המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:בעיניים של הרבה אמריקאים, במיוחד צעירים יחסית, אירופה פשוט מאוד לא כזאת מעניינת. יורופקאפ או יורוליג, משני עבורם, יש להם חלום. הם רואים נבא בעיניים, ואם הכסף בין קבוצה א' ל-ב' לא רחוק, אבל ב' מאפשרת תנאים נוחים יותר (למשוך את דדליין ההחלטה, סעיפי יציאה נדיבים יותר, 32-34 דק' לערב ולא 16-18), זה יכול להספיק להם.
ואני לא חושב שיש פה הבדל גדול מדי של חשיפה, בין אם זה פאו או ליגה איטלקית. היום העיניים של כולם נמצאים בכל מקום, מי שטוב - כולם יהיו עליו. נבא, טופ יורוליג וגם הלשון של מכבי שתמיד תשווע לשאריות.
מילוס כתב:מפתיע הסיפור עם אונואקו, אבל לא בטוח שהחלטה כזו גרועה.
בסוף, האיש בן 25 (כמו סורקין הסופרסטאר, לצורך העניין), לא תזיק לו עוד עונה כשחקן מוביל ולא כשחקן רוטציה ביורוליג או סוף ספסל בנבא. מניח גם שאופציית יציאה בלתי מוגבלת זה משהו שלא ממש היה מקבל מקבוצת יורוליג.
בסוף על מה הוא ויתר, 500K במכבי\פאו? עונה מעולה בליגה האיטלקית יכולה לסדר לו הצעות ענק מאיטליה, מהיורוליג, אולי גם אן בי איי.
מה מצוין בזה, איזה אינטרס יש לאוהד מכבי שקבוצה אחרת מהיורוליג תתחזק?A.Parker כתב:חדשות מצויינות.
אפס התחזקה מאוד הקיץ.
Jack55 כתב:מקבל את מה שאתה אומר, אבל להגיד חדשות מצוינות זה מאוד תמוהה מבחינתי ואולי גם טיפה מסביר למה חלק פה אופטימיים ולמה הוא רוב הזמן פסימי
התנין 2 כתב:האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.
Adam כתב:פשוט לא ייאמן איך אפס כל פעם מצליחים לשמור את לארקין ומיצ'יץ' אצלם. מרגיש לי שייתכן שהם מציעים להם עוד דברים חוץ ממשכורת גבוהה מאוד ביחס לאירופה.
דווקא הייתי בטוח שהפעם מיצ'יץ' יעבור ל-NBA. הוא רמז לא פעם שלדעתו "זה הזמן שלו" עכשיו.
אז לא לדעתי, לפי דעתי מי שמגדיר את עצמו כאוהד הדוק של מכבי (או של כל קבוצה אחרת) לא צריך לשמוח מהחתמה של כוכב באחת מהיריבות של הקבוצה שלוהתנין 2 כתב:Jack55 כתב:מקבל את מה שאתה אומר, אבל להגיד חדשות מצוינות זה מאוד תמוהה מבחינתי ואולי גם טיפה מסביר למה חלק פה אופטימיים ולמה הוא רוב הזמן פסימי
אלו חדשות מצוינות, כי כולנו בעד לראות ביורוליג כמה שיותר שחקנים טובים ולראות אותם מקרוב מדי שבוע.
אז בעיניי זאת גישה של אוהד ואוהב כדורסל אירופאי, ולא אוהד מכבי תל אביב בכדורסלA.Parker כתב:התנין 2 כתב:האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.
בול.
אני רוצה לראות יורוליג כמה שיותר חזקה, לא ליגה שכל שחקן שטיפה מרשים בה נחטף מיד ל-NBA. אם מכבי לא עומדת בזה - שתתמודד.
אכן היום הכריזו רשמיתגל גל כתב:לונדברג לבולוניה ? וואו
Jack55 כתב:אז בעיניי זאת גישה של אוהד ואוהב כדורסל אירופאי, ולא אוהד מכבי תל אביב בכדורסלA.Parker כתב:התנין 2 כתב:האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.
בול.
אני רוצה לראות יורוליג כמה שיותר חזקה, לא ליגה שכל שחקן שטיפה מרשים בה נחטף מיד ל-NBA. אם מכבי לא עומדת בזה - שתתמודד.
אותי מעניין בראש ובראשונה ההצלחה של המועדון שלי, ורק אחריי זה השאר
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־31 אורחים