מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אפריל 2013, 14:57

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:איזה טמטום....
מה מדלי כבר עשה?? נתן כמה דקות של הגנה והתלהבות ומשחק אחד טוב מול באשיקטאש (שיכול להיות שווה ערך לשחק טוב באיזה משחק ליגה מסכן...)??
טיוס כבר יכול לתת את אותם הדברים בפחות כסף ועם ת.ז כחולה, וגם ככה מעוניינים להביא אותו, אז למה גם הוא וגם טיוס??

עדיין יש לי תקווה לעמדה 4 שבנויה ממדלי וטיוס
ששאר הכסף יילך לקו האחורי

אל תכעסי, אבל אוי וויי....

תקשיבי
יש לא מעט שחקנים טובים באירופה בעמדה 4 אבל(!!!!)אם הוכחנו משהו השנה זה שאפשר להסתדר גם בלי תותחים בעמדה 4
עמדה 4 של מדלי וטיוס בשביל שיהיה תותח וחצי בקו האחורי? אין לי בעיה

גם בעונה האחרונה של פיני לא היה לנו כמעט כלום (בלו וקצת עזרה מפניני...)
אני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה.

רוצים לקצץ?? לא צריך להשקיע הון בעמדת הסנטר למשל, כי שם יש כבר שחקן שהוא באמת טוב.
לא צריך להביא מליון זרים על כל עמדה (2 גארדים לקו האחורי יספיקו לי בהחלט)
תשלחו את אוחיון מצידי לכפור הרוסי ותסתפקו ברוט כרכז מחליף (בהנחה שמביאים רכז מוביל טוב)

יש דרכים, לא להפקיר עמדה שלמה בידי כלום ושום דבר....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2013, 15:12

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מה מדלי כבר עשה?? נתן כמה דקות של הגנה והתלהבות ומשחק אחד טוב מול באשיקטאש (שיכול להיות שווה ערך לשחק טוב באיזה משחק ליגה מסכן...)??
טיוס כבר יכול לתת את אותם הדברים בפחות כסף ועם ת.ז כחולה, וגם ככה מעוניינים להביא אותו, אז למה גם הוא וגם טיוס??

אל תכעסי, אבל אוי וויי....

תקשיבי
יש לא מעט שחקנים טובים באירופה בעמדה 4 אבל(!!!!)אם הוכחנו משהו השנה זה שאפשר להסתדר גם בלי תותחים בעמדה 4
עמדה 4 של מדלי וטיוס בשביל שיהיה תותח וחצי בקו האחורי? אין לי בעיה

גם בעונה האחרונה של פיני לא היה לנו כמעט כלום (בלו וקצת עזרה מפניני...)
אני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה.

רוצים לקצץ?? לא צריך להשקיע הון בעמדת הסנטר למשל, כי שם יש כבר שחקן שהוא באמת טוב.
לא צריך להביא מליון זרים על כל עמדה (2 גארדים לקו האחורי יספיקו לי בהחלט)
תשלחו את אוחיון מצידי לכפור הרוסי ותסתפקו ברוט כרכז מחליף (בהנחה שמביאים רכז מוביל טוב)

יש דרכים, לא להפקיר עמדה שלמה בידי כלום ושום דבר....

אני לא יודעת אם לקרוא לזה כלום ושום דבר אבל בין אם זה מדלי וטיוס או מישהו אחר וטיוס(ואני לא ממש מתה על טיוס), אני חושבת שיש דברים שאפשר להשיג בזול בעמדה הזאת ולתת את הכסף למקומות אחרים

ד''א, עכשיו גלדסטון הפך את הכותרת מ''צפוי'' ל''עשוי'' :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 אפריל 2013, 15:37

Holiday_Armadillo כתב:

אם כבר לחסוך, אז למה להשאיר את מדלי שעולה 800 נטו ובקושי תורם? אין לו מקום במכבי בכל מקרה.

לא מאמין לפרסומים האלה. חוזה או לא חוזה, מכבי לא תשאיר שחקן כל כך מוגבל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2013, 15:39

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אם כבר לחסוך, אז למה להשאיר את מדלי שעולה 800 נטו ובקושי תורם? אין לו מקום במכבי בכל מקרה.

כי אני לא אוהבת את אליהו ואני כן אוהבת את מדלי :unsure
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 אפריל 2013, 15:49

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בסדר, זרמתי איתך ודיברתי על מצב היפותטי שאליהו שוחרר. גם אז, עדיין אין שום היגיון בלהשאיר את מדלי.
אז את לא באמת רוצה לחסוך, את רוצה להשאיר שחקן שאת אוהבת גם אם הוא עולה הרבה ולא תורם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2013, 15:53

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בסדר, זרמתי איתך ודיברתי על מצב היפותטי שאליהו שוחרר. גם אז, עדיין אין שום היגיון בלהשאיר את מדלי.
אז את לא באמת רוצה לחסוך, את רוצה להשאיר שחקן שאת אוהבת גם אם הוא עולה הרבה ולא תורם.

אבל כרגע יש שני שחקנים יקרים
אם אחד הולך ובא אחד זול אז כן חסכת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 אפריל 2013, 16:01

Holiday_Armadillo כתב:אבל כרגע יש שני שחקנים יקרים

חסכת אבל עדיין השארת שחקן יקר שאוכל חלק גדול מתקציב השחקנים, תורם פחות ולא ממש שיפרת את העמדה.
אם כבר לחסוך אז עד הסוף. בכסף של מדלי אפשר להביא שחקן כדורסל אמיתי. מכבי לא יכולה להחזיק זר כל כך יקר שנראה כמו שמדלי נראה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2013, 16:07

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אבל כרגע יש שני שחקנים יקרים

חסכת אבל עדיין השארת שחקן יקר שאוכל חלק גדול מתקציב השחקנים, תורם פחות ולא ממש שיפרת את העמדה.
אם כבר לחסוך אז עד הסוף. בכסף של מדלי אפשר להביא שחקן כדורסל אמיתי. מכבי לא יכולה להחזיק זר כל כך יקר שנראה כמו שמדלי נראה.

אני לא באמת יכולה להשתתף בדיון הזה כי אני לא אובייקטיבית ולא יכולה להיות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אפריל 2013, 16:19

מה שמישה אמר.....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 07 אפריל 2013, 20:06

כן, נשמע מאוד הגיוני להשאיר שחקן יקר ועלוב בשביל לחסוך.
זה בערך כמו ההתלבטות בין מה עדיף להיות - עשיר ובריא או עני וחולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 07 אפריל 2013, 20:19

אני דווקא בעמדת מיעוט, וחושב שלהשאיר את מדלי.
אני מאד אוהב את הגישה שלו למשחק, הוא חזק ואתלטי, ולדעתי עשוי לתת עונה טובה שנה הבאה.
חוצמזה, שם המשחק - המשכיות.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 07 אפריל 2013, 22:54

Allan Turing כתב:אני דווקא בעמדת מיעוט, וחושב שלהשאיר את מדלי.
אני מאד אוהב את הגישה שלו למשחק, הוא חזק ואתלטי, ולדעתי עשוי לתת עונה טובה שנה הבאה.

אליהו שחקן טוב בעשרות מונים ממדלי. לא בר השוואה בכלל.
אותו אתה רוצה לזרוק מהקבוצה, ואת מדלי להשאיר... באמת שאני לא מצליח למצוא את ההגיון כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 אפריל 2013, 00:36

בשם ההמשכיות יכלנו גם להשאיר את תומאס או את לאזמה או את קאמינגס (והרשימה עוד ארוכה).
הרעיון של המשכיות הוא לעשות מה שניתן כדי להשאיר שחקנים שהצליחו אצלך בקבוצה, שנתנו עונה מוצלחת ולרוב הופכים למבוקשים בקבוצות אחרות (כמו סמית' או שון ג'יימס, או לאנגפורד או פארגו וכ'ו), לא שחקן שנתן לך כ-4 נק' בממוצע תמורת שכר של כ-700 אלף לעונה.....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 08 אפריל 2013, 06:58

jol9 כתב:
Allan Turing כתב:אני דווקא בעמדת מיעוט, וחושב שלהשאיר את מדלי.

אליהו שחקן טוב בעשרות מונים ממדלי. לא בר השוואה בכלל.
אותו אתה רוצה לזרוק מהקבוצה, ואת מדלי להשאיר... באמת שאני לא מצליח למצוא את ההגיון כאן.

1. לא שמעת אותי אומר שאני "רוצה לזרוק את ליאור", אבל אני כן חושב שיחסית למה שמצופה ממנו הוא לא מספק את הסחורה.
2. ליאור כבר שניים צריך חיתול ברגעים המכריעים, בינתיים ככל שהעונה מתקדמת, מדלי מראה בדיוק ההיפך.
3. ליאור קיבל 5 או 6 עונות להוכיח את עצמו, בינתיים הוא סיפק את הסחורה רק לפרקים - מדלי קיבל רק אחת, מגיע לו יותר.
זה ההיגיון שלי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אפריל 2013, 07:23

רק המחשבה על האפשרות שמדלי ישאר פה גורמת לי להקיא !!!
בתור אחד שבתחילת העונה מאוד אהב את לוגן ואני עדיין מאוד מעריך אותו על התיפקוד שלו בתקופה הזאת , אני חושב שצריך לשחרר אותו ואת היקמן כי אני פשוט לא רוצה לראות זכר מהעונה הזאת במכבי (על מדלי אני בכלל מדבר...)
היחידים שכן הייתי רוצה שימשיכו זה סמית' וג'יימס שלשניהם זו עונה שנייה והם הציגו יכולת טובה העונה באופן די עיקבי .
וכמו שER79 חושב , גם אני מעדיף להשקיע פחות בעמדה הזאת וולכן אני חושב שקאלטיס (שלדעתי יכול להתברר כגניבה ענקית) יכול מאוד להתאים . לגבי קאנגור , הגיל שלו וזה שהוא אף פעם לא באמת הראה משהו גדול גורמים לי לא לרצות אותו
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 08 אפריל 2013, 08:17

yzafrir כתב:רק המחשבה על האפשרות שמדלי ישאר פה גורמת לי להקיא !!!
בתור אחד שבתחילת העונה מאוד אהב את לוגן ואני עדיין מאוד מעריך אותו על התיפקוד שלו בתקופה הזאת , אני חושב שצריך לשחרר אותו ואת היקמן כי אני פשוט לא רוצה לראות זכר מהעונה הזאת במכבי (על מדלי אני בכלל מדבר...)
היחידים שכן הייתי רוצה שימשיכו זה סמית' וג'יימס שלשניהם זו עונה שנייה והם הציגו יכולת טובה העונה באופן די עיקבי .
וכמו שER79 חושב , גם אני מעדיף להשקיע פחות בעמדה הזאת וולכן אני חושב שקאלטיס (שלדעתי יכול להתברר כגניבה ענקית) יכול מאוד להתאים . לגבי קאנגור , הגיל שלו וזה שהוא אף פעם לא באמת הראה משהו גדול גורמים לי לא לרצות אותו

1+. השארת מדלי היא ביי פאר הטעות הכי גדולה שיכולה להיעשות בעונת המלפפונים, בטרם בכלל זו התחילה. שימו לב למספרים: עמדה 4 היא העמדה הכי יקרה בקבוצה, עם מדלי ואליהו ואני מרשה לעצמי גם לספור במניין את תומאס ששיחק שם לעתים. ומאיזו עמדה קיבלתם את התרומה הכי עלובה על הפרקט? בין הפותרים נכונה יוגרל פרס. אין ספק שיש תמורה לאגרה. אם יש משהו שלמדתי מהעונה הזו, שבעמדה 4 הכי צריך לחסוך: להשאיל את מדלי לספרד, יש שם קבוצות שיקפצו על "המציאה", ולמכור את אליהו. הכסף הגדול שייחסך יילך לעמדות שלטובתן הוא נחוץ יותר.
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 08 אפריל 2013, 08:43

בסופו של דבר ההשארה של מדלי תלויה בכמה הצוות המקצועי רוצה אותו לעונה הבאה כי אם בלאט רוצה להשאיר אותו אז הוא ישאר כמעט בוודאות בגלל שכבר יש לו חוזה די גדול. לדעתי אם הוא יתן סדרה טובה מול ריאל, כמו שסמית' נתן מול פנתנאייקוס (ובמקרה של סמית' פורסם שמכבי תממש את האופציה עליו עוד לפני תום הטופ-16), אז הסיכויים שלו להישאר יהיו גדולים.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 08 אפריל 2013, 11:24

EulGam05 כתב:בסופו של דבר ההשארה של מדלי תלויה בכמה הצוות המקצועי רוצה אותו לעונה הבאה כי אם בלאט רוצה להשאיר אותו אז הוא ישאר כמעט בוודאות בגלל שכבר יש לו חוזה די גדול. לדעתי אם הוא יתן סדרה טובה מול ריאל, כמו שסמית' נתן מול פנתנאייקוס (ובמקרה של סמית' פורסם שמכבי תממש את האופציה עליו עוד לפני תום הטופ-16), אז הסיכויים שלו להישאר יהיו גדולים.

מצחיק שכולם מתלהבים משלושת המשחקים האחרונים, ושוכחים שאחד המשחקים היה מול אחת הקבוצות הכי חלשות בהיסטוריה של הטופ 16,
משחק שכבר עבר את החמישים הפרש, ובשני המשחקים האחרים הוא תרם 4 נק' בממוצע ב-30% מהשדה וראנקינג ממוצע 3 ב-18 (!!!) דקות.

ואלה המשחקים הטובים שלו...

אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אפריל 2013, 12:17

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:בסופו של דבר ההשארה של מדלי תלויה בכמה הצוות המקצועי רוצה אותו לעונה הבאה כי אם בלאט רוצה להשאיר אותו אז הוא ישאר כמעט בוודאות בגלל שכבר יש לו חוזה די גדול. לדעתי אם הוא יתן סדרה טובה מול ריאל, כמו שסמית' נתן מול פנתנאייקוס (ובמקרה של סמית' פורסם שמכבי תממש את האופציה עליו עוד לפני תום הטופ-16), אז הסיכויים שלו להישאר יהיו גדולים.

מצחיק שכולם מתלהבים משלושת המשחקים האחרונים, ושוכחים שאחד המשחקים היה מול אחת הקבוצות הכי חלשות בהיסטוריה של הטופ 16,
משחק שכבר עבר את החמישים הפרש, ובשני המשחקים האחרים הוא תרם 4 נק' בממוצע ב-30% מהשדה וראנקינג ממוצע 3 ב-18 (!!!) דקות.

ואלה המשחקים הטובים שלו...

אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.

ההתלהבות ממנו היא בגלל שהוא מראה הרבה לחימה והקרבה....מצד שני גם ילד מהנוער שיעלה לשחק ביורוליג יראה לחימה ורעב כמו מדלי ...
זה שיש לו אופי טוב והוא בחור נחמד וחתיך (בשביל כרמל ) לא מצדיק את השארתו .
ברור שאם בלאט ירצה שימשיך אז הוא כנראה ימשיך אבל זה לא אומר שזו החלטה נכונה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 08 אפריל 2013, 12:49

jol9 כתב:אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.

קשה לדעת, אולי כן ואולי לא. מה שכן, לדעתי אא"כ ליאור יהיה לא פחות ממבריק מבחינה התקפית בדקות שהוא יקבל אז למדלי יהיו המון הזדמנויות מול ריאל כי בלאט יעדיף אותו במץ'-אפ מול מירוטיץ' מאשר את אליהו. מירוטיץ' נראה לי כמו המץ'-אפ ההגנתי כמעט הכי גרוע שיכול להיות לליאור - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, לשים כדור על הרצפה, לעשות פה ושם מהלך פוסט-אפ, לסחוט עבירות ולקחת ריבאונד. לטעמי בלאט יעדיף להמר על הגנה בינונית/מינוס של מדלי תוך כדי התקווה שהלבנים שלו יכנסו בטעות מאשר על האין-הגנה/ריבאונד-בינוני (וריאל היא קבוצת ריבאונד ההתקפה הכי טובה במפעל) של ליאור תוך כדי התקווה שהמשחק ההתקפי שלו יבוא לידי ביטוי ויהיה מספיק טוב בשביל לחפות על האין-אונות ההגנתית שלו.
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים