ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2014, 09:50

מה אתם אומרים על דשון תומאס מננאנטר שמועמד לפי סגל?
מודה שאני לא מכיר אותו, אבל מקריאה קצרה באינטרנט נראה שמדובר בסמול פורוורד פיזי מאוד שיכול לשחק 4 (גם באן בי איי ע״פ דראפט אקספרס).
בן 23, נראה לי כמו אחד שיכול לעשות קפיצה גדולה, מישהו מכיר אותו טוב יותר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2014, 10:02

er79 כתב:קיילב גרין ודשון תומאס מועמדים. אני רואה שמכבי כבר כמה שנים חמה על שחקנים שעוברים בליגה האיטלקית. לא ברור לי למה.
http://www.israelhayom.co.il/article/202815

תומאס משחק בצרפת לא ?? אם זה הוא אז הוא בכלל סמול פאוורד...
גרין שחקן נחמד , פיזי עם משחק טוב מתחת לסל ויד לא רעה מרחוק . לא אתלטי כל כך ודי איטי . אפשר למצוא יותר טוב לדעתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2014, 10:10

בישראל היום אומרים שקובאן גם מעוניינת בפישר ושבמכבי ימתינו עם הזרים בקו הקידמי עד שתתבהר התמונה עם פישר. אם באמת קובאן מעוניינת בפישר, אני לא חושב שיש סיכוי שמכבי תתחרה איתה, בטח שלא במיסוי ישראלי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2014, 10:23

roy1000 כתב:בישראל היום אומרים שקובאן גם מעוניינת בפישר ושבמכבי ימתינו עם הזרים בקו הקידמי עד שתתבהר התמונה עם פישר. אם באמת קובאן מעוניינת בפישר, אני לא חושב שיש סיכוי שמכבי תתחרה איתה, בטח שלא במיסוי ישראלי.

זה תלוי , בגלל הסיטואציה שנוצרה עם טיוס אז הערך של פישר הישראלי עולה כך שיכול להיות שיקבל ממכבי הצעה נדיבה יחסית לסנטר שלישי . משהו כמו 400-450 .... אני לא בטוח שקובאן יציעו יותר ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 23 יולי 2014, 10:27

עמיר לונ כתב:לדעתי אם מכבי מחפשת סנטר שלישי, אז היא צריכה להפסיק את החיפוש.
מצאתי את הסנטר השלישי שהיא צריכה וקוראים לו שון ג׳יימס.
אני חושב שמכבי תעשה טעות אם תוותר עליו (עדיין לא פורסמה הודעה רישמית מצד המועדון על שחרורו, מלבד התייחסויות של גודס בתקשורת), אני מאמין שצריך לתת לו את ההזדמנות להוכיח שהוא חזר מהפציעה ובנוסף מההתרשמות שלי יש לו נאמנות לקבוצה מעבר לשחקנים אחרים שחתומים בה. במידה ויחזור מהפציעה בכושר דומה למה שהיה לו לפני שתי עונות ובתחילת עונה שעברה, יהיה לנו את אחד מהקוים הקדמיים החזקים באירופה.

שתי הסתיגויות לגבי ג'יימס:
האחת, אף אחד לא באמת יכול "לחתום" על כך שג'יימס יצא מהפציעה. אני מניח שבמכבי כן מעריכים את יכולותיו ומחוייבותו של שון, אבל הפציעה הקשה שעבר היא דבר שאי אפשר להתעלם ממנו וכנראה שמכבי מכירה את הפציעה של ג'יימס יותר מכל אחד אחר.
השנייה, החוזה של ג'יימס שהוא לא אסטרונומי, אך גבוה יחסית, בעיקר בשל היחשבותו כישראלי, בכל הקשור לענייני מס וכו'.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Assaf M » 23 יולי 2014, 10:38

כרגע ישנם שני מצבים שישתנו בהתאם לדיאור פישר:
1. אם פישר חותם, מכבי תחתים שחקן בעמדה 4 שיכול לשחק גם בעמדה 3.
2. אם פישר לא חותם, מכבי תחתים שחקן בעמדה 4 שיכול לשחק 5.

כרגע נראה שאופציה מספר 2 הינה האופציה הריאלית מכוון שפישר נכון לעכשיו דורש הרבה כסף ממכבי.
Assaf M

הודעהעל ידי Maccabikid » 23 יולי 2014, 10:40

Assaf M כתב:כרגע ישנם שני מצבים שישתנו בהתאם לדיאור פישר:

כרגע נראה שאופציה מספר 2 הינה האופציה הריאלית מכוון שפישר נכון לעכשיו דורש הרבה כסף ממכבי.

אם פישר לא חותם מי הישראלי שיביאו במקומו? והכוונה היא להחתים רק זר אחד לעמדה 4??
Maccabikid

הודעהעל ידי Assaf M » 23 יולי 2014, 10:43

Maccabikid כתב:

אם פישר לא חותם מי הישראלי שיביאו במקומו? והכוונה היא להחתים רק זר אחד לעמדה 4??

אם פישר לא יחתום אז יהיה ג'ייק כהן. וכן, לרגע המגמה למיטב הבנתי היא לא להביא מחליף לאינגלס.
Assaf M

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2014, 10:53

Assaf M כתב:
Maccabikid כתב:

אם פישר לא יחתום אז יהיה ג'ייק כהן. וכן, לרגע המגמה למיטב הבנתי היא לא להביא מחליף לאינגלס.

לדעתי זאת טעות שוב פעם לבנות סגל ללא 4 טיבעי . מכבי חייבת זר אחד לעמדה 4 ועוד אחד 3-4...סנטר שלישי אפשר להסתפק אפילו באלטיט או כהן...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2014, 11:19

yzafrir כתב:זה תלוי , בגלל הסיטואציה שנוצרה עם טיוס אז הערך של פישר הישראלי עולה כך שיכול להיות שיקבל ממכבי הצעה נדיבה יחסית לסנטר שלישי . משהו כמו 400-450 .... אני לא בטוח שקובאן יציעו יותר ....

אתה לא בכיוון. אם היה מדובר על סכומים כאלה אז פישר כבר היה חתום מזמן. פישר מבקש למעלה מ- 700 אלף והוא לא מוכן לזוז.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2014, 11:22

קובי כתב:שתי הסתיגויות לגבי ג'יימס:
האחת, אף אחד לא באמת יכול "לחתום" על כך שג'יימס יצא מהפציעה. אני מניח שבמכבי כן מעריכים את יכולותיו ומחוייבותו של שון, אבל הפציעה הקשה שעבר היא דבר שאי אפשר להתעלם ממנו וכנראה שמכבי מכירה את הפציעה של ג'יימס יותר מכל אחד אחר.
השנייה, החוזה של ג'יימס שהוא לא אסטרונומי, אך גבוה יחסית, בעיקר בשל היחשבותו כישראלי, בכל הקשור לענייני מס וכו'.

אני גם מתחיל לחשוב שאם פישר לא מגיע, אז כבר עדיף להשאיר את ג'יימס. לא נראה לי שיש הרבה קופצים על ג'יימס ובמקום לשלם לו את רוב או כל המשכורת בשביל שיישב בבית או ישחק במקום אחר, עדיף להחזיק אותו כמחליף לעמדות 4/5 ולהביא עוד 4 פותח.
roy1000

הודעהעל ידי משה » 23 יולי 2014, 12:28

מכבי הציבה אולטימטום לפארגו עד שבוע הבא. אני מקווה שהשחקן החמדן הזה יסכים לקבל מצסקא את החצי המיליון ויפסיק לנסות למשוך כספים. 1.5 מיליון דולר לעונה זה די והותר למה שמגיע לו, בטח אחרי העונה האחרונה.
משה

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2014, 12:51

roy1000 כתב:
קובי כתב:שתי הסתיגויות לגבי ג'יימס:

אני גם מתחיל לחשוב שאם פישר לא מגיע, אז כבר עדיף להשאיר את ג'יימס. לא נראה לי שיש הרבה קופצים על ג'יימס ובמקום לשלם לו את רוב או כל המשכורת בשביל שיישב בבית או ישחק במקום אחר, עדיף להחזיק אותו כמחליף לעמדות 4/5 ולהביא עוד 4 פותח.

אם הוא ימצא קבוצה אני לא מאמין שמכבי יצטרכו לשלם לו. במקרה הגרוע ישלמו סכום נמוך להשלמה. לגבי פארגו, אני מאוד מקווה שמכבי שכנעו את הסוכן של באייקס להמתין, כי החשש הגדול שלי הוא שנישאר עם הביצים ביד ונצטרך להתפשר על איזה מייק גרין או טווין מקי
er79

הודעהעל ידי refael » 23 יולי 2014, 12:54

קלייב גרין שחקן לרמה שמכבי דורשת? הוא יותר 4 או 3 ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2014, 13:33

er79 כתב:אם הוא ימצא קבוצה אני לא מאמין שמכבי יצטרכו לשלם לו. במקרה הגרוע ישלמו סכום נמוך להשלמה. לגבי פארגו, אני מאוד מקווה שמכבי שכנעו את הסוכן של באייקס להמתין, כי החשש הגדול שלי הוא שנישאר עם הביצים ביד ונצטרך להתפשר על איזה מייק גרין או טווין מקי

דבר ראשון - ברור שמכבי יצטרכו לשלם לו כי אף אחד לא ישלם לו חצי מליון נטו, גם לא 250 אלף במצבו. לדעתי למכבי שווה להשאיר אותו. במילא הרמה של המשחקנים שמדברים עליהם לא יותר טובה מג'יימס.

לגבי באקייס - הבנתי שהוא כבר סגר (נדמה לי באוליפיאקוס) למה שיחכה למכבי? מכבי הולכת על פארגו עם כל הקופה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2014, 13:55

roy1000 כתב:
er79 כתב:אם הוא ימצא קבוצה אני לא מאמין שמכבי יצטרכו לשלם לו. במקרה הגרוע ישלמו סכום נמוך להשלמה. לגבי פארגו, אני מאוד מקווה שמכבי שכנעו את הסוכן של באייקס להמתין, כי החשש הגדול שלי הוא שנישאר עם הביצים ביד ונצטרך להתפשר על איזה מייק גרין או טווין מקי

דבר ראשון - ברור שמכבי יצטרכו לשלם לו כי אף אחד לא ישלם לו חצי מליון נטו, גם לא 250 אלף במצבו. לדעתי למכבי שווה להשאיר אותו. במילא הרמה של המשחקנים שמדברים עליהם לא יותר טובה מג'יימס.

לגבי באקייס - הבנתי שהוא כבר סגר (נדמה לי באוליפיאקוס) למה שיחכה למכבי? מכבי הולכת על פארגו עם כל הקופה.

ברור? לאף אחד לא ברור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2014, 14:18

felix_r כתב:ברור? לאף אחד לא ברור

אתה רואה הרבה קבוצות רצות לשלם לג'יימס 600 אלף נטו? במצב העניינים הנוכחי ועם המועמדים הלא ממש מלהיבים לעמדה 4, אני חושב שעדיף ללכת עם ג'יימס.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2014, 14:29

roy1000 כתב:
felix_r כתב:ברור? לאף אחד לא ברור

אתה רואה הרבה קבוצות רצות לשלם לג'יימס 600 אלף נטו? במצב העניינים הנוכחי ועם המועמדים הלא ממש מלהיבים לעמדה 4, אני חושב שעדיף ללכת עם ג'יימס.

לעמדה 4 ?? המקסימום שג'יימס יכול להיות במכבי במצב שלו זה סנטר שלישי . גם זה רק אם יסכים לקיצוץ רציני בשכר...כמו שהחתימו את בלו על חוזה המותנה בחזרה לכושר מלא כך צריך לעשות גם עם ג'יימס.
לגבי פארגו , אני מקווה מאוד שהעניינים יסגרו כמו שצריך ו הוא יחתום פה
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2014, 14:34

yzafrir כתב:לעמדה 4 ?? המקסימום שג'יימס יכול להיות במכבי במצב שלו זה סנטר שלישי . גם זה רק אם יסכים לקיצוץ רציני בשכר...כמו שהחתימו את בלו על חוזה המותנה בחזרה לכושר מלא כך צריך לעשות גם עם ג'יימס.
לגבי פארגו , אני מקווה מאוד שהעניינים יסגרו כמו שצריך ו הוא יחתום פה

לג'יימס יש חוזה חתום. אי אפשר "לקצץ" לו. אפשר לשלם לו כסף בשביל שישחק במקום אחר או להשאיר אותו כמחליף לעמדות 4/5. לאור המועמדים הקצת מצחיקים שעולים עד עכשיו, אני חושב שעדיף כבר להשאיר את ג'יימס לעונה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2014, 14:54

roy1000 כתב:

באייקס עוד לא סגר בשום מקום, אחרת זה היה כבר מפורסם. לגבי ג'יימס, נחיה ונראה. אני מאמין שתימצא הפראיירית שתכסה את רוב השכר שלו, אם יעבור את מבחני הכשירות. לא הייתי משאיר שחקן שיכולת המשחק שלו מבוססת 100 אחוז על אתלטיות בקבוצה, אחרי פריצת דיסק וניתוח שעבר. הוא לא יחזור להיות אותו שחקן, כמו שפרקינס לא חזר להיות אותו שחקן.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], עידן ו־20 אורחים