Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה שם ממוחזר למוות (בעיקר על ידיי), אבל הייתי רוצה פה את ג'רום ג'ורדן
אהבתי אותו שהיה מועמד. מה הוא עשה בשנה האחרונה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה שם ממוחזר למוות (בעיקר על ידיי), אבל הייתי רוצה פה את ג'רום ג'ורדן
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה שם ממוחזר למוות (בעיקר על ידיי), אבל הייתי רוצה פה את ג'רום ג'ורדן
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה שם ממוחזר למוות (בעיקר על ידיי), אבל הייתי רוצה פה את ג'רום ג'ורדן
בשלב מסויים חתם בחובנטוד עד סוף העונה והיה good ol' ג'רום ג'ורדן
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה שם ממוחזר למוות (בעיקר על ידיי), אבל הייתי רוצה פה את ג'רום ג'ורדן
פאק זה באמת שם של קבוצה
גל גל כתב:מה אומרים על קווינסי אייסי ?
גם שיחק עם גקסון בדי ליג
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שזה שם ממוחזר למוות (בעיקר על ידיי), אבל הייתי רוצה פה את ג'רום ג'ורדן
פאק זה באמת שם של קבוצה
הקבוצה הראשונה של ריקי רוביו
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אהבתי אותו שהיה מועמד. מה הוא עשה בשנה האחרונה?
פאק זה באמת שם של קבוצה
הקבוצה הראשונה של ריקי רוביו
אה נכון.. איתם הוא שיחק בגיל 16 בערך ביורוליג.
felix_r כתב:הקבוצה השניה של קטלוניה אחרי ברצלונה
Joventut Badalona
איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הקבוצה השניה של קטלוניה אחרי ברצלונה
Joventut Badalona
באדאלונה? היו פעם קבוצה ממש טובה באירופה או שאני מתבלבל עם קבוצה אחרת עם שם דומה?
Weems13 כתב:מכבי חייבים לנסות להביא את גסטין המילטון. חייבים. זה רק עניין של זמן עד שקבוצה אחרת מהיורוליג תפנה אליו. חובה לעשות את כל המאמצים להנחית אותו פה. תמיד אומרים שקבוצה בונים קודם כל עם עמדות 1 ו5. פייר ג'קסון רכז והמילטון וטיוס סנטרים זה נהדר.
גל גל כתב:המטרה הבאה של מכבי צריכה להיות דוד נוואבה...
חוץ מזה , מי יהיה בדיוק רכז מחליף ? אולי הקומבו שיביאו ? או דיבה?
עוד משהו שחשבתי עליו ...אפחד לא יודע אם מילר נשאר או לא ..אני אישית חושב שהוא כן צריך להישאר כי יש לו פוטנציאל אדיר והוא וטיוס זה מטריה אווירית ממש טובה ..אבל במידה ולא ישאר שזה יכול לקרות...יש אופציות אחרות מעניינות בשוק ?
argof כתב:Weems13 כתב:מכבי חייבים לנסות להביא את גסטין המילטון. חייבים. זה רק עניין של זמן עד שקבוצה אחרת מהיורוליג תפנה אליו. חובה לעשות את כל המאמצים להנחית אותו פה. תמיד אומרים שקבוצה בונים קודם כל עם עמדות 1 ו5. פייר ג'קסון רכז והמילטון וטיוס סנטרים זה נהדר.
+1
felix_r כתב:איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הקבוצה השניה של קטלוניה אחרי ברצלונה
Joventut Badalona
באדאלונה? היו פעם קבוצה ממש טובה באירופה או שאני מתבלבל עם קבוצה אחרת עם שם דומה?
כן, הייתה להם תקופה טובה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־17 אורחים