המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:בא לי שיחתום כבר ושזה ירד לנו מהראש
cannon כתב:פיק מצייץ שמישקו רזנטוביץ, שהוא בין היתר הסוכן של דייויד בלאט, נמצא בפגישה עם ראשי צסקא. ברור שגם ענין דייויד בלאט בפגישה הזו.. לא זוכר כרגע איזה עוד שחקנים שיכולים לעניין אותם הוא מייצג, אבל ברור שהמרכז של השיחה זה דייויד בלאט...
yzafrir כתב:אבא של בלאט נפטר בארהב ודיויד יטוס לאחר המשחק ... באיזה תאריך המשחק הראשון של הגמר ?
er79 כתב:סטיב קר עוד לא קרע פאקינג זוג נעליים כמאמן ראשי. לא ברור לי למה בלאט, מאמן פי אלף יותר טוב, יותר מעוטר, ויותר מנוסה ממנו, צריך לעבוד תחתיו כעוזר. בכלל, לא מבין למה בלאט צריך לעבור לאנ . בי. איי, אלא אם כן זה כמאמן ראשי בלבד
Holiday_Armadillo כתב:בלאט לווריורס?
http://sports.yahoo.com/news/warriors-p ... 11942.html
אם זה נכון אז..מכבי ייאבדו אותו אבל אני עדיין אשאר איתו באיזשהי צורה
MTA2311 כתב:לא רואה אותו עוזב את מכבי בשביל פחות ממשרה של מאמן ראשי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא רואה אותו עוזב את מכבי בשביל פחות ממשרה של מאמן ראשי.
אל תהיה בטוח... שאראס עזב את האולימפוס האירופאי בשביל לנופף במגבות באינדיאנה, וכנ"ל גם באסטון..
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא רואה אותו עוזב את מכבי בשביל פחות ממשרה של מאמן ראשי.
אל תהיה בטוח... שאראס עזב את האולימפוס האירופאי בשביל לנופף במגבות באינדיאנה, וכנ"ל גם באסטון..
אני חושב שאצל שחקנים זה קצת שונה. שאראס לא ידע שהוא לא יהיה פאקטור בנבא, והוא באמת הגיע לשם בפוזיציה אחרת.
אני באמת מאמין שדייוויד רוצה להישאר במכבי, ושרק הצעה מאוד מיוחדת תגרום לו לעזוב. מקווה שאני צודק (מי היה מאמין שאני אגיד את זה על בלאט...)
MTA2311 כתב:הניקס זאת כנראה האופציה הכי גרועה בשבילו. תוך שבועיים מקבל אגרוף לפרצוף מכרמלו ונזרק הביתה בבושת פנים.