המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
ואל תתחילו לי עם הנאומים של ''מה? כל משחק חייבים לשחק הכי טוב שיש? זה טבעי שיהיו משחקים פחות טובים''..אני יודעת,אני לא מבקשת את הראש של אף אחד פה..זה פשוט מעצבן זה הכל..
את צודקת. רוב השחקנים גילו כושר לא טוב במיוחד: סופו, אוחיון והנדריקס.
מאלט היה בסדר, במיוחד במחצית השניה, בה הוא הראה גם הגנה טובה מאוד (כנראה אצלו זה שאלה של רצון ולא של כשרון).
אבל לפי מה שאני רואה, מבין הזוג לאנגפורד + מאלט, דווקא ללאנגפורד יש סיכוי טוב יותר להפוך לרכז תחת הדרכה צמודה של בלאט.
בלאט אמר שההגנה הטובה שלו זה תוצאה ישירה של פחות דקות מאשר בשרלרואה..שזה בהחלט הגיוני..
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
ואל תתחילו לי עם הנאומים של ''מה? כל משחק חייבים לשחק הכי טוב שיש? זה טבעי שיהיו משחקים פחות טובים''..אני יודעת,אני לא מבקשת את הראש של אף אחד פה..זה פשוט מעצבן זה הכל..
מאלט היה בסדר, במיוחד במחצית השניה, בה הוא הראה גם הגנה טובה מאוד (כנראה אצלו זה שאלה של רצון ולא של כשרון).
אבל לפי מה שאני רואה, מבין הזוג לאנגפורד + מאלט, דווקא ללאנגפורד יש סיכוי טוב יותר להפוך לרכז תחת הדרכה צמודה של בלאט.
בלאט אמר שההגנה הטובה שלו זה תוצאה ישירה של פחות דקות מאשר בשרלרואה..שזה בהחלט הגיוני..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
אם כבר מדברים על ההגנה שלו, הוא מזכיר לי את שארפ של לפני 3 שנים, קרצייה אמיתית, נדבק לגופייה של השחקן..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
אם כבר מדברים על ההגנה שלו, הוא מזכיר לי את שארפ של לפני 3 שנים, קרצייה אמיתית, נדבק לגופייה של השחקן..
בדיוק רציתי להגיד שמאלט יכול להיכנס לנישה של דרק. קלעי אבסולוטי משלוש, שומר טוב וקרצייתי ומדי פעם עוזר בניהול המשחק ובמסירות פנימה.
את הדברים האחרים שהיו לדרק, כנראה שלמאלט כבר לא יהיו.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חוץ מסמית' ומאלט אף אחד לא קלע בדאבל-פיגרס..מעצבן..
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם אתה יכול לקרוא לו ''קלעי אבסולוטי משלוש''..
MTA2311 כתב:גם דרק הוא לא קלעי אבסולוטי.. אנשים קצת נסחפו פה עם הקטע הזה.. ריי אלן, רג'י, נבארו,בלו וקארול להם אפשר לקרוא ככה.. קלעי אבסולוטי זה לא רק מישהו שיש לו אחוזים טובים, זה גם אחד שהתנועה שלו חלקה וזורמת ושהוא יכול לקלוע גם תוך כדי תנועה או תחת לחץ..
JasonWilliams12 כתב:MTA2311 כתב:גם דרק הוא לא קלעי אבסולוטי.. אנשים קצת נסחפו פה עם הקטע הזה.. ריי אלן, רג'י, נבארו,בלו וקארול להם אפשר לקרוא ככה.. קלעי אבסולוטי זה לא רק מישהו שיש לו אחוזים טובים, זה גם אחד שהתנועה שלו חלקה וזורמת ושהוא יכול לקלוע גם תוך כדי תנועה או תחת לחץ..
2.2 שניות?? לא מספיק ללחץ?
דריק שארפ קלעי יותר טוב ממאלט ואין מה להשוות בין נבארו לריי אלן זה ליגה אחרת
er79 כתב:אני יותר מוטרד כרגע מהפציעה הטורדנית בקרסולו של לנגפורד. גם סופו דידה עם קרח על הברך לחדר ההלבשה. העומס בשלוש המסגרות נותן את אותותיו, בדיוק בזמן הכי קריטי. אין לי בכלל ספק שעל אף ההתבטאויות של פדרמן ורקנאטי ג׳וניורס בתקשורת, בעונה הבאה מכבי לא תשחק באדריאטית.
er79 כתב:עם חוק הזרים אני אסתדר, עם שחקנים מושבתים בגלל פציעות אני לא. האדריאטית פשוט מיותרת. חוץ מ- 2 מליון יורו לארנק של הבעלים קיבלנו מהליגה הזו רק חול וכולרה.
er79 כתב:ראשית כל, לא בריא לשחקן לשחק פעם בשבוע, אבל גם לא בריא לשחקן לא להיות בריא.
שנית כל, שכח מנטישת הקופליג, אתה חייב לשחק שם כדי להשתתף ביורוליג. זאת ועוד, עד כמה שקופל מנסה להכשיל אותנו, זה הצביון שלנו, הליגה המקומית, לא יאה למועדון כמו מכבי תל אביב לא לנסות ולזכות בתואר אלוף המדינה, על אף המכשולים שניצבים בפנינו. אם צריך לוותר על ליגה, אני מעדיף לוותר על ליגה שמארגנת לנו נסיעות לחורים שכוחי אל ברחבי בוסניה. זה רק הורס את הבריאות כל השטויות הללו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים