הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 07:18

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אין למכבי היום 5 שחקנים שנימצאים בכושר טוב .
מכבי הגיע בצורה הכי גרוע שיכלה להיות לסדרה הזאת....
הנקודות של אליהו נבעו ממהלכים אישיים אל סף האגואיסטים , בלו לא סוג כזה של שחקן , הוא צריך שיצרו לו את מצב הקליע וממש לא יצרו לו כלום במשחק ....

דווקא אליהו קלע כשמכבי היתה ב18-18 שני סלים. אחד בגויאבה ואחד במתפרצת. אח"כ משום מה הוא נעלם על הספסל.
צריך לייצר לבלו, אבל אף אחד לא עושה את זה. מה שקורה זה שבלו משחק צפון דרום, ופעם ב לוקח איזו זריקה. הרי מי כמונו יודע, שכשבלו לא קולע ואפילו לא זורק, התרומה שלו
על המגרש, לא עולה הרבה על זו של ג'ון שייר.
הוא לא שומר מספיק טוב, לא מוסר, לא מייצר לאחרים, לא לוקח ריבאונדים, וכו'. אז לא עדיף אולי ללכת כבר עם ליאור? זה לא שב-4 אצל פאו, משחקים לורבקים וחריאפות.
יש להם את צרצריס, את סמית' ואת קיאמקוגלו. ליאור בהחלט יכול להתמודד איתם.

ובדיוק בגלל זה בלאט צריך ללכת עם אליהו עד הסוף, יחד עם עוד 5 שחקנים שציינתי (אוחיון, פאפאס, לנגפורד, סמית והנדריקס), כאשר היתר מחליפים אותם למנוחה במידת הצורך.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 07:26

קודי כתב:
jol9 כתב:
הנקודות של אליהו נבעו ממהלכים אישיים אל סף האגואיסטים , בלו לא סוג כזה של שחקן , הוא צריך שיצרו לו את מצב הקליע וממש לא יצרו לו כלום במשחק ....

דווקא אליהו קלע כשמכבי היתה ב18-18 שני סלים. אחד בגויאבה ואחד במתפרצת. אח"כ משום מה הוא נעלם על הספסל.
צריך לייצר לבלו, אבל אף אחד לא עושה את זה. מה שקורה זה שבלו משחק צפון דרום, ופעם ב לוקח איזו זריקה. הרי מי כמונו יודע, שכשבלו לא קולע ואפילו לא זורק, התרומה שלו
הוא לא שומר מספיק טוב, לא מוסר, לא מייצר לאחרים, לא לוקח ריבאונדים, וכו'. אז לא עדיף אולי ללכת כבר עם ליאור? זה לא שב-4 אצל פאו, משחקים לורבקים וחריאפות.

ובדיוק בגלל זה בלאט צריך ללכת עם אליהו עד הסוף, יחד עם עוד 5 שחקנים שציינתי (אוחיון, פאפאס, לנגפורד, סמית והנדריקס), כאשר היתר מחליפים אותם למנוחה במידת הצורך.

כל עוד יש לך את סופו, אתה לא תוותר עליו סתם כך. מה שכן, זה באמת עצוב לראות אותו. שחקן שהיה כ"כ דומיננטי עד לא מזמן, נראה כמו הצל של עצמו, ולא מצליח לעשות פעולות פשוטות.
אני לא מאמין שבלאט יוותר עליו כ"כ בקלות. אולי כשוויוקאס יהיה על המגרש, זה נכון יותר להשתמש בו, כי מול בטיסט קשה לו ומול מאריץ', הנדריקס יכול להסתדר לבד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 07:31

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

כל עוד יש לך את סופו, אתה לא תוותר עליו סתם כך. מה שכן, זה באמת עצוב לראות אותו. שחקן שהיה כ"כ דומיננטי עד לא מזמן, נראה כמו הצל של עצמו, ולא מצליח לעשות פעולות פשוטות.
אני לא מאמין שבלאט יוותר עליו כ"כ בקלות. אולי כשוויוקאס יהיה על המגרש, זה נכון יותר להשתמש בו, כי מול בטיסט קשה לו ומול מאריץ', הנדריקס יכול להסתדר לבד.

בלאט צריך להפנים שאין ניסים ושסופו משנה שעברה לא יגיע לכאן סתם כך. מדובר בשחקן שהיום הוא לא טוב יותר משון ג'יימס אחרי פציעה קשה בגב וכשהוא רע זה יכול לגרום לנזק גדול לקבוצה בשני צידי המגרש - פאו מנצלת את הימצאותו בשביל לפרק את ההגנה של מכבי ומהצד השני היא מנצלת את האיטיות שלו בהתקפה כדי ללכוד אותו ולגרום לו לאבד פעם אחר פעם. בלאט לא צריך לוותר עליו אלא להפנים שאין לו על מה לוותר, מאחר שסופו הישן והטוב פשוט לא נמצא איתנו כאן ויש איזו גרסה דומה במראה אבל לא קשורה ביכולת. ביכולת הנוכחית שלו, סופו צריך לעלות ל-10-12 דקות כמחליף להנדריקס ולא יותר מזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 07:36

אתה כך הזמן מתעלם מהריצת 10-0 שמכבי חטפה בלי סופו , כנראה שמשחק בלעדיו זה לא בדיוק הפיתרון .

אני מקווה שבלאט לא יתבלבל מכל הקשקושים שעפים ביומייים האחרונים וידע לשים יד בדיוק על ה-5 דקות שגמרו למכבי את המשחק ומה בדיוק קרה בהן.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 07:36

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

בלאט צריך להפנים שאין ניסים ושסופו משנה שעברה לא יגיע לכאן סתם כך. מדובר בשחקן שהיום הוא לא טוב יותר משון ג'יימס אחרי פציעה קשה בגב וכשהוא רע זה יכול לגרום לנזק גדול לקבוצה בשני צידי המגרש - פאו מנצלת את הימצאותו בשביל לפרק את ההגנה של מכבי ומהצד השני היא מנצלת את האיטיות שלו בהתקפה כדי ללכוד אותו ולגרום לו לאבד פעם אחר פעם. בלאט לא צריך לוותר עליו אלא להפנים שאין לו על מה לוותר, מאחר שסופו הישן והטוב פשוט לא נמצא איתנו כאן ויש איזו גרסה דומה במראה אבל לא קשורה ביכולת. ביכולת הנוכחית שלו, סופו צריך לעלות ל-10-12 דקות כמחליף להנדריקס ולא יותר מזה.

קשה לי להאמין שזה יקרה. ד"א גם הנדריקס היה חלש במשחק הזה, ולא ממש הרוויח את האמון ביכולת שלו להתמודד מול פאו כסנטר מוביל ובלעדי כמו שאתה מציע.
מכבי בהחלט בבעיה בעמדה הזאת, כמו גם בעמדת הרכז.
לדעתי בלאט יחזור לאותה החמישייה עם אוחיון במקום בורשטיין, ויקווה שלא תהיה התרסקות מהסוג שראינו שלשום. אני לא צופה יותר מדי הפתעות, ובאיזשהו מקום, גם מקווה
שלא יהיו כאלה, כי בלאט לא ממש ידוע בהפתעות שלו. שלא נראה פתאום את ג'יימס ואת פניני בחמישייה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 07:39

יוסי22 כתב:אתה כך הזמן מתעלם מהריצת 10-0 שמכבי חטפה בלי סופו , כנראה שמשחק בלעדיו זה לא בדיוק הפיתרון .

אני מקווה שבלאט לא יתבלבל מכל הקשקושים שעפים ביומייים האחרונים וידע לשים יד בדיוק על ה-5 דקות שגמרו למכבי את המשחק ומה בדיוק קרה בהן.

לא יודע מה היה בלעדיו ומה איתו, אבל ה-פלוס/מינוס שלו היה השני הכי גרוע בקבוצה ושלושת האיבודים הרצופים שלו שהסתיימו בליי אפים בצד השני גמרו סופית את המשחק. שחקן לא יכול לאבד 5 כדורים ב-17 דקות, בוודאי לא שחקן שהוא לא רכז ולא מחזיק בכדור כל ההתקפה. אבל זה לא רק המשחק שלשום, סופו בכושר זוועתי כבר שלושה חודשים ואי אפשר לצפות שפתאום באורח פלא הוא יחזור לעצמו.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 07:39

יוסי22 כתב:אתה כך הזמן מתעלם מהריצת 10-0 שמכבי חטפה בלי סופו , כנראה שמשחק בלעדיו זה לא בדיוק הפיתרון .

ואתה כל הזמן מתעלם מכך שריצה של 10-0 לא גומרת משחק, אבל כש-10 הפרש, הופכים ל-20 בתוך 2 דקות שסופו כן היה על המגרש, אז זה כן גומר משחק.

ה10-0 סה"כ נבע משלשה אחת של DD, שלא היתה צריכה להיות, משתי החטאות עונשין של אליהו שגם לא היו צריכות להיות, ומקצת חוסר ריכוז.
הריצה האמיתית היתה, כשסופו התחיל לאבד כדורים בסיטונאות, ולתת לפאו מתפרצות של 2 על 0, וכשמכבי התחילה לתת לפאו שלשות חופשיות בגלל הגנה עצלה של כל הקבוצה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 07:41

יוני - ברמה הזו, הנדריקס אפקטיבי התקפית כמעט רק בפיק אנד רול, והנסיון של מכבי לתת לו כדור ולקוות לטוב נועד מראש לכשלון. כמו שאמרת, חלק גדול מהבעיה טמון בעמדת הרכז, אבל הרי כל אנשי מכבי אמרו שהחתמת פרמאר היה צעד נהדר אז מי אני שאתלונן על כך שאנחנו עכשיו במאני טיים ואין לקבוצה רכז.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 07:46

קודי כתב:יוני - ברמה הזו, הנדריקס אפקטיבי התקפית כמעט רק בפיק אנד רול, והנסיון של מכבי לתת לו כדור ולקוות לטוב נועד מראש לכשלון. כמו שאמרת, חלק גדול מהבעיה טמון בעמדת הרכז, אבל הרי כל אנשי מכבי אמרו שהחתמת פרמאר היה צעד נהדר אז מי אני שאתלונן על כך שאנחנו עכשיו במאני טיים ואין לקבוצה רכז.

הנדריקס גם צריך להיות אפקטיבי או יותר נכון אקטיבי, על הלוחות, על כדורים אבודים ובכל מיני קרש סלים אבודים כאלה.
לא קיבלנו ממנו את זה בכלל בשלישי.

פיק אנד רול, מכבי משום מה לא ממש משחקת, וכשכן, אז זה לא אפקטיבי יותר מדי, בטח לא מול הידיים הארוכות של DD וקלאתס ומול הפיזיות של הגבוהים שלהם.
אני חושש שבלאט אולי ינסה איזה מהלך כזה, אבל יירד ממנו מהר מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 07:46

jol9 כתב:

ואתה כל הזמן מתעלם מכך שריצה של 10-0 לא גומרת משחק, אבל כש-10 הפרש, הופכים ל-20 בתוך 2 דקות שסופו כן היה על המגרש, אז זה כן גומר משחק.

ה10-0 סה"כ נבע משלשה אחת של DD, שלא היתה צריכה להיות, משתי החטאות עונשין של אליהו שגם לא היו צריכות להיות, ומקצת חוסר ריכוז.
הריצה האמיתית היתה, כשסופו התחיל לאבד כדורים בסיטונאות, ולתת לפאו מתפרצות של 2 על 0, וכשמכבי התחילה לתת לפאו שלשות חופשיות בגלל הגנה עצלה של כל הקבוצה
-

בוא נראה באמת - היה 10-0 איתו ו9-0 בלעדיו , זה אומר שהבעיה היא או במכבי כקבוצה בדות האלו או שבצד השני עלה הרכב שלמכבי לא היו פתרונות , לבוא ולתלות את זה בו כשהריצה התחילה באופן משמעותי בלעדיו זה לחפש אותו בכוח.

ולא הבנתי למה השלשות החופשיות כשהוא לא היה על המגרש הן לא ריצה שגומרת משחק ושני האיבודים שלו שאחד היה במסירה החוצה ואחד במיקום לא מוצלח כן גומרות משחק .

בכל מקרה הפתיחה היתה סבירה לגמרי וזה מערער את כל התיזה שהיתה בעיה עם החמישיה , עובדתית זה פשוט לא נכון.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 07:50

קודי כתב:יוני - ברמה הזו, הנדריקס אפקטיבי התקפית כמעט רק בפיק אנד רול, והנסיון של מכבי לתת לו כדור ולקוות לטוב נועד מראש לכשלון. כמו שאמרת, חלק גדול מהבעיה טמון בעמדת הרכז, אבל הרי כל אנשי מכבי אמרו שהחתמת פרמאר היה צעד נהדר אז מי אני שאתלונן על כך שאנחנו עכשיו במאני טיים ואין לקבוצה רכז.

קודם כל זה היה צעד נהדר כי מכבי בהצלבה וזו המטרה המוצהרת , כל דבר מעבר לזה הוא נחמד אבל ממש לא מטרה בסיסית בניגוד לפינוקיה שרצה פה.

בנוסף העונה עוד לא נגמרה , בואו נחכה עוד כמה ימים ( או חמישה ימים בתסריט האופטימי שרץ פה ) ואז נסכם את העונה.

מעבר לזה אם בסופו של דבר פארמר יבוא לפה בהמשך זה כבר השתלם והרושם שלי הוא שזו אחת מהמטרות מתחת לפני השטח .

אני אומנם לא חושב שהתכונות המאגיות שמייחסים לו מוצדק אבל הוא בהחלט שחקן נהדר לאירופה ויחד איתו אם מכבי ישכילו לשמור על הסגל תהיה פה קבוצה נהדרת.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 07:56

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:

-

בוא נראה באמת - היה 10-0 איתו ו9-0 בלעדיו , זה אומר שהבעיה היא או במכבי כקבוצה בדות האלו או שבצד השני עלה הרכב שלמכבי לא היו פתרונות , לבוא ולתלות את זה בו כשהריצה התחילה באופן משמעותי בלעדיו זה לחפש אותו בכוח.

ולא הבנתי למה השלשות החופשיות כשהוא לא היה על המגרש הן לא ריצה שגומרת משחק ושני האיבודים שלו שאחד היה במסירה החוצה ואחד במיקום לא מוצלח כן גומרות משחק .

בכל מקרה הפתיחה היתה סבירה לגמרי וזה מערער את כל התיזה שהיתה בעיה עם החמישיה , עובדתית זה פשוט לא נכון.

אני אמרתי גם שהפתיחה היתה בסדר ואין תלונות. דווקא אחרי שסופו יצא, מכבי אפילו עשתה ריצה קטנה משלה, בשביל להשוות ל-18-18, אבל זה באמת לא קשור לסופו.

מה שאני אומר זה פשוט - פיגור 10, אחרי הרבע הראשון, זה לא פיגור שאי אפשר לחזור ממנו, וזה לא מה שגמר את המשחק. מה גם, שהריצה הזאת של פאו, נבעה מחיבור של כמה דברים
קטנים, שיכולים לקרות תוך כדי משחק (שלשה מקרית, עבירה שלא היתה ונתנה 2 זריקות ליריבה, החטאות עונשין מהצד השני וכו').
הריצה שבאה אח"כ כשסופו עלה בפתיחת הרבע השני, היא זו שגמרה את המשחק, כי במקום להתחיל לחזור לאט לאט, מכבי נתנה להם להגדיל את ההפרש בקלות, לעשרים ומעלה,
ולסופו היה חלק גדול בעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 08:00

אני לא אבוא ואמר שהפתיחה של הרבע השני לא היתה נוראית ושסופו לא היה שותף בכיר לזה אבל אי אפשר להפיל עליו משהו שהתחיל באופן משמעותי בלעדיו .

מה שקרה אחר כך כבר באמת לא רלוונטי , זה היה משחק גמור ולכן לאנגפורד למשל נתן משחק נוראי למרות שיפור הסטטיסטיקה בגארבג' טיים , היחיד שנתן באמת משחק גדול זה סמית ומי שאי אפשר להאשים אותו זה פאפס שבלאט מחק ברוב גאונתו ולכן הוא האשם המרכזי יחד עם העובדה שריצה כזו היא קודם כל מאמן , לא יעזור כלום.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 08:00

יוסי22 כתב:

קודם כל זה היה צעד נהדר כי מכבי בהצלבה וזו המטרה המוצהרת , כל דבר מעבר לזה הוא נחמד אבל ממש לא מטרה בסיסית בניגוד לפינוקיה שרצה פה.

בנוסף העונה עוד לא נגמרה , בואו נחכה עוד כמה ימים ( או חמישה ימים בתסריט האופטימי שרץ פה ) ואז נסכם את העונה.

מעבר לזה אם בסופו של דבר פארמר יבוא לפה בהמשך זה כבר השתלם והרושם שלי הוא שזו אחת מהמטרות מתחת לפני השטח .

אני אומנם לא חושב שהתכונות המאגיות שמייחסים לו מוצדק אבל הוא בהחלט שחקן נהדר לאירופה ויחד איתו אם מכבי ישכילו לשמור על הסגל תהיה פה קבוצה נהדרת.

ממש ממש לא מסכים. למכבי היה מזל מהסרטים עם ההחתמה של פרמאר, מאחר שאם השביתה ב-NBA היתה מסתיימת קצת קודם (וזה היה התרחיש הסביר ביותר) אז גם העליה לטופ 16 היתה בספק גדול. מעבר לכך, הבטיחו לבלאט (והוא גם אמר את זה) שיבנו את הקבוצה בלי קשר לפרמאר ושהוא יהיה רק בונוס ובפועל כמובן שזה לא קרה.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 08:01

יוסי22 כתב:אני לא אבוא ואמר שהפתיחה של הרבע השני לא היתה נוראית ושסופו לא היה שותף בכיר לזה אבל אי אפשר להפיל עליו משהו שהתחיל באופן משמעותי בלעדיו .

מה שקרה אחר כך כבר באמת לא רלוונטי , זה היה משחק גמור ולכן לאנגפורד למשל נתן משחק נוראי למרות שיפור הסטטיסטיקה בגארבג' טיים , היחיד שנתן באמת משחק גדול זה סמית ומי שאי אפשר להאשים אותו זה פאפס שבלאט מחק ברוב גאונתו ולכן הוא האשם המרכזי יחד עם העובדה שריצה כזו היא קודם כל מאמן , לא יעזור כלום.

הפעם אני מסכים עם כל מילה.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 08:05

בוא נחכה כמה ימים , אני עדיין לא חושב שמכבי כל כך רעה בלעדיו למרות הנפילה הכואבת במשחק הראשון ולכן הקבוצה באמת לא היתה תלויה בו , לפחות מהרגע שלאנגפורד הגיע וזה היה התכנון .

ושוב אל תשכח את התכנון המקורי של פארגו והלפרין מה שהיה משנה את כל התמונה , מכבי נדפקו פה חזק וצריך לזכור את זה למרות הכתבות המתלהמות של כל הג'וקים הקטנים שמחכים שהמפלצת תיפול כדי שיוכלו לעוט עליה .

בכל מקרה כבר הערב נראה אם אני באמת טועה ומכבי לא באיזור הזה או שזו היתה נפילה חד פעמית , אם מכבי יובסו הערב אני אצטרך להכיר בטעות שלי ולהודות שמכבי קבוצה בינונית יותר ממה שחשבתי.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 08:08

יוסי22 כתב:אני לא אבוא ואמר שהפתיחה של הרבע השני לא היתה נוראית ושסופו לא היה שותף בכיר לזה אבל אי אפשר להפיל עליו משהו שהתחיל באופן משמעותי בלעדיו .

מסכים איתך, ללמעט הנקודה שאתה כל הזמן מציין - שהמשחק היה כבר גמור. 10 הפרש אחרי הרבע הראשון, זה ממש לא משחק גמור, ומכבי כבר ידעה לצאת מהמצבים האלה.
האמת, אפילו הריצה בתחילת הרבע השני לא גמרה את המשחק. 20 שניות לסיום, זה היה 16 הפרש, ואז מכבי החטיאה, סופו עשה עבירה מטומטמת על DD שנתנה לו 2 זריקות עונשין, בלאט נתן לבורשטיין
לרכז, וזה נגמר בשלשה של פאו, מה שהביא ל-21 הפרש, ולמשחק גמור באופן מעשי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מרץ 2012, 08:35

jol9 כתב:

מסכים איתך, ללמעט הנקודה שאתה כל הזמן מציין - שהמשחק היה כבר גמור. 10 הפרש אחרי הרבע הראשון, זה ממש לא משחק גמור, ומכבי כבר ידעה לצאת מהמצבים האלה.
האמת, אפילו הריצה בתחילת הרבע השני לא גמרה את המשחק. 20 שניות לסיום, זה היה 16 הפרש, ואז מכבי החטיאה, סופו עשה עבירה מטומטמת על DD שנתנה לו 2 זריקות עונשין, בלאט נתן לבורשטיין
לרכז, וזה נגמר בשלשה של פאו, מה שהביא ל-21 הפרש, ולמשחק גמור באופן מעשי.

אני ממש לא טוען שהמשחק היה גמור אחרי הרבע הראשון אבל אי אפשר להפיל את הריצה על סופו כשהיא התחילה בכלל בלעדיו , זה נראה לי פשוט מכוון מטרה ולא הגיוני.
יוסי22

הודעהעל ידי refael » 22 מרץ 2012, 08:36

אסור שבלו יפתח בחמישיה אין לא זוכר פעם אחת שבלו עלה בחמישיה ושיחק טוב להפך כל פעם שהוא עולה מהספסל להחליף את ליאור הוא מצויין.
נקווה לעוד משחק טוב של סמית,לפי דעתי הוא צריך לשמור על דיאמנטדיס יוגב על קאלטיס ולאנגפורד על סאטו נראה לי המצאפ הכי טוב.
צריך לתת לפאפס יותר לשחק זה שחקן שלא מאכזב הוא יתן לך את מה שאתה צריך במאני טיים רק ש2 דקות זה לא ממש מספיק הייתי שוקל לפתוח איתו בחמישיה אפילו .
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מרץ 2012, 08:55

קודי , ההחתמה של פארמר זו לא הטעות של מכבי (כי בכל זאת שחקן כזה ב-25K לחודש...) , הטעות זה שלא החתימו רכז איכותי לידו שיחליף אותו אחרי שהשביתה תסתיים והעדיפו לחכות עם ההחתמה הזאת רק אחרי שהוא הלך ואז השוק היה כבר מת .
אם היו מחתימים שחקן עוד בפגרה ובאמת מסתכלים על פארמר כבונוס זמני ולא כשחקן המוביל של הקבוצה אז היום היינו במצב יותר טוב עם רכז .
החתמת לאנגפורד לא באה במקום פארמר כי הוא בעצם היה אמור להיות הגארד ליד פארמר (וגם זה החתמה מאוד מאוחרת ...) .
מה שקרה בסוף זה שהביאו את מאלט וההמשך ידוע....
היו גם טעויות אחרות כמו אחרי שידעו שפארגו הולך החתימו את פאפאס כמחליף שלו ....לגבי אוחיון במקום הלפרין , על זה אפשר להתווכח אבל לא היו היו יותר מידי אופציות במקום אוחיון ככה שזה הרע במיעוטו אבל אין ספק שזה שינמוך לעומת הלפרין...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים