פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד ה-NBA

16 ינואר 2015, 09:15

פקל 4 שחקנים של קליבלנד על הספסל לא משחקים (לא כולל אימאן).. מי הטרייד הבא? טריסטן תומפסון לא בדיוק שש לחתום על חוזה חדש בקליבלנד,מעניין למה..
שיחקו הלילה בנינוחות וחוש הומור..בזכות מה בדיוק :huh ..
עדיין לא מנצלים טוב את מוזגוב..

16 ינואר 2015, 09:28

בארקלי אמר שהשחקנים לא רוצים לפטר את בלאט. אולי, אבל הם ממש לא משחקים כאילו אכפת להם. היחידי שנראה שאכפת לו זה ג'י אר סמית' וטריסטן תומפסון שמשחק בשביל עצמו. הם לא הולכים לשום מקום.

16 ינואר 2015, 09:45

היתכוונתי לזה שהוא לא ממש מתלהב מהפרוייקט בקליבלנד כדי לחדש חוזה..השנה וודאי שהוא יסיים שמה.

16 ינואר 2015, 09:49

העיקר הניצחון כרגע! בשביל לצאת ממשבר צריך לנצח ולא משנה איך!
זה פשוט מדהים השבירות של הקאבס העונה- כשזה פצוע זה בא וכשזה פצוע זה בא או שפשוט כולם פצועים יחד...ואם אפשר אז גם שחקן שסיים את העונה ושחקן שהביאו בטרייד שעוד לא יכול לשחק בגלל פציעה- אם בלאט יעזוב זה יהיה פשוט כי הוא לא נולד באמריקה ולא אימן באנביאיי קודם! איך אפשר לבנות קבוצה ככה?!
ומה שהכי מרגיז זה ששכחו את המשחקים היפים ורצף הניצחונות המרשים שהיה לפני רצף ההפסדים.
בכ"מ אם התקשורת שם תסתום קצת ויתנו לו קצת שקט בשביל לעבוד אני מאמין שזה עוד יכול להיראות טוב מאד...אבל התקשורת שם לא תסתום ועם לברון בחיים לא יהיה לו שקט אז -שיהיה לו בהצלחה!

16 ינואר 2015, 11:23

my man כתב:העיקר הניצחון כרגע! בשביל לצאת ממשבר צריך לנצח ולא משנה איך!
זה פשוט מדהים השבירות של הקאבס העונה- כשזה פצוע זה בא וכשזה פצוע זה בא או שפשוט כולם פצועים יחד...ואם אפשר אז גם שחקן שסיים את העונה ושחקן שהביאו בטרייד שעוד לא יכול לשחק בגלל פציעה- אם בלאט יעזוב זה יהיה פשוט כי הוא לא נולד באמריקה ולא אימן באנביאיי קודם! איך אפשר לבנות קבוצה ככה?!
ומה שהכי מרגיז זה ששכחו את המשחקים היפים ורצף הניצחונות המרשים שהיה לפני רצף ההפסדים.
בכ"מ אם התקשורת שם תסתום קצת ויתנו לו קצת שקט בשביל לעבוד אני מאמין שזה עוד יכול להיראות טוב מאד...אבל התקשורת שם לא תסתום ועם לברון בחיים לא יהיה לו שקט אז -שיהיה לו בהצלחה!

בלאט נולד וגדל באמריקה. זאת לא הבעיה.
הבעיה שהוא לא שיחק ב- NBA ולא אימן ב- NBA ולכן השחקנים לא רוכשים לו כבוד.

16 ינואר 2015, 13:14

שמואל1 כתב:

אני יודע, אבל בעיניהם הוא נחשב אירופאי, זה מה שהתכוונתי..

16 ינואר 2015, 14:01

נייט רובינסון מועמד לקאבס
יכול לתת להם עוד כח אש מהספסל

16 ינואר 2015, 14:06

my man כתב:
שמואל1 כתב:

אני יודע, אבל בעיניהם הוא נחשב אירופאי, זה מה שהתכוונתי..

הם רואים אותו כמאמן "רוקי" יותר מאשר מאמן אירופאי.
עצם שזה שהוא אמריקאי נותן לו כמה נקודות זכות (הוא יוצא פרינסטון ואנשים כאלו נחשבים מאוד מוערכים בארה"ב).
אם הוא היה אירופאי (במובן המלא של המילה), לדעתי היום הוא כבר לא היה מאמן קליבלנד ויכול להיות שגם מלכתחילה הוא לא היה מקבל את הג'וב הזה.

16 ינואר 2015, 22:11

17 ינואר 2015, 09:52

ניצחון יפה לקאבס בלוס אנג'לס. עשו סוויפ לקבוצות של LA בסטייפלס סנטר. לבי קווין לאב.

17 ינואר 2015, 11:22

סוף סוף קיירי נתן משחק גדול.

17 ינואר 2015, 12:25

ניצחון גדול של הקאבס.
פארמר מתאים שם מאוד. יביא ניסיון פלייאוף מהרמות הכי גבוהות שיש ויכולת סקורינג/ניהול משחק.
גם הוכיח שיודע לקחת צעד אחורה ולתת לכוכב הגדול להוביל.
אני מקווה שיקחו אותו ויסיימו עם הפלופ הזה שנקרא דלבדובה.

17 ינואר 2015, 17:14

וויד כבר בן 33.
הזוי.

17 ינואר 2015, 17:24

לברון בפעם הראשונה התייחס לבלאט ואמר שהוא אחד המאמנים הטובים בליגה. הוא היה צריך לעשות את זה לפני שבועיים. הוא גם הצביע לעברו אחרי שתרגיל שבלאט צייר עבד. יש נסיון ברור של הקאבס להרגיע את העניינים. נקווה שזה יעבוד.

17 ינואר 2015, 18:52

כיף לראות שהם ניצחו את הקליפרס ושדברים מתחילים לזוז שם
האמירה של לברון מאוד חשובה לשקט של בלאט ושל הקבוצה

18 ינואר 2015, 07:13

אני רק אשאיר את זה פה

https://vine.co/v/OjHzmd0HAbp

18 ינואר 2015, 12:40

סוף סוף השתמשו נכון במוזגוב..
הניצחון הזה בלי לאב,סימן רע.אבל האקאבס עדיין קיבלו הרבה נקודות.
מילר עושה לי חום.

18 ינואר 2015, 13:49

כספי שוב נפצע...איזו עונה עוברת עליו-מסכן!

19 ינואר 2015, 20:10

משחק של גולדן סטייט בשעה נורמלית

תמונה

ברור לי לגמרי שהם יפסידו בגלל זה

19 ינואר 2015, 20:23

Holiday_Armadillo כתב:משחק של גולדן סטייט בשעה נורמלית

תמונה

ברור לי לגמרי שהם יפסידו בגלל זה

דווקא כשאני לא בבית? :x
באיזו שעה?