יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 מרץ 2012, 22:01

Maccabikid כתב:
LIAV10 כתב:
Maccabikid כתב:
itai7 כתב:פאפאס הוא המנטור שלו

אי אפשר לדעת דבר כזה.. אפשר להאמין להעריך.. אבל כל עוד אתה לא רואה את האימונים אתה לא יכול לדעת את זה..

מה יש לדעת?
שחקן צעיר משחק באותה קבוצה של אחד הרכזים הטובים בכל הזמנים..
חוץ מזה שהוא כבר אמר שהוא לומד המון ממנו..

מתי הוא אמר?

לפני כמה חודשים בראיון משותף עם פניני..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מכביסט24 » 27 מרץ 2012, 22:02

נגמרו לי כבר כל הסופרלטיבים עליו. עוד משחק משובח של הבחור דווקא מול קבוצה קשוחה כל כך. זה לא דבר של מה בכך להצטיין במאני טיים כשהקבוצה הכי צריכה אותך, יוגב גם הראה היום שהמשחק השני באואקה לא היה חד פעמי!
אם הוא ימשיך ככה פאו עוד תחטוף אותו, מי האמין שזה יהיה כך :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי asafb96 » 27 מרץ 2012, 22:04

בסוף מכבי לא תביא רכז ראשון אם הוא ימשיך ככה... נראה לי ילכו על הלפרין-אוחיון-לאנגפורד לעמדות 1-2
asafb96

הודעהעל ידי Sabonis » 27 מרץ 2012, 22:16

היתרון הגדול של יוגב אוחיון על השומרים שלו (וביניהם מסתבר שגם על דיאמנטידיס) הוא השליטה האדירה שלו בשתי הידיים.
היכולת הזו מתבטאת בעיקר באספקטים של הובלת כדור, חדירות וסיום של צעד וחצי.
לא סתם יש תחושה שכשהכדור אצל אוחיון אף אחד לא יקח לא אותו כשהוא מקפיץ או מנסה לעבור את החצי, בניגוד לשחקנים אחרים כמו בורשטיין ואפילו פאפא.
היכולת של אוחיון ללכת מצויין שמאלה ובאותה מידה ימינה לא מאפשרת לשומר שלו לצפות באיזה כיוון הוא ייבחר, ולכן פעם אחר פעם היה אפשר לראות אות עובר את DD ומסיים בשתי הידיים.
וזה בשילוב עם מהירות, יכולת מסירה מצויינת וקבלת החלטות טובה הופך אותו לשחקן שהוא.
אם באמת הייתה לו קליעה טובה ויציבה מבחוץ אוחיון היה אחד הרכזים הטובים באירופה.

ד"א, הסל שהוא קלע בחדירה ברבע הראשון על וויקאס היה פשוט בלתי אפשרי. מדהים.
Sabonis

הודעהעל ידי jol9 » 27 מרץ 2012, 22:32

asafb96 כתב:בסוף מכבי לא תביא רכז ראשון אם הוא ימשיך ככה... נראה לי ילכו על הלפרין-אוחיון-לאנגפורד לעמדות 1-2

יש מצב. אולי יביאו את פרקינס או איזשהו רכז צעיר מאחורי יוגב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 מרץ 2012, 22:46

שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 27 מרץ 2012, 22:51

שני משחקים גדולים שלו. אני לא אוהב לשפוט שחקן לפי שני משחקים, אבל יוגב יודע להגיע למאני טיים ולהסתכל לדיאמנטידיס ושאראס בלבן של העיניים. איזה ביצים.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 27 מרץ 2012, 22:56

MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.

תשמע, אני האחרון שישפוט שחקן על פי משחק או שניים, אבל סך הכל, רוב העונה הוא היה די טוב. ולעשות את מה שהוא עשה מול דיאמנטידיס, זה ממש לא דבר של מה בכך. הוא מראה יכולת פשוט יוצאת מהכלל
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 מרץ 2012, 22:59

MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.

אולי לא, אבל זה כן נותן אולי למכבי לגיטימציה להתפשר על הרכז שיביאו ולא חייבים להביא את מינימום פארמר.
מבחינתי אפשר יהיה להסתדר גם עם פרקינס למשל במידה וזה מה שישאיר כסף בעמדות האחרות.

אגב, נראה לי שאם הנהלת היורוליג היתה יכולה לעשות שינויים עכשיו היא בהחלט היתה מכניסה את אוחיון לרשימת המועמדים לתגלית העונה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 מרץ 2012, 23:04

חנו'ש כתב:

אולי לא, אבל זה כן נותן אולי למכבי לגיטימציה להתפשר על הרכז שיביאו ולא חייבים להביא את מינימום פארמר.
מבחינתי אפשר יהיה להסתדר גם עם פרקינס למשל במידה וזה מה שישאיר כסף בעמדות האחרות.

גם אני מוכן להתפשר על פרקינס ויוגב, אם זה ישאיר פה את לנגפורד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 מרץ 2012, 23:08

אם לנגפורד יישאר פה והשחקן שיביאו באמת יהיה ב-300K-400K אני לא בטוחה שפרקינס בטווח המחירים הזה..אבל אולי ההנהלה תתגמש בשביל הגימיק..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 מרץ 2012, 06:14

איזה זה הזוי זה , שחקן שרבים פה הספידו אותו כבר ואמרו שהוא לא לרמות האלו , חושבים עליו כבר בתור רכז יורוליג ראשון וחושבים על פרקינס או רכז צעיר כמחליפים.....כבר שכחו לו את המשחקים החלשים שלו ואת הטענות של כולם שלא מגיע לו הקרדיט המוגזם שהוא מקבל מבלאט ופאפאס הוא זה שצריך לקבל את הקרדיט הזה.....יש עכשיו מבצע על משקפי שמש באירוקה ....

אני דווקא חושב שאוחיון קנה את מקומו כרכז מחליף לרכז זר בכיר אחר ואם ימשיך ביכולת הזאת אז הוא חוסך מקום של זר לעמדת הרכז המחליף . אבל לא הייתי בונה עליו כרכז ראשון...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 28 מרץ 2012, 06:59

תמונה
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 07:40

מה זאת אומרת "לא הופכים"? בוודאי שהמשחקים האלה משמעותיים מאוד לגבי ההמשך. בלי קשר, גפ כשמסתכלים על כל העונה, ליוגב כמעט ואין שכר לימוד.
קח את שייר לעומתו, שכל העונה שלו היא שכר לימוד, או אפילו שחקן מנוסה כמו מאלט, שלא הצליח להשתלב, ותבין עד כמה ההצלחה שלו היא גדולה.

כל מה שאני אומר, משתלב מצויין עם הרצון להשאיר את לאנגפורד. ליד אוחיון והלפרין, אפשר הרבה יותר בקלות להשאיר את לאנגפורד, מאשר ליד רכז רק ב-600K.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מרץ 2012, 07:47

yzafrir כתב:איזה זה הזוי זה , שחקן שרבים פה הספידו אותו כבר ואמרו שהוא לא לרמות האלו , חושבים עליו כבר בתור רכז יורוליג ראשון וחושבים על פרקינס או רכז צעיר כמחליפים.....כבר שכחו לו את המשחקים החלשים שלו ואת הטענות של כולם שלא מגיע לו הקרדיט המוגזם שהוא מקבל מבלאט ופאפאס הוא זה שצריך לקבל את הקרדיט הזה.....יש עכשיו מבצע על משקפי שמש באירוקה ....

אני דווקא חושב שאוחיון קנה את מקומו כרכז מחליף לרכז זר בכיר אחר ואם ימשיך ביכולת הזאת אז הוא חוסך מקום של זר לעמדת הרכז המחליף . אבל לא הייתי בונה עליו כרכז ראשון...

כל מה שקורה בסדרה הזאת הוא קצת הזוי.

לדעתי בשני המשחקים האחרונים בלאט עשה בית ספר קטן לאובראדוביץ' וזה דבר לא מובן מאליו.

בלאט גם בנה את אוחיון לאט לאט במשך העונה ועכשיו הוא קוצר את הפירות, אבל זה לא היה קורה אם אוחיון לא היה מאמין בעצמו ועובד קשה.
אוחיון הוכיח שהוא מקצוען מהדרגה הראשונה וזה לא מובן מאליו אצל ספורטאי ישראלי.

בכלל, כל מה שקרה בסדרה הזאת די מנוגד לכל ההערכות המוקדמות של כולם. כולם דיברו על סופו, על אליהו, על לאנגפורד, בינתיים לדעתי אוחיון, הנדריקס וסמית' הם בכלל המצטיינים של הסדרה עד כה.( בטח בהגנה שהם נותנים ).

אין אחד בעיתונות או בפורום הזה ( צריך להגיד ביושר ) שלא אכל כובע אחד לפחות בסדרה הזאת. בתיאבון לכולנו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 08:24

אני דווקא אוהב את הרעיון של אוחיון כרכז ראשון.
כבר מזמן שלא היה לנו שחקן חמישיה ישראלי, שפותח לא רק בגלל הצבעיון הישראלי, אלא בגלל שהוא טוב ומגיע לו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 מרץ 2012, 08:30

לאוחיון לא מגיע רכז ראשון , הוא בהחלט מפתיע לטובה אבל בואו לא ניסחף .

זה נחמד שהתקשורת מאדירה אותו כי:
1. הם צריכים סיפור ומה יותר טוב מרכז ישראלי שמצליח בניגוד לכל התחזיות .
2. הם צריכים תירוץ אחרי שהם קישקשו כמה פאו הרבה יותר טובה ממכבי וזה התפוצץ להם כמו לעוד כמה אנשים בפנים.

בפועל הוא נתן עונה בינונית מינוס כשהוואקום בעמדה מאפשר לו לקבל הרבה דקות ולצבור ביטחון לאט לאט , בהצלבה הוא בהחלט העלה רמה והוא השחקן השני בחשיבותו אחרי סמית אבל כמה שהשלב הזה חשוב והוא חשוב מאוד אי אפשר להתעלם מהסך הכללי.

כל פעם מצחק אותי איך אנשים משנים את הדעה שלהם כל יומיים גם לחיוב וגם לשלילה , שחקן צריך לשפוט לאורך עונה שלמה ולא לפי משחק כזה או אחר.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 09:03

יוסי22 כתב:לאוחיון לא מגיע רכז ראשון , הוא בהחלט מפתיע לטובה אבל בואו לא ניסחף .

זה נחמד שהתקשורת מאדירה אותו כי:
1. הם צריכים סיפור ומה יותר טוב מרכז ישראלי שמצליח בניגוד לכל התחזיות .
2. הם צריכים תירוץ אחרי שהם קישקשו כמה פאו הרבה יותר טובה ממכבי וזה התפוצץ להם כמו לעוד כמה אנשים בפנים.

בפועל הוא נתן עונה בינונית מינוס כשהוואקום בעמדה מאפשר לו לקבל הרבה דקות ולצבור ביטחון לאט לאט , בהצלבה הוא בהחלט העלה רמה והוא השחקן השני בחשיבותו אחרי סמית אבל כמה שהשלב הזה חשוב והוא חשוב מאוד אי אפשר להתעלם מהסך הכללי.

כל פעם מצחק אותי איך אנשים משנים את הדעה שלהם כל יומיים גם לחיוב וגם לשלילה , שחקן צריך לשפוט לאורך עונה שלמה ולא לפי משחק כזה או אחר.

לדעתי, בעונתו הראשונה של אוחיון במכבי, הוא הראה הרבה יותר משחקים טובים מאשר הנדריקס בעונה שעברה, לדוגמא. אין סיבה שהוא לא ישתפר עוד יותר, אם ימשיך לקבל קרדיט, מה גם ששוק הרכזים באירופה חלש מאוד, ואתה צריך רכז אמיתי ליד לאנגפורד כדי שיאזן את המשחק השכונתי משהו. אם תביא במקום יוגב איזה אמריקאי חצי רכז חצי קלע, זה יראה כמו הציוות לאנגפורד + מאלט.

זה לא רק התקשורת. הינה מה אמר אוברדוביץ' אחרי המשחק (הציטוט מאתר היורוליג):

Ohayon played very well in Game 2 and also tonight. We will need to find a way to stop him in the next game."
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אלמוג » 28 מרץ 2012, 09:30

אני מניח שאם מכבי תעלה לפיינל פור, יוגב ישאר הרכז הראשון גם בעונה הבאה. מכבי די קמצנית, ואם משהו הולך לה והוא זול היא נשארת איתו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי misha » 28 מרץ 2012, 09:35

רכז ראשון עוד מוקדם לו להיות (צריך להראות את היכולת מהמשחקים האחרונים לאורך זמן) אבל רכז שני מצוין כבר הרווחנו וגארדים ישראלים טובים היה מאוד קשה למצוא בשנים האחרונות. דיוויד עושה אתו עבודה גדולה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־24 אורחים