המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:אתה לא יכול לדעת , לי לדוגמה יש נכות מפציעה כזאת כי ניתוח לא הצליח ועשו פעם שניה וגם הסחוס נדפק אצלי . ידיד שלי חזר לפעילות ספורטיבית בענף שלו ואת האמת הכל בראש . גם גודס חזר פעמיים . אחרי פגיעה בברך הראשונה הוא היה בסדר גמור .
משה כתב:טיקי חוזר כתב:אתה לא יכול לדעת , לי לדוגמה יש נכות מפציעה כזאת כי ניתוח לא הצליח ועשו פעם שניה וגם הסחוס נדפק אצלי . ידיד שלי חזר לפעילות ספורטיבית בענף שלו ואת האמת הכל בראש . גם גודס חזר פעמיים . אחרי פגיעה בברך הראשונה הוא היה בסדר גמור .
לא אמרתי שפרקינס לא יחזור, אני עצמי חזרתי לפעילות ספורטיבית מלאה, עושה היום הכל. אמרתי שרמת האתלטיות שלו תרד, אין מה לעשות הרגל היא לא אותה רגל. גודס חזר פעמיים אל תשכח שהוא חזר הרבה פחות טוב ברמה האתלטית. מה לעשות הגיד שמחליף את הרצועה הרבה יותר חלש מהרצועה המקורית (ממש בימים אלו יש ניסוי על אנשים ששמים להם רצועה סנטטית שאמורה להיות חזקה אפילו מהרצועה המקורית) אבל כיום הסיכוי לקרוע את הרצועה בשנית גדול יותר למי שעבר את הניתוח. הטראומה מהפציעה והמחשבה שהסיכוי שתקרע שוב את הרצועה גדול יותרמהרגל הבריאה מלווה אותך לא המון זמן אם לא תמיד במגרש ומחשבה כזאת בטח לשחקן שחיי על האינטנסיביות ולא רואה בעיניים כמו פרקינס פוגעת באיכות של השחקן בצורה גדולה עצומה לא רק פיזית אלא מנטלית. אני לא אומר שפרקינס לא יחזור שחקן טוב (יש אפילו סיכוי לא רע), אבל לאחר השיקום כן הוא יהיה פחות טוב אתלטית ולדעתי יהיה חייב לעבוד על הקליעה שלו כדי שרמת המשחק שלו לא תרד.
טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה. נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .
yzafrir כתב:טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה. נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .
איך המזג אויר ?? אני מגיע מחר בבוקר.....אני לא יכול לחכות כבר במיוחד אחרי מה שהיה לי שנה שעברה שמצאתי את עצמי מטייל בלונדון עם כרטיסים ללא שימוש ליורוסטאר(הרכבת לפריז)....
הפעם חיכיתי לדעת שאנחנו בטוח שם כדי לנסוע...
יאאלה שיתחיל כבר !!!!
טיקי חוזר כתב:מזג אוויר קריר . אני מרב לחץ מחר אסע לאנדורה כדי להעביר את הזמן . כולי תקווה שלא טעשה את הנחס ... אז שאיתי בפריז ומסקבה נצחנו . בגלל שאני עובד עם הספרדים (ולא סובל אותם ) היתה הזדמנות לנסוע והם הרגנו לי 3 כרטיסים (אוהדי ברסה שחשבו שעושים ריפיט) . כולם מתעסקים במשחק של אתמול שלא הכי מזיז לי . לא מרגש אותי נצחון של אף קבוצה ששופחת כסף בלי חשבון . מצד שני מלחמת העולם השלישית בין אוהדי שתי הקבוצות טובה לנו ...
משה כתב:טיקי חוזר כתב:גם רצוע צולבת וגם רצוע צדדית ותפירת מניסקוס ? כל הכבוד לכם .
קרעתי את הרצועה הצולבת והמיניסקוסים, רק שבמקום פרקינס לא קרעתי את הרצועה הצידית אלא עוד מיניסקוס, לא נעים. הרגע שהברך שלו התעקמה החזירה אותי אחורה, לא היה לי ספק שהוא קרע שם יותר ממשהו אחד. אומנם גם בעברי לא הייתי קרוב לעשירית מהרמה האתלטית של פרקינס אבל אני יודע שאחרי פציעה כזאת בלתי אפשרי לחזור למה שהיית, אפילו לא ב90 אחוז יכולת פיזית ובראש לוקח לך המון המון המון זמן להוציא את הפציעה הזאת בראש שלך אם בכלל. בגלל זה כל אלה שבונים על כך שפרקינס יחזור למה שהיה זה לא מציאותי.
החציל האצטקי כתב:מחר גם אני מצטרף למעדכנים. ההתרגשות עצומה... יאללה מכבי!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים