פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 דצמבר 2021, 04:21
מה לעזאזל הוא עושה
29 דצמבר 2021, 04:22
משחק אימים של דני. אולי הכי גרוע שלו ב NBA עד היום.
29 דצמבר 2021, 04:26
כשאתה מפחד לזרוק מרחוק ולכדרר, אתה בבעיה.
29 דצמבר 2021, 04:43
0 זריקות לסל במשחק ג'י ליג
29 דצמבר 2021, 05:55
אחד המשחקים הכי גרועים שראיתי שלו.. איך במשחק בלי חצי מהקבוצה הוא זורק רק 4 זריקות אני באמת כבר לא מבין את זה - כשהיו יותר שחקנים הוא כבר היה יותר פעיל.
29 דצמבר 2021, 10:09
לא ברור לי למה במשחק כזה הוא לוקח רק 4 זריקות ב-31 דקות על הפרקט. לשם השוואה, קיספרט הרוקי לקח 14 זריקות, זו גם הכמות שציפיתי לראות את דני לוקח כשהוא מוקף בעיקר בשחקנים משלימים.
אני חושב שזה המשחק שהכי צריך להדאיג מבחינת עתיד הקריירה שלו בנבא.
29 דצמבר 2021, 10:31
אני לא יודע אבל אני מנחש שזה קשור לריב שלו עם ברטאנס
29 דצמבר 2021, 10:35
my man כתב:אני לא יודע אבל אני מנחש שזה קשור לריב שלו עם ברטאנס
נראה לי שממוצע של 4 זריקות למשחק זה פחות או יותר מה שמאפיין את הקריירה שלו בליגה עד כה, אז פשוט אפשר להגיד שהוא לא הצליח להתעלות על עצמו. אם ברטאנס הוא זה שהפריע לו הפעם, אז תמיד יהיה משהו - או המאמן, או השחקנים או המגרש או הקהל. אין לזה סוף.
29 דצמבר 2021, 10:49
עידן כתב:my man כתב:אני לא יודע אבל אני מנחש שזה קשור לריב שלו עם ברטאנס
נראה לי שממוצע של 4 זריקות למשחק זה פחות או יותר מה שמאפיין את הקריירה שלו בליגה עד כה, אז פשוט אפשר להגיד שהוא לא הצליח להתעלות על עצמו. אם ברטאנס הוא זה שהפריע לו הפעם, אז תמיד יהיה משהו - או המאמן, או השחקנים או המגרש או הקהל. אין לזה סוף.
כן אבל הוא גם היה רע בהגנה..ובתקופה האחרונה הוא זרק יותר..
אבל זה באמת לא משנה.. משחק זוועה ולאף אחד לא איכפת מה הסיבות לממוצעים החלשים שלו.
כאמור שחקן מהמתסכלים שראיתי..
29 דצמבר 2021, 11:14
my man כתב:כן אבל הוא גם היה רע בהגנה..ובתקופה האחרונה הוא זרק יותר..
הוא זרק יותר לאחרונה, אבל לא משמעותית. כן, הוא זרק 10 ו-8 פעמים בשני המשחקים הקודמים, אבל בשני אלו שלפניהם הוא זרק 5 ו-6 פעמים.
אף אחד מהמספרים האלו לא מספיק גבוה, במיוחד בהתחשב בממוצע הדקות שלו שגם הוא עלה לאחרונה.
29 דצמבר 2021, 11:57
מסכים
29 דצמבר 2021, 12:05
אין מילים לתאר כמה שהמשחק שלו היום איכזב אותי. מכל הבחינות האפשריות. יש לו בעיה מנטלית ממש קשה.
כמו שאמרו פה, סגל מוקף בשחקני ג'י ליג כשגם מיאמי עלתה עם החמישיה השנייה שלה, יש לו את כל התנאים לקחת 15 זריקות לפחות במשחק, והוא לוקח 4 בלבד. הנורה האדומה הזו היתה דלוקה לאורך כל העונה, אבל כל מיני עיוורים למציאות (בעיקר בקהילה של פיני) טענו שהוא אקטיבי ולוקח את ההזדמנויות שיש לו. תיסכל אותי כל כך לראות שקיספרט לקח 9 זריקות במחצית הראשונה ודני לקח 0 זריקות. איך הוא חי בשלום עם זה? מה עובר לו בראש למען השם?
הוא ידע שזו הזדמנות עבורו והוא לקח את זה למקום של פחד וחוסר חדות מוחלט. איבד 3 כדורים כבר ברבע הראשון, נכנס לבעיית עבירות מהירה, וכבר אז ברבע הראשון היה אפשר לדעת שהוא זורק את ההזדמנות הנדירה שלו היום לבלוט לזבל. אתה בשום תסריט לא יכול להרשות לעצמך להיכנס לבעיית עבירות מהירה כשקיבלת את הזדמנות חייך לשחק הרבה ולבלוט. חוסר אחריות משווע. ואחרי זה זה כבר בא כדור שלג שהיה קל לחזות. התחיל להוריד את הראש אחרי כל פעולה עם שפת גוף מתנצלת, הפסיק לשמור כי פחד לעשות עבירות, ואם הוא מרגיש שהוא חור בהגנה הוא מאבד את כל הביטחון גם בהתקפה כי הוא מרגיש שהמאמן מצפה ממנו קודם להופיע בהגנה.
זה מסוג המשחקים שהוא צריך להכניס טוב טוב לזיכרון בקיץ, כשהוא יצטרך שם לשנות את כל תוכנית האימונים האישית שלו ולשפר לחלוטין את כל הארסנל ההתקפי שלו.
המשחק הזה מבחינתי לפחות, מסמל שדני לא התקדם מהעונה שעברה, ושהאימונים האישיים שעשה בקיץ האחרון שווים כקליפת השום.
קיבל דקות כרכז והתנהל כמו פחדן, שום יצירתיות, שום הטעיות גוף או מניפולציה על השומר, פשוט קפוא לגמרי. זה מתסכל כי ברור שזה קודם כל כי הוא לא משוחרר ומפוחד, אבל זה מתסכל גם כי על מה לעזעזל הוא מתאמן כבר כמה קייצים אם ברגע האמת הוא מפשל ככה.
30 דצמבר 2021, 00:52
וואנמייקר חביב המכביסטים צפוי לחתום בוויזארדס.
אם יקבל דקות עם דני, יכול להיות מושלם
30 דצמבר 2021, 15:53
Shay_uzan כתב:וואנמייקר חביב המכביסטים צפוי לחתום בוויזארדס.
אם יקבל דקות עם דני, יכול להיות מושלם
חתם ל10 ימים, מקווה שאו שימשיך ליותר מזה או שיחתום המכבי, 1 מה2
31 דצמבר 2021, 01:13
דווינידי נכנס לפרוטוקול הקורונה וברטנס חולה ולא ישחק.
עוד הזדמנות לדני היום
31 דצמבר 2021, 01:34
Bradley Beal, Kentavious Caldwell-Pope, and Anthony Gill are all officially out of protocol and available for the Wizards
31 דצמבר 2021, 01:46
אחדשיודע כתב:Bradley Beal, Kentavious Caldwell-Pope, and Anthony Gill are all officially out of protocol and available for the Wizards
בראדלי ביל למכבי??
31 דצמבר 2021, 01:54
אחדשיודע כתב:Bradley Beal, Kentavious Caldwell-Pope, and Anthony Gill are all officially out of protocol and available for the Wizards
אולי החזרה של הכוכבים דווקא תשחרר לחץ מדני. עדיף שיעלה מהספסל.
31 דצמבר 2021, 03:31
סוף סוף אבדיה מרכז, וזה נראה מעולה.
31 דצמבר 2021, 06:19
מעדיף את דני ו-וונאמייקר מרכזים על נטו והוליידי. המשחק היום היה קבוצתי ומנוהל יותר טוב מכל מה שהיה בוויזארדס בשנתיים האחרונות.
בכללי משחק לא רע שלו, ניהול משחק מאוד טוב, זרק יותר ממה שאני שציפיתי ממנו, שמר כרגיל (רמה גבוהה מאוד), יום קליעה בינוני בגלל הרבע השני שכם הוא לא היה מתקרר בו, הוא כנראה היה מסיים עם 20+. הוא שלישי בנקודות אחרי קוז וביל שהיו במשחק נהדר ושלישי בריבאונדים אחרי קוז וגאפורד, מה שכן הוא שיחק כמעט 10 נקודות פחות משלושתם
האמת רציתי לראות את השילוב של דני עם וונאמייקר, לא הייתה חפיפה כזאת גדולה בניהם, וונאמייקר סיים עם 7 נקודות ו7 אסיסטים ו0 איבודים (מה שנקרא רכז), בנוסף הוא היה עם 5 ריבאונדים ו2 חטיפות, וואלה אשמח שהוא ישאר שם ואם לא אני מצפה לדני לעשות לו שיחה על למה הוא ממש צריך את האיחוד עם סקוטי יותר מכל דבר אחר