yanay21 כתב:מישהו צריך לארגן סמיילי של פיני כשאנחנו עושים בדיחות גזעניות
אבל חיוך זדוני כזה, כאילו הוא הרגע שיחרר יוסוף ואנשים לא יודעים מה הולך לבוא עליהם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מישהו צריך לארגן סמיילי של פיני כשאנחנו עושים בדיחות גזעניות
מישהו צריך לארגן סמיילי של פיני כשאנחנו עושים בדיחות גזעניות
yanay21 כתב:תומר, לטיפולך המסור אודה!
באופן כללי, חייבים להוסיף עוד סמיילים רלוונטיים. נגיד, כשמישהו יוצא דוש(היי אור), סמיילי של אורי אלון. כשמישהו יוצא מתנחל אלים ושורף מסגדים, תמונה של אורי(ויש לנו כזו בפורום. למרות שאפשר לשוטט לו בפייסבוק ולמצוא אחת מתאימה).
my man כתב:והמנצח הוא:
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תומר, לטיפולך המסור אודה!
באופן כללי, חייבים להוסיף עוד סמיילים רלוונטיים. נגיד, כשמישהו יוצא דוש(היי אור), סמיילי של אורי אלון. כשמישהו יוצא מתנחל אלים ושורף מסגדים, תמונה של אורי(ויש לנו כזו בפורום. למרות שאפשר לשוטט לו בפייסבוק ולמצוא אחת מתאימה).
רק תבחר תומר
my man כתב:והמנצח הוא:
yanay21 כתב:my man כתב:והמנצח הוא:
זו תמונה אדירה, אבל צריך משהו שתואם את השימוש של הסמיילי-גזענות, מוקה וכו'. משהו נכלולי
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:והמנצח הוא:
זו תמונה אדירה, אבל צריך משהו שתואם את השימוש של הסמיילי-גזענות, מוקה וכו'. משהו נכלולי
אז זה:
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תומר, לטיפולך המסור אודה!
רק תבחר תומר
חחחחחחחחחח עוד יש פה אנשים שלא יודעים מי זה ויחשבו שזה אשכרה אני...
MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תומר, לטיפולך המסור אודה!
רק תבחר תומר
חחחחחחחחחח עוד יש פה אנשים שלא יודעים מי זה ויחשבו שזה אשכרה אני...
זה האימג' שלך בראש שלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים