פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 מאי 2023, 01:03
סומבץ כתב:מנכ"ל ליגת הכדורסל:
פעם אחת הייתה מכבי תל אביב אחת שעשתה הכל כדי לנצח והשאר עמדו מנגד וסבלו. היום יש לפחות 6 קבוצות "מכביסטיות" שמקדשות את מטרת הנצחון באופן קיצוני וזה נהדר לליגה רק שלא פשוט להתנהל מול 6 מכביסטיות בעיקר שהן בהתנגשות אחת נגד השניה וכל החלטה נגד אחת מהן ישר הופכת למלחמת עולם עם השמצות והאשמות ואוהדים שמתגייסים לתמוך בקבוצתם בכל הכח. מעריך "מכביזם" ולכן אין בי כעס על הקבוצות גם שמאיימים עלי ומשמיצים אותי באופן אישי אבל קצת לנשום ולהירגע לא יזיק.
חשבתם שמכבי לא קשורה לעימותים בין קבוצות אחרות? טעיתם
הרי הכל אשמת מכבי, גם ברור שהקהל האלים והמאיים הוא המכביסטי ולא ההוא ששרף יציע לפני כמה משחקים ואתם לא עשיתם כלום לגבי זה
24 מאי 2023, 04:45
סומבץ כתב:מנכ"ל ליגת הכדורסל:
פעם אחת הייתה מכבי תל אביב אחת שעשתה הכל כדי לנצח והשאר עמדו מנגד וסבלו. היום יש לפחות 6 קבוצות "מכביסטיות" שמקדשות את מטרת הנצחון באופן קיצוני וזה נהדר לליגה רק שלא פשוט להתנהל מול 6 מכביסטיות בעיקר שהן בהתנגשות אחת נגד השניה וכל החלטה נגד אחת מהן ישר הופכת למלחמת עולם עם השמצות והאשמות ואוהדים שמתגייסים לתמוך בקבוצתם בכל הכח. מעריך "מכביזם" ולכן אין בי כעס על הקבוצות גם שמאיימים עלי ומשמיצים אותי באופן אישי אבל קצת לנשום ולהירגע לא יזיק.
חשבתם שמכבי לא קשורה לעימותים בין קבוצות אחרות? טעיתם
הפרוטוקולים של זקני ציון
24 מאי 2023, 06:26
הליגה הכי מאוסה אבר
24 מאי 2023, 11:18
בכל פעם שאני חושב שהכדורסל הישראלי הגיע לתחתית, אני מקבל הוכחה שתמיד אפשר לרדת עוד במקרה שלו
24 מאי 2023, 13:08
עידן כתב:בכל פעם שאני חושב שהכדורסל הישראלי הגיע לתחתית, אני מקבל הוכחה שתמיד אפשר לרדת עוד במקרה שלו
זה בסדר, תמיד האחות מהכדורגל תדאג להראות אפילו יותר מביכה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
24 מאי 2023, 20:36
אני מנסה לחפש בנרות שחקן ישראלי שיכול להיות איזשהו פקטור במכבי, אפילו בליגה, שהוא לא גארד (בלאט, מדר, אולי זוסמן) - ופשוט אין.
נראה כמו אחת העונות הכי חלשות עבור השחקן הישראלי. אין שחקן אחד אפילו שאפשר להגיד שאפשר לראות פוטנציאל נסתר כלשהו לשנה הבאה או לעוד שנתיים.
היחיד שאיכשהו קצת מעל האחרים, נטו בגלל מספרים ישבים בסטטיסטיקה, זה יותם חנוכי. והוא גם ככה סופר בינוני ולא באמת מתאים.
צריך לנסות לחשוב על היום שאחרי ג'ונדי וג'ייק כהן, וכמובן להעיף מכאן לאלף עזאזל את מנקו וזיו (האחרון יוחלף כבר השנה בבלאט ככל הנראה).
24 מאי 2023, 20:50
Adam כתב:אני מנסה לחפש בנרות שחקן ישראלי שיכול להיות איזשהו פקטור במכבי, אפילו בליגה, שהוא לא גארד (בלאט, מדר, אולי זוסמן) - ופשוט אין.
נראה כמו אחת העונות הכי חלשות עבור השחקן הישראלי. אין שחקן אחד אפילו שאפשר להגיד שאפשר לראות פוטנציאל נסתר כלשהו לשנה הבאה או לעוד שנתיים.
היחיד שאיכשהו קצת מעל האחרים, נטו בגלל מספרים ישבים בסטטיסטיקה, זה יותם חנוכי. והוא גם ככה סופר בינוני ולא באמת מתאים.
צריך לנסות לחשוב על היום שאחרי ג'ונדי וג'ייק כהן, וכמובן להעיף מכאן לאלף עזאזל את מנקו וזיו (האחרון יוחלף כבר השנה בבלאט ככל הנראה).
יש 4 שחקנים מחוץ למכבי עם אופי שיכול להתאים ועוד 2 במכבי: דני, מדר, בלאט, זוס, גונדי וסורקין. יש סיבה שכולם לא משחקים בליגה. הראשון יהיה עוד שנים בNBA, השני יהנה עם אוברדוביץ עד שבלאט לא יהיה הילד המועדף של קטש ובלאט האב (מקווה לפחות, לא רוצה לראות אותי מחוץ ליורוליג), בלאט שכנראה יגיע ו2 שהאריכו פה חוזה (ופניני שכבר פרש ופה לוויבים). לא סתם אני אומר זוס ולא שם אחר, לצערי הוא תחת חוזה וזה למה הוא לא יהיה אופציה אבל עד כמה שהוא פסיבי לו לפחות אכפת, אני לא חושב על ישראלי שאפשר לומר את זה עליו את זה, באמת, שיהיב פסיבי אבל לפחות שיהיה אינעל דינק, הם פשוט נזק
24 מאי 2023, 21:10
זו בעיה מאד קשה כל עוד מכבי משחקת בליגה הזו. אין לנו שום יתרון בסגל הישראלי (קצת סןרקין). הכל אותו זיפת בינוני. וה גם שחקנים שעוד היו קצת סבירים מחוץ למכבי קורסים מהלחץ כשהם פה. אז הכל תלוי בזרים. קצת פציעות שחיקה והקבוצה בצרות. ואין לזה פיתרון.
24 מאי 2023, 22:24
יש את דאוסון אבל הוא פציע וגם נפלנו כבר עם מנקו מחולון ככה שלא צריך ליפול עם עוד אחד
אולי אבי אבן ימצא איזה שחקן עם סבתא יהודיה בג'י ליג
גם לא הייתי פוסל את לנדסברג הוא אומנם עזב אותנו מזמן אבל הוא בן 33
24 מאי 2023, 23:08
יש בן שרף, יש ים מדר, יש ליף יש איתי מושקוביץ
24 מאי 2023, 23:58
שמוליק כתב:יש בן שרף, יש ים מדר, יש ליף יש איתי מושקוביץ
3 מה-4 שציינת כאן גארדים.
בן שרף - צעיר מאוד, עוד לא הוכיח את עצמו. צריך להיכנס לפרופורציות ולהבין שהכדורסל המקצועי היחיד שהוא שיחק זה בליגה הלאומית.
ליף - אין דיבור על זה שהוא פורש מכדורסל? היו כלכך הרבה הזדמנויות להביא אותו, ואני חושב שגם מכבי באמת נלחמה. הבעיה היא השחקן.
מושקוביץ - נתן עונה נהדרת. צעיר שיש לו פוטנציאל. אבל מוקדם מאוד לחשוב עליו כשחקן מכבי. הייתי נותן לו עוד שנתיים.
ים מדר - אני חושב שהוא הישראלי שהכי מתאים למכבי ולסגל הקיים שלה שהוא לא אבדיה. לצערי הוא ובלאט לא ישחקו ביחד והשני מועדף וכנראה יהיה פה עונה הבאה.
25 מאי 2023, 00:27
אני מבין שגם אחרי שליף ישחק עוד עשור בליגה הסינית ימשיכו לדבר עליו פה מידי עונה.
לגבי איתי מושקוביץ, סביר להניח שאם הוא יגיע למכבי הוא יתרום כמו זיו אחרי שהגיע למכבי.
25 מאי 2023, 01:01
עידן כתב:אני מבין שגם אחרי שליף ישחק עוד עשור בליגה הסינית ימשיכו לדבר עליו פה מידי עונה.
לגבי איתי מושקוביץ, סביר להניח שאם הוא יגיע למכבי הוא יתרום כמו זיו אחרי שהגיע למכבי.
ליף בסך הכל עונה אחת בסין. עוד אפשר להציל אותו.
25 מאי 2023, 01:28
עידן כתב:אני מבין שגם אחרי שליף ישחק עוד עשור בליגה הסינית ימשיכו לדבר עליו פה מידי עונה.
אני חולק עליך לגבי איתי מושקוביץ לדעתי הוא יותר חכם מיפתח זיו ולא כופה את עצמו על המשחק כשלא הולך לו ולא עושה נזק להבדיל מיפתח זיו שיש משחקים שהוא פשוט מחרב את הקבוצה
והנה כמה נתונים שמוכיחים שהוא שחקן יותר טוב
1. הוא קלעי שלוש הרבה יותר טוב מיפתח זיו לשם השוואה יפתח זיו נע כל הקריירה על סביבות 30 אחוז לשלוש ( דווקא העונה הוא על 38 אחוז ) לעומת איתי מושקוביץ שהעונה הוא על 44 אחוז ושנה שעברה הוא היה עם 39 אחוז
2. איבודים - יפתח זיו לפני שהגיע למכבי תל אביב היה על ממוצע של 2.5 איבודים למשחק לעומת מושקוביץ ששנה שעברה היה על 1.1 והשנה על 1.7
ובנוסף יפתח זיו הגיע למכבי אחרי עונה טובה בגיל 26 ומושקוביץ הוא בגיל 23
25 מאי 2023, 05:42
שמואל1 כתב:עידן כתב:אני מבין שגם אחרי שליף ישחק עוד עשור בליגה הסינית ימשיכו לדבר עליו פה מידי עונה.
ליף בסך הכל עונה אחת בסין. עוד אפשר להציל אותו.
לא
25 מאי 2023, 11:26
הפועל ירושלים = הפועל ת״א
https://twitter.com/JerusalemBasket/sta ... 9158069248כמה בכיינות ופתטיות (בחסות רועי כהן וחומסקי)
25 מאי 2023, 11:29
מועדןן קטן קטן קטן.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
25 מאי 2023, 11:57
איך אמר פעם פיני גרשון, אנשי הפועל ירושלים יושבים באמבטיה מפליצים וחושבים שהם בסירת מירוץ, זה הדבר הכי מדויק שאמרו על הפועל ירושלים ביי פאר.
28 מאי 2023, 00:58
אבוי, איכשהו מהדף הזה התחלתי לשוטט והגעתי בטעות לפודקאסט אוהדי הפועל ת"א. התפתיתי להקשיב לחלקו. בתמצית, הם קראו למכבי נבלות, איחלו שתהיה למכבי תקלה במטוס (דבר שאני שומע לא בפעם הראשונה, כולל מאנשים בתקשורת), והאשימו כמובן את השופטים בניצחון על באר שבע. השיח על השיפוט נעשה ביוזמתו ובהובלתו של אורח ה"כבוד" בשיחה שלהם, שימי ריגר
28 מאי 2023, 02:15
מילא לקרוא למכבי נבלות. השיח כאמור הרבה יותר נמוך מזה וחבל שהוא הפך ללגיטימי בחסות התקשורת. עצם זה ששימי ריגר הוולגרי משדר עדיין ומכניס מידי פעם למכבי אפילו בשידורי NBA מראה על המצב העגום.