אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי refael » 07 אוגוסט 2011, 07:54

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז אני כותב כאן :
כספי ככל הנראה ישחק באירופה במשך השביתה כך לדבריו הוא לא מוכן לשבת שנה שלמה בבית בלי לשחק,יש לו המון הצעות מאירופה בשבוע האחרון והתקרשות לא יודעת כלום .
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04625.html
תמונה
refael

הודעהעל ידי קובי » 07 אוגוסט 2011, 08:06

6 לב צהוב כתב:לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז אני כותב כאן :
כספי ככל הנראה ישחק באירופה במשך השביתה כך לדבריו הוא לא מוכן לשבת שנה שלמה בבית בלי לשחק,יש לו המון הצעות מאירופה בשבוע האחרון והתקרשות לא יודעת כלום .
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04625.html

נראה כאילו מישהו תופס פה תחת
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי itai7 » 07 אוגוסט 2011, 08:15

במכבי תל אביב ממשיכים לחפש קלעי נוסף למשחקי היורוליג. כפי שביקש המאמן דייויד בלאט מההנהלה ולמרות החתמתו של ג'ורדן פארמר, בצוות המקצועי רוצים לצרף קלעי אירופי בכיר שיוכל לשחק שעמדה מספר שתיים.

העובדה שפארמר חתם לא מרגיעה את אנשי מכבי, שמנסים למצוא שחקן מתאים אבל פשוט לא מצליחים. בין המועמדים היה דייויד לוגאן, ששיחק בוויטוריה, אבל מהרגע שבמכבי הבינו שהוא על סף חתימה בפנאתינייקוס מועמדותו ירדה מהפרק.
itai7

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 אוגוסט 2011, 08:40

אוף טופיק:

פארגו עושה נפשות לישראל ולמכבי:

ספורט 5: פארגו ממליץ ישראל נפלאה, קל להתאקלם
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04636.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 07 אוגוסט 2011, 08:44

באמת שאני כבר לא יודע מה הם מחפשים. לא חסר שחקנים, רק צריך לבחור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 08:48

קלעי אירופאי בכיר ? יש חיה כזאת פנוייה ? מדוע מחפשים דווקא אירופאי בקיץ מלא אמריקאיים מובטלים ? :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 אוגוסט 2011, 09:00

itai7 כתב:במכבי תל אביב ממשיכים לחפש קלעי נוסף למשחקי היורוליג. כפי שביקש המאמן דייויד בלאט מההנהלה ולמרות החתמתו של ג'ורדן פארמר, בצוות המקצועי רוצים לצרף קלעי אירופי בכיר שיוכל לשחק שעמדה מספר שתיים.

העובדה שפארמר חתם לא מרגיעה את אנשי מכבי, שמנסים למצוא שחקן מתאים אבל פשוט לא מצליחים. בין המועמדים היה דייויד לוגאן, ששיחק בוויטוריה, אבל מהרגע שבמכבי הבינו שהוא על סף חתימה בפנאתינייקוס מועמדותו ירדה מהפרק.

מעודד לשמוע שהצוות המקצועי ממשיך בעבודתו במרץ.
אני מקווה שלא יחפזו לצעד פזיז. יש עוד הרבה זמן עד לתחילת העונה, אני בטוח שהצוות המקצועי יקח את הזמן ויבחר בשחקן ראוי.
נראה שאנחנו הולכים לכיוון נכון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 07 אוגוסט 2011, 09:03

הקלעי האירופי הכי טוב שפנוי בשוק הוא מרקו פופוביץ, שגם מאוד ישמח להגיע למכבי. הבעיה היא שלא בטוח שהוא מתאים ליד פארגו בגלל ההגנה והגובה שלו, אבל גם דייויד לוגאן לא יותר גבוה, לא ממש אתלט וגם לא שומר הרבה יותר טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 09:06

אם בלאט רוצה לשמור על רמה הגנתית שמתקרבת לזאת של שנה שעברה, לפחות במה שקשור לקו האחורי, הוא אפילו לא ישקול מועמדות של פופוביץ'. חור גדול בהגנה.
אני די משוכנע שבלאט חושב על שחקן עם הגנה טובה, במינימום.
מדוע בכלל צריכים עוד רכז בגובה 1.85 ?

לגבי כספי - לא להתקרב. אין בו צורך והוא יחזור לנ.ב.א מיד עם סיום השביתה. סתם מעמסה תקציבית גדולה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 07 אוגוסט 2011, 10:01

הקלעי האירופי הכי טוב שפנוי בשוק הוא מרקו פופוביץ, שגם מאוד ישמח להגיע למכבי. הבעיה היא שלא בטוח שהוא מתאים ליד פארגו בגלל ההגנה והגובה שלו, אבל גם דייויד לוגאן לא יותר גבוה, לא ממש אתלט וגם לא שומר הרבה יותר טוב.

ואכן, בעניין זה, זארקו, שנחשב באינטרבסקט לגולש די אמין, מציין שפופוביץ' מתקרב למכבי. פופוביץ' עצמו כבר שנים חולם על לשחק במכבי, ואני לא אתפלא אם הוא אפילו יוריד מדרישות השכר שלו כדי להיות כאן. אני רק לא בטוח במאת האחוזים, שפופוביץ' את פארגו אכן יצליחו לקחת את מכבי לטופ אם פארמר יעזוב באמצע.
er79

הודעהעל ידי קודי » 07 אוגוסט 2011, 10:06

yarinsaky כתב:אם בלאט רוצה לשמור על רמה הגנתית שמתקרבת לזאת של שנה שעברה, לפחות במה שקשור לקו האחורי, הוא אפילו לא ישקול מועמדות של פופוביץ'. חור גדול בהגנה.
אני די משוכנע שבלאט חושב על שחקן עם הגנה טובה, במינימום.
מדוע בכלל צריכים עוד רכז בגובה 1.85 ?

אבל בדיוק את אותם הדברים אפשר לשאול לגבי לוגאן, שעל פי כל הפרסומים היה מועמד רציני מאוד. לוגאן בדיוק באותו הגובה של פופוביץ והוא גם לא מחפה על זה באתלטיות יוצאת דופן ובנוסף הוא גם לא שומר טוב במיוחד. כך שכל הבעיות שרלוונטיות לפופוביץ מתאימות גם ללוגאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 10:07

פופוביץ' חולם כבר מ 2006 להגיע למכבי, במקום שאראס. אני זוכר את המועמדות שלו כבר מאז.

קודי, בגלל זה התנגדתי גם ללוגאן. באמת לא ברור לי מדוע הם מועמדים ( אם זה נכון ).

אחרי שנאבד את פארמר לנ.ב.א נישאר עם פארגו ופופוביץ' ולדעתי זה לא מספיק טוב וממש לא הכרחי כשיש כך כך הרבה מועמדים אמריקאיים פוטנציאליים הקיץ שמתאימים יותר ממנו לשיטה ההגנתית של בלאט.
בעיניי זה יהיה קצת מוזר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 07 אוגוסט 2011, 10:16

yarinsaky כתב:פופוביץ' חולם כבר מ 2006 להגיע למכבי, במקום שאראס. אני זוכר את המועמדות שלו כבר מאז.

קודי, בגלל זה התנגדתי גם ללוגאן. באמת לא ברור לי מדוע הם מועמדים ( אם זה נכון ).

אחרי שנאבד את פארמר לנ.ב.א נישאר עם פארגו ופופוביץ' ולדעתי זה לא מספיק טוב וממש לא הכרחי כשיש כך כך הרבה מועמדים אמריקאיים פוטנציאליים הקיץ שמתאימים יותר ממנו לשיטה ההגנתית של בלאט.
בעיניי זה יהיה קצת מוזר.

בעניין הזה אני מסכים. עם פארגו ופופוביץ יהיה לך קו אחורי בלתי עציר בהתקפה אבל שום דבר שמזכיר הגנה.
קודי

הודעהעל ידי Chen » 07 אוגוסט 2011, 10:24

צריך 2 שטוב בהגנה, יש בכלל כאלה פנוים באירופה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 07 אוגוסט 2011, 10:28

Chen כתב:צריך 2 שטוב בהגנה, יש בכלל כאלה פנוים באירופה?

לא רק זה, מחפשים שחקן שיסכים להשתכר 400 אלף דולר והוא גם קלע נהדר, גם יכול לשחק קצת כרכז והוא גם שומר טוב. יש שניים או שלושה כאלה בשוק והם מרוויחים המון, אחד מהם היה לא מזמן שחקן חופשי (דרו ניקולאס).
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 10:54

קודי כתב:
yarinsaky כתב:פופוביץ' חולם כבר מ 2006 להגיע למכבי, במקום שאראס. אני זוכר את המועמדות שלו כבר מאז.

בעיניי זה יהיה קצת מוזר.

בעניין הזה אני מסכים. עם פארגו ופופוביץ יהיה לך קו אחורי בלתי עציר בהתקפה אבל שום דבר שמזכיר הגנה.

ועדיין..המנטרה בתקופה של פיני היה ''שיקלעו 100..העיקר שאנחנו נקלע 110''..
אולי בלאט ירגיש שיש לו מספיק שחקנים שיכולים לתת הגנה והוא יעדיף ללכת על מישהו התקפי שיכול לרכז את המשחק גם..
פופוביץ' הוא אחד הכלים ההתקפיים הקטלניים ביותר באירופה..הוא גם עשה יופי של מהפך באופי שלו כשחקן בשנתיים האחרונות..ממש ממש לא הטרוריסט שהיינו רגילים אליו..
במקרה הצורך אם צריך מישהו ממש הגנתי ופארמר כבר ב-NBA אפשר לשים את סמית' 2..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 10:56

לא הייתי מהמר על זה שמכבי תגביל עצמה ל 400 אלף דולר אם יהיה מועמד ממש טוב שבלאט ירצה.
יש מועמדים באמת טובים בשוק האמריקאי בלי חוזה עכשיו, צריך רק לפתוח את העיניים ולהיות סבלניים ולא לעשות טועיות שנצטער עליהן בסוף.
מצידי שיחתימו שחקן ממש בסוף הקיץ לקראת תחילת האימונים ולא סתם שחקן כמו פופוביץ'.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 10:57

yarinsaky כתב:לא הייתי מהמר על זה שמכבי תגביל עצמה ל 400 אלף דולר אם יהיה מועמד ממש טוב שבלאט ירצה.
יש מועמדים באמת טובים בשוק האמריקאי בלי חוזה עכשיו, צריך רק לפתוח את העיניים ולהיות סבלניים ולא לעשות טועיות שנצטער עליהן בסוף.
מצידי שיחתימו שחקן ממש בסוף הקיץ לקראת תחילת האימונים ולא סתם שחקן כמו פופוביץ'.

אתה יכול לא לאהוב את פופוביץ' כשחקן..אבל להגיד ''סתם שחקן כמו פופוביץ''? הוא כרגע אחד השחקנים החופשיים הטובים ביותר באירופה..
שוב,זה שאתה לא אוהב אותו זה משהו אחד..אבל על פופוביץ' לא אומרים ''סתם שחקן''..כי הוא ממש לא עוד אחד מהמניין..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 11:02

קודם כל זו זכותי לקרוא לו סתם שחקן כי זו באמת דעתי עליו. מפציץ שלשות בלי הכרה ורכז סביר, לא הרבה יותר מזה.
זה שהסחורה באירופה, הפנוייה לפחות, היא המיץ של הזבל בכל מה שקשור לגארדים, זו הבעייה של אירופה.

אני שואל שוב, מדוע שמכבי תרצה דווקא העונה את השחקן הזה למרות שלא רצתה אותו כבר 5 שנים ( והוא התחנן להגיע ) כשיש כל כך הרבה אופציות מעבר לאוקיינוס ?
מדוע לצמצם כל כך ? לא נראה לי הגיוני, תסלחי לי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 11:04

yarinsaky כתב:קודם כל זו זכותי לקרוא לו סתם שחקן כי זו באמת דעתי עליו. מפציץ שלשות בלי הכרה ורכז סביר, לא הרבה יותר מזה.
זה שהסחורה באירופה, הפנוייה לפחות, היא המיץ של הזבל בכל מה שקשור לגארדים, זו הבעייה של אירופה.

אני שואל שוב, מדוע שמכבי תרצה דווקא העונה את השחקן הזה למרות שלא רצתה אותו כבר 5 שנים ( והוא התחנן להגיע ) כשיש כל כך הרבה אופציות מעבר לאוקיינוס ?
מדוע לצמצם כל כך ? לא נראה לי הגיוני, תסלחי לי.

ברור שזו זכותך לקרוא לו איך שאתה רוצה..אבל זה לא עושה אותו כזה..
זה שאתה אומר שהוא ''מפציץ שלשות בלי הכרה ורכז סביר'' אומר שלא ראית אותו בשנתיים שלו בקאזאן..
הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שאנחנו(הרוב)זוכרים..
הוא הרבה יותר אחראי,הוא רכז נהדר(11 אסיסטים בגמר היורוקאפ לא הולך ברגל),קלעי נהדר שבוחר זריקות הרבה יותר טובות..
אנחנו צריכים גם לדעת להשתחרר מסטיגמות ששמו על שחקנים אם הם הוכיחו את עצמם..ופופוביץ' עשה את זה..לא בגלל פוזה..הוא עשה את זה כי משהו במוח שלו באמת הסתדר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים