פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים 22/23

14 יוני 2022, 18:35

Rampel כתב:
גל גל כתב:ועכשיו ברצינות

מה קטש כן יכול להביא למכבי ? מה סגנון המשחק שלו ?
והשאלה העיקרית האם מכבי כן תיקח את החלק היחסי של יה שהיו צריכים להביא לפסקוואל ולהשקיע את זה בשחקנים יקרים במקום ( אני בספק)
אתה בספק בצדק. ברור שזה לא יקרה. יציעו לקטש מציאות (מהמילה מציאה) והוא יעוף עליהן כי זה רמה אחת ממה שהוא רגיל לאמן.
שלא נדבר על סקוטי אם הוא יבחר בכלל להישאר פה.

לגבי סגנון המשחק - איך אתה עם פיק אנד רול שרודף פיק אנד רול ועוד קצת פיק אנד רול ספרדי? כי זה כל מה שהוא יודע.. מצד שני, גם יאניס.. מצד שלישי, יאניס לפחות היה גורם לשחקנים לשרוט ולהילחם בשבילו, מה שה-0 כריזמה של קטש לא ממש תגרום.

ליאניס גם היה ניסיון ברמות הגבוהות של היורוליג. איזה ניסיון יש לקטש? להיות מודח בשלבים המוקדמים של ליגת האלופות?

14 יוני 2022, 18:36

מי המפגר שיחדש מנוי עכשיו? אני חייב לראות. דחוף לעשות חורים במושבים של מנורה בשביל הזנב של החמורים שיקנו מנוי השנה…

Sent from my iPhone using Tapatalk

14 יוני 2022, 18:46

TAYO כתב:מי המפגר שיחדש מנוי עכשיו? אני חייב לראות. דחוף לעשות חורים במושבים של מנורה בשביל הזנב של החמורים שיקנו מנוי השנה…

תסביר לי את הכעס. זניט רוצה לטרפד את המהלך? היא יכולה וכרגע מצליחה.
אם פסקוואל לא חותם, גינזבורג או קטש עדיפים בעיני על פני התפריט של ניקולה: פראסוביץ', דג'ורג'ביץ' ומעניין לי את דוכיפתוביץ'.
אין מאמן אירופי פנוי שבכמה רמות מעל קטש גינזבורג. מאמנים טופ ברמת פאסקוול/טנקיירי ומעלה, אין כרגע.
אם נמשיך לחכות לזניט, ישארו לנו הסחלה מהשאריות ג'יפת השחקנים שההנהלה המיותרת הזו מלקטת בכל שנה.

14 יוני 2022, 18:53

שמוליק כתב:
TAYO כתב:מי המפגר שיחדש מנוי עכשיו? אני חייב לראות. דחוף לעשות חורים במושבים של מנורה בשביל הזנב של החמורים שיקנו מנוי השנה…

אם פסקוואל לא חותם, גינזבורג או קטש עדיפים בעיני על פני התפריט של ניקולה: פראסוביץ', דג'ורג'ביץ' ומעניין לי את דוכיפתוביץ'.
אין מאמן אירופי פנוי שבכמה רמות מעליהם קטש גינזבורג. מאמנים טופ ברמת פאסקוול/טנקיירי ומעלה, אין כרגע.
אם נמשיך לחכות לזניט, ישארו לנו הסחלה מהשאריות השחקנים שההנהלה המיותרת הזו מלקטת בכל שנה.

כן, אתה גם מעדיף חצי ליגה בסגל שלנו כל קיץ.

פה זה לא חולון. פה זה מכבי.

וגינזבורג מאמן כל כך מדהים ומבוקש, שהוא נשאר לאמן באוקראינה עוד 3 שנים.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

14 יוני 2022, 18:57

איך הם לא מתבישים שוב פעם עם קטש אחרי שבעצמם אמרו שהם רוצים מאמן בכיר ולכן לא מינו אותו לפני חצי שנה..צוחקים לנו בפנים

14 יוני 2022, 18:59

שמוליק כתב:

אין מאמן אירופי פנוי שבכמה רמות מעל קטש גינזבורג. מאמנים טופ ברמת פאסקוול/טנקיירי ומעלה, אין כרגע.
אם נמשיך לחכות לזניט, ישארו לנו הסחלה מהשאריות ג'יפת השחקנים שההנהלה המיותרת הזו מלקטת בכל שנה.

חצי שנה הם מטמטים תמוח עם זניט ופסקוואל. לא יכלו לחשוב על זה? זה הדבר הראשון שעושים. מה זה ההטיפשות הזאת? מה זה החובבניות הזאת? שאל כל מנהל חברה איך מנהלים עסק...לא פלא שהם מגיעים לדקה ה90 וחוזרים לנקודת ההתחלה עם קטש כי הם לחוצים בזמן..זאת חובבנות. זה לא מכבי שגדלנו עליה..

14 יוני 2022, 19:18

שמוליק כתב:

בדיוק מה שכתבתי למעלה "החבורה של וויצ'יץ' "
תכלס מגיע לאוהדים כאלה עונת בלהות עם קטש.

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

14 יוני 2022, 19:26

מי שחושב שלא יהיו 11,000 איש בהיכל במשחק הפתיחה שכח כנראה את הדיבורים של סוף העונה בשמונה העונות האחרונות. מה שונה? הרי כל מאי-יוני אנחנו אומרים ש"עוד לא היה שפל כזה". משהו השתנה מאז הפוקס ב-2014? או ההתנצלות וההבטחה של פדרמן ב-2016?
מה שהיה הוא שיהיה. קבוצה אשפה, ויח"צ מספיק סביר כדי לעבוד על כמה אלפים.
זה קל. כל שנה יש איזה תרגיל פסקוואל\תיאודוסיץ' שמייצר 1000 כותרות ביום, ואז מגיעה החתמה מפוצצת של איזה בלוף כמו וויליאמס וססמאות "מכבי חוזרת" סטייל, ויש 11 אלף משוכנעים.

14 יוני 2022, 19:53

מחכה בתשוקה למועמדות של רוצ'סטי ולינהארט.

14 יוני 2022, 19:55

Blazergun כתב:מחכה בתשוקה למועמדות של רוצ'סטי ולינהארט.
בלאט בטוח יחתום הרי קטש מת עליו.
בריימו.

היידינגר, בלאט, סקוטי, פליט נ.ב.א וג'וני. זה 1-2. אל תראו מופתעים.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

14 יוני 2022, 19:56

שמוליק כתב:

אני לא מאמין שיש עוד קונים לספין העלוב הזה… אתה לא מאמין לי? תראה מה האוזמן צייץ… מה נראה לך, אזרח ספרדי שלא רוצה להמשיך לעבוד ברוסיה לאור מה שקורה שם (סנקציות, הדרה ממפעלים בינלאומיים וכדומה) לא יכול להשתחרר בשום תנאי סביר? מה אנחנו בשוק עבדים? תפסיק להיות תמים.

14 יוני 2022, 19:57

אני לא אתפלא בכלל אגב אם פסקוואל (ומיקי) יגמרו בריאל.

14 יוני 2022, 20:10

TAYO כתב:אני לא אתפלא בכלל אגב אם פסקוואל (ומיקי) יגמרו בריאל.

אשכרה

14 יוני 2022, 20:10

TAYO כתב:אני לא אתפלא בכלל אגב אם פסקוואל (ומיקי) יגמרו בריאל.

לגמרי חשבתי על זה בעצמי. זה בול לשני הצדדים.

לגבי הציטוט של האוזמן, שלשום כתבתי משהו דומה.
התקשורת של היום מורכבת מ-0.5% מקורות רציניים ו-99.5% ספקולציות והסתמכות על הטוויטר, וזה מגיע למקומות מביכים. כולם שוכחים שמדי קיץ הם מעלים 500 זרים, וכמה חותמים בסוף, 4?

ואין לי ספק שפסקוואל לא "רצה מכבי", כי מכבי היום היא לא מקום ש"רוצים" להיות בו (אלא אם אתה שחקן הפ' אילת), אלא במקסימום "היה מוכן לשמוע". וגם אין לי ספק שמכבי לא היתה שמה 5מיליון שכר+1-2מיליון בייאאוט על מאמן. מדובר פה בקבוצה שמשקיעה 200 אלף בלחץ על רכז פותח..

14 יוני 2022, 20:38

מילוס כתב:יאללה, הימורים. אחרי הפרומו המוצלח מבחינתה שנתן לה כותרות..
איזה עוד שפן מכבי תוציא מהכובע כדי להמיר 10 אלף פראיירים למנויים?

יחזירו את ארינזה אונואקו ויקוו שהאוהדים לא ישימו לב שלא מדובר בצ'ינאנו.

14 יוני 2022, 20:54

עמי ביטון מועמד לאמן את מכבי

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=395126

:fe:

14 יוני 2022, 20:59

הציעו לקטש חוזה לעונה, במהלך בשיחות הוא דרש חוזה לשנתיים

14 יוני 2022, 21:00

אם קטש יסכים לתנאים שלהם ולא יגיע עם ים דרישות אז הוא פשוט טיפש אפילו יותר מהאוהדים של מכבי

14 יוני 2022, 21:01

Jack55 כתב:הציעו לקטש חוזה לעונה, במהלך בשיחות הוא דרש חוזה לשנתיים
לא הציעו לו גם מנה שווארמה? קמצנים

14 יוני 2022, 21:01

הלפרין. עוד לא מאוחר. תבין שאתה לא מאמן, תזכור מאיפה באת ותיקח אותו מאיתנו דיר בלאק

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
נושא נעול