כדורסל מאירופה והעולם 22/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם 22/23

הודעהעל ידי מילוס » 20 יולי 2022, 19:37

בעיניים של הרבה אמריקאים, במיוחד צעירים יחסית, אירופה פשוט מאוד לא כזאת מעניינת. יורופקאפ או יורוליג, משני עבורם, יש להם חלום. הם רואים נבא בעיניים, ואם הכסף בין קבוצה א' ל-ב' לא רחוק, אבל ב' מאפשרת תנאים נוחים יותר (למשוך את דדליין ההחלטה, סעיפי יציאה נדיבים יותר, 32-34 דק' לערב ולא 16-18), זה יכול להספיק להם.
ואני לא חושב שיש פה הבדל גדול מדי של חשיפה, בין אם זה פאו או ליגה איטלקית. היום העיניים של כולם נמצאים בכל מקום, מי שטוב - כולם יהיו עליו. נבא, טופ יורוליג וגם הלשון של מכבי שתמיד תשווע לשאריות.
מילוס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 יולי 2022, 19:53

מילוס כתב:בעיניים של הרבה אמריקאים, במיוחד צעירים יחסית, אירופה פשוט מאוד לא כזאת מעניינת. יורופקאפ או יורוליג, משני עבורם, יש להם חלום. הם רואים נבא בעיניים, ואם הכסף בין קבוצה א' ל-ב' לא רחוק, אבל ב' מאפשרת תנאים נוחים יותר (למשוך את דדליין ההחלטה, סעיפי יציאה נדיבים יותר, 32-34 דק' לערב ולא 16-18), זה יכול להספיק להם.
ואני לא חושב שיש פה הבדל גדול מדי של חשיפה, בין אם זה פאו או ליגה איטלקית. היום העיניים של כולם נמצאים בכל מקום, מי שטוב - כולם יהיו עליו. נבא, טופ יורוליג וגם הלשון של מכבי שתמיד תשווע לשאריות.

קודם כל, לא מסכים עם השורה התחתונה שלך. אם אתה מתבלט ביורוליג, המנייה שלך שווה הרבה יותר אם אתה מתבלט בליגה האיטלקית (בלבד). זה לא אומר שאי אפשר להגיע ל-NBA מקבוצה בליגה האיטלקית (או מהרצליה לצורך העניין), אבל הוא כבר היה ב-NBA, זה לא שהוא יגשים חלום בהגעה לשם. הוא צריך להתפתח כשחקן ולשדרג את המעמד שלו (כך שאם הוא כבר יגיע לשם, ייספרו אותו קצת יותר - וזה כולל חוזה משודרג).

ולגבי אופציות/תנאים/גובה שכר בעונה הקרובה - אנחנו לא יודעים על איזה חוזה הוא חתם, ואנחנו גם לא יודעים אם מכבי לא יכולה להציע חוזה כזה. יותר מזה, אני לא רואה שום מניעה שזר אחד מתוך 8 יהיה חופשי לעזוב עד תאריך מסויים כדי לממש את האופציות שלו ב-NBA. הרבה פעמים זו עסקה טובה לשני הצדדים. אם מכבי הייתה רוצה אותו מספיק, כנראה היא הייתה מחתימה אותו. והפוך. אם הסוכן של אונואקו היה רוצה אותו במכבי/פאו, הוא כנראה היה שם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 20 יולי 2022, 22:33

לונדברג חתם בבולוניה, איזה קבוצה הם בנו שם…

‏Coach: סרג׳יו סקאריולו
‏PG: האקט, תאודוסיץ׳, פאיולה, מאניון
‏SG: לונדברג, קודרינייה
‏SF: בלינלי, ווימס, אבאס
‏PF: שנגליה, הרבי
‏ C: מיקי, ג׳אייטה, באקו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Neo » 20 יולי 2022, 22:38

מאוד מוזרה החתימה של אונאקו בדינמו ססארי ..... ממש ממש מוזר
באסקוניה רצתה להביא אותו ליורוליג באמצע העונה , מלא קבוצות יורוליג התלהבו ממנו .... הצעה כנראה גבוהה מזניט ובסוף דינמו
אישית הייתי שמח לראות את אונאקו במקום ניבו הנגר שגם סבא שלו היה נגר
Neo

הודעהעל ידי omerk » 20 יולי 2022, 23:21

מילוס כתב:מפתיע הסיפור עם אונואקו, אבל לא בטוח שהחלטה כזו גרועה.
בסוף, האיש בן 25 (כמו סורקין הסופרסטאר, לצורך העניין), לא תזיק לו עוד עונה כשחקן מוביל ולא כשחקן רוטציה ביורוליג או סוף ספסל בנבא. מניח גם שאופציית יציאה בלתי מוגבלת זה משהו שלא ממש היה מקבל מקבוצת יורוליג.
בסוף על מה הוא ויתר, 500K במכבי\פאו? עונה מעולה בליגה האיטלקית יכולה לסדר לו הצעות ענק מאיטליה, מהיורוליג, אולי גם אן בי איי.

לא חושב שעונה טובה באיטליה בקבוצת אמצע טבלה שמשחקת במפעל השלישי בחשיבותו באירופה, תסדר לך חוזה מיליונים. זה אולי יסדר לו חוזה בכמה מאות אלפים בקבוצות כמו פאו או מכבי (או לכל קבוצה אחרת ביורוליג עם תקציב מוגבל שצריכה לקחת הימורים מסוימים בסגל).
בסוף השחקנים שמקבלים חוזים של מיליונים ביורוליג זה או שחקני יורוליג מוכחים (לראיה רק העונה התחילו לדבר על דורסי במונחי מיליונים), או שחקנים אירופאים שהיו בינוניים+ ברמת נבא וחזרו לאירופה או MVP ברמת היורוקאפ (וגם אם הוכיח יציבות יותר מעונה אחת באירופה).

נכון שלקבוצות הנבא יש עיניים בכל חור תחת בעולם, ובטח באיטליה, אבל עונה טובה ביורוליג יכולה להכניס אותו לשם במעמד הרבה יותר טוב מעוד אמריקאי שנתן עונה טובה בליגה האיטלקית. אם המטרה שלו היא קודם כל להכנס לנבא ולא משנה איך, ובהנחה שהציעו לו שם סעיף יציאה לנבא בכל שלב בעונה, אז מניח שזו החלטה סבירה, אבל אני באמת מאמין שהיה מקבל במכבי או פאו דקות משמעותיות והיה יכול לתת אחלה מספרים ואז כל האפשרויות היו פתוחות בפניו.
omerk

הודעהעל ידי התנין 2 » 21 יולי 2022, 07:56

מיציץ נשאר באפס עוד עונה.
מדהים איך מצליחים לשמור שם על השושלת המטורפת הזאת, ועל כוכבי ענק כמו מיציץ ולארקין בפרט.
התנין 2

הודעהעל ידי A.Parker » 21 יולי 2022, 08:05

חדשות מצויינות.

אפס התחזקה מאוד הקיץ.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 21 יולי 2022, 08:08

A.Parker כתב:חדשות מצויינות.

אפס התחזקה מאוד הקיץ.
מה מצוין בזה, איזה אינטרס יש לאוהד מכבי שקבוצה אחרת מהיורוליג תתחזק?

זה נחמד ששחקן ברמה הזאת נשאר באירופה, אבל זה רע מאוד לנו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי התנין 2 » 21 יולי 2022, 09:07

האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.
נערך לאחרונה על ידי התנין 2 בתאריך 21 יולי 2022, 09:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין 2

הודעהעל ידי Jack55 » 21 יולי 2022, 09:17

מקבל את מה שאתה אומר, אבל להגיד חדשות מצוינות זה מאוד תמוהה מבחינתי ואולי גם טיפה מסביר למה חלק פה אופטימיים ולמה הוא רוב הזמן פסימי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Adam » 21 יולי 2022, 09:19

פשוט לא ייאמן איך אפס כל פעם מצליחים לשמור את לארקין ומיצ'יץ' אצלם. מרגיש לי שייתכן שהם מציעים להם עוד דברים חוץ ממשכורת גבוהה מאוד ביחס לאירופה.
דווקא הייתי בטוח שהפעם מיצ'יץ' יעבור ל-NBA. הוא רמז לא פעם שלדעתו "זה הזמן שלו" עכשיו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי התנין 2 » 21 יולי 2022, 09:22

Jack55 כתב:מקבל את מה שאתה אומר, אבל להגיד חדשות מצוינות זה מאוד תמוהה מבחינתי ואולי גם טיפה מסביר למה חלק פה אופטימיים ולמה הוא רוב הזמן פסימי

אלו חדשות מצוינות, כי כולנו בעד לראות ביורוליג כמה שיותר שחקנים טובים ולראות אותם מקרוב מדי שבוע.
התנין 2

הודעהעל ידי A.Parker » 21 יולי 2022, 10:08

התנין 2 כתב:האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.

בול.
אני רוצה לראות יורוליג כמה שיותר חזקה, לא ליגה שכל שחקן שטיפה מרשים בה נחטף מיד ל-NBA. אם מכבי לא עומדת בזה - שתתמודד.
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2022, 10:23

Adam כתב:פשוט לא ייאמן איך אפס כל פעם מצליחים לשמור את לארקין ומיצ'יץ' אצלם. מרגיש לי שייתכן שהם מציעים להם עוד דברים חוץ ממשכורת גבוהה מאוד ביחס לאירופה.
דווקא הייתי בטוח שהפעם מיצ'יץ' יעבור ל-NBA. הוא רמז לא פעם שלדעתו "זה הזמן שלו" עכשיו.

הוא רצה לשחק בעונה הקרובה ב-NBA, אבל זה לא בהכרח תלוי בו. הזכויות שלו נמצאות אצל אוקלהומה. אם הוא היה חופשי לבחור איפה לשחק ב-NBA, הוא כנראה היה היה חותם בקבוצה כלשהי. לכן גם קיווה שאוקלהומה יעשו טרייד על הזכויות שלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 21 יולי 2022, 10:25

בן בנטיל רשמית בכוכב האדום
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 21 יולי 2022, 11:31

לונדברג לבולוניה ? וואו
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 21 יולי 2022, 12:51

התנין 2 כתב:
Jack55 כתב:מקבל את מה שאתה אומר, אבל להגיד חדשות מצוינות זה מאוד תמוהה מבחינתי ואולי גם טיפה מסביר למה חלק פה אופטימיים ולמה הוא רוב הזמן פסימי

אלו חדשות מצוינות, כי כולנו בעד לראות ביורוליג כמה שיותר שחקנים טובים ולראות אותם מקרוב מדי שבוע.
אז לא לדעתי, לפי דעתי מי שמגדיר את עצמו כאוהד הדוק של מכבי (או של כל קבוצה אחרת) לא צריך לשמוח מהחתמה של כוכב באחת מהיריבות של הקבוצה שלו

כמובן שאני אישית הכי בעד לראות משחקים ברמה גבוהה ביורוליג, אבל להגיד שאני שמח שקבוצות אחרות מתחזקות מאוד על גביי מכבי? ממש לא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 21 יולי 2022, 12:53

A.Parker כתב:
התנין 2 כתב:האינטרס שלי בתור אוהד מכבי הוא שהקבוצה שלי תתחזק ותהיה טובה בזכות עצמה, ולא לסמוך על כך שה-NBA יעשה עבורי את העבודה ויחליש את היריבות, מה שגורם לכך שגם הליגה שאנחנו משתתפים בה פחות אטרקטיבית, וגם לא באמת מחזק אותנו, כי: (1) ברגע שקבוצות מאבדות שחקנים ל-NBA הן מחפשות מחליפים פוטנציאלים שיכלו להגיע גם אלינו ולקבוצות פחות עשירות (2) הבנייה של מכבי בשנים האחרונות כ"כ גרועה, כך שהצלחת הקבוצה לא הייתה תלויה בכך שקבוצות אחרות יאבדו כוכב כזה או אחר - כך או כך היינו גרועים.

בול.
אני רוצה לראות יורוליג כמה שיותר חזקה, לא ליגה שכל שחקן שטיפה מרשים בה נחטף מיד ל-NBA. אם מכבי לא עומדת בזה - שתתמודד.
אז בעיניי זאת גישה של אוהד ואוהב כדורסל אירופאי, ולא אוהד מכבי תל אביב בכדורסל

אותי מעניין בראש ובראשונה ההצלחה של המועדון שלי, ורק אחריי זה השאר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 21 יולי 2022, 12:53

גל גל כתב:לונדברג לבולוניה ? וואו
אכן היום הכריזו רשמית
סגל פשוט חריג יש שם, היורוליג השנה חזק ברמה מפחידה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 21 יולי 2022, 12:58

Jack55 כתב:
A.Parker כתב:

בול.
אז בעיניי זאת גישה של אוהד ואוהב כדורסל אירופאי, ולא אוהד מכבי תל אביב בכדורסל

אותי מעניין בראש ובראשונה ההצלחה של המועדון שלי, ורק אחריי זה השאר

אז בבקשה, אפשר להירשם לליגת האלופות ולקחת את הגביע כל שנתיים.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־31 אורחים