פיינל פור: מכבי נגד ריאל מדריד - שישי, 22:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיינל פור: מכבי נגד ריאל מדריד - שישי, 22:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 04 מאי 2011, 14:42

אתה לא יכול לדעת , לי לדוגמה יש נכות מפציעה כזאת כי ניתוח לא הצליח ועשו פעם שניה וגם הסחוס נדפק אצלי . ידיד שלי חזר לפעילות ספורטיבית בענף שלו ואת האמת הכל בראש . גם גודס חזר פעמיים . אחרי פגיעה בברך הראשונה הוא היה בסדר גמור .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי משה » 04 מאי 2011, 15:18

טיקי חוזר כתב:אתה לא יכול לדעת , לי לדוגמה יש נכות מפציעה כזאת כי ניתוח לא הצליח ועשו פעם שניה וגם הסחוס נדפק אצלי . ידיד שלי חזר לפעילות ספורטיבית בענף שלו ואת האמת הכל בראש . גם גודס חזר פעמיים . אחרי פגיעה בברך הראשונה הוא היה בסדר גמור .

לא אמרתי שפרקינס לא יחזור, אני עצמי חזרתי לפעילות ספורטיבית מלאה, עושה היום הכל. אמרתי שרמת האתלטיות שלו תרד, אין מה לעשות הרגל היא לא אותה רגל. גודס חזר פעמיים אל תשכח שהוא חזר הרבה פחות טוב ברמה האתלטית. מה לעשות הגיד שמחליף את הרצועה הרבה יותר חלש מהרצועה המקורית (ממש בימים אלו יש ניסוי על אנשים ששמים להם רצועה סנטטית שאמורה להיות חזקה אפילו מהרצועה המקורית) אבל כיום הסיכוי לקרוע את הרצועה בשנית גדול יותר למי שעבר את הניתוח. הטראומה מהפציעה והמחשבה שהסיכוי שתקרע שוב את הרצועה גדול יותרמהרגל הבריאה מלווה אותך לא המון זמן אם לא תמיד במגרש ומחשבה כזאת בטח לשחקן שחיי על האינטנסיביות ולא רואה בעיניים כמו פרקינס פוגעת באיכות של השחקן בצורה גדולה עצומה לא רק פיזית אלא מנטלית. אני לא אומר שפרקינס לא יחזור שחקן טוב (יש אפילו סיכוי לא רע), אבל לאחר השיקום כן הוא יהיה פחות טוב אתלטית ולדעתי יהיה חייב לעבוד על הקליעה שלו כדי שרמת המשחק שלו לא תרד.
משה

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 16:27

משה כתב:
טיקי חוזר כתב:אתה לא יכול לדעת , לי לדוגמה יש נכות מפציעה כזאת כי ניתוח לא הצליח ועשו פעם שניה וגם הסחוס נדפק אצלי . ידיד שלי חזר לפעילות ספורטיבית בענף שלו ואת האמת הכל בראש . גם גודס חזר פעמיים . אחרי פגיעה בברך הראשונה הוא היה בסדר גמור .

לא אמרתי שפרקינס לא יחזור, אני עצמי חזרתי לפעילות ספורטיבית מלאה, עושה היום הכל. אמרתי שרמת האתלטיות שלו תרד, אין מה לעשות הרגל היא לא אותה רגל. גודס חזר פעמיים אל תשכח שהוא חזר הרבה פחות טוב ברמה האתלטית. מה לעשות הגיד שמחליף את הרצועה הרבה יותר חלש מהרצועה המקורית (ממש בימים אלו יש ניסוי על אנשים ששמים להם רצועה סנטטית שאמורה להיות חזקה אפילו מהרצועה המקורית) אבל כיום הסיכוי לקרוע את הרצועה בשנית גדול יותר למי שעבר את הניתוח. הטראומה מהפציעה והמחשבה שהסיכוי שתקרע שוב את הרצועה גדול יותרמהרגל הבריאה מלווה אותך לא המון זמן אם לא תמיד במגרש ומחשבה כזאת בטח לשחקן שחיי על האינטנסיביות ולא רואה בעיניים כמו פרקינס פוגעת באיכות של השחקן בצורה גדולה עצומה לא רק פיזית אלא מנטלית. אני לא אומר שפרקינס לא יחזור שחקן טוב (יש אפילו סיכוי לא רע), אבל לאחר השיקום כן הוא יהיה פחות טוב אתלטית ולדעתי יהיה חייב לעבוד על הקליעה שלו כדי שרמת המשחק שלו לא תרד.

יפה אמרת. לדעתי זה המפתח. האמת שגם אני לא הצלחתי למצוא יותר מדי דוגמאות לכדורסלנים שחזרו ליכולת הקודמת שלהם אחרי פציעה כזאת, אלא אם עשו קצת שינויים והתאמות.
למשל רון הרפר משיקאגו (ואני לא סגור שהיתה לו אותה פציעה), הפך מסקורר, לשחקן הגנה מצויין, חכם מאוד וקבוצתי.
גם גודס שכבר הוזכר כאן עבר תהליכים שונים ואם אני לא טועה שיפר את הקליעה.
גם דורון יכול וצריך לעשות את זה, ובכל מקרה אני מחשיב אותו גם לעונות הבאות של מכבי, אז גם אין לו יותר מדי ברירה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 04 מאי 2011, 16:47

תודה רבה על העדכון טיקי, יש עוד משהו שאתה יכול לספר לנו על האווירה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 04 מאי 2011, 17:05

טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה :dance4 . נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .

טיקי, אנחנו מצפים לדיווחים שוטפים לקנאים שנשארו בבית :bigsmile3
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 04 מאי 2011, 17:12

yzafrir כתב:
טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה :dance4 . נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .

איך המזג אויר ?? אני מגיע מחר בבוקר.....אני לא יכול לחכות כבר במיוחד אחרי מה שהיה לי שנה שעברה שמצאתי את עצמי מטייל בלונדון עם כרטיסים ללא שימוש ליורוסטאר(הרכבת לפריז)....
הפעם חיכיתי לדעת שאנחנו בטוח שם כדי לנסוע...
יאאלה שיתחיל כבר !!!!

וואי! ספר לנו על זה פעם :frightened

טוב לדעת שיש לנו עוד כתב בברצלונה:)

קחו מצלמות חבר'ה ושתפו אותנו.

יאללה מכבי
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 04 מאי 2011, 17:21

טיקי חוזר כתב:מזג אוויר קריר . אני מרב לחץ מחר אסע לאנדורה כדי להעביר את הזמן . כולי תקווה שלא טעשה את הנחס ... אז שאיתי בפריז ומסקבה נצחנו . בגלל שאני עובד עם הספרדים (ולא סובל אותם ) היתה הזדמנות לנסוע והם הרגנו לי 3 כרטיסים (אוהדי ברסה שחשבו שעושים ריפיט :tongue4 ) . כולם מתעסקים במשחק של אתמול שלא הכי מזיז לי . לא מרגש אותי נצחון של אף קבוצה ששופחת כסף בלי חשבון . מצד שני מלחמת העולם השלישית בין אוהדי שתי הקבוצות טובה לנו ...

תעזוב, מה יש לך לעשות באנדורה?? :huh

מה לדעתך באמת קורה עם האוהדים של ברצלונה? נראה לך שכולם ימכרו או יבואו גם לעודד את מכבי מול מדריד?
את מי הם שונאים יותר?
אני חוששת שבגלל שהם אוכלים חרא בכדורגל, הם יבואו בהמוניהם לעודד בכדורסל, בתור פיצוי... מה אתה אומר?
תסריט הגיוני? מה אומרים על זה בברצלונה?
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 04 מאי 2011, 17:31

משה כתב:
טיקי חוזר כתב:גם רצוע צולבת וגם רצוע צדדית ותפירת מניסקוס ? כל הכבוד לכם .

קרעתי את הרצועה הצולבת והמיניסקוסים, רק שבמקום פרקינס לא קרעתי את הרצועה הצידית אלא עוד מיניסקוס, לא נעים. הרגע שהברך שלו התעקמה החזירה אותי אחורה, לא היה לי ספק שהוא קרע שם יותר ממשהו אחד. אומנם גם בעברי לא הייתי קרוב לעשירית מהרמה האתלטית של פרקינס אבל אני יודע שאחרי פציעה כזאת בלתי אפשרי לחזור למה שהיית, אפילו לא ב90 אחוז יכולת פיזית ובראש לוקח לך המון המון המון זמן להוציא את הפציעה הזאת בראש שלך אם בכלל. בגלל זה כל אלה שבונים על כך שפרקינס יחזור למה שהיה זה לא מציאותי.

מה זה פה? כנס קרועי המיניסקוס והרצועות הצולבות?? :frightened

זה בריא לפרק לדרוך על הרגל בשלב הזה?

מזל שהוא כזה אתלט ונראה לי שגם בראש הוא חזק לא פחות :worship

יהיה בסדר.

אני לא מקנאה בו, להסתובב שם במעמד הזה ולהסתכל מהצד... לא קל.
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 04 מאי 2011, 17:57

אני טס עוד כמה שעות ספורת מעטות לברצלונה לפנניל פור,אני מתרגש.
לילה טוב
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 מאי 2011, 08:14

באנדורה אני מעביר את הזמן בספא ..... ועושה קניות ללא מע"ם . אני לחוץ כמו ..... זה תמיד ככה . לפי ספרדיים הם עדיין מלקקים לברסא בכדורגל..... לגבי כדורסל יש להם טעון ששופטים דפקו אותם :eek , נו באמת . היו גם כוכבים שטוענו שפנא רכשה את כל הכוכבים .... קצת לא צחוברים החברה , היתי אומר . בקצור ברסא עשתה פדיחה ענקית , עירה נתנה כסף (שאין ) החתימו שחקנים על חוזים מופרזים מתקציב הכדורגל (הנחס עולה להם 700 אלף יורו לחצי עונה :eek :eek , שזה הגדיל טיפה את הגרעון של 570 מילון ירו :confused ) , חשבו שפיינל פור בכיס שלהם וקנו כרטיסים מראש . עכשיו מנסים לפחות לרוויח. את הריאל הם שונאים יותר מה שאנו שונאים את הגועל על שם הגינה ציבורית , אחדות ספרדית אין כאן כהם קטלוני ורוציפ בכלל להתנתק . ביקצור שמח ו"נחמד" יהיה לריאל כאן .
ריאל קבוצה של סנובים , לא יודע ... לא סובל את פגיוני וסוארז . יש להם גישנ של קובי בריינט לפחות . טוב נו , מתי זה יתחיל כבר ......
בכל מקרה אני מתחיל להבין שמכבי בפיינל פור .... זה אותה מכבי שטענו שלא תעבור את טופ -16 , ואותה מכבי שכולם כברו אותנו אחרי משחק הראשון מול קחא . מעניין שתקשורת שחייבת לאכול את הכובע מנסה להתעסק בדברים שליליים כמו פרישה מהליגה (כי אין בנתיים משהו אחר רע מבחינתם ) הם די נפלו בפח העונה , מה עוד שמבחינת חומר צהוב מכבי וצוות מקצועי הניהולי ממש גרועים ולא מספקים להם סחורה . הדבר הצהוב היחיד שהם יכולים לכתוב זה שמכבי התאמנה ותשחק במדים הצהובים . זה חומר הצהוב היחיד שיש .
אחרי שראיתי את פרקינס , ראיתי גם שסופו בחדר עם דרק , ומתברר שלמילאן חבר טוב מאוד של פניני . הם כל הזמן ביחיד . בכלל כולם במצב רוח טוב כולל פרקינס המסכן .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי where is the love? » 05 מאי 2011, 09:09

תודה רבה לך טיקי אתה מוסיף המון פלפל לתרד המיוחד הזה, ואנחנו מרגישים כאילו אנחנו איתך בברצלונה, למעשה כולנו בלב איתך ועם כל האוהדים ומכבי כולה , ובעזרת השם ננצח!!!!
תמשיך לעדכן אותנו ותעשה חיים!!!!

אם תהיה בתהלוכה הערב, ספר לנו על החוויה הזאת....

המון בהצלחה !!!!!!!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מאי 2011, 09:57

מחר גם אני מצטרף למעדכנים. ההתרגשות עצומה... יאללה מכבי!!!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2011, 10:49

החציל האצטקי כתב:מחר גם אני מצטרף למעדכנים. ההתרגשות עצומה... יאללה מכבי!!!

יאללה תלכו כולכם לחפש ת'חברים שלכם... :shout1

סתאאם, זאת הקנאה מדברת... מקווה שאתם נהנים שם, כי ברצלונה זה אחלה מקום, והוא עוד הרבה יותר אחלה כשמכבי שם.
שווה לתת איזו קפיצה בשבת לראות (אולי) את רפא ופדרר משחקים במדריד.

טוב, גם לי כיף כאן בין ישיבה לישיבה... :cry3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי המכביה » 05 מאי 2011, 11:13

איזה עיתוי...
המכביה

הודעהעל ידי Allan Turing » 05 מאי 2011, 11:18

באסה... תקועים.
יש סיכוי טוב שלא נישן כ"כ הלילה.
די אכלנו אותה, אבל מנסים להישאר אופטימיים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2011, 11:56

100% שאוהד הפועל עבר מטוס מטוס להחליף את הדלק..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2011, 11:58

איזה בעסה. נקווה שיסתדר כמה שיותר מהר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

בהצלחה למכבי מחררררררררררררררררר!!!

הודעהעל ידי yopiyopi » 05 מאי 2011, 12:12

תצטרפו כולכם כדי שתהיה עסקה נווו!!!! חייב כזה בקבוק לאוסץ מכבי שלייייי!!
http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offer ... gn=website
yopiyopi

הודעהעל ידי where is the love? » 05 מאי 2011, 13:18

יהיה בסדר לגבי הטיסות, אנחנו מכאן מאחלים ומתפללים שהכל יעבור בסדר ושתגיעו לברצלונה בעזרת השם!!!!

כמה מטוסים היום אמורים לצאת לברצלונה?
תמונה

where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים