המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רולנד הינו אחד הגארדים המוכשרים באירופה בעל וותק של עונה אחת ביורוליג - במדי אוניקחה מלאגה עימה רשם 7.4 נקודות, 2.9 אסיסטים ו-2.2 ריבאונדים - חמש עונות ביורוקאפ ואחת נוספת ביול״ב קאפ ז״ל.
MTA2311 כתב:רולנד הינו אחד הגארדים המוכשרים באירופה בעל וותק של עונה אחת ביורוליג - במדי אוניקחה מלאגה עימה רשם 7.4 נקודות, 2.9 אסיסטים ו-2.2 ריבאונדים - חמש עונות ביורוקאפ ואחת נוספת ביול״ב קאפ ז״ל.
הכתב הגרוע בארץ
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:רולנד הינו אחד הגארדים המוכשרים באירופה בעל וותק של עונה אחת ביורוליג - במדי אוניקחה מלאגה עימה רשם 7.4 נקודות, 2.9 אסיסטים ו-2.2 ריבאונדים - חמש עונות ביורוקאפ ואחת נוספת ביול״ב קאפ ז״ל.
הכתב הגרוע בארץ
''אחד הגארדים המוכשרים באירופה'' ''שיחק פעם אחת ביורוליג''
אדגר פו כתב:אדם, אני מחבב אותך אבל לא השתכנעתי.
לדעתי ניצלנו מהוצאות כספיות אדירות עליו.
גם פישר נראה מאוד כבד נראה מאוד מאוד רע , בינתיים לפחות. גם פה נראה לי שמכבי עשתה החלטה טובה שלא הלכה עליו.
אדגר פו כתב:אדם, אני מחבב אותך אבל לא השתכנעתי.
לדעתי ניצלנו מהוצאות כספיות אדירות עליו.
גם פישר נראה מאוד כבד נראה מאוד מאוד רע , בינתיים לפחות. גם פה נראה לי שמכבי עשתה החלטה טובה שלא הלכה עליו.
החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,620,1240,0/255086.html?ref=hp
רולנד בדרך לי-ם
yzafrir כתב:אילת החתימה את סי ג'י לסלי , 206 בן 24 . פאוורד לא רע בכלל ששיחק במכללת צפון קרוליינה . סוג של רנדל עם קליע קצת יותר טובה מחצי מרחק . אתלט מטורף וחוסם טוב...
האמת שהוא מה שאנחנו צריכים רק בלי ניסיון...
felix_r כתב:רולנד שחקן טוב מאוד
roy1000 כתב:felix_r כתב:רולנד שחקן טוב מאוד
פחות טוב בהרבה מהודג' שדיברו עליו. הוא גם מעבר לשיא שלו. לפני 3 שנים זו באמת הייתה החתמה גדולה. מגדל בנו קבוצת יורוקאפ לא רעה, אבל לא יותר מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים