המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:4.5.10
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 13&lang=HE
yarinsaky כתב:אני חושב שכדאי לרדת מהשחקן הזה :
Viktor Bychkov, GM of Khimki Moscow, confirmed that Keith Langford will leave the team. The two parts are already negotiating to break the agreement. "Keith is a very important player, a team leader, but in certain situation the most important thing is always the team" said Bychkov to Sport.ria.ru. "Last season he was often injured and we have played the most important games during the year without him. This summer, when he came back he was not in good shape. We are in the process to break the contract" added the GM of
yzafrir כתב:למה לרדת ממנו ? עד שפארמר יעזוב הוא כבר יספיק להיכנס לכושר....לגיטימי ששחקן לא נמצא בכושר טוב בשלב כזה במיוחד כשהוא אחרי פציעה...
זו הזדמנות להוריד במחיר שלו...
yarinsaky כתב:yzafrir כתב:למה לרדת ממנו ? עד שפארמר יעזוב הוא כבר יספיק להיכנס לכושר....לגיטימי ששחקן לא נמצא בכושר טוב בשלב כזה במיוחד כשהוא אחרי פציעה...
זו הזדמנות להוריד במחיר שלו...
אז גם לחימקי הייתה צריכה להיות סבלנות, לא ? אם יש איתו בעייה מכבי לא תיגע בו, שכח מזה.
cannon כתב:או, סוף סוף שם של מלפפון נוסף: אוסיריס אולדרידג':
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1863472
where is the love? כתב:מעניין אם בלאט התרשם מהטורניר הזה שחובה להביא עוד גארד?
אגב נדמ לי שמחר יש מסיבת עיתונאים של מכבי לפתיחת העונה.
אני מקווה שמחר העיתונאים ישאלו את השאלות הקשות והנוקבות, מעניין לשמוע מה פדרמן יענה...
cannon כתב:או, סוף סוף שם של מלפפון נוסף: אוסיריס אולדרידג':
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1863472
itay92 כתב:מה זה הדבר הזה?
נשמע כמו סתם הנפצה או איזשהו ספין,כדי ללחוץ על מישהו יותר רציני.
yzafrir כתב:אם לאנגפורד יחתום , בלאט יצטרך לתת הרבה דקות לשייר ואוחיון כדי להכין אותם למצב שפארמר יעזוב וכמובן לקוות שפרקינס יחזור טוב מהפציע . זה יכול להספיק .
קצת התרשמות שלי מהטורניר בצרפת :
סופו נראה מצויין פיזית , זה נראה כאילו הוא הוריד אחוזי שומן והעלה קצת מאסת שריר .
ג'יימס עבד חזק מאוד בחדר כושר , הוא פשוט קיבל נפח בפלג גוף עליון שזה מדהים . הוא הולך להיות אחלה גניבה של מכבי....
סמית' שחקן סולידי מאוד , לא אחד שגונב את ההצגה אבל מאוד יעיל ומתאים מאוד כמחליף של איידסון...אני מקווה שימשיך ככה אבל בכל מקרה הוא לא הגו טו גאי שלנו ...
אוחיון מראה השתלבות טובה ותאום טוב עם השחקנים , כנראה שכשמשחקים בקבוצה ברמה גבוהה יותר אז גם מעלים את הרמה של עצמך....
פאפס מנהל משחק מצויין (אבל את זה ידענו ) השאלה איך זה יחזיק לאורך ענה שלמה בשלוש מסגרות וללא פארמר...
פארמר , אין מה להוסיף , אני מקווה שישאר פה לכל העונה כי התלות בו די גדולה כרגע...
הנדריקס נראה מצויין ורק מדגיש את זה שכנראה מילאן מיותר העונה במיוחד שליאור עוד לא כלכך שיחק . מכבי חייבים להחליט או מילאן או הנדריקס אבל אין צורך בשניהם...
והכי חשוב , שפארמר יסתפר כבר !!!!
er79 כתב:האמת, לאור המשחק של מילאן נגד נאנסי, מיותר היא מילה שקשה להשליך עליו. אני הייתי שומר על כל הגבוהים של מכבי, ומשחרר אחד רק אם זה על חשבון גארד ורק אם לא תהיה ברירה. מאז היורובאסקט עושה רושם שמילאן בכושר פנטסטי, ואסור לשכוח שהוא נתן תפוקה יפה על אף שעדיין אין תיאום מלא בינו לבין יתר חברי קבוצתו במכבי, שזה לא דבר של מה בכך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים