A.Parker כתב:עוד מוקדם אבל מרגיש שהתקרה שלו גבוהה משל מדר (שאני מחזיק ממנו)
מסכים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:עוד מוקדם אבל מרגיש שהתקרה שלו גבוהה משל מדר (שאני מחזיק ממנו)
RomanR כתב:מנהיים מדווח שבאיגוד פנו לדדאס בנוגע לאימון הנבחרת, שהביע עניין
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
RomanR כתב:מנהיים מדווח שבאיגוד פנו לדדאס בנוגע לאימון הנבחרת, שהביע עניין
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
בולMTA2311 כתב:עשו מכבי בסוף
"לאסו היה ממש קרוב אבל בסוף החלטנו ללכת על בית הלחמי"
MTA2311 כתב:עשו מכבי בסוף
"לאסו היה ממש קרוב אבל בסוף החלטנו ללכת על בית הלחמי"
אחדשיודע כתב:האמת שמבין הישראלים הייתי נותן לו את הצ׳אנס עוד (הרבה) לפני גודס. בעיקר כי הוא הביא את החבר׳ה שנמצאים היום בבוגרת לשתי אליפויות אירופה רצופות בעתודה. אבל גם כי אני חושב שחומר השחקנים במילא לא מספיק טוב כרגע, או לפחות לא מספיק בשל.
אבל כל הניסיון להציג שנעשה הפעם חיפוש רציני ונעשו פניות לשמות גדולים (גויים! השם ישמור), מגוחך. כל ההתנהלות של האיגוד בזויה. מאז ומתמיד ההתנהלות שם חובבנית, אבל ספציפית מאז ההיפרדות של קטש בטרם עת ועד עכשיו - סופר חובבנית. החל מבחירת המקורב כביכול גודס, ועד ההימרחות האינספות בבחירת המאמן שיחליף אותו - רק כדי לבחור במוכר והצפוי בביצה המקומית.
שמואל1 כתב:וכעת פיני גרשון מאיים להתפטר בעקבות מינויו של שרון דרוקר לעוזר המאמן.
כידוע פיני גרשון מסוכסך עם שרון דרוקר בטענה שחתר תחתיו כשהיה עוזרו במכבי.
my man כתב:חחחחח האיגוד פשוט מראה לנו החוצה את כל הסחל'ה שקורה בפנים
MTA2311 כתב:my man כתב:חחחחח האיגוד פשוט מראה לנו החוצה את כל הסחל'ה שקורה בפנים
חכה, תכף נשמע שדני דורש חדר לבד ושבית הלחמי דורש ממדר להתנצל פומבית ואז בכלל תתחיל חגיגה
שמואל1 כתב:וכעת פיני גרשון מאיים להתפטר בעקבות מינויו של שרון דרוקר לעוזר המאמן.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:וכעת פיני גרשון מאיים להתפטר בעקבות מינויו של שרון דרוקר לעוזר המאמן.
לא דיברנו על זה פה, אבל לדרוקר יש כעת 3 כובעים. מאמן הפועל אילת, מאמן נבחרת הנשים ועוזר מאמן נבחרת ישראל. אם זה לא מסריח, אני לא יודע מה זה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=432699
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים