אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 18:11

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מה שאני לא מבינה זה איך לוגאן ופופוביץ' מועלים כמועמדים ואף אחד לא חושב על להעלות את השם של ג'אבר..
אני אישית לא רוצה אותו..אבל הוא כן מתאים מבחינה הגנתית למה שבלאט מחפש..והוא חופשי..לא מוזכר כמועמד לשום קבוצה..

ברצינות - אני מעדיף את לוגאן מאשר את ג'אבר.
לא בגלל השוואה של היכולת האישית של כל אחד בנפרד, אלא בגלל שלדעתי ג'אבר לא יתאים ליד פארגו.
לוגאן הוא גם לא כפפה ליד, אבל יכול להתאים במידה מסויימת ויודע להשלים את פארגו במה שחסר לו בחלק ניכר מהזמן - קליעה יציבה.

האמת שאם חסר ללוגאן משהו זה יציבות..בעיקר בין משחקי בית לחוץ..

אני לא יודעת אם מישהו שם לב,אבל ורד כהן טוענת שבריאן רוברטס(אקס-גליל)היה ברשימה של בלאט...אוקיי...
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 אוגוסט 2011, 18:14

Holiday_Armadillo כתב:
Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מה שאני לא מבינה זה איך לוגאן ופופוביץ' מועלים כמועמדים ואף אחד לא חושב על להעלות את השם של ג'אבר..
אני אישית לא רוצה אותו..אבל הוא כן מתאים מבחינה הגנתית למה שבלאט מחפש..והוא חופשי..לא מוזכר כמועמד לשום קבוצה..

ברצינות - אני מעדיף את לוגאן מאשר את ג'אבר.
לא בגלל השוואה של היכולת האישית של כל אחד בנפרד, אלא בגלל שלדעתי ג'אבר לא יתאים ליד פארגו.
לוגאן הוא גם לא כפפה ליד, אבל יכול להתאים במידה מסויימת ויודע להשלים את פארגו במה שחסר לו בחלק ניכר מהזמן - קליעה יציבה.

האמת שאם חסר ללוגאן משהו זה יציבות..בעיקר בין משחקי בית לחוץ..

אני לא יודעת אם מישהו שם לב,אבל ורד כהן טוענת שבריאן רוברטס(אקס-גליל)היה ברשימה של בלאט...אוקיי...

דיוויד לוגאן הרבה יותר יציב בקליעה שלו מפארגו פרקינס, ולדעתי גם משאייר.
אם ידעו לעבוד איתו טוב (ולדעתי אוברדוביץ' עבד איתו בעיקר כדי לסתום חורים) הוא יכול להיות יעיל מאד.

לגבי רוברטס - אם הוא היה ברשימה של בלאט אז זה באמת מנמיך את רף הציפיות שלי לאיכות הגארד שיגיע.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 18:17

לגבי רוברטס - אם הוא היה ברשימה של בלאט אז זה באמת מנמיך את רף הציפיות שלי לאיכות הגארד שיגיע.

הוא היה מועמד למכבי כמו שאני הייתי מועמדת למכבי..אבל החלטתי להישאר בליגה הפולנית :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 אוגוסט 2011, 18:25

דיוויד לוגאן הרבה יותר יציב בקליעה שלו מפארגו פרקינס, ולדעתי גם משאייר.
אם ידעו לעבוד איתו טוב (ולדעתי אוברדוביץ' עבד איתו בעיקר כדי לסתום חורים) הוא יכול להיות יעיל מאד.

לגבי רוברטס - אם הוא היה ברשימה של בלאט אז זה באמת מנמיך את רף הציפיות שלי לאיכות הגארד שיגיע

גם אני קלעי יותר יציב מפרקינס.. זה לא חוכמה
לוגאן קלעי טוב, אבל הוא האחרון שאפשר להגיד עליו יציב. שאייר קלעי יותר יציב ממנו.
לוגאן הוא מועמד נחמד מאוד (שאגב שיחק תחת איבנוביץ' לא אוברדוביץ'..), אם כי אני מעדיף את ג'אבר, כי מבחינה התקפית למכבי אין בעיות בקוו האחורי. יש לה שם אתלטיות, קליעה, יכולות חדירה וניהול משחק, אבל הגנה אין ממש..
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אוגוסט 2011, 19:18

ג'אבבר הוזכר כמועומד כבר מזמן בעונת המלפפונים הזאת . הוא שחקן שדווקא מאוד מתאים ליד פארגו ולאורך כל הקריירה שלו באירופה הוא שיחק כינור שני ליד שחקנים כמו אוקיץ' , בצ'ירוביץ , הוקינס ....הוא שחקן עם אגו לא מנופח בכלל .
הוא שחקן הגנה מצויין וחוטף טוב יותר אפילו מפרקינס ואיידסון לדעתי . גם מבחינה התקפית הוא הרבה יותר טוב ממה שחושבים ואם קצת יראה יציבות טובה יותר הוא יכול להיות גניבה מעולה .
אצל פיני בזמנו בנבחרת בולגריה הוא נתן גם הצגות התקפיות ופיני מאוד רצה אותו במכבי רק שזה היה בתקופה שהשווי שוק שלו היה גבוהה מאוד...
מבין השלושה לוגאן , פופו וג'אאבר אני מעדיף את ג'אאבר בעיקר בגלל עניין ההגנה ושמירה על הסגנון של העונה הקודמת עד כמה שניתן . את הבונוס מבחינה התקפית יביאו שייר וסמית שאמור להיות קלעי קצת יותר טוב מאיידסון וכמובן פארגו ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 19:22

yzafrir כתב:ג'אבבר הוזכר כמועומד כבר מזמן בעונת המלפפונים הזאת . הוא שחקן שדווקא מאוד מתאים ליד פארגו ולאורך כל הקריירה שלו באירופה הוא שיחק כינור שני ליד שחקנים כמו אוקיץ' , בצ'ירוביץ , הוקינס ....הוא שחקן עם אגו לא מנופח בכלל .
הוא שחקן הגנה מצויין וחוטף טוב יותר אפילו מפרקינס ואיידסון לדעתי . גם מבחינה התקפית הוא הרבה יותר טוב ממה שחושבים ואם קצת יראה יציבות טובה יותר הוא יכול להיות גניבה מעולה .
אצל פיני בזמנו בנבחרת בולגריה הוא נתן גם הצגות התקפיות ופיני מאוד רצה אותו במכבי רק שזה היה בתקופה שהשווי שוק שלו היה גבוהה מאוד...
מבין השלושה לוגאן , פופו וג'אאבר אני מעדיף את ג'אאבר בעיקר בגלל עניין ההגנה ושמירה על הסגנון של העונה הקודמת עד כמה שניתן . את הבונוס מבחינה התקפית יביאו שייר וסמית שאמור להיות קלעי קצת יותר טוב מאיידסון וכמובן פארגו ....

ברור שהוא היה מועמד..דיברתי על עכשיו אבל..כשהוא כבר לקראת אמצע אוגוסט והוא לא חתם בשום קבוצה עדיין..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 אוגוסט 2011, 19:23

yzafrir כתב:ג'אבבר הוזכר כמועומד כבר מזמן בעונת המלפפונים הזאת . הוא שחקן שדווקא מאוד מתאים ליד פארגו ולאורך כל הקריירה שלו באירופה הוא שיחק כינור שני ליד שחקנים כמו אוקיץ' , בצ'ירוביץ , הוקינס ....הוא שחקן עם אגו לא מנופח בכלל .

מסכים
ג'אבר שחקן הגנה מצוין, ובנוסף קולע בעקביות כל עונה משהו כמו 10-11 נקודות למשחק באחוזים די טובים, מה שפרקינס לא עשה. הוא בהחלט יכול ליהיות גניבה, וגם הוא שחקן בלי אגו, ככה שגם אם בהתחלה יהיו משחקים שהוא ישותף 5-6 דקות זה לא יעשה בעיות בחדר הלבשה
הוא שחקן מוכשר שצריך להתייצב בראש, וזה דבר שבלאט יודע לעשות לשחקנים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אוגוסט 2011, 19:28

אני חושב שהוא עדיין תחת חוזה במילאנו , אולי הם לא שיחררו אותו עדיין....
בכל מקרה הוא הכי דומה מבחינה הגנתית למה שהיה לנו שנה שעברה ואפילו שידרוג מסויים מבחינה התקפית לעומת פרקינס .
לאורך הקריירה שלו ביורוליג הוא חוטף מעל 2 חטיפות למשחק ולוקח 3.5 ריב' וקולע 10 נק' למשחק (באופן קונסיסטנטי להפליא) בכ-50% לשתיים . כמובן שהחסרון שלו בדומה לפרקינס זה הקליע מ-3 למרות שבליגה האיטלקית הראה יכולת הרבה יותר טובה בתחום הזה .

מה שכן , השנה יהיה חסר לנו ריב' של גארדים כי קשה למצוא גארדים כמו פרקינס שמתנפלים על כל כדור....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי p&p » 07 אוגוסט 2011, 20:10

מי החליט שפופוביץ' לא שומר???
p&p

הודעהעל ידי yiffy » 08 אוגוסט 2011, 04:28

p&p כתב:מי החליט שפופוביץ' לא שומר???

פופוביץ' :grin
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוגוסט 2011, 07:00

asafb96 כתב:

מסכים
ג'אבר שחקן הגנה מצוין, ובנוסף קולע בעקביות כל עונה משהו כמו 10-11 נקודות למשחק באחוזים די טובים, מה שפרקינס לא עשה. הוא בהחלט יכול ליהיות גניבה, וגם הוא שחקן בלי אגו, ככה שגם אם בהתחלה יהיו משחקים שהוא ישותף 5-6 דקות זה לא יעשה בעיות בחדר הלבשה

ג'אבר הוא מוסלמי מאמין. סירב לשחק ביורובסקט הקודם (בבולגריה של גרשון) בגלל רמדאן.
לא צריך אותו אצלנו.

השבחים של yzafrir עליו מוגזמים לגמרי. שחקן טוב לקבוצת טופ-16. לא יותר מזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 אוגוסט 2011, 10:13

עזבו את ג'אבאר הנטחן כאן עד לעייפה, איך זה שדי ג'יי סטרוברי עוד לא חתם במכבי או במקום אחר בישראל ? שערוריה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 08 אוגוסט 2011, 10:52

בנוגע ללוגאן - על אף הפרסומים שהוא חתום בקאחה לעונה נוספת, בדף הבית של הקבוצה באתר היורוליג הוא לא מופיע ברוסטר. למישהו יש הסבר ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Chen » 08 אוגוסט 2011, 11:43

בתפוז מתפרסמות שמועות על זביאן דאודל ועל קווינסי דאובי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 08 אוגוסט 2011, 11:56

קובי כתב:בנוגע ללוגאן - על אף הפרסומים שהוא חתום בקאחה לעונה נוספת, בדף הבית של הקבוצה באתר היורוליג הוא לא מופיע ברוסטר. למישהו יש הסבר ?

הוא לא ממשיך שם אלא אמור לעזוב בימים הקרובים ולחתום בפאו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 אוגוסט 2011, 11:57

Chen כתב:בתפוז מתפרסמות שמועות על זביאן דאודל ועל קווינסי דאובי.

בקיצור דובי זובי. :)

אם היה לי שקל על כל שם שמביאים שם ולא חותם בסוף במכבי כבר הייתי מיליונר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 08 אוגוסט 2011, 12:07

קודי כתב:
קובי כתב:בנוגע ללוגאן - על אף הפרסומים שהוא חתום בקאחה לעונה נוספת, בדף הבית של הקבוצה באתר היורוליג הוא לא מופיע ברוסטר. למישהו יש הסבר ?

הוא לא ממשיך שם אלא אמור לעזוב בימים הקרובים ולחתום בפאו.

בפאו ??? אינעל ג'דידי בוק
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 12:27

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

מסכים

ג'אבר הוא מוסלמי מאמין. סירב לשחק ביורובסקט הקודם (בבולגריה של גרשון) בגלל רמדאן.
לא צריך אותו אצלנו.

השבחים של yzafrir עליו מוגזמים לגמרי. שחקן טוב לקבוצת טופ-16. לא יותר מזה.

נכון, רציתי לכתוב את זה, אבל אני לא חושב שזה צריך להפריע לקבוצה מקצוענית, כמו שזה לא מפריע לקבוצות מליגת העל
מבחינה מקצועית, אני חושב שהוא יכול להתאים ולהשלים יופי את פארגו. הוא נותן הגנה כמו פרקינס (ואף חוטף יותר בדרך כלל), ועולה עליו בכל פרמטר התקפי
אין היום מי יודע כמה חלופות בשוק, זה יכול ליהיות שם מעניין..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 אוגוסט 2011, 13:27

אני עדיין לא מבין מדוע השם של השחקן המוסלמי ( לא אומר את זה לגנאי אלא כעובדה ) הזה מופיע בתדירות כה רבה כאן בפורום, מי אמר שהוא בכלל רוצה לשחק בישראל או שמכבי בכלל רוצה בו ?
מאוד מוזר לי שהוא מוזכר כאן בכל אשכול חדש שנפתח על מלפפונים.

ולא ברור לי בכלל מדוע אומרים שאין יותר מדי אופציות כשברור שמירב האופציות לא נמצאות בכלל באירופה. אם מתרכזים רק באירופה אז באמת אין יותר מדי אופציות, כי מראש אופציות של גארדים טובים הן מוגבלות מאוד הקיץ.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 13:34

yarinsaky כתב:אני עדיין לא מבין מדוע השם של השחקן המוסלמי ( לא אומר את זה לגנאי אלא כעובדה ) הזה מופיע בתדירות כה רבה כאן בפורום, מי אמר שהוא בכלל רוצה לשחק בישראל או שמכבי בכלל רוצה בו ?
מאוד מוזר לי שהוא מוזכר כאן בכל אשכול חדש שנפתח על מלפפונים.

ולא ברור לי בכלל מדוע אומרים שאין יותר מדי אופציות כשברור שמירב האופציות לא נמצאות בכלל באירופה. אם מתרכזים רק באירופה אז באמת אין יותר מדי אופציות, כי מראש אופציות של גארדים טובים הן מוגבלות מאוד הקיץ.

מכבי זה קבוצה מקצוענית. עניין של מוסלמי או לא זה משהו שקבוצה מקצוענית צריכה להסתדר איתו, כמו בליגת העל
הוא מופיע בתדירות כי הוא שחקן שמתאים, וחופשי, מה הבעיה בזה? זה מפריע לך?
ואגב, במקום לחוזר שוב ושוב על זה שהאופציות הם בארה"ב, בוא תביא שמות של שחקנים, כי אני נכנסתי לדף הפריי-אג'נטס בESPN, ולא ראיתי יותר מדי שמות בעמדות הגארד. פה איזה לוטר הד, שם פו ג'טר, זה לא שיש שם איזה ים של שחקנים שמתאימים מקצועית ותקציבית
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־27 אורחים