NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הפלייאוף כבר כאן

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2012, 19:22

EulGam05 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
EulGam05 כתב:לא ראיתי שנכתב פה (סליחה אם כן) - ניו אורלינס זכתה הלילה בבחירה הראשונה בדראפט שצפויה להיות אנטוני דייוויס. זה סוג של צדק פואטי כי להבדיל מהקבוצות האחרות בלוטרי (שארלוט, קליבלנד, וושינגטון) ההורנטס לא עשו טנקינג ואפילו ניצחו 8 מ-13 המשחקים האחרונים בעונה. ניו-אורלינס למעשה מחזיקה ב-2 בחירות טופ-10 בדראפט הקרוב כי יש להם עוד את הבחירה העשירית בדראפט מהטרייד של כריס פול. אנטוני דייוויס, אריק גורדון ובחירה עשירית בדראפט הנוכחי (נחשב דראפט איכותי) יכול להיות אחלה בסיס לבניה מחדש ויש להם עוד כמה שחקנים צעירים על חוזי רוקי - גוסטאבו איון, אל-פארוק אמינו וקסביאר הנרי שאולי יצא מהם משהו.

סדר הקבוצות בלוטרי:
1. ניו אורלינס
2. שארלוט
3. וושינגטון
4. קליבלנד
5. סקרמנטו
6. פורטלנד (קיבלו את הבחירה של ברוקלין מהטרייד על ג'ראלד וואלאס)
7. גולדן סטייט (בחירה שהייתה אמורה לעבור ליוטה אבל הייתה מוגנת טופ-7 ולכן נשארה אצל הווריורס)
8. טורונטו
9. דטרויט
10. ניו-אורלינס (בחירה של מינסוטה שהייתה בבעלות הקליפרס ועברה להורנטס בטרייד על כריס פול)
11. פורטלנד
12. מילווקי
13. פיניקס
14. יוסטון

צריך לבטל את הלוטרי ב-NBA
ב-NFL מי שמסיימת עם המאזן הגרוע ביותר היא זו שבוחרת ראשונה בדראפט

ה-NBA רוצה את הלוטרי בשביל סיפורים כמו לפני שנה שהילד החולה של אחד ה-GMים קיבל את הבחירה הראשונה נגד כל הסיכויים וכולם ידעו שזה מכור בשביל ה-FEEL GOOD STORY בסוף..אז למה?
הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר צריכה לבחור ראשונה וככה להמשיך את הסדר

ה-NBA רוצה את הלוטרי לא בשביל feel good story אלא בשביל למנוע טאנקינג. אם הקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה הייתה תמיד מקבלת את הבחירה הראשונה אז קבוצות שהיו רואות שאין להם סיכוי להכנס לפלייאוף או שגם אם יכנסו אז אין להם יותר מדי סיכוי היו מתחילות להפסיד בכוונה בשביל לקבל בחירת דראפט גבוהה ואז כל הליגה הייתה הופכת לבדיחה אחת גדולה.

וקליבלנד לא עשו טאנקינג בשביל להביא את לברון?
קבוצה גרועה כמו שארלוט צריכה את הבחירה מספר 1 כי היא שברה שיא שלילי של הפסדים אז זה מגיע בסוף לניו אורלינס?
מבחינתי שיעשו טאנקינג..לא אכפת לי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 מאי 2012, 19:40

Holiday_Armadillo כתב:
EulGam05 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
EulGam05 כתב:לא ראיתי שנכתב פה (סליחה אם כן) - ניו אורלינס זכתה הלילה בבחירה הראשונה בדראפט שצפויה להיות אנטוני דייוויס. זה סוג של צדק פואטי כי להבדיל מהקבוצות האחרות בלוטרי (שארלוט, קליבלנד, וושינגטון) ההורנטס לא עשו טנקינג ואפילו ניצחו 8 מ-13 המשחקים האחרונים בעונה. ניו-אורלינס למעשה מחזיקה ב-2 בחירות טופ-10 בדראפט הקרוב כי יש להם עוד את הבחירה העשירית בדראפט מהטרייד של כריס פול. אנטוני דייוויס, אריק גורדון ובחירה עשירית בדראפט הנוכחי (נחשב דראפט איכותי) יכול להיות אחלה בסיס לבניה מחדש ויש להם עוד כמה שחקנים צעירים על חוזי רוקי - גוסטאבו איון, אל-פארוק אמינו וקסביאר הנרי שאולי יצא מהם משהו.

סדר הקבוצות בלוטרי:
1. ניו אורלינס
2. שארלוט
3. וושינגטון
4. קליבלנד
5. סקרמנטו
6. פורטלנד (קיבלו את הבחירה של ברוקלין מהטרייד על ג'ראלד וואלאס)
7. גולדן סטייט (בחירה שהייתה אמורה לעבור ליוטה אבל הייתה מוגנת טופ-7 ולכן נשארה אצל הווריורס)
8. טורונטו
9. דטרויט
10. ניו-אורלינס (בחירה של מינסוטה שהייתה בבעלות הקליפרס ועברה להורנטס בטרייד על כריס פול)
11. פורטלנד
12. מילווקי
13. פיניקס
14. יוסטון

צריך לבטל את הלוטרי ב-NBA
ב-NFL מי שמסיימת עם המאזן הגרוע ביותר היא זו שבוחרת ראשונה בדראפט

ה-NBA רוצה את הלוטרי בשביל סיפורים כמו לפני שנה שהילד החולה של אחד ה-GMים קיבל את הבחירה הראשונה נגד כל הסיכויים וכולם ידעו שזה מכור בשביל ה-FEEL GOOD STORY בסוף..אז למה?
הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר צריכה לבחור ראשונה וככה להמשיך את הסדר

ה-NBA רוצה את הלוטרי לא בשביל feel good story אלא בשביל למנוע טאנקינג. אם הקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה הייתה תמיד מקבלת את הבחירה הראשונה אז קבוצות שהיו רואות שאין להם סיכוי להכנס לפלייאוף או שגם אם יכנסו אז אין להם יותר מדי סיכוי היו מתחילות להפסיד בכוונה בשביל לקבל בחירת דראפט גבוהה ואז כל הליגה הייתה הופכת לבדיחה אחת גדולה.

וקליבלנד לא עשו טאנקינג בשביל להביא את לברון?
קבוצה גרועה כמו שארלוט צריכה את הבחירה מספר 1 כי היא שברה שיא שלילי של הפסדים אז זה מגיע בסוף לניו אורלינס?
מבחינתי שיעשו טאנקינג..לא אכפת לי

זה שכל עונה יש בכל זאת קבוצה אחת או שתיים שעושה טאנקינג לא אומר שצריך לבטל את הלוטרי. אם את מבטלת אותו אז איזו סיבה יש לקבוצות שמבינות שהן לא נכנסות לפלייאוף לא לעשות טאנקינג? לך אולי לא אכפת אבל סטרן מבין שליגה שבה אחרי פגרת האול-סטאר 10 קבוצות מפסידות בכוונה בשביל לקבל בחירת דראפט גבוהה יותר היא בדיחה שיהיה קשה לשווק.

באופן כללי - לתגמל קבוצה שמפסידה בכוונה זה לעג לכל המהות של הספורט. שארלוט הייתה העונה קבוצה מזעזעת ועדיין בחלק גדול מהמשחקים זה נראה כאילו שהם אפילו לא טורחים להתאמץ בשביל לנצח. זה מזכיר לי את מה שקרה לפני 4 שנים עם מיאמי כשהאחרי פגרת האול-סטאר היא העמידה קבוצת די-ליג עם כריס קווין כרכז, מארק בלאונט, ריקי דייוויס וסטפון לאזמה בשביל לקבל את בחירת הדראפט הראשונה ובסוף מי שזכתה בלוטרי הייתה דווקא שיקאגו עם 1.7% סיכוי לקבל את הבחירה הראשונה (שאיתה בחרו את דרק רוז).
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2012, 19:43

אם אכפת לסטרן שאי אפשר לשווק קבוצות שעושות טאנקינג אז שיפסיקו להפגיש קבוצות 6 פעמים בעונה עם 82 משחקים חסרי חשיבות
שיעשה שני משחקים מול כל קבוצה, בית וחוץ ואז לאף קבוצה לא תהיה פריבילגיה לעשות טאנקינג עד אולי חודש לפני הפלייאוף
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 מאי 2012, 19:47

Holiday_Armadillo כתב:אם אכפת לסטרן שאי אפשר לשווק קבוצות שעושות טאנקינג אז שיפסיקו להפגיש קבוצות 6 פעמים בעונה עם 82 משחקים חסרי חשיבות
שיעשה שני משחקים מול כל קבוצה, בית וחוץ ואז לאף קבוצה לא תהיה פריבילגיה לעשות טאנקינג עד אולי חודש לפני הפלייאוף

נו אז מה פתרת פה בדיוק? נשארת אותה בעיה רק שדחית אותה חודש לסוף. ואגב גם בזה אני לא בטוח, קבוצה כמו שארלוט שכבר בתחילת העונה היה ברור שלא הולכת להיאבק העונה על שום דבר למה לה לקחת את "הסיכון" של לנצח משחקים בתחילת העונה ולהתחיל עם הטאנקינג מאוחר בליגה שבה יש מעט משחקים? להיפך, בליגה כזאת לכל הפסד יש משקל גדול יותר.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2012, 19:50

EulGam05 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אם אכפת לסטרן שאי אפשר לשווק קבוצות שעושות טאנקינג אז שיפסיקו להפגיש קבוצות 6 פעמים בעונה עם 82 משחקים חסרי חשיבות

נו אז מה פתרת פה בדיוק? נשארת אותה בעיה רק שדחית אותה חודש לסוף. ואגב גם בזה אני לא בטוח, קבוצה כמו שארלוט שכבר בתחילת העונה היה ברור שלא הולכת להיאבק העונה על שום דבר למה לה לקחת את "הסיכון" של לנצח משחקים בתחילת העונה ולהתחיל עם הטאנקינג מאוחר בליגה שבה יש מעט משחקים? להיפך, בליגה כזאת לכל הפסד יש משקל גדול יותר.

ולכל ניצחון יש משקל גדול יותר..אולי דחיתי את הבעיה אבל כולה חודש לפני הפלייאוף..למי אכפת? במילא בזמן הזה ה-NBA מנומנם לגמרי
אני לא אוהבת את הלוטרי
אני לא אוהבת שהקבוצה שסיימה עם המאזן הכי גרוע לא מקבלת את הבחירה הראשונה
אם אני צריכה לבחור בין לוטרי לטאנקינג אני בוחרת בטאנקינג..אבל זה לא כאילו מישהו שואל אותי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 מאי 2012, 19:56

Holiday_Armadillo כתב:
EulGam05 כתב:

ולכל ניצחון יש משקל גדול יותר..אולי דחיתי את הבעיה אבל כולה חודש לפני הפלייאוף..למי אכפת? במילא בזמן הזה ה-NBA מנומנם לגמרי
אני לא אוהבת את הלוטרי
אני לא אוהבת שהקבוצה שסיימה עם המאזן הכי גרוע לא מקבלת את הבחירה הראשונה
אם אני צריכה לבחור בין לוטרי לטאנקינג אני בוחרת בטאנקינג..אבל זה לא כאילו מישהו שואל אותי

אין בעיה עם זה שאת לא אוהבת את הלוטרי, העניין הוא שיש הגיון לקיום שלו וכל עוד ההגיון הזה קיים ואין פתרון יותר טוב לבעיית הטאנקינג אז הלוטרי ימשיך להתקיים ובצדק.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2012, 20:59

עכשיו אני מבינה למה קבוצות הכדורסל של לוס אנג'לס לא הצליחו בפלייאוף

בזה היו עסוקים האנשים בסטייפלס סנטר

אין לי תאוריה למה הקינגס(קבוצת ההוקי)מובילים 1-0 בגמר :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2012, 03:29

ניצחון חשוב במשחק נהדר של הסלטיקס
מקווה שזה ימשיך למשחק הרביעי ואיכשהו יעשו מהפך מרשים

לסיום-גארנט עושה כמעשה ראנודלף
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 יוני 2012, 08:50

משחק גדול של קווין גארנט. גם אני מקווה שבוסטון יצליחו לעשות מהפך. כנ"ל לגבי אוקלהומה סיטי ת'אנדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 18:49

לפחות הפעם השופטים נתנו לשתי הקבוצות להרביץ ולא נתנו כבוד סופר מוגזם לוייד ולברון כמו במשחק הקודם. גארנט באמת ענק, היה אגרסיבי וקיבל את הכדורים עמוק בצבע נגד האין גבוהים של מיאמי.

גם רונדו אדיר, לוקח אותו לפני כל רכז אחר.

תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי refael » 02 יוני 2012, 18:53

איזה שחקן אדיר הוא יהיה אם רק ישפר את הקליעה.
עם עומרי כספי הצליח בקיץ אחד לשפר פלאים את הזריקה שלו מחוץ לקשת אני מאמין שגם הוא יכול וזה לא שאין לא ממי ללמוד בקבוצה שלו(ריי אלן)
תמונה
refael

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 יוני 2012, 18:58

ראג'ון רונדו מבסס את מעמדו בפלייאוף הזה כרכז הטוב ביותר ב NBA. הדברים שהוא עושה שם פשוט מדהימים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 19:00

קלעי שלשות טוב אני לא חושב שהוא יהיה אבל רואים אצלו שיפור ניכר מחצי מרחק בשנה אחרונה. הוא מעניש לא פעם כשנותנים לו מרחק וכבר לא מפחד לזרוק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 19:20

שמואל1 כתב:ראג'ון רונדו מבסס את מעמדו בפלייאוף הזה כרכז הטוב ביותר ב NBA. הדברים שהוא עושה שם פשוט מדהימים.

מסכים. אמרתי את זה עוד לפני הפלייאוף. זאת כבר מזמן הקבוצה של רונדו, ולא של הטריו, והוא פשוט שחקן נפלא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 19:22

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:ראג'ון רונדו מבסס את מעמדו בפלייאוף הזה כרכז הטוב ביותר ב NBA. הדברים שהוא עושה שם פשוט מדהימים.

מסכים. אמרתי את זה עוד לפני הפלייאוף. זאת כבר מזמן הקבוצה של רונדו, ולא של הטריו, והוא פשוט שחקן נפלא.

המבחן של רונדו עם כל הכבוד יהיה כשפירס וגארנט יראו כמו אלן היום או יפרשו. אם הוא יסחוב את בוסטון לאליפות זה כבר סיפור אחר, אבל אני לא רואה את זה קורה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2012, 19:25

שחף כתב:
jol9 כתב:

המבחן של רונדו עם כל הכבוד יהיה כשפירס וגארנט יראו כמו אלן היום או יפרשו. אם הוא יסחוב את בוסטון לאליפות זה כבר סיפור אחר, אבל אני לא רואה את זה קורה.

אבל זה יהיה גם על בוסטון להעמיד סביבו קבוצה טובה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 19:31

שחף כתב:
jol9 כתב:

אף שחקן היום לא יכול לסחוב קבוצה לבד לאליפות. רונדו הראה בעבר, למשל כש-KG היה פצוע בעונה אחרי האליפות (זוכרים את הסדרה של כמעט טריפ דאבל שהייתה לו מול הבולס), שהוא יודע להתעלות וגם לצבור יותר נקודות כשקבוצה צריכה.
אם איינג' יספק לו את הכלים המתאימים, רונדו יעשה את העבודה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי p&p » 02 יוני 2012, 19:43

הרכז הטוב בNBA הוא כריס פול(BY FAR למרות שאני אוהד את הלייקרס)
p&p

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 19:47

BY FAR בטוח לא. אפשר להעדיף את פול על פני רונדו, אבל ההבדלים ביניהם בטוח לא גדולים מדי.
אגב, פול די הסריח את הפרקט נגד הספרס.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 19:51

שחף כתב:
jol9 כתב:

אין אף שחקן בעולם שסחב את הקבוצה שלו לבד לאליפות. היחיד שהיה קרוב להגדרה הזאת, שאני יכול לזכור הוא חאכים אולג'וון, והוא עשה את זה, בעונה בה ג'ורדן שיחק בליגה
השנייה של הבייסבול, במקום בגמר הNBA.
אז עם כל הכבוד, גם רונדו יצטרך למצוא סביבו כמה שחקנים מצויינים בשביל לקחת עוד אליפות (אחת כבר יש לו).
לדעתי זה לא יהיה בבוסטון. לא נראה לי שהוא יחכה כמה שנים, עד שבוסטון תבנה קבוצה אחרי שהשלישייה תפרוש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־29 אורחים