המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מכבי לא צריכה להביא שחקנים מהמכללות.
החציל האצטקי כתב:ג'מאל פרנקלין כבר חתם על חוזה במאי. מאוד מוערך בסין (ובצדק...).
את אריק גרין אני לא אוהב. יותר מדי בנוי על פינס גיים ולא פוינט גארד טהור. מי שלא הצליח ליד מרקז היינס בסיינה לא יצליח גם במכבי.
כנ"ל לגבי פולן שלא תקע יתד בקבוצות כמו י-ם, ולא בברצלונה. אז למה בעצם?
פטריק יאנג, מירו בילאן הם שחקנים תחת חוזה שאין מה לדבר עליהם בגדול.
קית' בנסון שחקן חלש שלא הצליח ברמות הנמוכות של אירופה. ארל קלרארק, אם היה רוצה להגיע לאירופה, היה כבר מגיע מזמן.
היחיד שבאמת יכול להיות רלוונטי מכל הרשימה הזאת באיזושהי צורה זה רודי בובואה.
er79 כתב:לא מתלהב מבובואה, לבטח שלא מפולן. מה כבר עשה בירושלים ומה תשנה המשמעת היוגוסלבית לזה שהוא שחקן בינוני מינוס? בובואה עדיף עליו.
yzafrir כתב:er79 כתב:לא מתלהב מבובואה, לבטח שלא מפולן. מה כבר עשה בירושלים ומה תשנה המשמעת היוגוסלבית לזה שהוא שחקן בינוני מינוס? בובואה עדיף עליו.
תשמע , בבואה זה שחקן עם ניסיון לא קטן ה-nba ונמצא בגיל מצויין אחרי עונה טובה בשטרסבורג. ברור שהוא עדיף על פולן
אבל , פולן נתן עונה מצויינת וסחב קבוצה בינונית מאוד לטופ 16 , אני חושב שזה הרבה יותר מייצג מאשר כשהגיע לירושלים צעיר ופרוע...אגב יש לו חלק גדול בזה שבילן היה נראה מצויין העונה...
מעדיף אחד משניהם על בייקס למשל...
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:לא מתלהב מבובואה, לבטח שלא מפולן. מה כבר עשה בירושלים ומה תשנה המשמעת היוגוסלבית לזה שהוא שחקן בינוני מינוס? בובואה עדיף עליו.
תשמע , בבואה זה שחקן עם ניסיון לא קטן ה-nba ונמצא בגיל מצויין אחרי עונה טובה בשטרסבורג. ברור שהוא עדיף על פולן
אבל , פולן נתן עונה מצויינת וסחב קבוצה בינונית מאוד לטופ 16 , אני חושב שזה הרבה יותר מייצג מאשר כשהגיע לירושלים צעיר ופרוע...אגב יש לו חלק גדול בזה שבילן היה נראה מצויין העונה...
מעדיף אחד משניהם על בייקס למשל...
אז מה אתה מציע? שנחתים שחקן בינוני שיסחוב אותנו לעונה בינונית? לא תודה. שימשיך לשחק בקבוצות מהלבל האדריאטי.
toja27 כתב:אני הייתי שמח אם מכבי יכולה לשים את היד על ג'ף ברוקס ששיחק בעונה שעברה בסראטוב.בן 27, הוא 4 נייד עם יד מבחוץ,אתלטי, חודר טוב, ריבאונדר לא רע ועושה את העבודה בצורה שקטה.
הממוצעים ביורוליג לפני 2 עונות ששיחק בססארי: 9.3 נק' למשחק, 55.6% ל-2, 47.1% ל-3, 5 רב', 2 חטיפות למשחק,1.2 אס' 0.6 בל'
ההמוצעים ביורוקאפ עונה שעברה:13 נק' למשחק, 59.6 % ל2, 38.5 ל-3, 89% מהעונשין,8.2 רב',2.3 אס',1.15 חט'
https://www.youtube.com/watch?v=HV_rUiTA7HA
https://www.youtube.com/watch?v=RWeGrMiRTYk
מצויין בתור 4 מחליף.
אנטוניו כתב:החציל האצטקי כתב:
זה היה ה-4 הכי טוב במכללות השנה, ולא בטוח שהוא ימצא חוזה בNBA.
כשמחפשים גבוה מחליף באוקטובר, תזכרו אותו. סוג של בוריס דיאו לפני שהיה כזה קבב.
נתן משחק גדול בליגת הקיץ.
חציל סחתיין על הסקאוטינג.
למרות הגיל הצעיר לא הייתי מתנגד לראות אותו כ4 מחליף במכבי.
felix_r כתב:אם הוא כזה טוב, למה קבוצות ב NBA לא לקחו אותו? (חוץ מזה שהוא נמוך)
ספרדי כתב:מספיק אם כל השחקנים האמריקאים תחשבו על שחקנים ארופאים או דרום אמריקה .
LIAV10 כתב:ספרדי כתב:מספיק אם כל השחקנים האמריקאים תחשבו על שחקנים ארופאים או דרום אמריקה .
כי מתי בדיוק זה עבד במכבי?
החציל האצטקי כתב:
זה היה ה-4 הכי טוב במכללות השנה, ולא בטוח שהוא ימצא חוזה בNBA.
כשמחפשים גבוה מחליף באוקטובר, תזכרו אותו. סוג של בוריס דיאו לפני שהיה כזה קבב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Jazzman ו־33 אורחים