ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2015, 03:15

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:למה את צוחקת? זה לא אני שכותב פה סגלים של 30 מיליון דולר ;)

התחלתי לצחוק ב''הפדרמנים קלטו''

נכון, קשה להאמין שדבר כזה יקרה. זה כמו לפגוש בחיזרים.
אבל תשמעי משהו שאני רוצה להגיד לך.
פדרמנים הם קמצנים, זה נכון.
אבל אם יש משהו שאנשי עסקים שונאים יותר מלהפסיד כסף, זה לראות מישהו עוקף אותם בסיבוב, דופק אותם בעסק שלהם.
בכל השנים פדרמן החזיק במכבי בעיקר בשביל המוניטין.
אם מכבי תאבד את הבכורה בכדורסל הישראלי בזמן שפדרמן הוא הבעלים, המוניטין שלו יפגע אנושות.
הוא יעשה מעצמו צחוק ויחשב לסמרטוט שכל אחד יכול לדפוק בעסקים.
המוניטין הזה שווה הרבה יותר מעוד כמה מיליונים.
ככה שאל תתפלאי אם פתאום תראי חיזרים :D

בערך חצי מההכנסות של הקבוצה מגיעות ממנויים
בשביל הפסדים צריך שהמנויים לא יימכרו, כי הספונסרים כבר התחילו להוריד סכומים
לא נראה שבשנים הקרובות לא ימכרו את כל המנויים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 05:23

Holiday_Armadillo כתב:בערך חצי מההכנסות של הקבוצה מגיעות ממנויים
בשביל הפסדים צריך שהמנויים לא יימכרו, כי הספונסרים כבר התחילו להוריד סכומים
לא נראה שבשנים הקרובות לא ימכרו את כל המנויים

אם מכבי תפסיד לאילת, אפשר לצפות לירידה גדולה בכסף של הספונסרים. אף אחד לא ירצה להיות מזוהה עם מותג כזה, וכבר עכשיו מכבי מתקשה למצוא מחליף לאלקטרה שנתנה 3.5 מליון דולר לעונה. מכבי מיצתה את ההכנסות שלה מישראל. הם מנסים להעלות עוד את מחירי המנויים, והאמת שאני כבר לא בטוח שזה יילך להם.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2015, 08:18

כשאני מסתכל על הסגל של ניז'ני העונה ולאן הוביל אותם רוצ'סטי אז אני מבין את גודל הטעות בהחתמתו לשלוש שנים כגארד מוביל. זה מזכיר לי את סיינה עם בובי בראון לפני כמה שנים שאחרי עונה אישית טובה הלך לשחק בסין כי אף אחד לא רצה אותו למרות שהיה טופ סקורר...
לוותר על פארגו זו טעות גדולה לדעתי ובטח עבור שחקן בן 30 שזו עונת היורוליג הטובה היחידה שלו שגם בא לא הוביל אותם ת קבוצתו להישגים משמעותיים.
הוא גארד משלים בקבוצה בכירה ולא מוביל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 09:05

yzafrir כתב:כשאני מסתכל על הסגל של ניז'ני העונה ולאן הוביל אותם רוצ'סטי אז אני מבין את גודל הטעות בהחתמתו לשלוש שנים כגארד מוביל. זה מזכיר לי את סיינה עם בובי בראון לפני כמה שנים שאחרי עונה אישית טובה הלך לשחק בסין כי אף אחד לא רצה אותו למרות שהיה טופ סקורר...
לוותר על פארגו זו טעות גדולה לדעתי ובטח עבור שחקן בן 30 שזו עונת היורוליג הטובה היחידה שלו שגם בא לא הוביל אותם ת קבוצתו להישגים משמעותיים.

תשים את פארגו בניז'ני במקום רוצ'יסטי ויכול להיות שהם לא היו מגיעים בכלל לטופ16. כאילו זאת ממש חוכמה גדולה למדוד שחקן כי הוא לא הצליח להוביל את ניז'ני נובוגרד- מועדון הכדורסל המפואר להצלבה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 09:29

yzafrir כתב:כשאני מסתכל על הסגל של ניז'ני העונה ולאן הוביל אותם רוצ'סטי אז אני מבין את גודל הטעות בהחתמתו לשלוש שנים כגארד מוביל. זה מזכיר לי את סיינה עם בובי בראון לפני כמה שנים שאחרי עונה אישית טובה הלך לשחק בסין כי אף אחד לא רצה אותו למרות שהיה טופ סקורר...

אני מסכים. לכל היותר הוא ייתן את התפוקה של פארגו, לא יותר. רצף הכשלונות שלו בכל קבוצה גדולה שהוא הגיע אליה מדאיג מאוד.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2015, 09:43

הקליעה של רוצ'סטי תעזור לנו מאוד אבל האקספלוסיביות של פארגו זה משהו שכמעט ואין באירופה ולדעתי מדובר בתרומה הרבה יותר חשובה ובעיקר "שוברת שיוויון" למכבי, בטח אם יביאו לצידו רכז אחראי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 10:17

rc4991 כתב:הקליעה של רוצ'סטי תעזור לנו מאוד אבל האקספלוסיביות של פארגו זה משהו שכמעט ואין באירופה ולדעתי מדובר בתרומה הרבה יותר חשובה ובעיקר "שוברת שיוויון" למכבי, בטח אם יביאו לצידו רכז אחראי

אז בשורה התחתונה, אתה מסכים שרוצ'סטי פחות טוב?
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 16 יוני 2015, 10:34

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:הקליעה של רוצ'סטי תעזור לנו מאוד אבל האקספלוסיביות של פארגו זה משהו שכמעט ואין באירופה ולדעתי מדובר בתרומה הרבה יותר חשובה ובעיקר "שוברת שיוויון" למכבי, בטח אם יביאו לצידו רכז אחראי

אז בשורה התחתונה, אתה מסכים שרוצ'סטי פחות טוב?

השאלה היא לא מי יותר "טוב" אישית , אלא מי יותר מתאים להיות המנוע של הקבוצה. מודה שאני לא מכיר מספיק טוב את רוצ'סטי , אבל אני מכיר מספיק טוב את פארגו.
במכלול של כל העונה מבחינתי פארגו מסמל את כל מה שאני לא אוהב בכדורסל האמריקאי , זלזול מופגן בהגנה אישית , לקיחת זריקות קשות אחרי עוד התקפה של כדררת בלתי פוסקת , ללא ריבאונד , ללא מתן מושג קלוש
לחבריך לקבוצה מה הולך להתרחש , פיזור משחק ההתקפה , אי ניהול תרגילים , ובעיקר "הקפאת" שאר הקבוצה לצורך מהלך אישי שלפעמים מצליח לפעמים לא , זה כדורסל לא אסטטי ולא מנצח (טייריס רייס הוא היוצא מין הכלל).
ההחלטה של מכבי היא החלטה על פניה של הקבוצה , האם אנו נשארים בקונספט של רכז\סקורר שעל פיו יישק דבר , או שאנחנו עוברים לסגנון שבו כל החמשייה מעורבת , זאת לדעתי הדילמה.
מצד אחד רוצ'סטי שעולה על פארגו ב2 נתונים , שלשות ואחוזים מהקו , מצד שני פארגו שמאפשר לך שחקן שיכול לייצר לעצמו מצבים , ומסוגל להגיע לטבעת לבד.
עוד עניין זה יכולת קבלת ההחלטות , פה אין לי הכרעה כלשהי , לפרקים פארגו נראה כמו הדבר האמיתי , ברוב המקרים הוא לוקח החלטות רעות ואף טפשיות , אבל ניתן כבר להגיד על מה נקבל מפארגו כמה דברים מאד ברורים.

1. הוא יחזיק רוב הזמן את הכדור.
2. הוא מעדיף זריקה מבחוץ על חדירה (ביחוד ביורוליג)
3. הוא לא שומר , או לא בא לו לשמור , למעט מקרה ספציפי של פוסט אפ עליו.
4. יש יותר מדי משחקים שפשוט לא בא לו , או לא הולך לו ואז הוא מחרב.
5. הוא סטריק שוטר , שלא הולך לו אז לא הולך לו , זריקה קשה או קלה.
6. יש לו בעיית יציבות מהעונשין .

אז נכון שיש מצב שטוב ציפור אחת על העץ מאשר רוצ'סטי....... , אבל אני בכל זאת מעדיף floor manager ורכז שישתף את השחקנים , מאשר "בואו ניתן את הכדור לפארגו ונתפלל שהוא ימציא משהו"
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 10:38

אנקראם, כשיש לך את סמית' ורנדל (שלא לדבר על אוחיון) כבאנקרים בחמשייה, אני לא ממש רואה מה floor genreal יכול לעשות. זו קבוצה של רול פליירים שאמורה להיות בנויה סביב כוכה/סקורר בעמדת הגארד. מודל אוליפיאקוס אמרנו? רוצ'סטי הוא לא כזה.
roy1000

הודעהעל ידי שמוליק » 16 יוני 2015, 10:40

האקספלוסיביות באה לידי ביטוי בשבוע נתון ונמוגה לשלושה שבועות הבאים. קפריזיונר שעובד טוב עם מאמן סמכותי. גודס לא כזה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי ankram » 16 יוני 2015, 10:53

roy1000 כתב:אנקראם, כשיש לך את סמית' ורנדל (שלא לדבר על אוחיון) כבאנקרים בחמשייה, אני לא ממש רואה מה floor genreal יכול לעשות. זו קבוצה של רול פליירים שאמורה להיות בנויה סביב כוכה/סקורר בעמדת הגארד. מודל אוליפיאקוס אמרנו? רוצ'סטי הוא לא כזה.

מדוע? אפשר לחשוב מה היה לניז'ני להציע ליד רוצ'סטי. אמרתי בעבר שמכבי לא תשתדרג אם אוחיון ימשיך להיות הרכז הפותח שלה ביורוליג , גם על רנדל אמרתי שמתאים לו יותר להיות המחליף הראשון בעמדה 4 מאשר ה4 הבכיר של מכבי (פציעות, עליות וירידות חדות ביכולת).
לרוצ'סטי יש יכולת פיק נ רול משובחת ששחקנים כמו שמכבי אוהבת להביא לעמדות 4-5 יכולים להנות ממנה מאד , אין לו מגבלת טווח לקליעה מבחוץ , והוא שמאלי , מה שעוזר לו להשיג ייתרון מסויים בצעד ראשון , אני מאד מקווה שגם רנדל וגם אוחיון יחזרו להיות מה שהם אכן מתאימים לו , מחליפים אנרגטים (ששומרים) מהספסל , ובמידה ומכבי תביא איזה עזר כנגד רוצ'סטי שאשכרה יכול לקלוע ול"סחוב" אחריו מגן , ואולי אפילו שחקן סטרץ' 4 , אז מכבי יכולה להעמיד חמשייה עם יכולת קליעה מבחוץ שלא היה לה מאז השושלת הגדולה.
אם מכבי תמשיך לשחק את הכדורסל הנוכחי שלה , עם הבידודים , עם הכדררת , עם הדגש על יכולת אישית והסתמכות על משחק מהיר ללא שימת דגש על ההתקפה העומדת ובדגש על הגנת החילופים המזעזעת , אזי פארגו צריך להשאר , אבל אז שיהיה לנו לבריאות , כי הנאה והשגים לא יהיו לנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 16 יוני 2015, 10:56

שום רכז אחראי לא יוציא את הכדור מהידים של פארגו , השהות בNBA , הפכה אותו מרכז מצויין אירופאי עם יכולות אישיות מרשימות , לשחקן עם יכולות אישיות מרשימות. אם אתה נהנה לראות את האקספלוסיביות של פארגו , ע"ח המשחק הקבוצתי , שיבושם לך.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 10:59

ankram כתב:
roy1000 כתב:אנקראם, כשיש לך את סמית' ורנדל (שלא לדבר על אוחיון) כבאנקרים בחמשייה, אני לא ממש רואה מה floor genreal יכול לעשות. זו קבוצה של רול פליירים שאמורה להיות בנויה סביב כוכה/סקורר בעמדת הגארד. מודל אוליפיאקוס אמרנו? רוצ'סטי הוא לא כזה.

מדוע? אפשר לחשוב מה היה לניז'ני להציע ליד רוצ'סטי. אמרתי בעבר שמכבי לא תשתדרג אם אוחיון ימשיך להיות הרכז הפותח שלה ביורוליג , גם על רנדל אמרתי שמתאים לו יותר להיות המחליף הראשון בעמדה 4 מאשר ה4 הבכיר של מכבי (פציעות, עליות וירידות חדות ביכולת).
לרוצ'סטי יש יכולת פיק נ רול משובחת ששחקנים כמו שמכבי אוהבת להביא לעמדות 4-5 יכולים להנות ממנה מאד , אין לו מגבלת טווח לקליעה מבחוץ , והוא שמאלי , מה שעוזר לו להשיג ייתרון מסויים בצעד ראשון , אני מאד מקווה שגם רנדל וגם אוחיון יחזרו להיות מה שהם אכן מתאימים לו , מחליפים אנרגטים (ששומרים) מהספסל , ובמידה ומכבי תביא איזה עזר כנגד רוצ'סטי שאשכרה יכול לקלוע ול"סחוב" אחריו מגן , ואולי אפילו שחקן סטרץ' 4 , אז מכבי יכולה להעמיד חמשייה עם יכולת קליעה מבחוץ שלא היה לה מאז השושלת הגדולה.
אם מכבי תמשיך לשחק את הכדורסל הנוכחי שלה , עם הבידודים , עם הכדררת , עם הדגש על יכולת אישית והסתמכות על משחק מהיר ללא שימת דגש על ההתקפה העומדת ובדגש על הגנת החילופים המזעזעת , אזי פארגו צריך להשאר , אבל אז שיהיה לנו לבריאות , כי הנאה והשגים לא יהיו לנו.

אוחיון ורנדל ימשיכו להיות שחקני חמישייה גם בעונה הבאה.

לניזני היה את טריי תומפסון, ואת פרחובסקי כשחקן מטרה בצבע. ועם כל זה, הם לא ממש הגיעו רחוק.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 16 יוני 2015, 11:24

roy1000 כתב:
ankram כתב:

אוחיון ורנדל ימשיכו להיות שחקני חמישייה גם בעונה הבאה.

לניזני היה את טריי תומפסון, ואת פרחובסקי כשחקן מטרה בצבע. ועם כל זה, הם לא ממש הגיעו רחוק.

והמחליפים של אוחיון ורנדל יהיו "מחליפים לשחקנים משלימים"? אזי עוד פעם מכבי תרד מאד ביכולת שלה ברגע שנגיע לספסל , ואני דווקא חשבתי שאחד הלקחים של העונה המסוייטת הזאת היא שהספסל של אלופת אירופה לשעבר אמור להיות
ברמה הרבה יותר גבוהה משל השנה , נאיבי שכמותי.
אם אוחיון ורנדל ימשיכו להיות שחקני חמשייה ושחקנים מובילים אזי שוב נחזה במופע המרהיב של 3 על 5 בהתקפה שדווין סמית' לא יכול לייצר לעצמו מצב קליעה....., אם לזה מכוונים קברניטי מכבי אז אפשר כבר לחזות את נפילת מכבי בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יוני 2015, 11:46

Maccabi is close to a multi-year agreement with Jordan Farmar.

התקבל במייל. מוזר. (בודק במקביל עם אוהד ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 16 יוני 2015, 11:59

אדגר פו כתב:Maccabi is close to a multi-year agreement with Jordan Farmar.

נכתב פה http://www.interbasket.net/forums/showt ... urs/page10
ע"י משתמש Campeondelmundo
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 12:10

אדגר פו כתב:Maccabi is close to a multi-year agreement with Jordan Farmar.

אין ספק. מאמין לגמרי.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 16 יוני 2015, 12:18

תדמיינו לעצמכם קו אחורי כזה:
פארמר, רוצ'סטי, פארגו, אוחיון.

ועכשיו תחזרו למציאות :angry1
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Asf » 16 יוני 2015, 12:23

my man כתב:תדמיינו לעצמכם קו אחורי כזה:

:yahoo :dance4 :clap2

:insist :cry3 :crybaby

בוצע...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי my man » 16 יוני 2015, 12:24

Asf כתב:
my man כתב:תדמיינו לעצמכם קו אחורי כזה:

:yahoo :dance4 :clap2

:insist :cry3 :crybaby

בוצע...

:laugh1 :laugh1
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים