המקביל גם ללא יתרון הביתיות. בבית של מכבי, ברצלונה כמובן פייבוריטית, אם כי תלויה מאוד במצבו הבריאותי של נבארו, שאם יהיה פצוע או בכושר רע מכבי בהחלט יכולה להתמודד איתה על המקום הראשון. קאנטו משחקת השנה כדורסל נהדר ולליטאים פוטנציאל טוב, אבל שתיהן פחות טובות ממכבי ואין סיבה שלא נסיים לפניהן. היו לדעתי שני דברים חשובים בהגרלה - קודם כל שהבית המקביל יהיה הבית החלש ביותר ואחר כך שלא נקבל מהדרג השלישי את קאזאן ושני אלה קרו. בבית המקביל לא אופתע אם קאזאן תעלה על חשבון פנר או פאו, כאשר למילאנו אין ממש סיכוי לעלות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 28 דצמבר 2011, 13:41

מכבי פותחת ב-19 בינואר במשחק חוץ בקובנה. נצחון שם יהיה חצי עבודה בדרך לרבע הגמר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי itay92 » 28 דצמבר 2011, 13:45

אני כבר רץ קדימה,בדקתי וגיליתי שאם נסיים שניים בחצי הגמר נפגוש את צסקא(אם תסיים ראשונה בבית שלה).
עריכה:פרסמו את לוח המשחקים
לוח המשחקים לטופ 16
מחזור 1, 19.1.12: ז'לגיריס קובנה - מכבי ת"א
מחזור 2, 26.1.12: מכבי ת"א - ברצלונה
מחזור 3, 2.2.12: קאנטו - מכבי ת"א
מחזור 4, 9.2.12: מכבי ת"א - קאנטו
מחזור 5, 23.2.12: מכבי ת"א - ז'לגיריס
מחזור 6, 1.3.12: ברצלונה - מכבי ת"א
itay92

הודעהעל ידי where is the love? » 28 דצמבר 2011, 13:49

זה טוב לנו שהמשחק הראשון נגד זלגיריס בחוץ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2011, 13:55

where is the love? כתב:זה טוב לנו שהמשחק הראשון נגד זלגיריס בחוץ?

אני חושב שכן,אבל בטוח שטוב שמסיימים בחוץ בברצלונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2011, 13:56

misha כתב:
rc4991 כתב:שתי שאלות:

1. כן. http://www.euroleague.net/competition/format
מי שרוצה להסתכל הלאה על הציוותים האפשריים בפיינל פור, אז אם ניקח את המקום השני ונעלה לפיינול פור בלי ביתיות כמו בעונה שעברה, יש מצב טוב שצסק"א תחכה לנו בחצי. מצד שני, אם נעלה מהמקום הראשון נקבל כנראה קבוצה מהבית הספרדי (ריאל מדריד קרוב לוודאי) וניתן לבארסה וצסק"א להיפגש לפני הגמר. אבל הדרך לשם ארוכה ומפותלת.

2. viewtopic.php?f=2&t=554

תודה,הדרך לפיינל פור עוד ארוכה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: הגרלת הטופ 16

הודעהעל ידי אבי » 28 דצמבר 2011, 13:56

Holiday_Armadillo כתב:ברצלונה
מכבי
קאנטו
ז'לגיריס

מתאים לי..

קיבלת את מה שרצית...
:)
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 13:58

קודי כתב:הגרלה סבירה לחלוטין למכבי. ההגרלה היתה יכולה להיות מושלמת אם אולימפיאקוס היתה בבית של פנר במקום פאו אבל אי אפשר לבקש הכל. מכבי יכולה לעבור כל קבוצה בבית המקביל גם ללא יתרון הביתיות. בבית של מכבי, ברצלונה כמובן פייבוריטית, אם כי תלויה מאוד במצבו הבריאותי של נבארו, שאם יהיה פצוע או בכושר רע מכבי בהחלט יכולה להתמודד איתה על המקום הראשון. קאנטו משחקת השנה כדורסל נהדר ולליטאים פוטנציאל טוב, אבל שתיהן פחות טובות ממכבי ואין סיבה שלא נסיים לפניהן. היו לדעתי שני דברים חשובים בהגרלה - קודם כל שהבית המקביל יהיה הבית החלש ביותר ואחר כך שלא נקבל מהדרג השלישי את קאזאן ושני אלה קרו. בבית המקביל לא אופתע אם קאזאן תעלה על חשבון פנר או פאו, כאשר למילאנו אין ממש סיכוי לעלות.

אולי' ופנא לא היו יכולות להתחלף, בגלל שפנא היו עם צסק"א בשלב הראשון, ואולי' עם צסק"א בבית
אני לא מבין למה כולם מבסוטים על הבית המצטלב. 4 הקבוצות שם הם קבוצות טובות. פנא בהצלבה זה סיוט, פנר קבוצה טובה מאוד, עם קהל אדיר, קאזאן קבוצה יוצאת מהכלל, שיכולה בהחלט להפתיע, קבוצה חזקה מאוד, ומילאנו קבוצה עם סגל אדיר, שפתחה, רע, אבל לקראת הסוף התחזקה קצת, וניצחה את פרטיזן בפרטיזן, במשחק לא פשוט בכלל, ואם הם יתחילו להתחבר, עם הסגל האדיר שהם בנו, זה עוד קבוצה לא קלה.
בכל מקרה, כל שאר הבית גם לא קלים בכלל, ועושה רושם שהשנה היורוליג במיטבו, עם הרבה קבוצות חזקות.
לגבי הבית של מכבי, בארסה זה ממש ממש לא קבוצה בלתי עבירה. צסק"א לטעמי קבוצה חזקה ממנה. בארסה נראת בזמן האחרון לא מבריקה במיוחד, נבארו פצוע ועד שיחזור לכושר בהחלט אפשר לעקוץ אותם (המשחק השני הוא נגדם בנוקיה), וזה בכלל לא בשמיים.
את קאנטו אני לא כל כך מכיר, אבל עושה רושם של קבוצה נחמדה, בלי שמות גדולים וכוכבים, עם שחקנים וותיקים, אבל לא קבוצה שצריכה לעבור אותנו.
ז'לגיריס עשו הרבה רעש בתחילת השנה, אבל נראים די בינוניים מאז. החתימו כמה שחקנים לפי מה שהבנתי, וצריך גם אותם לעבור. צריך להתרכז בווימס ופופוביץ', ושהשאר ישחקו כמה שהם רוצים.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים