המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
6 לב צהוב כתב:לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז אני כותב כאן :
כספי ככל הנראה ישחק באירופה במשך השביתה כך לדבריו הוא לא מוכן לשבת שנה שלמה בבית בלי לשחק,יש לו המון הצעות מאירופה בשבוע האחרון והתקרשות לא יודעת כלום .
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04625.html
itai7 כתב:במכבי תל אביב ממשיכים לחפש קלעי נוסף למשחקי היורוליג. כפי שביקש המאמן דייויד בלאט מההנהלה ולמרות החתמתו של ג'ורדן פארמר, בצוות המקצועי רוצים לצרף קלעי אירופי בכיר שיוכל לשחק שעמדה מספר שתיים.
העובדה שפארמר חתם לא מרגיעה את אנשי מכבי, שמנסים למצוא שחקן מתאים אבל פשוט לא מצליחים. בין המועמדים היה דייויד לוגאן, ששיחק בוויטוריה, אבל מהרגע שבמכבי הבינו שהוא על סף חתימה בפנאתינייקוס מועמדותו ירדה מהפרק.
הקלעי האירופי הכי טוב שפנוי בשוק הוא מרקו פופוביץ, שגם מאוד ישמח להגיע למכבי. הבעיה היא שלא בטוח שהוא מתאים ליד פארגו בגלל ההגנה והגובה שלו, אבל גם דייויד לוגאן לא יותר גבוה, לא ממש אתלט וגם לא שומר הרבה יותר טוב.
yarinsaky כתב:אם בלאט רוצה לשמור על רמה הגנתית שמתקרבת לזאת של שנה שעברה, לפחות במה שקשור לקו האחורי, הוא אפילו לא ישקול מועמדות של פופוביץ'. חור גדול בהגנה.
אני די משוכנע שבלאט חושב על שחקן עם הגנה טובה, במינימום.
מדוע בכלל צריכים עוד רכז בגובה 1.85 ?
yarinsaky כתב:פופוביץ' חולם כבר מ 2006 להגיע למכבי, במקום שאראס. אני זוכר את המועמדות שלו כבר מאז.
קודי, בגלל זה התנגדתי גם ללוגאן. באמת לא ברור לי מדוע הם מועמדים ( אם זה נכון ).
אחרי שנאבד את פארמר לנ.ב.א נישאר עם פארגו ופופוביץ' ולדעתי זה לא מספיק טוב וממש לא הכרחי כשיש כך כך הרבה מועמדים אמריקאיים פוטנציאליים הקיץ שמתאימים יותר ממנו לשיטה ההגנתית של בלאט.
בעיניי זה יהיה קצת מוזר.
Chen כתב:צריך 2 שטוב בהגנה, יש בכלל כאלה פנוים באירופה?
קודי כתב:yarinsaky כתב:פופוביץ' חולם כבר מ 2006 להגיע למכבי, במקום שאראס. אני זוכר את המועמדות שלו כבר מאז.
קודי, בגלל זה התנגדתי גם ללוגאן. באמת לא ברור לי מדוע הם מועמדים ( אם זה נכון ).
אחרי שנאבד את פארמר לנ.ב.א נישאר עם פארגו ופופוביץ' ולדעתי זה לא מספיק טוב וממש לא הכרחי כשיש כך כך הרבה מועמדים אמריקאיים פוטנציאליים הקיץ שמתאימים יותר ממנו לשיטה ההגנתית של בלאט.
בעיניי זה יהיה קצת מוזר.
בעניין הזה אני מסכים. עם פארגו ופופוביץ יהיה לך קו אחורי בלתי עציר בהתקפה אבל שום דבר שמזכיר הגנה.
yarinsaky כתב:לא הייתי מהמר על זה שמכבי תגביל עצמה ל 400 אלף דולר אם יהיה מועמד ממש טוב שבלאט ירצה.
יש מועמדים באמת טובים בשוק האמריקאי בלי חוזה עכשיו, צריך רק לפתוח את העיניים ולהיות סבלניים ולא לעשות טועיות שנצטער עליהן בסוף.
מצידי שיחתימו שחקן ממש בסוף הקיץ לקראת תחילת האימונים ולא סתם שחקן כמו פופוביץ'.
yarinsaky כתב:קודם כל זו זכותי לקרוא לו סתם שחקן כי זו באמת דעתי עליו. מפציץ שלשות בלי הכרה ורכז סביר, לא הרבה יותר מזה.
זה שהסחורה באירופה, הפנוייה לפחות, היא המיץ של הזבל בכל מה שקשור לגארדים, זו הבעייה של אירופה.
אני שואל שוב, מדוע שמכבי תרצה דווקא העונה את השחקן הזה למרות שלא רצתה אותו כבר 5 שנים ( והוא התחנן להגיע ) כשיש כל כך הרבה אופציות מעבר לאוקיינוס ?
מדוע לצמצם כל כך ? לא נראה לי הגיוני, תסלחי לי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים