אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי shayta » 09 יוני 2013, 15:17

אני קורא את התגובות שלכם ותוהה אם אתם באמת מאמינים שהשמות שמוזכרים במגוון האתרים באמת ינחתו פה או שמה נהנים לשחק ולהיות חלק מעונת המלפפונים המרגשת. אני מאחל ומייחל שמישהו מהם ינחת פה וקונה את החיסרונות שמוזכרים בכל אחד מהם. תיאודוסיץ הלוזר החלש. מקלאב הקלעי הבינוני. פלאניניץ המבוגר וגקסון שמגיע אחרי עונה רעה. כל אחד מהם הוא הרבה יותר טוב ממה שיש פה וממה שיהיה.
עדיף תיאודוסיץ אחד, לוזר נצחי של גמרים ביד, מאשר היקמן, לוגן ומורן רוט על העץ.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי Chen » 09 יוני 2013, 15:55

אם כבר רכז אירופאי, מה דעתכם על רוקו לני אוקיץ? לא בטוח שהוא ימשיך בפאו.. להביא לידו איזה גארד אמריקאי טוב בנוסף לישראלים שיתנו גיבוי, ויכול להיות קו אחורי מספק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 19:50

shayta כתב:אני קורא את התגובות שלכם ותוהה אם אתם באמת מאמינים שהשמות שמוזכרים במגוון האתרים באמת ינחתו פה או שמה נהנים לשחק ולהיות חלק מעונת המלפפונים המרגשת. אני מאחל ומייחל שמישהו מהם ינחת פה וקונה את החיסרונות שמוזכרים בכל אחד מהם. תיאודוסיץ הלוזר החלש. מקלאב הקלעי הבינוני. פלאניניץ המבוגר וגקסון שמגיע אחרי עונה רעה. כל אחד מהם הוא הרבה יותר טוב ממה שיש פה וממה שיהיה.
עדיף תיאודוסיץ אחד, לוזר נצחי של גמרים ביד, מאשר היקמן, לוגן ומורן רוט על העץ.

א - זאת תקופת הפנטזיות. בשנים האחרונות (למעט ההבלחה של הקבוצה של פארגו), זאת התקופה הכי טובה שלנו כאוהדי מכבי, כי אנחנו מפנטזים, בונים סגלים
לא סבירים, וחושבים שהכל יהיה ורוד בעונה הבאה.

ב - זה נגמר מאוד מהר בדר"כ, אחרי החתמה אפורה אחת, ועוד אחת, ואז שקט של חודשיים שמחרפן אותנו...

בשורה התחתונה אתה כמובן צודק. השחקנים האלה לא יגיעו לכאן. אני לא יודע מי השם הגדול שפדרמן מתכנן לנו, אבל לא אופתע אם יהיה מדובר באיזשהו שחקן נחמד
אבל בעמדה הלא נכונה (למשל סנטר, כשכבר יש את ג'יימס).
כמובן שזה יהיה שחקן יקר, שישאיר מעט מאוד לעמדות האחרות.
אני גם לא צופה שהסגל בעונה הבאה יהיה רזה יותר בשחקנים. אני מעריך שיהיו לא פחות מ-12 שחקנים בכירים, וסביר מאוד להניח שגם תהיה החלפה באמצע העונה.

ד"א הביקורת כאן היא לא רק על ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 20:01

אני אשמח אם יהיה שחקן איכותי אחד בכל מקרה. זה יהיה שחקן איכותי אחד יותר ממה שיש בסגל פחי האשפה הנוכחי. חוץ מזה ליפול עם מישהו פח יותר ממדלי יהיה קשה. בוא נגיד שמפה יהיה לפדרמן קשה יותר ליפול, אם כי כמובן שאפשר לנסות, ראה ערך פלאניניץ' ותומאס.
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יוני 2013, 20:15

האמת שזה גם לא פשוט ליפול עם יותר שחקנים כמו שמכבי נפלה השנה, יכול להיות שגם יעקב אדלר היה נופל פחות, אני מדבר על התקופה שהוא מכר פלאפל כמובן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yellowaura » 09 יוני 2013, 20:42

אדגר פו כתב:אני מסכים בהחלט עם הכותב למעלה לגבי השוק האירופאי החצי מת, נשארו מעט מאוד כישרונות ולכן המחירים בהתאם. היקמן הוא כישרון יחסית מוגבל ולכן מחירו עדיין שפוי מבחינת מכבי ולכן מכבי כמובן תמהר לסגור איתו, חצי מיליון דולר זה כבר מתחיל להיות הממוצע של מכבי לגבי שחקן זר היום.
כמובן שאני קצת ציני לגבי הזריזות של מכבי בעניין היקמן, אבל די צפוי במכבי של היום.

אני חושב שמכבי של פעם לא הייתה חושבת על כישרון כמו היקמן כשחקן זר בכיר, היום זה די טריויאלי כנראה.

מישהוא הזכיר לי לא מזמן איזה שחקנים שיחקו פעם באירופה , מקבץ שמות מקרי - שוגר ריי ריצ'רדסון, דארן דיי, דרל דאוקינס ( בייבי גורילה ), מיצ'ל,
וויליאמס, בודירוגה, דנילוביץ, גאליס, פטרוביץ', סאבוניס, סאביץ', פרסוביץ,, ג'ורג'ביץ, קוקוץ', ראדג'ה, שישקאוסקאס, ריגודו, טאבאק, לנגדון , סמודיש, פארקר, שאראס ופאלוקאס בשיאם, וויצ'יץ', וולטר ברי, לי ג'ונסון, מגי, מיקי, ג'מצ'י, ריבה, פיטיס, פרסוביץ, מיקל תומסון וזה ממשיך עוד לא מעט.

כל כך אפור באירופה היום ועוד יותר אפור במכבי.

בעצם זה די מתחבר לי למה שאמר רודמן על הנ.ב.א של היום. ( גם אם קצת הגזים ).

דווקא לגבי הנ.ב.א אני לא מסכים עם רודמן אני זוכר את השנים של שיקאגו שהיו ללא תחרות מול יוטה שהיום לדעתי לא הייתה עולה לגמר המערב. אני חושב שה נ.ב.א היום עמוס בכישרון. זוכרים את השנים שגרנט היל הבינוני נחשב ללהיט ? שג'ף הורנסק היה שוטינג גארד מוביל ? שאוסטרטאג ולונגלי היו סנטרים מובילים ?
היום לג'ורדן ולבולס היה קשה מאוד לקחת 6 אליפויות.

לגבי מכבי אני דווקא תומך בהשארה של היקמן. כמו שאמרתי השוק היום ריק. היקמן נתן עונה בינונית+ אבל אין היום הרבה שחקנים טובים ממנו באירופה במחיר שלו (500K). חבל לי רק שלא סגרו קודם אם סמית' ואז עברו לשאריות... אני מפחד שאנחנו שוב נקבל בנייה הפוכה שהשחקנים העיקריים יגיעו בסוף.

אני חושב שאף אחד בפורום לא באמת מאמין שהיקמן נשאר כשחקן הבכיר בגארדים.
למכבי יהיה מינימום שחקן ברמה של לאנגפורד (ממש לא מספיק).
התקווה שלי שהיקמן יהיה על תקן שחקן מחליף השנה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2013, 20:45

yellowaura כתב:
אדגר פו כתב:אני מסכים בהחלט עם הכותב למעלה לגבי השוק האירופאי החצי מת, נשארו מעט מאוד כישרונות ולכן המחירים בהתאם. היקמן הוא כישרון יחסית מוגבל ולכן מחירו עדיין שפוי מבחינת מכבי ולכן מכבי כמובן תמהר לסגור איתו, חצי מיליון דולר זה כבר מתחיל להיות הממוצע של מכבי לגבי שחקן זר היום.
כמובן שאני קצת ציני לגבי הזריזות של מכבי בעניין היקמן, אבל די צפוי במכבי של היום.

אני חושב שמכבי של פעם לא הייתה חושבת על כישרון כמו היקמן כשחקן זר בכיר, היום זה די טריויאלי כנראה.

מישהוא הזכיר לי לא מזמן איזה שחקנים שיחקו פעם באירופה , מקבץ שמות מקרי - שוגר ריי ריצ'רדסון, דארן דיי, דרל דאוקינס ( בייבי גורילה ), מיצ'ל,
וויליאמס, בודירוגה, דנילוביץ, גאליס, פטרוביץ', סאבוניס, סאביץ', פרסוביץ,, ג'ורג'ביץ, קוקוץ', ראדג'ה, שישקאוסקאס, ריגודו, טאבאק, לנגדון , סמודיש, פארקר, שאראס ופאלוקאס בשיאם, וויצ'יץ', וולטר ברי, לי ג'ונסון, מגי, מיקי, ג'מצ'י, ריבה, פיטיס, פרסוביץ, מיקל תומסון וזה ממשיך עוד לא מעט.

דווקא לגבי הנ.ב.א אני לא מסכים עם רודמן אני זוכר את השנים של שיקאגו שהיו ללא תחרות מול יוטה שהיום לדעתי לא הייתה עולה לגמר המערב. אני חושב שה נ.ב.א היום עמוס בכישרון. זוכרים את השנים שגרנט היל הבינוני נחשב ללהיט ? שג'ף הורנסק היה שוטינג גארד מוביל ? שאוסטרטאג ולונגלי היו סנטרים מובילים ?

לגבי מכבי אני דווקא תומך בהשארה של היקמן. כמו שאמרתי השוק היום ריק. היקמן נתן עונה בינונית+ אבל אין היום הרבה שחקנים טובים ממנו באירופה במחיר שלו (500K). חבל לי רק שלא סגרו קודם אם סמית' ואז עברו לשאריות... אני מפחד שאנחנו שוב נקבל בנייה הפוכה שהשחקנים העיקריים יגיעו בסוף.

אני באמת מאמין שלא נקבל גארד בכיר יותר מהיקמן. לדעתי נראה פה עוד איזה הימור כמו רייס, או קומבו גארד בינוני אחר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 20:47

אם הזר הבכיר בקו האחורי יהיה היקמן, אני מקווה שיהיו 3000 מנויים ולא מעבר לזה.
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 יוני 2013, 20:51

אני חושב שלא הבנת מה רודמן אמר, הוא לא אמר שהיום יש פחות כישרון, להיפך, הוא טען שהשפיץ אז היה טוב יותר, כלומר מייקל היה טוב מלברון ( למישהוא יש ספק בזה ? ) , שפיפן היה שחקן אדיר שיכל לשמור גם על לברון או על כל שחקן שרצה והעיקר זה שהמשחק אז היה אגרסיבי יותר ושחקנים לא היו צריכים לעשות פלופים כדי לעוף לפרקט, אפרופו לברון ..
הוא גם טען שהמשחק בזמנו היה אינטלגנטי יותר, בעיקרון אני מסכים גם עם זה, היום פחות מסתכלים על יסודות משחק והדגש הוא הרבה יותר על אתלטיות . אין היום כמעט סנטרים שיודעים איך לעבוד מתחת לסל , בטח לא שחקנים כמו אלוג'ואן, שאק, קארים ואחרים. תשווה אותם לסופרמן האוורד ותראה את ההבדל.

לגבי היקמן, אני לא יודע מהיכן אתה שואב את הביטחון הזה שהוא לא יהיה שחקן מוביל, אבל נניח לעצמנו להנות מהספק כל עוד אנחנו לא יודעים מי השחקן הנוסף שיצטרף.
תיאורטית אתה צודק, פרקטית זה לא תמיד עובד כך, גם לוגאן היה אמור להיות הגארד המביל בקיץ שעבר.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 09 יוני 2013, 20:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי misha » 09 יוני 2013, 20:52

גרנט היל בינוני? :? הוא היה שחקן אול ארואנד אדיר בפיסטונס עם ים כישרון ואם לא הפציעות כשעבר לאורלנדו מי יודע לאן היה מגיע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 21:40

yellowaura כתב:

אוסטרטג ולונגלי מעולם לא היו סנטרים מובילים, וגם לא קרוב לזה. אתה מדבר על תור הזהב של הסנטרים, כשרובינסון, שאק, אולג'וון, יואינג ומורנינג (וגם מוטומבו, סאבוניס ודיבאץ') היו
הסנטרים המובילים. היום אין אחד שהייתי לוקח גם להיות מגיש כדורים לארבעת הראשונים ברשימה, ופרט להאוורד (שבינתיים קיים רק על הנייר), אין אחד שהייתי לוקח גם לפני שאר הרשימה.

הורנסק היה שחקן נפלא, אבל הוא לא היה SG מוביל. הוא היה הסייד קיק של סטוקטון ומאלון. הSGים המובילים היו אחד בשם מייק ואחד נוסף בשם קלייד. והיו עוד כמה אלמוניים כמו רג'י
מילר, אלן יוסטון, מיץ' ריצ'מונד וכו'.

וגרנט היל היה שחקן עצום, שהפציעות הרגו אותו.

אני לא חושב שיש היום פחות כשרון, אלא שמשהו בכל זאת חסר. אולי המחוייבות, אולי השחקנים היום הם יותר מדי כוכבי פופ וראפ, ופחות מדי לוחמים ונותנים את הנשמה...
לא יודע. לברון היה שחקן גדול גם בשנות ה-90, אבל הוא לא היה השחקן הכי טוב בעולם אם היה משחק אז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 21:44

ולברון לא לוקח את סטוקטון, מאלון הלוזר, בארקלי, רובינסון ומורנינג? אז לברון היה השחקן השני הכי טוב בליגה(אני חושב שגם אם הוא יסיים את הקריירה עם אליפות אחת הוא יזכר כגדול מהאקים)? אני חושב שהוא בין השחקנים היחידים שטריפל דאבל(כמו ביום שישי) יכול להיחשב עבורו למשחק רע.
שחף

הודעהעל ידי misha » 09 יוני 2013, 22:10

שחף כתב:ולברון לא לוקח את סטוקטון, מאלון הלוזר, בארקלי, רובינסון ומורנינג? אז לברון היה השחקן השני הכי טוב בליגה(אני חושב שגם אם הוא יסיים את הקריירה עם אליפות אחת הוא יזכר כגדול מהאקים)? אני חושב שהוא בין השחקנים היחידים שטריפל דאבל(כמו ביום שישי) יכול להיחשב עבורו למשחק רע.

האקים סחב את הקבוצה (הרבה פחות מזו שאיתה לברון לקח את האליפות בשנה שעברה) ל2 אליפויות ובכלל נתן קריירה מדהימה. אם לברון פורש עכשיו אז לא, הוא לא יותר גדול מבחינתי.
לא משחק רע אלא יותר כמו משחק בינוני. טריפל דאבלי הזה לא שווה כלום כשאתה קולע רק 18 נקודות ולא מספיק אגרסיבי התקפית כשהקבוצה שלך צריכה אותך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Chen » 09 יוני 2013, 22:41

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=7032

ידיעה לפני יומיים שפספסנו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 22:48

המידן כצלנסון הזה לדעתי החרטטן הכי גדול שמסתובב ברשת היום, עדיף כבר להקשיב לגמד
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 09 יוני 2013, 23:28

jol9 כתב:
yellowaura כתב:

אוסטרטג ולונגלי מעולם לא היו סנטרים מובילים, וגם לא קרוב לזה. אתה מדבר על תור הזהב של הסנטרים, כשרובינסון, שאק, אולג'וון, יואינג ומורנינג (וגם מוטומבו, סאבוניס ודיבאץ') היו
הסנטרים המובילים. היום אין אחד שהייתי לוקח גם להיות מגיש כדורים לארבעת הראשונים ברשימה, ופרט להאוורד (שבינתיים קיים רק על הנייר), אין אחד שהייתי לוקח גם לפני שאר הרשימה.

הורנסק היה שחקן נפלא, אבל הוא לא היה SG מוביל. הוא היה הסייד קיק של סטוקטון ומאלון. הSGים המובילים היו אחד בשם מייק ואחד נוסף בשם קלייד. והיו עוד כמה אלמוניים כמו רג'י
מילר, אלן יוסטון, מיץ' ריצ'מונד וכו'.

וגרנט היל היה שחקן עצום, שהפציעות הרגו אותו.

אני לא חושב שיש היום פחות כשרון, אלא שמשהו בכל זאת חסר. אולי המחוייבות, אולי השחקנים היום הם יותר מדי כוכבי פופ וראפ, ופחות מדי לוחמים ונותנים את הנשמה...
לא יודע. לברון היה שחקן גדול גם בשנות ה-90, אבל הוא לא היה השחקן הכי טוב בעולם אם היה משחק אז.

אוי תודה יוני... כמה נחת... כמעט התפוצצתי כשראיתי את ההודעה מעליך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 09 יוני 2013, 23:42

LIAV10 כתב:המידן כצלנסון הזה לדעתי החרטטן הכי גדול שמסתובב ברשת היום, עדיף כבר להקשיב לגמד

זה אותו ילד שגם מפרסם פוסטים ביורובאסקט עם שגיאות כתיב, לא? בקיצור, נקסט.
er79

הודעהעל ידי קובי » 09 יוני 2013, 23:44

שחף כתב:ולברון לא לוקח את סטוקטון, מאלון הלוזר, בארקלי, רובינסון ומורנינג? אז לברון היה השחקן השני הכי טוב בליגה(אני חושב שגם אם הוא יסיים את הקריירה עם אליפות אחת הוא יזכר כגדול מהאקים)? אני חושב שהוא בין השחקנים היחידים שטריפל דאבל(כמו ביום שישי) יכול להיחשב עבורו למשחק רע.

נשמע כאילו ממש לא ראית את המשחק ופתחת את אתר ערוץ הספורט בבוקר, ראית 18 ריבאונד ואמרת לעצמך WOW !!!
לברון היה אנמי מאוד במשחק, לא לקח מספיק לכיוונו והתוצאה ידועה: ההיט הובילו כל המשחק בפער דחוק ובסוף טוני פארקר הראה להם מאיפה משתין הדג.

לא יודע כמה ראית את אלוג'ואון בקריירה, אבל הוא היה הסנטר הטוב בעולם, גם כששאקיל היה בסביבה ולאחרון רק ניתנו נקודות הנחה של הגיל.
אתה שואל אותי היפותטית ? אני חושב שקבוצת האליפות של הרוקטס לא הייתה רואה ממטר בסדרה את החבורה הסוליסטית של ההיט. כנ"ל לגבי החבורה הקבוצתית, המלוכדת והלוחמנית של ג'רי סלואן. אולי הקבוצה המלוכדת ביותר שיצא לי לראות, מבחינת תיאום על המגרש. אני אמשיך ואומר לך שגם קיי ג'יי, בארקלי ומארלי בשיאם (92/3) היו לוקחים את ה"גאלאקטיקוס" של ההיט.
אם היה לאיגוד המליונים של ההיט סיכוי נגד אחת מהפיינליסטיות של ה-90, אז זה היה נגד המג'יק הצעירים של שאקיל ופני הארדוואי, כנראה גם נגד הניקס של 94, ואולי, לא בטוח בכלל, גם נגד החבורה הלוחמת של הסוניקס עם פייטון, קמפ ושרמפף.

בכל אופן, נגד הבולס, שום סיכוי, בטח שלא ללברון להעפיל על הדומיננטיות המוחלטת של MJ בליגה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 23:57

קובי כתב:

נשמע כאילו ממש לא ראית את המשחק ופתחת את אתר ערוץ הספורט בבוקר, ראית 18 ריבאונד ואמרת לעצמך WOW !!!
לברון היה אנמי מאוד במשחק, לא לקח מספיק לכיוונו והתוצאה ידועה: ההיט הובילו כל המשחק בפער דחוק ובסוף טוני פארקר הראה להם מאיפה משתין הדג.

לא יודע כמה ראית את אלוג'ואון בקריירה, אבל הוא היה הסנטר הטוב בעולם, גם כששאקיל היה בסביבה ולאחרון רק ניתנו נקודות הנחה של הגיל.
אתה שואל אותי היפותטית ? אני חושב שקבוצת האליפות של הרוקטס לא הייתה רואה ממטר בסדרה את החבורה הסוליסטית של ההיט. כנ"ל לגבי החבורה הקבוצתית, המלוכדת והלוחמנית של ג'רי סלואן. אולי הקבוצה המלוכדת ביותר שיצא לי לראות, מבחינת תיאום על המגרש. אני אמשיך ואומר לך שגם קיי ג'יי, בארקלי ומארלי בשיאם (92/3) היו לוקחים את ה"גאלאקטיקוס" של ההיט.
אם היה לאיגוד המליונים של ההיט סיכוי נגד אחת מהפיינליסטיות של ה-90, אז זה היה נגד המג'יק הצעירים של שאקיל ופני הארדוואי, כנראה גם נגד הניקס של 94, ואולי, לא בטוח בכלל, גם נגד החבורה הלוחמת של הסוניקס עם פייטון, קמפ ושרמפף.

בכל אופן, נגד הבולס, שום סיכוי, בטח שלא ללברון להעפיל על הדומיננטיות המוחלטת של MJ בליגה.

בעיקר הקטע המנטלי. כמו שאמרתי, וגם אתה חיזקת, הכדורסלנים היום עסוקים בליין הביגוד החדש שלהם, ובשיר הראפ החדש שהם מוציאים עם ג'יי זי.
אוקלי היה אוכל מסמרים לארוחת בוקר, סטוקטון היה מפרק במרפקים שחקנים ששוקלים פי 2 ממנו, פיפן היה חי בשביל שחקנים כמו לברון...

מנטלית, הקבוצה של ההיט, וקבוצות אחרות שראינו בשנים האלה, לא היו עומדות מול אותן הקבוצות הגדולות של פעם, כי הן באו להילחם ולשרוט, ולא לעשות פלופים ולקבל כבוד מהשופטים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 10 יוני 2013, 00:15

jol9 כתב:
קובי כתב:

בעיקר הקטע המנטלי. כמו שאמרתי, וגם אתה חיזקת, הכדורסלנים היום עסוקים בליין הביגוד החדש שלהם, ובשיר הראפ החדש שהם מוציאים עם ג'יי זי.
אוקלי היה אוכל מסמרים לארוחת בוקר, סטוקטון היה מפרק במרפקים שחקנים ששוקלים פי 2 ממנו, פיפן היה חי בשביל שחקנים כמו לברון...

מנטלית, הקבוצה של ההיט, וקבוצות אחרות שראינו בשנים האלה, לא היו עומדות מול אותן הקבוצות הגדולות של פעם, כי הן באו להילחם ולשרוט, ולא לעשות פלופים ולקבל כבוד מהשופטים.

אוקלי חח :D שכחתי ממנו (:

אגב, בגלל עניין המנטליות, מיד אמרתי שאת החבורה הצעירה והסופר כשרונית של המג'יק דאז הם כנראה היו לוקחים, כי שם, למרות הניצוצות, זה עדיין לא היה הבשלות של האחרות שהוזכרו כאן...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־28 אורחים