roy1000 כתב:rc4991 כתב:הקליעה של רוצ'סטי תעזור לנו מאוד אבל האקספלוסיביות של פארגו זה משהו שכמעט ואין באירופה ולדעתי מדובר בתרומה הרבה יותר חשובה ובעיקר "שוברת שיוויון" למכבי, בטח אם יביאו לצידו רכז אחראי
אז בשורה התחתונה, אתה מסכים שרוצ'סטי פחות טוב?
השאלה היא לא מי יותר "טוב" אישית , אלא מי יותר מתאים להיות המנוע של הקבוצה. מודה שאני לא מכיר מספיק טוב את רוצ'סטי , אבל אני מכיר מספיק טוב את פארגו.
במכלול של כל העונה מבחינתי פארגו מסמל את כל מה שאני לא אוהב בכדורסל האמריקאי , זלזול מופגן בהגנה אישית , לקיחת זריקות קשות אחרי עוד התקפה של כדררת בלתי פוסקת , ללא ריבאונד , ללא מתן מושג קלוש
לחבריך לקבוצה מה הולך להתרחש , פיזור משחק ההתקפה , אי ניהול תרגילים , ובעיקר "הקפאת" שאר הקבוצה לצורך מהלך אישי שלפעמים מצליח לפעמים לא , זה כדורסל לא אסטטי ולא מנצח (טייריס רייס הוא היוצא מין הכלל).
ההחלטה של מכבי היא החלטה על פניה של הקבוצה , האם אנו נשארים בקונספט של רכז\סקורר שעל פיו יישק דבר , או שאנחנו עוברים לסגנון שבו כל החמשייה מעורבת , זאת לדעתי הדילמה.
מצד אחד רוצ'סטי שעולה על פארגו ב2 נתונים , שלשות ואחוזים מהקו , מצד שני פארגו שמאפשר לך שחקן שיכול לייצר לעצמו מצבים , ומסוגל להגיע לטבעת לבד.
עוד עניין זה יכולת קבלת ההחלטות , פה אין לי הכרעה כלשהי , לפרקים פארגו נראה כמו הדבר האמיתי , ברוב המקרים הוא לוקח החלטות רעות ואף טפשיות , אבל ניתן כבר להגיד על מה נקבל מפארגו כמה דברים מאד ברורים.
1. הוא יחזיק רוב הזמן את הכדור.
2. הוא מעדיף זריקה מבחוץ על חדירה (ביחוד ביורוליג)
3. הוא לא שומר , או לא בא לו לשמור , למעט מקרה ספציפי של פוסט אפ עליו.
4. יש יותר מדי משחקים שפשוט לא בא לו , או לא הולך לו ואז הוא מחרב.
5. הוא סטריק שוטר , שלא הולך לו אז לא הולך לו , זריקה קשה או קלה.
6. יש לו בעיית יציבות מהעונשין .
אז נכון שיש מצב שטוב ציפור אחת על העץ מאשר רוצ'סטי....... , אבל אני בכל זאת מעדיף floor manager ורכז שישתף את השחקנים , מאשר "בואו ניתן את הכדור לפארגו ונתפלל שהוא ימציא משהו"