פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל מאירופה והעולם 22/23 V2

20 מרץ 2023, 10:20

היידיגר נותן האמת מספרים לא רעים בכלל בליגה הספרדית במדי באסקוניה. הוא כמובן משמעותית משחק יותר דקות ביחס ליורוליג:
12.2 נק', 2 ריבאונדים, 4.4 אסיסטים, 39% לשלוש, 2.2 איבודים, 23.2 דק' למשחק.

מדובר רק בחמישה משחקים אומנם, אבל אלה אחלה מספרים לשחקן שמגיע באמצע העונה לקבוצה בנויה.
מה שכן, הוא חייב (פשוט חייב) לשפר את עניין האיבודים שלו. הוא מוביל כדור ברמה מאוד נמוכה (הוא גרוע מג'ונדי).

20 מרץ 2023, 11:00

Adam כתב:היידיגר נותן האמת מספרים לא רעים בכלל בליגה הספרדית במדי באסקוניה. הוא כמובן משמעותית משחק יותר דקות ביחס ליורוליג:

מדובר רק בחמישה משחקים אומנם, אבל אלה אחלה מספרים לשחקן שמגיע באמצע העונה לקבוצה בנויה.
מה שכן, הוא חייב (פשוט חייב) לשפר את עניין האיבודים שלו. הוא מוביל כדור ברמה מאוד נמוכה (הוא גרוע מג'ונדי).

הבעיה של היידיגר היא לא בהתקפה, אלא בהגנה. תמיד ידענו את זה.

20 מרץ 2023, 11:01

ג'ורודון קראפורד, שחקן בגובה 168 ס"מ , מנצח את אנאדולו עם הבאזר :)

https://twitter.com/i/status/1637460144102555648

20 מרץ 2023, 16:46

יש סיכוי שאחרי העונה הזאת אנאדולו אפס עושה מהפך בסגל שלה ובונה מחדש?

20 מרץ 2023, 19:45

* על פי ציוץ של אחד מכתבי האתר ספורטנדו, תאודוסיץ' נפצע, ויעדר מספר שבועות. זה טוב מאוד למכבי, כי יש לנו משחק נגד וירטוס ב-28 במרץ, ותאודוסיץ' דווקא היה בכושר מעולה לאחרונה.

* טיילר דורסי, שחתם לאחרונה בפנרבחצ'ה, לא ייקח חלק במשחק ההשלמה של פנרבחצ'ה נגד מילאנו מחר (21.03) בגלל שהחוזה שלו עם הקבוצה נחתם לאחר המועד המקורי של המשחק! :)

20 מרץ 2023, 20:08

refael כתב:יש סיכוי שאחרי העונה הזאת אנאדולו אפס עושה מהפך בסגל שלה ובונה מחדש?

כנראה. השאלה בכמה שחקני מפתח היא תיגע, אם בכלל. מניח שלארקין יעזוב.

20 מרץ 2023, 20:10

A.Parker כתב:

תקווה שבולדווין כבר יהיה חתום במכבי...

20 מרץ 2023, 20:11

felix_r כתב:
A.Parker כתב:

כן, מניח שגם ריאל תשנה את פניה בעמדות הגארד. מכבי צריכה לנעול אותו כמה שיותר מהר.

20 מרץ 2023, 20:24

A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:

כן, מניח שגם ריאל תשנה את פניה בעמדות הגארד. מכבי צריכה לנעול אותו כמה שיותר מהר.

בעיקר לאור העובדה, שסופסוף בולדווין עושה עונה מבלי לריב עם אף אחד, וממש משפר את התדמית הלא הכי בריאה שהייתה לו.

20 מרץ 2023, 23:23

felix_r כתב:
Adam כתב:היידיגר נותן האמת מספרים לא רעים בכלל בליגה הספרדית במדי באסקוניה. הוא כמובן משמעותית משחק יותר דקות ביחס ליורוליג:

הבעיה של היידיגר היא לא בהתקפה, אלא בהגנה. תמיד ידענו את זה.

אבל זהו, העניין הוא שזה לא רק הגנה. אני מדבר כאן על כמות האיבודים שלו והובלת הכדור. לא לרמת יורוליג בשום צורה.

21 מרץ 2023, 03:43

יחס של 2 אס׳ על כל איבוד? זה לא רע. וזה גם לא מספר את כל הסיפור. מי שזוכר, לשאראס היה יחס אס׳/אב׳ גרוע יותר במשך רוב הקריירה (איבד לא מעט), והוא עדיין נחשב לאחד הרכזים הכי טובים ששיחקו באירופה (גם בזכות ניהול המשחק שלו). חוץ מזה, זה לא שבלאט (האלטרנטיבה לצורך העניין) בהכרח יותר טוב באסקפט הזה. היחס אס׳/אב׳ של היידגר אפילו יותר טוב משלו ביורוליג (אם כי שיחק פחות משליש מהמשחקים בהשוואה לבלאט ובחצי מהדקות שלו, ככה שההשוואה בעייתית) - 3.25 אס׳ על כל אב׳ לעומת 2.1 של בלאט.

21 מרץ 2023, 10:58

אחדשיודע כתב:יחס של 2 אס׳ על כל איבוד? זה לא רע. וזה גם לא מספר את כל הסיפור. מי שזוכר, לשאראס היה יחס אס׳/אב׳ גרוע יותר במשך רוב הקריירה (איבד לא מעט), והוא עדיין נחשב לאחד הרכזים הכי טובים ששיחקו באירופה (גם בזכות ניהול המשחק שלו). חוץ מזה, זה לא שבלאט (האלטרנטיבה לצורך העניין) בהכרח יותר טוב באסקפט הזה. היחס אס׳/אב׳ של היידגר אפילו יותר טוב משלו ביורוליג (אם כי שיחק פחות משליש מהמשחקים בהשוואה לבלאט ובחצי מהדקות שלו, ככה שההשוואה בעייתית) - 3.25 אס׳ על כל אב׳ לעומת 2.1 של בלאט.

כל מה שאתה רושם כאן נכון. אבל אני חושב שהמספרים משקרים מעט.
לבלאט או לורנזו לדוגמה יש כמות איבודים מאוד גבוהה (לורנזו קצת התחיל להשתפר בזה עם איך שהעונה התקדמה), ועדיין מדובר במובילי כדור מהטופ האירופי (כן, גם בלאט לדעתי). בדיוק כמו ששאראס היה מוביל כדור מהטובים שאירופה ראתה, למרות כל האיבודים שלו.
לשם השוואה, בולדווין לדוגמה גם כן עם יחס אסיסים-איבודים לא רע עבור קומבו-גארד, 4.5 אסיסטים על 2.5 איבודים. אבל הוא מוביל כדור לא טוב.
אני מנסה להסתכל על זה אחרת. אצל מי היית רוצה שהכדור יהיה בידיים בדקות מכריעות כדי שידע לסדר את ההתקפה? לא אצל בולדווין, לא אצל ג'ונדי, ובטח לא אצל היידיגר. אתה תרצה את הכדור אצל בראון, למרות שהוא השחקן עם הכי הרבה איבודים בקבוצה שלך. אם בראון פצוע לי, אני עדיין אעדיף את הכדור בידיים של בלאט מאשר בידיים של בולדווין (עם כמה שזה נשמע מופרך).
לכן אני עדיין מעדיף את בלאט על פניי היידיגר בשלב הזה. אם מדר היה בכלל אופציה כמובן שהוא היה מועדף על שניהם (מדר כקומבו-גארד ישראלי ברמה סבירה+ שיאפשר להביא רכז זר עם קליעה שעדיף על בלאט בכמה רמות).

21 מרץ 2023, 16:18

תאודוסיץ' רשמית לא ישחק נגד מכבי בשלישי הבא.

קווין פאנגוס שוב נפצע במילאנו וקיים סיכוי שלא יוכל לשחק נגד מכבי בחמישי הבא.
בנוסף, גם שאבון שילדס פצוע אצל מילאנו ולא בטוח אם יחלים עד חמישי הבא.

21 מרץ 2023, 16:32

Adam כתב:
אחדשיודע כתב:יחס של 2 אס׳ על כל איבוד? זה לא רע. וזה גם לא מספר את כל הסיפור. מי שזוכר, לשאראס היה יחס אס׳/אב׳ גרוע יותר במשך רוב הקריירה (איבד לא מעט), והוא עדיין נחשב לאחד הרכזים הכי טובים ששיחקו באירופה (גם בזכות ניהול המשחק שלו). חוץ מזה, זה לא שבלאט (האלטרנטיבה לצורך העניין) בהכרח יותר טוב באסקפט הזה. היחס אס׳/אב׳ של היידגר אפילו יותר טוב משלו ביורוליג (אם כי שיחק פחות משליש מהמשחקים בהשוואה לבלאט ובחצי מהדקות שלו, ככה שההשוואה בעייתית) - 3.25 אס׳ על כל אב׳ לעומת 2.1 של בלאט.

כל מה שאתה רושם כאן נכון. אבל אני חושב שהמספרים משקרים מעט.
לבלאט או לורנזו לדוגמה יש כמות איבודים מאוד גבוהה (לורנזו קצת התחיל להשתפר בזה עם איך שהעונה התקדמה), ועדיין מדובר במובילי כדור מהטופ האירופי (כן, גם בלאט לדעתי). בדיוק כמו ששאראס היה מוביל כדור מהטובים שאירופה ראתה, למרות כל האיבודים שלו.
לשם השוואה, בולדווין לדוגמה גם כן עם יחס אסיסים-איבודים לא רע עבור קומבו-גארד, 4.5 אסיסטים על 2.5 איבודים. אבל הוא מוביל כדור לא טוב.
אני מנסה להסתכל על זה אחרת. אצל מי היית רוצה שהכדור יהיה בידיים בדקות מכריעות כדי שידע לסדר את ההתקפה? לא אצל בולדווין, לא אצל ג'ונדי, ובטח לא אצל היידיגר. אתה תרצה את הכדור אצל בראון, למרות שהוא השחקן עם הכי הרבה איבודים בקבוצה שלך. אם בראון פצוע לי, אני עדיין אעדיף את הכדור בידיים של בלאט מאשר בידיים של בולדווין (עם כמה שזה נשמע מופרך).
לכן אני עדיין מעדיף את בלאט על פניי היידיגר בשלב הזה. אם מדר היה בכלל אופציה כמובן שהוא היה מועדף על שניהם (מדר כקומבו-גארד ישראלי ברמה סבירה+ שיאפשר להביא רכז זר עם קליעה שעדיף על בלאט בכמה רמות).

לא יודע, אני ראיתי שעם קצת לחץ, בלאט מתקשה לא פעם בהובלת הכדור. אני סומך עליו הרבה פחות.
מבין שניהם, הייתי הולך על מי שזול. עם עדיפות להיידגר. אבל כאמור, די בטוח שבלאט יהיה פה אם ירצה.

21 מרץ 2023, 18:46

פרטיזן ראשונה בכמות הצופים. מכבי ראשונה בתפוסת האולם

תמונה

21 מרץ 2023, 18:56

הזיה שקבוצה כמו מונאקו משחקת באיזה אולם תיכונים.

21 מרץ 2023, 19:08

Adam כתב:הזיה שקבוצה כמו מונאקו משחקת באיזה אולם תיכונים.

לדעתי, הרבה יותר מדהימה העובדה שמועדון בגודל של ברצלונה משחק באולם של 7.500 צופים

22 מרץ 2023, 00:38

כריס גונס האריך רשמית את חוזהו בולנסיה לעוד 3 עונות נוספות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

22 מרץ 2023, 00:39

Jack55 כתב:כריס גונס האריך רשמית את חוזהו בולנסיה לעוד 3 עונות נוספות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חדשות מעולות.
סופסוף לא נשמע עליו בקיץ.

22 מרץ 2023, 00:49

אהרל'ה ויסברג כתב:אנחנו (כלומר, אני) נוהגים (טוב. נוהג) להתפעל מהאופי שז'לגיריס מפגינה העונה, אבל הנה מה שלמדתי עכשיו מכתבה ב-@BasketNews_com:

ז'ל הייתה יכולה להחתים בקיץ האחרון את דאריוס תומפסון ופיליפ פטרושב, אבל העדיפה את בראזדייקיס ובירוטיס.

וגם וויתרו על נייפיר אחרי שקינן אוואנס נפצע: https://basketnews.com/news-183494-zalg ... cared.html

אבל אם ז׳לגיריס וויתרה (שהיא לא מהקבוצות העשירות ביבשת), אז כנראה שרוב הקבוצות היורוליג פיספסו. זאת רק עוד דוגמה קטנה לאפשרויות שיש להחתים שחקנים עם פוטנציאל גדול בשכר יחסית צנוע.
פרסם תגובה