המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:איפה הוא אמר את זה? אני זוכר ראיון איתו(לא זוכר מי היה המראיין נראה לי פיני או רסקין) ושאלו אותו איך זה שהוא לא קיבל הצעות למשל כמו מכבי, אז הוא אמר שהוא לא יודע ושאנשים אמרו שההישג שלו לא כזה נחשב כי הוא היה בעצם הבעלים וגם המאמן אז הוא לא התמודג עם לחץ(שטויות). הוא לא יודע מה הוא עושה? בדיחה טובה. עשה עבודה מדהימה. אני זוכר שרסקין ושלח דיברו על כך שהיה בו משהו מאוד שליו ונעים באישיות שהוא מקרין משהו כזה ואני מאוד הסכמתי עם זה. כמו שאמרתי פספוס אבל לא רלוונטי למה שקורה עכשיו.
אמר את זה בראיון כמה שנים אחרי האליפות. הקבוצה שלו לא שיחקה שום תרגילים. היה להם את PJ TUCKER ואת אלטון בראון (הרזה) ואת סימונס והרכז (דיקסון?). הוא לא מאמן. הוא סתם שיחק בצעצוע.
כנראה שהוא גם צנוע בנוסף לכל..
גם להרכיב קבוצה צריך לדעת. הלוואי עלי לא מאמנים כאלה.
הוא לא עבד לבד. היו לו שם כמה עוזרים בכירים ועוד מנהל מקצועי. מדובר פה במליונר שבחר לשחק בלהיות מאמן כדורסל בלי שום הכשרה. אני לא מאמין שאתה לוקח את זה ברצינות. אתה באמת חושב שהוא ראה קטעי וידאו של הזרים שהגיעו לקבוצה?
אדם כתב:לא שיחקנו טוב ולא פחות טוב אצל ארז,עשינו מה שהינו צריכים לעשות לא שום דבר מעבר.
בא מראש להפסיד לצרפת וגם נגד איטליה היתבזנו ,הפסדנו בראש כבר בכניסה לאולם.
לא היתעלנו בשום דבר .
להזכיר לכולם שינו את המבנה אבל עדין הגענו לאותה עמדה שמגיעים בכל אליפות אירופה,זה שקוראים לזה שמינית גמר זה לא הופך את זה לגדול יותר.
התקשורת פה עושה שטיפות מוח על אנשים ומגנה על אנשים שהם קשורים ומחוברים אליהם ללא קשר ליכולתם .
תיראו מה הולך בערוץ הספורט ובתוכניות,ואיך על שני אנשי מקצוע שבאותו מצב יגידו דברים שונים לפי החברות איתם.
גם רסקין ממש כמו ילדה קטנה,אין לו לא דעה משלו ולא עמוד שידרה,נגרר ומגן ללא שום קשר אומר מילים חסרי תוכן כאמירה של ידיעה או עובדה.
כך גם לגבי ארז ולגבי קטש והרבה מאמנים,לא יגידו שקשטש מאמן חלש או ידברו עליו רע וכך לגבי אחרים ,אני זוכר איך הגנו על שיבק והאשימו את כולם חוץ ממנו בביזיון של הנבחרת.
toja27 כתב:אדם כתב:לא שיחקנו טוב ולא פחות טוב אצל ארז,עשינו מה שהינו צריכים לעשות לא שום דבר מעבר.
בא מראש להפסיד לצרפת וגם נגד איטליה היתבזנו ,הפסדנו בראש כבר בכניסה לאולם.
לא היתעלנו בשום דבר .
להזכיר לכולם שינו את המבנה אבל עדין הגענו לאותה עמדה שמגיעים בכל אליפות אירופה,זה שקוראים לזה שמינית גמר זה לא הופך את זה לגדול יותר.
התקשורת פה עושה שטיפות מוח על אנשים ומגנה על אנשים שהם קשורים ומחוברים אליהם ללא קשר ליכולתם .
תיראו מה הולך בערוץ הספורט ובתוכניות,ואיך על שני אנשי מקצוע שבאותו מצב יגידו דברים שונים לפי החברות איתם.
גם רסקין ממש כמו ילדה קטנה,אין לו לא דעה משלו ולא עמוד שידרה,נגרר ומגן ללא שום קשר אומר מילים חסרי תוכן כאמירה של ידיעה או עובדה.
כך גם לגבי ארז ולגבי קטש והרבה מאמנים,לא יגידו שקשטש מאמן חלש או ידברו עליו רע וכך לגבי אחרים ,אני זוכר איך הגנו על שיבק והאשימו את כולם חוץ ממנו בביזיון של הנבחרת.
דווקא לשיבק אין הרבה חברים בתקשורת עושה רושם, בניגוד לארז, פיני וגודס. זאת הבעיה של שיבק הוא מין זאב בודד כזה בכדורסל הישראלי.
toja27 כתב:מי הם האנשי מקצוע ולמה הם לא במכבי? הביאו את פי. ג'י טאקר משום מקום והרכיבו מסביבו וסביב סימונס קבוצה הרמונית שרצה יפה. אתה סתם נופל בסטיגמה של המיליונר שמשחק בצעצוע למרות שזה מה שהוא עשה, פשוט נהנה. מהחוויה. אתה יכול להתכחש כמה שאתה רוצה אבל בסופו של דבר הוא עשה עבודה לא פחות מנהדרת בתור הבעלים ובתור המאמן.
דרך אגב, פופוביץ אמר את אותו דבר- אני נותן לשחקנים לשחק. אני מניח שגם פיל גקסון רק נתן לג'ורדן ופיפן לשחק וכך הלאה. ותן לי לנחש שגם להם היו עוזרים לא פחות טובים מאשר אלה של חולון...אבל כולם נותנים את הקרדיט למאמנים אז גם לדורסמן מגיע.
roy1000 כתב:toja27 כתב:מי הם האנשי מקצוע ולמה הם לא במכבי? הביאו את פי. ג'י טאקר משום מקום והרכיבו מסביבו וסביב סימונס קבוצה הרמונית שרצה יפה. אתה סתם נופל בסטיגמה של המיליונר שמשחק בצעצוע למרות שזה מה שהוא עשה, פשוט נהנה. מהחוויה. אתה יכול להתכחש כמה שאתה רוצה אבל בסופו של דבר הוא עשה עבודה לא פחות מנהדרת בתור הבעלים ובתור המאמן.
דרך אגב, פופוביץ אמר את אותו דבר- אני נותן לשחקנים לשחק. אני מניח שגם פיל גקסון רק נתן לג'ורדן ופיפן לשחק וכך הלאה. ותן לי לנחש שגם להם היו עוזרים לא פחות טובים מאשר אלה של חולון...אבל כולם נותנים את הקרדיט למאמנים אז גם לדורסמן מגיע.
אם אני לא טועה, זה היה עופר ברקוביץ' שניהל את הצד המקצועי שם והביא את השחקנים.
toja27 כתב:כרגע זאת השערה יותר מוודאות. אתה רק מניח שעופר ברקוביץ זה שהיה ואתה מניח שהוא ניהל את כל הצד המקצועי בלי שאתה באמת יודע. לא זוכר שהיו לברקוביץ הצלחות דומות או אפילו דומות לא לפני ולא אחרי חולון(למרות שהוא איש מקצוע לא רע). אז יכול להיות שיש סיכוי קטן שזה לא היה רק ברקוביץ(אם זה היה בכלל הוא).קיצור , תסובב את זה איך שבא לך, אבל דורסמן היה הבעלים של הקבוצה והוא היה גם המאמן. אתה בוחר לתת את הקרדיט לשחקנים, לעוזרים הנסתרים ולרוח הקדושה ואני בוחר לתת אותו לדורסמן.
roy1000 כתב:toja27 כתב:כרגע זאת השערה יותר מוודאות. אתה רק מניח שעופר ברקוביץ זה שהיה ואתה מניח שהוא ניהל את כל הצד המקצועי בלי שאתה באמת יודע. לא זוכר שהיו לברקוביץ הצלחות דומות או אפילו דומות לא לפני ולא אחרי חולון(למרות שהוא איש מקצוע לא רע). אז יכול להיות שיש סיכוי קטן שזה לא היה רק ברקוביץ(אם זה היה בכלל הוא).קיצור , תסובב את זה איך שבא לך, אבל דורסמן היה הבעלים של הקבוצה והוא היה גם המאמן. אתה בוחר לתת את הקרדיט לשחקנים, לעוזרים הנסתרים ולרוח הקדושה ואני בוחר לתת אותו לדורסמן.
אתה בוחר לתת את הקרדיט לבנאדם שלא היה לו שום קשר לכודרסל כל חייו, קנה קבוצה, ופתאום משום מקום הפך למאמן, כשבשנה השניה לקח אליפות ואז נעלם לשום מקום. אם ככה, אז באמת דני פדרמן יכול להיות GM. נראה לך הגיוני שדורסמן ידע מי זה פי ג'י טאקר? שהוא ידע מי זה אלטון בראון? בסך הכל מדובר בגרוש של שרי אריסון שהיה לו משעמם. זה הכל.
toja27 כתב:כל הדרכים מובילות לבן אדם אחד אבל זה לא יכול להיות הוא... כי הוא גרוש של שרי אריסון והוא מליונר ואין לו ידע והוא סתם עמד על הקווים ועשה סימנים עם הידיים בשפת הסימנים והוא סתם נכנס לעולם הכדורסל (וממה שאני יודע הוא חלק מהנהלת חולון גם כיום) ובאותה מידה היה יכול ללכת לגולף או בכלל לעולם התיאטרון או הבידור. אני אגיד לך מה קטע איתך, אתה חי בעולם של סטיגמות. אתה מקטלג אנשים על פי דברים חיצוניים גם כשהמציאות מראה לך אחרת.
ודרך אגב, בשביל להיות GM אתה לא צריך להיות אגדת כדורסל, אתה צריך ידע בכדורסל וראש על הכתפיים כמו בכל עסק בעולם העסקים. מי אלה הGM בnba? מה הרקורד שלהם בעולם הכדורסל שהם הגיעו לתפקיד נחשק כזה? אז גם דני פדרמן יכול להיות GM , לא בטוח שיהיה GM טוב . כמו בכל עסק, יש אנשי עסקים טובים וטובים פחות.
אדגר פו כתב:גודס דחה פניה של אילת, רוצה לאמן בחו"ל יותר מאוחר.
אדגר פו כתב:אילת גם לא רוצים לעשות שנויים בסגל, אולי נגמר להם הכסף.
אדגר פו כתב:בסוף קטש יהיה באילת.
felix_r כתב:פחחח... פיני גרשון כזה קשקשן שקרן !
ראיתם עכשיו בחמישיות שהוא אמר שזה הוא הביא את בורוסיס לאולימפיאקוס מאאק אתונה?
אז בואו ואספר לכם את האמת. ההנהלה של של אולימפיאקוס החתימה את בורוסיס לפני שפיני חתם שם. כשפיני הגיע, הוא ממש לא רצה את בורוסיס ובהתחלה דרש שישאילו אותו. אבל אחר כך, כשבורוסיס הצטיין במשחקי תרום עונה, פיני הסכים להשאיר אותו. זאת האמת. אבל מי זוכר אותה? אז פיני יכול עכשיו להגיד שהוא הביא את בורוסיס לאולימפיאקוס. פחחחח...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים