MTA2311 כתב:ד"א, השופט הראשי היום, הוא הליצן שנתן לפרטיזן 2 בלתי ספורטיביות השנה בסיבוב הראשון.. בכלל הייתה תצוגת שיפוט מרשימה אז.

אוף איזה הרגשה חרבנה יש לי..ביום שלישי הייתה לי הרגשה טובה וגם ביום חמישי לפני שבוע..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ד"א, השופט הראשי היום, הוא הליצן שנתן לפרטיזן 2 בלתי ספורטיביות השנה בסיבוב הראשון.. בכלל הייתה תצוגת שיפוט מרשימה אז.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:ד"א, השופט הראשי היום, הוא הליצן שנתן לפרטיזן 2 בלתי ספורטיביות השנה בסיבוב הראשון.. בכלל הייתה תצוגת שיפוט מרשימה אז.
אתה מדבר על השופט האוקראיני ריז'יק?
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:ד"א, השופט הראשי היום, הוא הליצן שנתן לפרטיזן 2 בלתי ספורטיביות השנה בסיבוב הראשון.. בכלל הייתה תצוגת שיפוט מרשימה אז.
דיברתי על יונגבראנד, אבל עכשיו מסתבר שגם ריז'יק שפט באותו משחק.. לא שלישייה מובחרת במיוחד.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:ד"א, השופט הראשי היום, הוא הליצן שנתן לפרטיזן 2 בלתי ספורטיביות השנה בסיבוב הראשון.. בכלל הייתה תצוגת שיפוט מרשימה אז.
דיברתי על יונגבראנד, אבל עכשיו מסתבר שגם ריז'יק שפט באותו משחק.. לא שלישייה מובחרת במיוחד.
זה ריז'יק שרק לבלתי ספורטיביות בפרטיזן
rc4991 כתב:מישהו יכול להעלות את הפרומו למשחק או שלא יצא?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול להעלות את הפרומו למשחק או שלא יצא?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ד"א, השופט הראשי היום, הוא הליצן שנתן לפרטיזן 2 בלתי ספורטיביות השנה בסיבוב הראשון.. בכלל הייתה תצוגת שיפוט מרשימה אז.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אוף איזה הרגשה חרבנה יש לי..ביום שלישי הייתה לי הרגשה טובה וגם ביום חמישי לפני שבוע..
חנו'ש כתב:הזמן לא זז!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים