עגל הזהב כתב:היה יכול להיות חלום לראות את רדוליצה אצלנו
רק אומר...
השופטים בארץ היו משגעים אותו עם כל מיני צעדים ועבירות תוקף כמו שעשו לסופו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עגל הזהב כתב:היה יכול להיות חלום לראות את רדוליצה אצלנו
רק אומר...
felix_r כתב:עגל הזהב כתב:היה יכול להיות חלום לראות את רדוליצה אצלנו
רק אומר...
עגל הזהב כתב:felix_r כתב:עגל הזהב כתב:היה יכול להיות חלום לראות את רדוליצה אצלנו
רק אומר...
למי אכפת ממה שהיה קורה בארץ?
MTA2311 כתב:ראיתם את הגודל של הציצים של אשתו של רוט?
הולי פאק
felix_r כתב:דאוסון חייב לעבוד חזק על ההגנה שלו. בהתקפה הוא כבר מצוין, אבל חלש מאוד בהגנה. אם לא יעבוד על הגנה, לא יגיע ל NBA
felix_r כתב:יסלחו לי כל החכמים שדרשו את דאוסן במכבי. לא!
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:יסלחו לי כל החכמים שדרשו את דאוסן במכבי. לא!
אתה באמת לא רואה את הפוטנציאל שיש בבחור ואת הערך שהוא יכל להביא השנה במסגרת חוק הצעירים? או שזו היתה תגובה אמוציונלית בגלל דקות מסוימות?
אגב, מביך לראות שהנבחרת רצה טוב יותר עם ניסים מאשר עם מקל.
אחדשיודע כתב:איזה מסקנה? אמרת מפרושות שאתה לא רוצה אותו במכבי. ודווקא השנה הוא יכל להתאים יותר מכל שנה אחרת (ע"ח יבזורי למשל) בזכות/בגלל חוק הצעירים, מבלי הצורך להושיב שחקן בחוץ. אתה נשמע כאילו גילית משהו חדש. זה לא חדש לאף אחד שהוא לא שומר, זה ידוע לכולנו. ואני חושב שאצלו זה עניין של רצון הרבה יותר מכל דבר אחר. יש לו את כל הנתונים וכשמתחשק לו הוא גם נותן עבודה.
felix_r כתב:דאוסון במפגן של הגנה שערורייתית פשוט! גם עשו עליו 10 כניסות מאז שנכנס, וגם קיבל שלשה בגלל שלא שמר
felix_r כתב:יסלחו לי כל החכמים שדרשו את דאוסן במכבי. לא!
אחדשיודע כתב:שטויות, לא הוצאתי שום דבר מהקשרו. אמרת בפירוש שאתה לא רוצה אותו במכבי (בגלל ההגנה).
ואני אומר, אם אתה לא רואה את הפוטנציאל שלו ואת הערך המוסף שהוא יכל להביא למכבי במסגרת חוק הצעירים (עם או בלי הגנה משופרת) אז אין לך מושג.
מבלי להתייחס ליכולות שלו ולתרומה שהוא יכול להביא (גם בלי הגנה), עם דאוסן בסגל היה למכבי עוד שחקן ברוטציה במשחקי הליגה, פשוט מאוד. לא רואה איך זה יכל לפגוע בנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־41 אורחים