המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אפשר לבדוק גם את האופציה של ג'בארי בראון ששיחק בסין וסיים את השנה שעברה בג'י ליג. קלע במעל 70% TRUE SHOOTING ב-12 משחקים בסוף העונה בסנטה קרוז. סקורר מטורף לחלוטין.
Naor116 כתב:החציל האצטקי כתב:אפשר לבדוק גם את האופציה של ג'בארי בראון ששיחק בסין וסיים את השנה שעברה בג'י ליג. קלע במעל 70% TRUE SHOOTING ב-12 משחקים בסוף העונה בסנטה קרוז. סקורר מטורף לחלוטין.
הגנתית חלש
cannon כתב:יש המון דיסאינפורמציה וחשאיות הקיץ במכבי. שימו לב להחתמות של רול וחלק מהזרים האחרים שלא כל כך נחשפו עד שדברים כבר היו די סגורים. במקרה של מקריי גם אני מכיר את מה שפורסם בתפוז, שזה גם מה שפירסם אבי סגל. באותה נשימה אני יודע שכן מנסים לצייר מצב שהוא טרם סגור לצרכי יחצנות, כדי שיעריכו את זה שכאילו יביאו עוד כסף בשביל להחתים אותו והאוהדים יעריכו את זה. בפועל הסיבה לעיכוב היא כנראה באמת הרצון שלו לקבל חוזה בnba והדדליין הוא ה-1.8.
לגבי גבוה, יגיע עוד גבוה. ההחתמה של אומיץ היום רק תזרז את זה. מכבי פשוט חושבים שאולי ימצאו מציאה בהמשך הקיץ ולכן לא מחתימים כרגע. החשיבה היא על עומק ולא דווקא על סנטימטרים כיון שאם תשימו לב להרבה קבוצות צמרת אין הרבה שחקנים מעל 2.10. כולל צסקא שהיום הסנטרים לה הם אותלו האנטר שהייתם מתבאסים אם היה מגיע לפה וקייל היינס.
בכל מקרה מעניין לשמוע גם מה אסף וגלעד יודעים.
RomanR כתב:כמות ההגזמה פה לכל כיוון היא מדהימה
toja27 כתב:RomanR כתב:כמות ההגזמה פה לכל כיוון היא מדהימה
מה הכוונה?
RomanR כתב:toja27 כתב:RomanR כתב:כמות ההגזמה פה לכל כיוון היא מדהימה
מה הכוונה?
כשהוא על סף חתימה מתלהבים בהגזמה או לחלופין אומרים שלא נשמח עד שלא סגור, כשמפורסם שהוא מתרחק מגדפים ומתעצבנים ומקטרים. אין פרופורציה בנוגע לדיווח או אי דיווח.
הסגל עוד לא גמור ולא שיחקו משחק אחד אבל כבר מכריזים שמכבי היא קבוצה לפיינל פור או לחילופין מקום 17 ביורוליג.
תנשמו
cannon כתב:יש המון דיסאינפורמציה וחשאיות הקיץ במכבי. שימו לב להחתמות של רול וחלק מהזרים האחרים שלא כל כך נחשפו עד שדברים כבר היו די סגורים. במקרה של מקריי גם אני מכיר את מה שפורסם בתפוז, שזה גם מה שפירסם אבי סגל. באותה נשימה אני יודע שכן מנסים לצייר מצב שהוא טרם סגור לצרכי יחצנות, כדי שיעריכו את זה שכאילו יביאו עוד כסף בשביל להחתים אותו והאוהדים יעריכו את זה. בפועל הסיבה לעיכוב היא כנראה באמת הרצון שלו לקבל חוזה בnba והדדליין הוא ה-1.8.
לגבי גבוה, יגיע עוד גבוה. ההחתמה של אומיץ היום רק תזרז את זה. מכבי פשוט חושבים שאולי ימצאו מציאה בהמשך הקיץ ולכן לא מחתימים כרגע. החשיבה היא על עומק ולא דווקא על סנטימטרים כיון שאם תשימו לב להרבה קבוצות צמרת אין הרבה שחקנים מעל 2.10. כולל צסקא שהיום הסנטרים לה הם אותלו האנטר שהייתם מתבאסים אם היה מגיע לפה וקייל היינס.
בכל מקרה מעניין לשמוע גם מה אסף וגלעד יודעים.
cannon כתב:דווקא מעניין אותי. הביצה השמאלית שלי מאוד מתעניינת מה אתה יודע.
גם אם הוא יחתום אין מה להתלהבRomanR כתב:כמות ההגזמה פה לכל כיוון היא מדהימה
Holiday_Armadillo כתב:גם אם הוא יחתום אין מה להתלהבRomanR כתב:כמות ההגזמה פה לכל כיוון היא מדהימה
אם לא מתחרה אז במינימום מתואמתMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אם הוא יחתום אין מה להתלהבRomanR כתב:כמות ההגזמה פה לכל כיוון היא מדהימה
את רומזת שיש פה אג'נדה מתחרה?
Weems13 כתב:סילבן לנדסברג על סף חתימה באסטודיאנטס הספרדית. עכשיו רק נשאר להיפטר מסמית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־28 אורחים