המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
shayta כתב:אני קורא את התגובות שלכם ותוהה אם אתם באמת מאמינים שהשמות שמוזכרים במגוון האתרים באמת ינחתו פה או שמה נהנים לשחק ולהיות חלק מעונת המלפפונים המרגשת. אני מאחל ומייחל שמישהו מהם ינחת פה וקונה את החיסרונות שמוזכרים בכל אחד מהם. תיאודוסיץ הלוזר החלש. מקלאב הקלעי הבינוני. פלאניניץ המבוגר וגקסון שמגיע אחרי עונה רעה. כל אחד מהם הוא הרבה יותר טוב ממה שיש פה וממה שיהיה.
עדיף תיאודוסיץ אחד, לוזר נצחי של גמרים ביד, מאשר היקמן, לוגן ומורן רוט על העץ.
אדגר פו כתב:אני מסכים בהחלט עם הכותב למעלה לגבי השוק האירופאי החצי מת, נשארו מעט מאוד כישרונות ולכן המחירים בהתאם. היקמן הוא כישרון יחסית מוגבל ולכן מחירו עדיין שפוי מבחינת מכבי ולכן מכבי כמובן תמהר לסגור איתו, חצי מיליון דולר זה כבר מתחיל להיות הממוצע של מכבי לגבי שחקן זר היום.
כמובן שאני קצת ציני לגבי הזריזות של מכבי בעניין היקמן, אבל די צפוי במכבי של היום.
אני חושב שמכבי של פעם לא הייתה חושבת על כישרון כמו היקמן כשחקן זר בכיר, היום זה די טריויאלי כנראה.
מישהוא הזכיר לי לא מזמן איזה שחקנים שיחקו פעם באירופה , מקבץ שמות מקרי - שוגר ריי ריצ'רדסון, דארן דיי, דרל דאוקינס ( בייבי גורילה ), מיצ'ל,
וויליאמס, בודירוגה, דנילוביץ, גאליס, פטרוביץ', סאבוניס, סאביץ', פרסוביץ,, ג'ורג'ביץ, קוקוץ', ראדג'ה, שישקאוסקאס, ריגודו, טאבאק, לנגדון , סמודיש, פארקר, שאראס ופאלוקאס בשיאם, וויצ'יץ', וולטר ברי, לי ג'ונסון, מגי, מיקי, ג'מצ'י, ריבה, פיטיס, פרסוביץ, מיקל תומסון וזה ממשיך עוד לא מעט.
כל כך אפור באירופה היום ועוד יותר אפור במכבי.
בעצם זה די מתחבר לי למה שאמר רודמן על הנ.ב.א של היום. ( גם אם קצת הגזים ).
yellowaura כתב:אדגר פו כתב:אני מסכים בהחלט עם הכותב למעלה לגבי השוק האירופאי החצי מת, נשארו מעט מאוד כישרונות ולכן המחירים בהתאם. היקמן הוא כישרון יחסית מוגבל ולכן מחירו עדיין שפוי מבחינת מכבי ולכן מכבי כמובן תמהר לסגור איתו, חצי מיליון דולר זה כבר מתחיל להיות הממוצע של מכבי לגבי שחקן זר היום.
כמובן שאני קצת ציני לגבי הזריזות של מכבי בעניין היקמן, אבל די צפוי במכבי של היום.
אני חושב שמכבי של פעם לא הייתה חושבת על כישרון כמו היקמן כשחקן זר בכיר, היום זה די טריויאלי כנראה.
מישהוא הזכיר לי לא מזמן איזה שחקנים שיחקו פעם באירופה , מקבץ שמות מקרי - שוגר ריי ריצ'רדסון, דארן דיי, דרל דאוקינס ( בייבי גורילה ), מיצ'ל,
וויליאמס, בודירוגה, דנילוביץ, גאליס, פטרוביץ', סאבוניס, סאביץ', פרסוביץ,, ג'ורג'ביץ, קוקוץ', ראדג'ה, שישקאוסקאס, ריגודו, טאבאק, לנגדון , סמודיש, פארקר, שאראס ופאלוקאס בשיאם, וויצ'יץ', וולטר ברי, לי ג'ונסון, מגי, מיקי, ג'מצ'י, ריבה, פיטיס, פרסוביץ, מיקל תומסון וזה ממשיך עוד לא מעט.
דווקא לגבי הנ.ב.א אני לא מסכים עם רודמן אני זוכר את השנים של שיקאגו שהיו ללא תחרות מול יוטה שהיום לדעתי לא הייתה עולה לגמר המערב. אני חושב שה נ.ב.א היום עמוס בכישרון. זוכרים את השנים שגרנט היל הבינוני נחשב ללהיט ? שג'ף הורנסק היה שוטינג גארד מוביל ? שאוסטרטאג ולונגלי היו סנטרים מובילים ?
היום לג'ורדן ולבולס היה קשה מאוד לקחת 6 אליפויות.
לגבי מכבי אני דווקא תומך בהשארה של היקמן. כמו שאמרתי השוק היום ריק. היקמן נתן עונה בינונית+ אבל אין היום הרבה שחקנים טובים ממנו באירופה במחיר שלו (500K). חבל לי רק שלא סגרו קודם אם סמית' ואז עברו לשאריות... אני מפחד שאנחנו שוב נקבל בנייה הפוכה שהשחקנים העיקריים יגיעו בסוף.
אני חושב שאף אחד בפורום לא באמת מאמין שהיקמן נשאר כשחקן הבכיר בגארדים.
למכבי יהיה מינימום שחקן ברמה של לאנגפורד (ממש לא מספיק).
התקווה שלי שהיקמן יהיה על תקן שחקן מחליף השנה.
yellowaura כתב:אדגר פו כתב:אני מסכים בהחלט עם הכותב למעלה לגבי השוק האירופאי החצי מת, נשארו מעט מאוד כישרונות ולכן המחירים בהתאם. היקמן הוא כישרון יחסית מוגבל ולכן מחירו עדיין שפוי מבחינת מכבי ולכן מכבי כמובן תמהר לסגור איתו, חצי מיליון דולר זה כבר מתחיל להיות הממוצע של מכבי לגבי שחקן זר היום.
דווקא לגבי הנ.ב.א אני לא מסכים עם רודמן אני זוכר את השנים של שיקאגו שהיו ללא תחרות מול יוטה שהיום לדעתי לא הייתה עולה לגמר המערב. אני חושב שה נ.ב.א היום עמוס בכישרון. זוכרים את השנים שגרנט היל הבינוני נחשב ללהיט ? שג'ף הורנסק היה שוטינג גארד מוביל ? שאוסטרטאג ולונגלי היו סנטרים מובילים ?
לגבי מכבי אני דווקא תומך בהשארה של היקמן. כמו שאמרתי השוק היום ריק. היקמן נתן עונה בינונית+ אבל אין היום הרבה שחקנים טובים ממנו באירופה במחיר שלו (500K). חבל לי רק שלא סגרו קודם אם סמית' ואז עברו לשאריות... אני מפחד שאנחנו שוב נקבל בנייה הפוכה שהשחקנים העיקריים יגיעו בסוף.
שחף כתב:ולברון לא לוקח את סטוקטון, מאלון הלוזר, בארקלי, רובינסון ומורנינג? אז לברון היה השחקן השני הכי טוב בליגה(אני חושב שגם אם הוא יסיים את הקריירה עם אליפות אחת הוא יזכר כגדול מהאקים)? אני חושב שהוא בין השחקנים היחידים שטריפל דאבל(כמו ביום שישי) יכול להיחשב עבורו למשחק רע.
jol9 כתב:yellowaura כתב:אדגר פו כתב:אני מסכים בהחלט עם הכותב למעלה לגבי השוק האירופאי החצי מת, נשארו מעט מאוד כישרונות ולכן המחירים בהתאם. היקמן הוא כישרון יחסית מוגבל ולכן מחירו עדיין שפוי מבחינת מכבי ולכן מכבי כמובן תמהר לסגור איתו, חצי מיליון דולר זה כבר מתחיל להיות הממוצע של מכבי לגבי שחקן זר היום.
אוסטרטג ולונגלי מעולם לא היו סנטרים מובילים, וגם לא קרוב לזה. אתה מדבר על תור הזהב של הסנטרים, כשרובינסון, שאק, אולג'וון, יואינג ומורנינג (וגם מוטומבו, סאבוניס ודיבאץ') היו
הסנטרים המובילים. היום אין אחד שהייתי לוקח גם להיות מגיש כדורים לארבעת הראשונים ברשימה, ופרט להאוורד (שבינתיים קיים רק על הנייר), אין אחד שהייתי לוקח גם לפני שאר הרשימה.
הורנסק היה שחקן נפלא, אבל הוא לא היה SG מוביל. הוא היה הסייד קיק של סטוקטון ומאלון. הSGים המובילים היו אחד בשם מייק ואחד נוסף בשם קלייד. והיו עוד כמה אלמוניים כמו רג'י
מילר, אלן יוסטון, מיץ' ריצ'מונד וכו'.
וגרנט היל היה שחקן עצום, שהפציעות הרגו אותו.
אני לא חושב שיש היום פחות כשרון, אלא שמשהו בכל זאת חסר. אולי המחוייבות, אולי השחקנים היום הם יותר מדי כוכבי פופ וראפ, ופחות מדי לוחמים ונותנים את הנשמה...
לא יודע. לברון היה שחקן גדול גם בשנות ה-90, אבל הוא לא היה השחקן הכי טוב בעולם אם היה משחק אז.
LIAV10 כתב:המידן כצלנסון הזה לדעתי החרטטן הכי גדול שמסתובב ברשת היום, עדיף כבר להקשיב לגמד
שחף כתב:ולברון לא לוקח את סטוקטון, מאלון הלוזר, בארקלי, רובינסון ומורנינג? אז לברון היה השחקן השני הכי טוב בליגה(אני חושב שגם אם הוא יסיים את הקריירה עם אליפות אחת הוא יזכר כגדול מהאקים)? אני חושב שהוא בין השחקנים היחידים שטריפל דאבל(כמו ביום שישי) יכול להיחשב עבורו למשחק רע.
קובי כתב:שחף כתב:ולברון לא לוקח את סטוקטון, מאלון הלוזר, בארקלי, רובינסון ומורנינג? אז לברון היה השחקן השני הכי טוב בליגה(אני חושב שגם אם הוא יסיים את הקריירה עם אליפות אחת הוא יזכר כגדול מהאקים)? אני חושב שהוא בין השחקנים היחידים שטריפל דאבל(כמו ביום שישי) יכול להיחשב עבורו למשחק רע.
נשמע כאילו ממש לא ראית את המשחק ופתחת את אתר ערוץ הספורט בבוקר, ראית 18 ריבאונד ואמרת לעצמך WOW !!!
לברון היה אנמי מאוד במשחק, לא לקח מספיק לכיוונו והתוצאה ידועה: ההיט הובילו כל המשחק בפער דחוק ובסוף טוני פארקר הראה להם מאיפה משתין הדג.
לא יודע כמה ראית את אלוג'ואון בקריירה, אבל הוא היה הסנטר הטוב בעולם, גם כששאקיל היה בסביבה ולאחרון רק ניתנו נקודות הנחה של הגיל.
אתה שואל אותי היפותטית ? אני חושב שקבוצת האליפות של הרוקטס לא הייתה רואה ממטר בסדרה את החבורה הסוליסטית של ההיט. כנ"ל לגבי החבורה הקבוצתית, המלוכדת והלוחמנית של ג'רי סלואן. אולי הקבוצה המלוכדת ביותר שיצא לי לראות, מבחינת תיאום על המגרש. אני אמשיך ואומר לך שגם קיי ג'יי, בארקלי ומארלי בשיאם (92/3) היו לוקחים את ה"גאלאקטיקוס" של ההיט.
אם היה לאיגוד המליונים של ההיט סיכוי נגד אחת מהפיינליסטיות של ה-90, אז זה היה נגד המג'יק הצעירים של שאקיל ופני הארדוואי, כנראה גם נגד הניקס של 94, ואולי, לא בטוח בכלל, גם נגד החבורה הלוחמת של הסוניקס עם פייטון, קמפ ושרמפף.
בכל אופן, נגד הבולס, שום סיכוי, בטח שלא ללברון להעפיל על הדומיננטיות המוחלטת של MJ בליגה.
jol9 כתב:קובי כתב:שחף כתב:ולברון לא לוקח את סטוקטון, מאלון הלוזר, בארקלי, רובינסון ומורנינג? אז לברון היה השחקן השני הכי טוב בליגה(אני חושב שגם אם הוא יסיים את הקריירה עם אליפות אחת הוא יזכר כגדול מהאקים)? אני חושב שהוא בין השחקנים היחידים שטריפל דאבל(כמו ביום שישי) יכול להיחשב עבורו למשחק רע.
נשמע כאילו ממש לא ראית את המשחק ופתחת את אתר ערוץ הספורט בבוקר, ראית 18 ריבאונד ואמרת לעצמך WOW !!!
לברון היה אנמי מאוד במשחק, לא לקח מספיק לכיוונו והתוצאה ידועה: ההיט הובילו כל המשחק בפער דחוק ובסוף טוני פארקר הראה להם מאיפה משתין הדג.
לא יודע כמה ראית את אלוג'ואון בקריירה, אבל הוא היה הסנטר הטוב בעולם, גם כששאקיל היה בסביבה ולאחרון רק ניתנו נקודות הנחה של הגיל.
אתה שואל אותי היפותטית ? אני חושב שקבוצת האליפות של הרוקטס לא הייתה רואה ממטר בסדרה את החבורה הסוליסטית של ההיט. כנ"ל לגבי החבורה הקבוצתית, המלוכדת והלוחמנית של ג'רי סלואן. אולי הקבוצה המלוכדת ביותר שיצא לי לראות, מבחינת תיאום על המגרש. אני אמשיך ואומר לך שגם קיי ג'יי, בארקלי ומארלי בשיאם (92/3) היו לוקחים את ה"גאלאקטיקוס" של ההיט.
אם היה לאיגוד המליונים של ההיט סיכוי נגד אחת מהפיינליסטיות של ה-90, אז זה היה נגד המג'יק הצעירים של שאקיל ופני הארדוואי, כנראה גם נגד הניקס של 94, ואולי, לא בטוח בכלל, גם נגד החבורה הלוחמת של הסוניקס עם פייטון, קמפ ושרמפף.
בכל אופן, נגד הבולס, שום סיכוי, בטח שלא ללברון להעפיל על הדומיננטיות המוחלטת של MJ בליגה.
בעיקר הקטע המנטלי. כמו שאמרתי, וגם אתה חיזקת, הכדורסלנים היום עסוקים בליין הביגוד החדש שלהם, ובשיר הראפ החדש שהם מוציאים עם ג'יי זי.
אוקלי היה אוכל מסמרים לארוחת בוקר, סטוקטון היה מפרק במרפקים שחקנים ששוקלים פי 2 ממנו, פיפן היה חי בשביל שחקנים כמו לברון...
מנטלית, הקבוצה של ההיט, וקבוצות אחרות שראינו בשנים האלה, לא היו עומדות מול אותן הקבוצות הגדולות של פעם, כי הן באו להילחם ולשרוט, ולא לעשות פלופים ולקבל כבוד מהשופטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־28 אורחים