שחף כתב:roy1000 כתב:שחף כתב:אגב, ערן סלע איתך וטוען שכספי ייתן קונטרה לאנרגיות של גאלינרי(שאגב, קיבל כבוד מהשופטים אתמול ששחקנים עם ניסיון הרבה יותר גדול משלו ביורוליג לא מקבלים):
גאלינרי שחקן שמגיע לקו. גם ב- NBA הוא מקבל הרבה זריקות עונשין. הוא יודע ליצור מגע ולמכור עבירות.
פארמר לא שחקן שמגיע הרבה לקו.
לגבי כספי - הוא יביא גובה ואתלטיות לעמדה 3 וייתן למכבי שחקן שיכול להתמודד עם שחקנים כמו גאלינרי ואיליאסובה.
אילאסובה לא משחק 3 באירופה. ברצלונה נכשלה כישלון חרוץ כשהיא ניסתה לשים אותו שם. הפריצה שלו התחילה כשהוא עבר ל-4. בניגוד לגאלינרי הוא לא שם הרבה את הכדור על הרצפה וליאור בהחלט יכול להתמודד איתו. לגבי פארמר, היו לפחות פעמיים שנעשו עליו עבירות שלא נשרקות. איך פאפס בן ה-35 הגיע שלשום לקו 11 פעמים? שופטים באירופה כן נותנים לו את הכבוד.
צודק לגבי השופטים. זה היה ברור לגמרי אתמול שגאלינרי ופאפאס מקבלים ריספקט מופרז מהשופטים. הבעיה היא שכשאתה מפנק את הקבוצה שנמצאת ביתרון, אתה לא נותן לקבוצה
הרודפת לבנות מומנטום ולסגור את ההפרש, ובגלל זה הפגיעה במכבי היתה די אכזרית (אבל לא הסיבה להפסד).
היו לפחות 2-3 מהלכים שאם פאפאס היה עושה אותם ולא פארמר, הוא היה מוצא את עצמו זורק שתי זריקות.
לגבי כספי - אני אישית עוד לא החלטתי האם אני לגמרי בעד או נגד. האנמיות של סמית' במשחק מול מילאנו, מעלה קצת סימני שאלה לגביו, והם הוא יכול להיות שחקן
דומיננטי וחשוב בקבוצה שמכוונת גבוה ביורוליג. עושה רושם שאם השביתה בNBA הופכת למוחשית יותר ויותר, ויש סיכוי טוב שהיא תימשך לפחות עד סוף השנה, אז אולי
כן שווה להשקיע ולהביא את כספי.
זה ייתן לסמית' קצת יותר שקט וזמן והחולשה שלו תהיה פחות בולטת אם וכאשר.
אני לא חושב שהשיקול להביא את כספי צריך להיות לעצור שחקן זה או אחר. בכל קבוצה בבית יש מספרי שלוש מצויינים שיכולים לתפוס יום גדול מול מכבי כמו שגאלינרי והיירסטון תפסו.