26 פברואר 2022, 00:29
שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:מדובר ב2 משחקי חוץ ומשחק אחד ברוסיה, קבוצות מודיעות על החרמת הקבוצות הרוסיות (בין היתר זלגיריס, למי שמופתעשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:המשחקים הרוסיים בסיבוב הזה ביורוליג, נדחו
מעולה. צריך להחרים את רוסיה מכל תחרויות הספורט באירופה.), נראה מה יקרה עם המשך העונה
אני מצפה מהיורוליג (וגם משאר המפעלים ההבינלאומיים) להחרים את רוסיה לאלתר.
26 פברואר 2022, 01:06
26 פברואר 2022, 01:28
ואני לא מבין איך מישהו שגר בישראל יכול להשוות בין מעשי רוסיה לישראל.toja27 כתב:שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:מדובר ב2 משחקי חוץ ומשחק אחד ברוסיה, קבוצות מודיעות על החרמת הקבוצות הרוסיות (בין היתר זלגיריס, למי שמופתעשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:המשחקים הרוסיים בסיבוב הזה ביורוליג, נדחו
מעולה. צריך להחרים את רוסיה מכל תחרויות הספורט באירופה.), נראה מה יקרה עם המשך העונה
לא מבין איך מישהו שגר בישראל שעוברת גינויים פוליטיים בלי סוף יכול להצדיק ערבוב ספורט ופוליטיקה. מה היית אומר אם אותם מגני ישראל היו אומרים את זה על מכבי?
26 פברואר 2022, 02:16
האמת יצא לי לשחק משחק (5v5) עם אדם מרוסיה בקבוצה ואני הייתי היחידי שהיה מוכן לשחק איתו (למרות שבלי קשר הוא היה פוץ), מצד אחד יכול להבין אותו, אבל מצד שני יכול להבין אותם. כישראלי, אף פעם זה לא קרה לי.toja27 כתב:שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:מדובר ב2 משחקי חוץ ומשחק אחד ברוסיה, קבוצות מודיעות על החרמת הקבוצות הרוסיות (בין היתר זלגיריס, למי שמופתעשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:המשחקים הרוסיים בסיבוב הזה ביורוליג, נדחו
לא מבין איך מישהו שגר בישראל שעוברת גינויים פוליטיים בלי סוף יכול להצדיק ערבוב ספורט ופוליטיקה. מה היית אומר אם אותם מגני ישראל היו אומרים את זה על מכבי?
26 פברואר 2022, 14:39
26 פברואר 2022, 14:55
26 פברואר 2022, 15:34
למה כי רוסיה מפגינה שמחה ושלום?toja27 כתב:חברים, את הספורט צריך להשאיר נקי מפוליטיקה- שיהיה תמיד מרחב בטוח של שמחה ושלום בין אנשים ותרבויות.
26 פברואר 2022, 15:34
גל גל כתב:שנגליה עוזב את צסקא בעקבות המלחמה ברוסיה
26 פברואר 2022, 15:58
יכול להיות שזו רק יריית הפתיחה, ושחקנים נוספים יעזבו.גל גל כתב:שנגליה עוזב את צסקא בעקבות המלחמה ברוסיה
26 פברואר 2022, 16:23
26 פברואר 2022, 16:39
toja27 כתב:חברים, את הספורט צריך להשאיר נקי מפוליטיקה- שיהיה תמיד מרחב בטוח של שמחה ושלום בין אנשים ותרבויות.
26 פברואר 2022, 16:43
26 פברואר 2022, 17:25
Allan Turing כתב:אני לא בעד לערבב ספורט ופוליטיקה.
אבל זה הרבה מעבר לזה, זה לא באמת פוליטיקה. זה פשוט מעשה שכל אדם ללא קשר למוצאו צריך לקבל בחילה רק מלראות את זה.
איך אפשר לשחק כדורסל עם קבוצת הצבא האדום אחרי כזה דבר?? לרוסיה אין מקום בחברת בני האדם. לא יורוליג, לא uefa, לא אולימפיאדה. כלום. שגם לא יסתובבו בין שאר בני האדם. אני יודע שצרפת מקדמת מהלך של שלילת ויזות מכל הרוסים שבשטחה. אני מציע שנעשה את אותו הדבר.
26 פברואר 2022, 18:04
קשה להגיד שהרומן הזה הצליחשמוליק כתב:Allan Turing כתב:אני לא בעד לערבב ספורט ופוליטיקה.
אבל זה הרבה מעבר לזה, זה לא באמת פוליטיקה. זה פשוט מעשה שכל אדם ללא קשר למוצאו צריך לקבל בחילה רק מלראות את זה.
איך אפשר לשחק כדורסל עם קבוצת הצבא האדום אחרי כזה דבר?? לרוסיה אין מקום בחברת בני האדם. לא יורוליג, לא uefa, לא אולימפיאדה. כלום. שגם לא יסתובבו בין שאר בני האדם. אני יודע שצרפת מקדמת מהלך של שלילת ויזות מכל הרוסים שבשטחה. אני מציע שנעשה את אותו הדבר.
חשבתי שאתה מחזיק מסורקין
26 פברואר 2022, 19:25
TAYO כתב:קשה להגיד שהרומן הזה הצליחשמוליק כתב:Allan Turing כתב:אני לא בעד לערבב ספורט ופוליטיקה.
חשבתי שאתה מחזיק מסורקין
Sent from my iPhone using Tapatalk
27 פברואר 2022, 16:31
27 פברואר 2022, 16:35
ואוfelix_r כתב:על פי BASKETNEWS ארבעת הליטאים החליטו לעזוב את הקבוצות הרוסיות:
קוזמינסקאס וגודאיטיס (זניט)
גריגוניס (צסקא)
מאקסביטיס (מאמנה של פארמה ונבחרת ליטא)
27 פברואר 2022, 16:54
27 פברואר 2022, 17:10
CSKA Moscow confirmed that in addition to Shengelia and Lundberg, who have already left the team, also Marius Grigonis and Johannes Voigtmann will do the same in the coming days.
27 פברואר 2022, 17:26