מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 07:26

הוא בוודאי לא המחליף המתאים ללאנגפורד אבל אפשר לחשוב על קו אחורי מורחב שכזה, שיכול להצליח, אם נניח
היקמן כמחליף בעמדות 1-2, צ'אק וסמית' כ2-3 פותחים ורכז חזק שיעלה איתם בחמישייה.
לחלופין, אידסון גם יכול לעלות מהספסל כמחליף בעמדות 1-3 והלפרין יכול להיות בחמישייה.

בכל אופן, אם אידסון מגיע, אז מכבי ככל הנראה תחזיק 7 זרים, או תפקיד את הכדור בידיים של היקמן.

אני הצעתי בת'רד בניית סגל, סגל דומה למה שתיארת, אבל שבו היקמן כן הרכז הפותח. קצת הרפתקני, אבל יכול לעבוד, הגם שרוט ואידסון יכולים לגבות את היקמן מעת לעת, למקרה שזה לא יילך. ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, לא 7.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 07:36

er79 כתב:
הוא בוודאי לא המחליף המתאים ללאנגפורד אבל אפשר לחשוב על קו אחורי מורחב שכזה, שיכול להצליח, אם נניח
היקמן כמחליף בעמדות 1-2, צ'אק וסמית' כ2-3 פותחים ורכז חזק שיעלה איתם בחמישייה.
לחלופין, אידסון גם יכול לעלות מהספסל כמחליף בעמדות 1-3 והלפרין יכול להיות בחמישייה.

בכל אופן, אם אידסון מגיע, אז מכבי ככל הנראה תחזיק 7 זרים, או תפקיד את הכדור בידיים של היקמן.

אני הצעתי בת'רד בניית סגל, סגל דומה למה שתיארת, אבל שבו היקמן כן הרכז הפותח. קצת הרפתקני, אבל יכול לעבוד, הגם שרוט ואידסון יכולים לגבות את היקמן מעת לעת, למקרה שזה לא יילך. ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, לא 7.

תראה, זה סיכון לא קטן, אין ספק.
מה שכן, אידסון נראה לי משהו שפדרמן מחפש - שחקן טוב, בחור טוב, החתמה עם באזז חיובי וכו'. כל מה שהוא אוהב.
מבחינה מקצועית, זה מעט בעייתי, כי אידסון לא נתן עונה טובה בבארסה, אבל אני מאמין שהוא כן יכול להיות טוב במכבי.

הבעיה היא שעם סמית', הלפרין, אידסון ופניני, אנחנו מקבלים עמדה 2-3 מעט אנמית. כולם שחקנים מצויינים, קלעים, חכמים, קבוצתיים, שומרים טוב וכו', אבל
חסר להם משהו - לכולם ביחד.
מנגד, עם עמדה 2-3 כזאת, בהחלט אפשר להגיד שהפגיעה מהעונה הקודמת היא מינימלית, אם בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 07:45

בתפוז מישהו מצייץ שבארסה מבקשת ממכבי את לנגפורד ללא דמי השבחה. האם לנגפורד באמת יעבור לבארסה? ופרוביץ'? נשמע לי מוזר
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 07:49

לא מכיר את הגולש הזה, זה לא אותו אחד מהסקופ של אוחיון, אבל קשה לי להאמין שבארסה יכולה להציע תנאי שכזה: טרייד של אידסון ופרוביץ' תמורת לנגפורד. השחקנים יכולים להתנגד למהלך. אבל בגדול, אין לי התנגדות לצעד הזה, שאני חושב שהוא פרי דמיונו של אותו בחור מתפוז.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 08:04

אני אוהב את הרעיון שהחלפת לגנפורד תהיה ע"י שחקן שונה ממנו ולא ע"י שחקן שאמור להיות טוב יותר ממנו באותם תחומים בהם הוא מצטיין.
עם זאת, אידסון אחרי עונה לא טובה במיוחד, כבר בן 32 ולא נראה לי הכי מתאים לעמדה מס' 2.
לפרוביץ' בכלל אין מה למכור במכבי, כך שהייתי יורד מהטרייד הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 08:07

נצא מנקודת הנחה שהעניין של פרוביץ' נשמע לי תלוש מהמציאות, יש לי תחושה (בלי שום קשר לגולש הזה) שלנגפורד יהיה בבארסה ושצ'אק חוזר אלינו, והאמת - אין לי בעיה עם זה, אני אפילו אשמח לקבל את צ'אקי חזרה. לגבי פרוביץ', נשמע לי מופרך, אבל לא שחקן כל כך גרוע.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 08:10

er79 כתב:נצא מנקודת הנחה שהעניין של פרוביץ' נשמע לי תלוש מהמציאות, יש לי תחושה (בלי שום קשר לגולש הזה) שלנגפורד יהיה בבארסה ושצ'אק חוזר אלינו, והאמת - אין לי בעיה עם זה, אני אפילו אשמח לקבל את צ'אקי חזרה. לגבי פרוביץ', נשמע לי מופרך, אבל לא שחקן כל כך גרוע.

לא חושב שמדובר בטרייד גרוע, אבל גם לא טוב במיוחד.
על-פניו, מהלך כזה לא יחזק בצורה משמעותית את מכבי. אם בכלל...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 08:11

er, נתפסת יותר מדי לנושא הזה של איידסון. קודם שלאנגפורד יחתום שם, שאיידסון ישוחרר, שמכבי תביע בו בכלל התעניינות ( לדעתי לא תהיה כזאת ), שהשכר יתאים, שהקונספט יתאים ועוד כמה התניות.
בינתיים זה סתם חיבור של כל מיני הנחות מוקדמות לכדי תיאוריה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 08:13

הוא גם לא יחליש אותה. קו אחורי של היקמן-אידסון-הלפרין-לנדסברג ועוד שחקן ישראלי (אני ממליץ על רוט) הוא אחלה של קו הגנתי קודם כל, והוא לא יהיה חלש יותר התקפית לדעתי, על אף חסרונו של לנגפורד. לגבי הקו הקדמי, הרבה תלוי בשני הגבוהים שיבואו לעמדות 4 ו-5, אני מסכים איתך שיש אופציות טובות יותר מפרוביץ', כמו לורבק, פרילנד, ומאריץ', שהאחרון שביניהם אמור להיות זול יותר מהשניים האחרים.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 25 יוני 2012, 08:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 08:14

ירין, אני מדגיש שוב - זה רק תחושה, לא מעבר לכך. אבל אם קית' עוזב - אני בהחלט בעד החזרת אידסון.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 08:24

דווקא טרייד של פרוביץ' ואיידסון תמורת לאנגפורד נשמע לי אחלה למרות שאני לא חושב שאיידסון הוא תחליף מתאים לסגל שיש כרגע .
פרוביץ' יכול להיות סנטר מצויין כמו שהיה בואלנסיה . הוא סיבה מספיק טובה להסכים לכזה טרד....
לגבי איידסון זה יצריך קצת שינויי בתפיסה לגבי החתמת שחקנים בעמדת הרכז .

לאנגפורד ואיידסון שונים במהות שלהם ובדרך החשיבה שלהם . זה לא חוכמה להשוות את הנתונים היבשים כמו משחק ההגנה או האתלטיות שלהם .
מה ששונה בינהם הוא הדבר הכי מהותי וזה סגנון המשחק .
לאנגפורד הוא סוקרר בנשמה וקודם ינסה לעשות נקודות לפני שיחפש את החברים לעומת איידסון שלפעמים נראה שהוא פשוט מפחד לזרוק .
עם מביאים את איידסון לעמדה 2 אז צריך רכז נוסף חוץ מהיקמן שהוא גם עם יכולת לעשות נקודות...

ואם לחזור למציאות , איידסון לא יחזור לפה ואין כלכך מה לדוש בזה . כי הוא גם לא השחקן שאנחנו צריכים כרגע במקום לאנגפורד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 08:33

דווקא טרייד של פרוביץ' ואיידסון תמורת לאנגפורד נשמע לי אחלה למרות שאני לא חושב שאיידסון הוא תחליף מתאים לסגל שיש כרגע .
פרוביץ' יכול להיות סנטר מצויין כמו שהיה בואלנסיה . הוא סיבה מספיק טובה להסכים לכזה טרד....
לגבי איידסון זה יצריך קצת שינויי בתפיסה לגבי החתמת שחקנים בעמדת הרכז .

לאנגפורד ואיידסון שונים במהות שלהם ובדרך החשיבה שלהם . זה לא חוכמה להשוות את הנתונים היבשים כמו משחק ההגנה או האתלטיות שלהם .
מה ששונה בינהם הוא הדבר הכי מהותי וזה סגנון המשחק .
לאנגפורד הוא סוקרר בנשמה וקודם ינסה לעשות נקודות לפני שיחפש את החברים לעומת איידסון שלפעמים נראה שהוא פשוט מפחד לזרוק .
עם מביאים את איידסון לעמדה 2 אז צריך רכז נוסף חוץ מהיקמן שהוא גם עם יכולת לעשות נקודות...

ואם לחזור למציאות , איידסון לא יחזור לפה ואין כלכך מה לדוש בזה . כי הוא גם לא השחקן שאנחנו צריכים כרגע במקום לאנגפורד...

דעתי שונה: קודם כל, לא חייבים להחתים שחקנים בעמדת הרכז, אם אידסון בא, למעט אולי מורן רוט. יש לך את אידסון, את היקמן ואת הלפרין - שיכולים לשחק בשתי עמדות הגארד, ואת רוט, שיוכל לשחק רק בעמדה 1 לדעתי. לגבי סקוררים, קודם כל אני לא מסכים עם ההתעלמות שלך מהנתונים היבשים. כל התקפה מתחילה בהגנה, ולא צריך לזלזל בהגנה. שנית, הסקוררים יבואו מעמדות אחרות. קודם כל, למה אתה חושב שאידסון לא יכול לקלו בדאבל פיגרס מעת לעת? לזה תוסיף את היקמן, שהוא כן סקורר, את הלפרין (ושוב את היקמן) שיכולים לקלוע מעבר לקשת, ואת לנסברג, שהוא גם סקורר. בכלל, אולי איבדנו שחקן יוצר כמו לנגפורד, אבל השתפרנו עם סגל כזה בקליעה טובה יותר מחוץ לקשת, אז אנחנו מתקזזים. אתה לא יכול לרקוד על כל החתונות. יש לך פה שיפור בהגנה, שיפור בקליעות מעבר לקשת (היקמן-הלפרין-פניני קלעים מצוינים. גם רוט ולנסברג לא פראיירים). מה אפשר לבקש יותר? לגבי פרוביץ', אני לא מסכים עם חביב שאין לו מה למכור, אני כן מסכים איתו שיש חלופות הרבה יותר טובות.
שורה תחתונה - בניגוד לדעתכם אני כן חושב שאם אידסון ישוחרר מכבי יחשבו עליו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 08:34

אני מסכים עם צפריר. האמת היא שאידסון הופך לדי מיותר במידה שהלפרין יגיע ובמקרה כזה חסר בקו האחורי סקורר במקום לנגפורד, מישהו כמו דומרקאנט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 08:35

חביב אורנג'ד כתב:אני אוהב את הרעיון שהחלפת לגנפורד תהיה ע"י שחקן שונה ממנו ולא ע"י שחקן שאמור להיות טוב יותר ממנו באותם תחומים בהם הוא מצטיין.
עם זאת, אידסון אחרי עונה לא טובה במיוחד, כבר בן 32 ולא נראה לי הכי מתאים לעמדה מס' 2.

אני מסכים לגמרי עם המשפט הראשון. לדעתי מדובר בטעות שמכבי עושה לאורך שנים, כשהיא מנסה להחליף שחקן טוב שעזב, בשחקן אחר עם תכונות
דומות. גם לבלו לא צריך לחפש מחליף דומה.
שינוי הכיוון יאפשר לקבוצה לצאת לדרך חדשה, ולקהל לא להתעסק כל היום בהשוואות בין בלו/לאנגפורד/כל אחד אחר לבין זה שהחליף אותו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 08:36

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני אוהב את הרעיון שהחלפת לגנפורד תהיה ע"י שחקן שונה ממנו ולא ע"י שחקן שאמור להיות טוב יותר ממנו באותם תחומים בהם הוא מצטיין.

אני מסכים לגמרי עם המשפט הראשון. לדעתי מדובר בטעות שמכבי עושה לאורך שנים, כשהיא מנסה להחליף שחקן טוב שעזב, בשחקן אחר עם תכונות
שינוי הכיוון יאפשר לקבוצה לצאת לדרך חדשה, ולקהל לא להתעסק כל היום בהשוואות בין בלו/לאנגפורד/כל אחד אחר לבין זה שהחליף אותו

עם זה אני מסכים, אבל מה לעשות שצריך בקו האחורי לפחות סקורר אחד. אם הלפרין יגיע אז אידסון נראה לי קצת מיותר ועדיף להביא סקורר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 08:37

דומרקנט יותר שוטר מסקורר. אם הלפרין בא אתה כבר משתפר בלי שום קשר מחוץ לקשת, יש לך את יותם, את היקמן, ואת פניני. אני דווקא מחפש מישהו ורסטילי יותר שיתרום באספקטים אחרים. אין לי בעיה עם דומרקנט, אבל הוא יהיה יותר פונקציונלי לא בהתייחס לעזיבתו או אי עזיבתו של לנגפורד, אלא יותר אם יותם יחתום פה או לא.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 08:37

jol9 כתב:

אותו הדבר קרה כשמקדונלד החליף את קטש.
השאלה האם אידסון הוא זה שצריך להחליף אני לנגפורד.

אני בעד שאם לנגפורד יעזוב, מכבי תשים את היקמן ב2 ותביא רכז לידו.
יש לי תחושה שזה גם מה שהולך לקרות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 08:42

לא יודע אם זה ישנה כל כך, לדעתי ילכו על קונספט כזה של דאבל קומבואים כמו בעונת פ"פ . שניהם יוכלו לשחק בשתי העמדות ולהתחלף בניהם או לשחק ביחד.
כך שלא בטוח שזה יהיה משהוא לפי הספר, רכז וקלעי. בגלל המצב עם הישראלים לא בטוח גם שיש דרך טובה יותר. ( השארת לאנגפורד היא כנראה הדבר היותר בטוח ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 יוני 2012, 08:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 08:42

היקמן בעמדה 2 זה מה שהצעתי לפני שהתחלתי לחשוב על אידסון. ואם אידסון לא בא - אני תומך בעמדתך. אבל החשש מהרעיון שלך הוא שלמעשה יותם בכל מקרה ישחק בעמדה 1, כי אם אתה מסיט את היקמן אתה חייב שני רכזים. נניח תביא רכז זר, השני יהיה ככל הנראה יותם, ואז לנדסברג ישלים את היקמן בעמדה 2. מכבי לא תביא שני גארדים זרים, אחד מהם יהיה ישראלי. אני מעדיף את יותם כשחקן משלים, לא כשחקן מפתח.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 08:47

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

אותו הדבר קרה כשמקדונלד החליף את קטש.
השאלה האם אידסון הוא זה שצריך להחליף אני לנגפורד.

אני בעד שאם לנגפורד יעזוב, מכבי תשים את היקמן ב2 ותביא רכז לידו.
יש לי תחושה שזה גם מה שהולך לקרות.

זה גם הכיוון שאני חושב שצריך ללכת . ככה מכבי תרוויח בעמדה 2 שני שחקנים שיכולים לשחק גם כרכזים (הלפרין והיקמן ) וגם תקבל רכז אמיתי לעמדה 1...
הלפרין יכול להביא למכבי בדיוק את מה שאיידסון הביא לה מבחינת חוכמת המשחק מעמדה 2 וגם הגנה . חבל רק שגם בתחום האנמיות ההתקפית לפעמים הוא גם יביא .
אם הלפרין חותם אז איידסון הוא לא התחילף הנכון ללאנגפורד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7 ו־16 אורחים