המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני לא אומר שהסגל של השנה לא טוב , אני אומר שהוא לא מספיק טוב לפיינל פור ושטופ 8 אפילו בלי יתרון ביתיות יהיה הישג לאור כל הטעויות שנעשו השנה .
לגבי את מי היו צריכים להביא בקיץ , כמו ששנה קודם היה להם אומץ להמר על שחקן צעיר אחרי העונה הראשונה שלו באירופה ועוד בליגה לא איכותית כך היו צריכים לנהוג השנה . יותר גרוע ממה שפאפאס תרם עד עכשיו זה כבל לא יכל להיות...

חנו'ש כתב:מאלט היה החתמה טובה כברירת מחדל כי זה מה שהיה באמצע העונה.
הוא לא שחקן שמכבי היתה אפילו חושבת עליו בבניית הקבוצה בקיץ (בניגוד ללאנגפורד שאותו מכבי היתה מחתימה גם בשיא הקיץ אם היתה יכולה).
בסופו של דבר היה בלאגן עם העמדה הזו שלא באשמת מכבי בשל ההברזה הלא צפויה של פארגו, אבל היתה גם התמודדות לא טובה של מכבי עם הסיפור.
בשורה התחתונה, עמדה מס' 1 במכבי היא העמדה החלשה ביותר ביחד עם עמדה 3 (שזה בעיקר בשל טעות בזיהוי של בלאט).
בשל החשיבות של עמדת הרכז לכל קבוצה ששואפת רחוק אני לא חושבת שיש למכבי סגל שראוי לפיינל פור, אבל זה כמובן בשום אופן לא אומר שמכבי לא תגיע לשם ושאני לא אהיה מאושרת עד הגג במידה וזה אכן יקרה.

חנו'ש כתב:קאזאן אולי פייבוריטים אבל אני אף פעם לא קוברת את פאו (כמו גם את מכבי...).
למכבי בהחלט יש סגל טוב משל קאנטו, אבל ביום חמישי האחרון די ברור מי הקבוצה ששיחקה טוב יותר וקבוצתי יותר והיתה ראויה לניצחון, ולרוב אילו דברים שמנצחים משחקים יותר מסגל טוב ושחקנים מוכשרים (אחרת קבוצה כמו מילאנו כבר היתה צריכה להיות עם רגל אחת בפיינל פור).
יוסי22 כתב:זו אשמתו שפאפלוקאס פותח טוב את המשחק והוא מספסל אותו ברגעי ההכרעה כי הוא לא סומך עליו ואנחנו מקבלים משחק מבולגן שמוביל להפסד , בלאט מקובע מידי בכל מיני אמונות תפלות לגבי שחקנים ומכבי נפגעת כתוצאה מזה , גם הספסול של אליהו לטובת בלו פשוט לא מוכיח את עצמו ברמה הכי בסיסית שיכולה להיות בשני צידי המגרש.
ואגב צפריר במקום להתהדר במה ש"חזית" הייתי שומר על קצת צניעות כי גם חזית שמכבי תילחם על העליה מהבית המוקדם כל עוד תימשך השביתה מה שהתברר כחלומות באספמיה.

yzafrir כתב:מבחינתי בלאט וההנהלה זה גוף אחד והטעויות מהקיץ של ההנהלה הם גם של בלאט . אני מאשים את בלאט על טעויות שעשה בקיץ בהחתמת שחקניםמסויימים אבל אני חושב שעכשיו להפיל עליו את האשמה אחרי כל הפסד זה לא נכון .
זה נראה לי הזוי לאגיד שאם השחקן הזה והזה כן היו משחקים אז היינו מנצחים . זה פרשנות בשקל שמתאימה לעופר שלח . דיויד לא לבד במשחקים ויש לו שני עוזרים בכירים שרואים גם כן מה הולך באימונים וכנראה הוא יודע למה שחקן זה או אחר לא משחקים .
הוא יכול לטעות במהלך המשחק אבל בסופו של דבר מי שאמור לשים את הכדור בסל זה השחקנים וכהם לא פוגעים ממתר זו לא אשמתו . האשמה היחידה שלו זה שכנראה חלק מהשחקים האלו לא היו צריכים להיות במכבי מלחתכילה .
er79 כתב:למישהו יש מושג איך הסתיימו הבדיקות הרפואיות של פרקינס?
where is the love? כתב:צריך להבין כמה דברים וכמובן לשמור טוב על צניעות וכבוד, 1. אנחנו עדיין לא מקום שני ולכן הדיבורים על קאזואן לא ריאליים, וגם קאזאן לא בטוח ראשונים, פאו יכולה לחזור.
2. במידה ונעלה ובעזרת השם נעלה ואני באמת מאמין בכך, רק אז נוכל לדבר על קאזאן ואם כבר עסקינן בקאזאן, קאזאן קבוצה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי.
יהיה מאוד קשה נגדם ברמה מאוד קשה במיוחד ברוסיה וגם פה הם יבואו להלחם, זה שלא קוראים להם ברצלונה או פאו או צסק"א זה בהחלט מעודד אבל זה לא אומר כלום.
מה שכן יש אפשרות לנצח אותם, זה הרבה יותר ריאלי מפאו צסקא וברצלונה, ולכן זאת תהיה אכזבה לא לעלות מקום שני.
אמנם קאזאן הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי, אבל בסדרה הכל יכול להיות וראינו את זה קורה, אז סדרה פתוחה זה עניין וכיף לכולנו , בואו נקווה להצליח.
בכל אופן לשמור את הגרונות לחמישי, לחמישי!!!!!!!!!!!!!

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, מרסר ו־19 אורחים