המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:עזוב, שחף, להוביל, לא להוביל. אם הוא יקבל משהוא דומה למה שאיידסון קיבל הוא יברח מכאן על מטוס ראשון. אל תהיה נאיבי.
שחף כתב:yarinsaky כתב:עזוב, שחף, להוביל, לא להוביל. אם הוא יקבל משהוא דומה למה שאיידסון קיבל הוא יברח מכאן על מטוס ראשון. אל תהיה נאיבי.
עדיין לא עניתם לי איזה סיבה יש לברצלונה לשלם סכומים כאלה לשחקן שלא מתאים לה בסופו של דבר.
חנו'ש כתב:אם בארסה באמת מעוניינת, אז מו"מ בינהם יהיה רק אחרי סוף הסדרה בספרד.
ואם זה המצב, נראה לי שאפשר לנופף לו לשלום....
yarinsaky כתב:כי ככה זה כשיש לך כסף, אתה קבוצה עשירה, ואתה אוסף שחקנים טובים לכל מקרה ולכל מצב. זה מה שעושה גם מכבי בעצם, רק עם סכומים קטנים יותר, בליגה שלנו.
שחף כתב:yarinsaky כתב:כי ככה זה כשיש לך כסף, אתה קבוצה עשירה, ואתה אוסף שחקנים טובים לכל מקרה ולכל מצב. זה מה שעושה גם מכבי בעצם, רק עם סכומים קטנים יותר, בליגה שלנו.
אני לא מסכים. לוועדת הגבוהים שלהם יש מטרה מסויימת. חוץ מלורבק שהוא סקורר ברמה הכי גבוהה באירופה, יש לברצלונה מספר שווה של גבוהים כמו שהיה למכבי בעונה האחרונה. ההבדל היה במסה ובגובה. כשיש לך שני סבן פוטרים ועוד חוסם מעולה שהוא בסביבות ה-2.10 מ' עם מוטת ידיים מפלצתית אתה מקשה מאוד על היריב לעשות נקודות בצבע ומקל מאוד על הגארדים שלך להיצמד אליו(הם יודעים שגם אם עוברים אותם יש חיפוי חזק וגבוה בפנים). הרכזים ששיחקו ליד נבארו, חוץ מלאקוביץ' שהובא לקבוצה בעונה שנבארו היה ב-NBA, היו כמעט תמיד רכזים שמחפשים מסירה קודם. חוץ מהם ברסה לא החתימה אף פעם גארד שחלק איתו את עמדה מספר 2, והאפיזודה שלהם עם אלן אנדרסון הסתיימה בהדחה ברבע הגמר עם ביתיות.
אני לא חושב שלאנגפורד יגיע לשם. מה שיותר דחוף להם זה רכז יותר אסרטיבי מהוארטס(4 נקודות בהפסד לאולימפיאקוס, 6 בסדרה נגד קאזאן) ואולי גם מאמן, כי אני לא בטוח שפסקוואל ימשיך שם אם הוא מפסיד לריאל במשחק החמישי ומפסיד סדרה שלישית בשלוש שנים עם הביתיות...
שחף כתב:באזילה? מה הקשר בין באזילה ללאנגפורד?? שחקנים שונים לחלוטין.
אין לברצלונה שום סיבה לשים מיליון וחצי דולר על מחליף לנבארו. מצטער.
שחף כתב:באזילה? מה הקשר בין באזילה ללאנגפורד?? שחקנים שונים לחלוטין.
חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:באזילה? מה הקשר בין באזילה ללאנגפורד?? שחקנים שונים לחלוטין.
ולמכבי היתה סיבה להביא שחקנים כמו דרור חג'ג' ואלישי כדיר?
כמו שנכתב כאן, כשיש לך כסף יש לך את הפריבלגיה להביא איזה שחקן שאתה רוצה, גם אם הוא לא מתאים. יחד עם זאת, תמיד טוב שיש לך שחקן טוב שלקבוצות אחרות אין.
אם ברצלונה רוצה את לגנפורד מאיזו סיבה שהיא, לא תהיה לה בעיה להביא אותו.
כן מתאים? לא מתאים? תן למאמן שלהם לשבור את הראש. זה גם לא ממש ענייננו.
החציל האצטקי כתב:שבועיים בחו"ל וכלום לא קרה אה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים