המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:itai7 כתב:עכשיו ב-
@sport5il
: הפער בין הצעת ריאל מדריד לבין הצעת מכבי ת"א לאנטה ז'יז'יץ' - 250 אלף דולרים. סקוטי ווילבקין ואות'לו האנטר ביקשו מההנהלה להשאיר את קווינסי אייסי לעונה נוספת
זה נשמע הגיוני, כי הסכום של ריאל היה ברוטו, ושל מכבי נטו.
שלא יסגרו פה אף שחקן שלא סגור ואם אתם סוגרים, אל תאשימו אף אחד אחר שהוא לא סגרA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני מסתכל על התגובות שלכם ואני פשוט לא מסוגל להבין אתכם.
זה שברדה דיווח לפני שבוע שזיזיץ קרוב לסיכום ואף אחד אחר לא אמר יותר ממנו בשבוע האחרון לא אומר בשום צורה שבאיזשהו שלב הוא סיכם פה או מכבי הייתה העדיפות העליונה שלו! זה שאתם הפכתם את זה לכזה זה לא אומר שזה כזה. מתנצל אבל הכתבה הזאת, לא מחדשת כלום אם הוא היה רוצה לבוא לפה למרות השכר, או בשכר טיפה יותר גבוה, זה כבר היה סגור וחתום.
אתם מפנים פה אצבעות או מתחילים לומר מה מכבי תגיב או לא, אנשים אתם רציניים? הם נתנו לשחקן הצעה לפני תקופה, שאלו אותו אם הוא סגר בריאל או לא, הציעו לו שוב את ההצעה וזהו, מה עוד הם יכלו לעשות? אתם סגרתם פה שחקן שלשניהצלא היה סגור פה, אתם אשמים בהייפ שנתתם לעיסקה.
אגב, זה עובד גם הפוך
חלק החליטו כבר שהוא חותם כאן (מעניין מי) וחלק הבינו שיש רק משא ומתן.
בכל מקרה, אחרי הכתבה על המשא ומתן הכתב העלה שתי כתבות על המחטף של מכבי שעומדת להחתים את זיזיץ'. כבר די דובר שם על עסקה סגורה.
שכל אחד פה ישים את המענק קורונה שלו עליו ונשיג את השחקן!itai7 כתב:עכשיו ב-
@sport5il
: הפער בין הצעת ריאל מדריד לבין הצעת מכבי ת"א לאנטה ז'יז'יץ' - 250 אלף דולרים. סקוטי ווילבקין ואות'לו האנטר ביקשו מההנהלה להשאיר את קווינסי אייסי לעונה נוספת
אני לא זכאית כאמורShay_uzan כתב:שכל אחד פה ישים את המענק קורונה שלו עליו ונשיג את השחקן!itai7 כתב:עכשיו ב-
@sport5il
אין מקור תקציבי ל150 אלף שקל? הרגע גייסו ספונסר, מצב מוזר...
Shay_uzan כתב:שלא יסגרו פה אף שחקן שלא סגור ואם אתם סוגרים, אל תאשימו אף אחד אחר שהוא לא סגרA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני מסתכל על התגובות שלכם ואני פשוט לא מסוגל להבין אתכם.
זה שברדה דיווח לפני שבוע שזיזיץ קרוב לסיכום ואף אחד אחר לא אמר יותר ממנו בשבוע האחרון לא אומר בשום צורה שבאיזשהו שלב הוא סיכם פה או מכבי הייתה העדיפות העליונה שלו! זה שאתם הפכתם את זה לכזה זה לא אומר שזה כזה. מתנצל אבל הכתבה הזאת, לא מחדשת כלום אם הוא היה רוצה לבוא לפה למרות השכר, או בשכר טיפה יותר גבוה, זה כבר היה סגור וחתום.
אתם מפנים פה אצבעות או מתחילים לומר מה מכבי תגיב או לא, אנשים אתם רציניים? הם נתנו לשחקן הצעה לפני תקופה, שאלו אותו אם הוא סגר בריאל או לא, הציעו לו שוב את ההצעה וזהו, מה עוד הם יכלו לעשות? אתם סגרתם פה שחקן שלשניהצלא היה סגור פה, אתם אשמים בהייפ שנתתם לעיסקה.
אגב, זה עובד גם הפוך
בכל מקרה, אחרי הכתבה על המשא ומתן הכתב העלה שתי כתבות על המחטף של מכבי שעומדת להחתים את זיזיץ'. כבר די דובר שם על עסקה סגורה.
מדבר בכללי, לא רק אתה קורא את זהA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:שלא יסגרו פה אף שחקן שלא סגור ואם אתם סוגרים, אל תאשימו אף אחד אחר שהוא לא סגרA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני מסתכל על התגובות שלכם ואני פשוט לא מסוגל להבין אתכם.
אגב, זה עובד גם הפוך
פחחח מצאת למי לכתוב את זה. אתה משכנע את המשוכנע. אני לא נמנה על קופצי המסקנות וקובעי העובדות הנחרצות.
Shay_uzan כתב:מדבר בכללי, לא רק אתה קורא את זהA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:שלא יסגרו פה אף שחקן שלא סגור ואם אתם סוגרים, אל תאשימו אף אחד אחר שהוא לא סגרA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני מסתכל על התגובות שלכם ואני פשוט לא מסוגל להבין אתכם.
אגב, זה עובד גם הפוך
פחחח מצאת למי לכתוב את זה. אתה משכנע את המשוכנע. אני לא נמנה על קופצי המסקנות וקובעי העובדות הנחרצות.
צריך סך הכל 682 אוהדים שיניעו את זיזיץ עם מה שהיה אמור להניע את המשק. למי לתרום את הכסף אם לא לזיזיץ הנזקק?Holiday_Armadillo כתב:אני לא זכאית כאמורShay_uzan כתב:שכל אחד פה ישים את המענק קורונה שלו עליו ונשיג את השחקן!itai7 כתב:עכשיו ב-
@sport5il
אין מקור תקציבי ל150 אלף שקל? הרגע גייסו ספונסר, מצב מוזר...
שמוליק כתב:גוסטבו איון על מדף. מעדיף את הווטרן בן ה 35 לשנתיים על פני זיזיץ. גם יעיל יותר בשלב זה (העונה, היה העוגן של זניט) וגם אין לו שאיפות NBA.
די נו. איון גמור. אין מה לעשות איתו.שמוליק כתב:גוסטבו איון על מדף. מעדיף את הווטרן בן ה 35 לשנתיים על פני זיזיץ. גם יעיל יותר בשלב זה (העונה, היה העוגן של זניט) וגם אין לו שאיפות NBA.
אחדשיודע כתב:דווקא אפשר לפתוח איתו בית אבות לסנטרים.
אחדשיודע כתב:דווקא אפשר לפתוח איתו בית אבות לסנטרים.
מקאדו 3 כתב:ברצינות מה עם תומאס רובינסון ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים