פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל מאירופה והעולם 21/22

26 פברואר 2022, 00:29

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:המשחקים הרוסיים בסיבוב הזה ביורוליג, נדחו

מעולה. צריך להחרים את רוסיה מכל תחרויות הספורט באירופה.
מדובר ב2 משחקי חוץ ומשחק אחד ברוסיה, קבוצות מודיעות על החרמת הקבוצות הרוסיות (בין היתר זלגיריס, למי שמופתע), נראה מה יקרה עם המשך העונה

אני מצפה מהיורוליג (וגם משאר המפעלים ההבינלאומיים) להחרים את רוסיה לאלתר.

לא מבין איך מישהו שגר בישראל שעוברת גינויים פוליטיים בלי סוף יכול להצדיק ערבוב ספורט ופוליטיקה. מה היית אומר אם אותם מגני ישראל היו אומרים את זה על מכבי?

26 פברואר 2022, 01:06

הם (האנטישמים/שונאי ישראל/הבורים) אומרים את זה גם על מכבי. אל דאגה.
וכאמור, מה שקורה עכשיוֿ, זה הרבה הרבה מעבר לפוליטיקה.

26 פברואר 2022, 01:28

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:

מדובר ב2 משחקי חוץ ומשחק אחד ברוסיה, קבוצות מודיעות על החרמת הקבוצות הרוסיות (בין היתר זלגיריס, למי שמופתע), נראה מה יקרה עם המשך העונה

לא מבין איך מישהו שגר בישראל שעוברת גינויים פוליטיים בלי סוף יכול להצדיק ערבוב ספורט ופוליטיקה. מה היית אומר אם אותם מגני ישראל היו אומרים את זה על מכבי?
ואני לא מבין איך מישהו שגר בישראל יכול להשוות בין מעשי רוסיה לישראל.

26 פברואר 2022, 02:16

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:

האמת יצא לי לשחק משחק (5v5) עם אדם מרוסיה בקבוצה ואני הייתי היחידי שהיה מוכן לשחק איתו (למרות שבלי קשר הוא היה פוץ), מצד אחד יכול להבין אותו, אבל מצד שני יכול להבין אותם. כישראלי, אף פעם זה לא קרה לי.
אבל בלי קשר לזה כמו שאמרתי, אין אדם רציני שיחשוב שזה על אותו משקל, מדינות ומנהיגים אירופאים מתנגדים להחרמת ישראל בצורה נחרצת, גם שכוונו טילים לתל אביב לא היה ספק לאף אחד שממשיכים כרגיל, לא רק ביורוליג, ראו דוגמה אירוויזיון ואפילו בגודו, תוניסיה (אאל"ט במדינה) החרימה את הגודאים הישראלים ואיגוד הגודו הבין לאומי לא רק שביטל להם את התחרות הוא גם העביר אותה לישראל באופו קבוע והשנה התחרות הועלתה בדרגה.
בסופו של דבר ישראל מאויימת על ידי אירגוני טירור וגם אם יש כמה מנהיגים שחושבים שישראל צריכה להיות יותר עדינה (וגם זה נטו בגלל לחץ ציבורי ופחות בגלל שזה ריאלי) זה שונה לגמרי מרוסיה שהמטרה שלהם אימפריליסטית ולהפוך מדינה עצמאית ולגיטימית לשלוחה רוסית לזכר ברית המועצות.

26 פברואר 2022, 14:39

שנגליה עוזב את צסקא בעקבות המלחמה ברוסיה

26 פברואר 2022, 14:55

חברים, את הספורט צריך להשאיר נקי מפוליטיקה- שיהיה תמיד מרחב בטוח של שמחה ושלום בין אנשים ותרבויות.

26 פברואר 2022, 15:34

toja27 כתב:חברים, את הספורט צריך להשאיר נקי מפוליטיקה- שיהיה תמיד מרחב בטוח של שמחה ושלום בין אנשים ותרבויות.
למה כי רוסיה מפגינה שמחה ושלום?

26 פברואר 2022, 15:34

גל גל כתב:שנגליה עוזב את צסקא בעקבות המלחמה ברוסיה

יאללה! במקום ריינולדס או וויליאמס! :)

26 פברואר 2022, 15:58

גל גל כתב:שנגליה עוזב את צסקא בעקבות המלחמה ברוסיה
יכול להיות שזו רק יריית הפתיחה, ושחקנים נוספים יעזבו.
מכבי צריכה להיות חדה.

26 פברואר 2022, 16:23

על פי סוכנו של שנגליה, הוא לא ביטל את החוזה שלו בצסקא, אלא פשוט טס לספרד, שם נמצאת משפחתו

26 פברואר 2022, 16:39

toja27 כתב:חברים, את הספורט צריך להשאיר נקי מפוליטיקה- שיהיה תמיד מרחב בטוח של שמחה ושלום בין אנשים ותרבויות.

יאללה. למה לא לעצום את העיניים ולדבר על זה כאילו מדובר בפוליטיקה ותו לא.

26 פברואר 2022, 16:43

אני לא בעד לערבב ספורט ופוליטיקה.
אבל זה הרבה מעבר לזה, זה לא באמת פוליטיקה. זה פשוט מעשה שכל אדם ללא קשר למוצאו צריך לקבל בחילה רק מלראות את זה.

איך אפשר לשחק כדורסל עם קבוצת הצבא האדום אחרי כזה דבר?? לרוסיה אין מקום בחברת בני האדם. לא יורוליג, לא uefa, לא אולימפיאדה. כלום. שגם לא יסתובבו בין שאר בני האדם. אני יודע שצרפת מקדמת מהלך של שלילת ויזות מכל הרוסים שבשטחה. אני מציע שנעשה את אותו הדבר.

26 פברואר 2022, 17:25

Allan Turing כתב:אני לא בעד לערבב ספורט ופוליטיקה.
אבל זה הרבה מעבר לזה, זה לא באמת פוליטיקה. זה פשוט מעשה שכל אדם ללא קשר למוצאו צריך לקבל בחילה רק מלראות את זה.

איך אפשר לשחק כדורסל עם קבוצת הצבא האדום אחרי כזה דבר?? לרוסיה אין מקום בחברת בני האדם. לא יורוליג, לא uefa, לא אולימפיאדה. כלום. שגם לא יסתובבו בין שאר בני האדם. אני יודע שצרפת מקדמת מהלך של שלילת ויזות מכל הרוסים שבשטחה. אני מציע שנעשה את אותו הדבר.

חשבתי שאתה מחזיק מסורקין :|

26 פברואר 2022, 18:04

שמוליק כתב:

קשה להגיד שהרומן הזה הצליח

Sent from my iPhone using Tapatalk

26 פברואר 2022, 19:25

TAYO כתב:
שמוליק כתב:

קשה להגיד שהרומן הזה הצליח

ענק!

27 פברואר 2022, 16:31

על פי BASKETNEWS ארבעת הליטאים החליטו לעזוב את הקבוצות הרוסיות:

קוזמינסקאס וגודאיטיס (זניט)
גריגוניס (צסקא)
מאקסביטיס (מאמנה של פארמה ונבחרת ליטא)

27 פברואר 2022, 16:35

felix_r כתב:על פי BASKETNEWS ארבעת הליטאים החליטו לעזוב את הקבוצות הרוסיות:

קוזמינסקאס וגודאיטיס (זניט)
גריגוניס (צסקא)
מאקסביטיס (מאמנה של פארמה ונבחרת ליטא)
ואו

27 פברואר 2022, 16:54

איפה לונדברג, שחקנה הדני של צסק"א מוסקבה, הודיע שעזב את רוסיה עם משפחתו

27 פברואר 2022, 17:10

CSKA Moscow confirmed that in addition to Shengelia and Lundberg, who have already left the team, also Marius Grigonis and Johannes Voigtmann will do the same in the coming days.

27 פברואר 2022, 17:26

הרוסיות מתפרקות. אין דרך אחרת לתאר את זה.
זו חתיכת רעידת אדמה.
פרסם תגובה