אחדשיודע כתב:TAYO כתב:Jack55 כתב:כמו שאמרתי, בולדווין סגור פה באופן סופי, בראון כבר חתם בתחילת שבוע והכרזה עליו תהייה בקרוב
מאוד אוהב את הקו האחורי הזה, אני פחות דואג על בעיות ההתנהגות שלו, מאמין שבלאט יודע מה הוא עושה כשהתעקש להחתים אותו
יש לנו קו אחורי פשוט מטורף עם כמות כישרון פסיכית, כולם אתלטיים, כולם בנויים טובים וכולם שומרים מצוין.
הקליעה אמנם לא הצד החזק אבל כולם יודעים לקלוע, אמנם לא ברמה של ווילבקין אבל אם קבוצה תחליף לצופף את הצבע ולהמר על השלשות, אז אלה שחקנים שידפקו את השלשות הפנויות האלה, אין פה איזה דיאנדרה קיין.
אתה אופטימי בלתי נלאה. כמעט בכל החתמה אתה מצליח לראות את הפוטנציאל החיובי… שאפו על זה. בדיוק סוג הלקוחות האהוב על הפדרמנים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
התמימות פה חוגגת הקיץ (כמו כל קיץ).
אנחנו אחרי 8 השנים הגרועות בתולדות המועדון, ויש שסומכים עדיין על הנפשות הפועלות, עוד לפני שראו משחק אחד של הקבוצה שנבנתה בשבוע וחצי.
כפרה עלייך אחדש, מה הקשר?
מישהו אמר שהוא סומך על הבעלים? מישהו ניסה להציג אותם כמלאכים?
כולנו יודעים את הטעויות הנוראיות שהם עשו פה לאורך השנים והאכזבות שהביאו עלינו, אבל זה לא משנה את העובדה שבעיניי מה שעשו הקיץ נראה כמו התחלה של משהו יפה סוף סוף.
כולם שחקני יורוליג מוכחים, סוף סוף יש רכז אמיתי ואכן השקיעו את הכסף בעיקר בולדווין ובראון שהיו יקרים.
לי כאוהד פשוט וכאחד שגם לא מנוי אין מה לעשות עם ההנהלה, אני אוהב ספורט אני אוהב כדורסל ואני מכור לדבר הזה שנקרא מכבי תל אביב, לי בידיים כאדם פשוט אין שום אפשרות אמיתית לחולל שינוי ולהעיף את הפדרמנים.
מי שרוצה לבחור באפשרות להיות מתוסכל וממורמר הכל טוב אין בעיה עם זה, זאת כבר בעיה שלו והוא פחות יהנה מהכדורסל ומהריגוש של משחקי היורוליג.
כמובן שאני רוצה רק בהצלחת המועדון ואם באמת הייתי יכול הייתי דואג לזה שיחליפו בעלים, אבל אין לי מה לעשות בנידון ולכן אני מתרכז רק באופן המקצועי בניתוח הסגל ובליהנות כמה שאני יכול מהכדורסל ומהקבוצה כי זה המועדון הזה הוא חלק ענק ובלתי נפרד בבחיים שלי.
מי שמעדיף לבחור בדרך אחרת, כאמור זאת זכותו, אני לא רוצה להיות ככה וזאת זכותי.
יכולים לקרוא זה תמים, יכולים לקרוא לזה כלב של ההנהלה - אותי זה לא ממש מעניין כי אני יודע שזה שטויות במיץ ובעיקר כי מה שאני רוצה פשוט ליהנות מהכדורסל ו מהמועדון.