12 ינואר 2026, 17:22
~Box & 1~ כתב:באסה ההפסד הזה. פורטלנד לא באה טוב למשחק מהרגע הראשון. זה הרגיש שהניקס עשו סלים מתי שבא להם.
לא ברור לי ההתעקשות של ספליטר על קצב גבוה, אין לו מספיק שחקנים עם אייקיו גבוה, יכולות כדרור וקליעה כדי שהסגנון הזה יצליח.
חבל על הכמה דקות האחרונות שדני לא ממש השפיע, היה שם מומנטום לנצח, הרגיש לי שהוא היה צריך לקחת על עצמו יותר.
לגבי פרס שחקן השבוע, הממוצעים של דני השבוע: 29.7 נק', 5.5 ריב', 5.2 אס'. עם מאזן ניצחונות 1-3.
לא חושב שיש שחקן במערב שנתן שבוע כזה טוב, והליגה כן נותנת את הפרס הזה לפעמים פעמיים ברציפות. יהיה מעניין מה יחליטו.
12 ינואר 2026, 18:22
12 ינואר 2026, 20:30
הסוד מאחורי היכולות הפיזיות של דני אבדיה
הסגנון של כוכב פורטלנד הופך אותו ליעד לעבירות ולאחד השחקנים המדוברים בליגה, כזה שפיתח לעצמו שיטה שנראית לעיתים בלתי ניתנת לעצירה. כך הסופרסטאר הישראלי שומר על גופו
13 ינואר 2026, 00:12
13 ינואר 2026, 01:39
עידן כתב:למרבה הצער (וכפי שהיה לי צפוי) - אבדיה לא נבחר לשחקן השבוע. פייטון ווטסון נבחר במערב.
13 ינואר 2026, 02:04
עידן כתב:למרבה הצער (וכפי שהיה לי צפוי) - אבדיה לא נבחר לשחקן השבוע. פייטון ווטסון נבחר במערב.
13 ינואר 2026, 04:27
13 ינואר 2026, 10:02
Shay_uzan כתב:דני בחוץ למחר
13 ינואר 2026, 10:24
אין עדכון על סוג הפציעה שזה קצת מטריד.עידן כתב:Shay_uzan כתב:דני בחוץ למחר
שינוח משחק-שניים ויחזור חזק מאי פעם. מקווה מאוד שזה לא רציני יותר מזה.
13 ינואר 2026, 10:38
שמואל1 כתב:אין עדכון על סוג הפציעה שזה קצת מטריד.עידן כתב:Shay_uzan כתב:דני בחוץ למחר
שינוח משחק-שניים ויחזור חזק מאי פעם. מקווה מאוד שזה לא רציני יותר מזה.
13 ינואר 2026, 11:46
13 ינואר 2026, 12:19
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:למרבה הצער (וכפי שהיה לי צפוי) - אבדיה לא נבחר לשחקן השבוע. פייטון ווטסון נבחר במערב.
צדקת. אבל זו בחירה הזויה. נדיר שהם נותנים לשחקנים עם ממוצעים עונתיים של 13 נקודות את הפרס הזה. מצאו טיימינג..
דני סחב קבוצה פצועה על הגב שלו (תרתי משמע) בשבוע הזה למאזן זהה לדנבר, רק עם סטטיסטיקת 30/5/5, מתוכם 2 אפסטים על יוסטון החזקה. כל הכיף לדעתי בלקבל את הפרס הזה זה שלרוב כוכבים או סופרסטארים זוכים בו. זה מוזיל את הפרס שמביאים אותו לרול פלייר עם מספרים שבועיים שהם לא משהו יוצא דופן ( 24/8/4 לצד 4 איבודים, במקרה של פייטון ווטסון).
13 ינואר 2026, 17:57
עידן כתב:
פרס שחקן השבוע צריך ללכת למי שהיה טוב באותו השבוע, בלי קשר לממוצעים העונתיים שלו. בנוסף הליגה משתדלת לגוון ולא לתת את הפרס כל שבוע לאותו השחקן. זה גם בסדר גמור בעיני בליגה כזו שבה כל שבוע יש מספיק שחקנים שנותנים מספרים אדירים.
לגבי פייטון, בחירה ראויה. הוביל את דנבר למאזן מצוין בלי הכוכב הכי גדול שלה, ועם אחוזים פשוט פסיכיים לשלוש (70%!)
13 ינואר 2026, 18:04
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:
פרס שחקן השבוע צריך ללכת למי שהיה טוב באותו השבוע, בלי קשר לממוצעים העונתיים שלו. בנוסף הליגה משתדלת לגוון ולא לתת את הפרס כל שבוע לאותו השחקן. זה גם בסדר גמור בעיני בליגה כזו שבה כל שבוע יש מספיק שחקנים שנותנים מספרים אדירים.
לגבי פייטון, בחירה ראויה. הוביל את דנבר למאזן מצוין בלי הכוכב הכי גדול שלה, ועם אחוזים פשוט פסיכיים לשלוש (70%!)
אין בעיה, רק שיהיו עקביים כל הזמן ויתנו את זה לשחקנים בלי קשר לשם שלהם. אבל אז גם היוקרה של הפרס תרד אוטומטית. בפועל, אם תעבור על הרשימה של זוכי פרס שחקן השבוע אתה תראה שהם כמעט תמיד נותנים את זה לכוכבים. לא הייתי מתלהב מזה שדני זכה בפרס הזה אם כל כמה שבועות איזה פייטון ווטסון היה זוכה בו בגלל התעלות חד-שבועית:
https://www.basketball-reference.com/awards/pow.html
אגב, מדיון על שחקן השבוע אפשר לשאוף עכשיו לפרס שחקן החודש. זה כבר נחשב לפרס יוקרתי יותר, במיוחד בחודש ינואר. עברתי על זוכי פרס שחקן החודש של ינואר ב10 השנים האחרונות, ותמיד השחקן שזכה בזה בינואר סיים במינימום באחת מחמישיות העונה.
כרגע המספרים של דני בחודש ינואר הם: 30.3 נק', 7 אס' ו- 6.5 ריב', לצד מאזן ניצחונות 5-1. אם לא יחמיץ יותר מ2-3 משחקים ופורטלנד והוא ימשיכו להרשים, הוא מועמד מוביל.
13 ינואר 2026, 18:25
עידן כתב:
כמו שאמרת, זה באמת מה שקורה. לרוב כוכבים זוכים בפרס, ולכן זה ממש לא נורא שפייטון זכה בשבוע שבו זה הגיע לו. גם עונה שעברה היו קצת זכיות "מפתיעות" יותר כמו האריסון בארנס (גם שחקן של בערך 13 נקודות למשחק). הכל בסדר ולדעתי מגיע לשחקן.
לגבי שחקן החודש זה באמת פרס יוקרתי הרבה יותר, דני יצטרך להיות בריא, בכושר שיא, ופורטלנד תצטרך לעשות יחד איתו מאזן חיובי מאוד. אם הוא לא היה נפצע הייתי יותר אופטימי שזה אפשרי, אבל עם הפציעה המשוכה נראית לי גבוהה מאוד. הלוואי.
לגבי חמישיית העונה - זה מאוד רחוק. כרגע הוא באמת משחק ברמה שקרובה לחמישייה השלישית, אבל עוד חזון למועד.
13 ינואר 2026, 18:34
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:
כמו שאמרת, זה באמת מה שקורה. לרוב כוכבים זוכים בפרס, ולכן זה ממש לא נורא שפייטון זכה בשבוע שבו זה הגיע לו. גם עונה שעברה היו קצת זכיות "מפתיעות" יותר כמו האריסון בארנס (גם שחקן של בערך 13 נקודות למשחק). הכל בסדר ולדעתי מגיע לשחקן.
לגבי שחקן החודש זה באמת פרס יוקרתי הרבה יותר, דני יצטרך להיות בריא, בכושר שיא, ופורטלנד תצטרך לעשות יחד איתו מאזן חיובי מאוד. אם הוא לא היה נפצע הייתי יותר אופטימי שזה אפשרי, אבל עם הפציעה המשוכה נראית לי גבוהה מאוד. הלוואי.
לגבי חמישיית העונה - זה מאוד רחוק. כרגע הוא באמת משחק ברמה שקרובה לחמישייה השלישית, אבל עוד חזון למועד.
התיסכול זה שדווקא על חשבון השבוע המוצלח של דני הם החליטו לתת את זה ל"הפתעה" חד פעמית.
נמשיך לעקוב אחרי הסיכויים שלו לפרס שחקן חודש ינואר. יש פה הזדמנות נדירה כי זה נחשב לחודש של הסופרסטארים.
בקשר להיעדרות של דני, מה עדיף לנו היום מול ג"ס, שהם יובסו והחשיבות של דני תובלט (במיוחד לאור העובדה שאיתו הם ניצחו את ג"ס כבר 3 פעמים העונה), או ניצחון שיקרב את פורטלנד שוב למאזן חיובי?
14 ינואר 2026, 11:29
14 ינואר 2026, 11:37
Shay_uzan כתב:פורטלנד הובסו ללא דני. דני בחוץ גם מול אטלנטה
14 ינואר 2026, 17:55
עידן כתב:Shay_uzan כתב:פורטלנד הובסו ללא דני. דני בחוץ גם מול אטלנטה
בוודאות? איפה פורסם שהוא בחוץ גם נגד אטלנטה?
ההפסד הזה לגולדן סטייט ממש הרחיק את פורטלנד ממקומות 7-8. בעיה נוספת היא שהקליפרס עם לו"ז שהוא אחד הקלים בליגה עד סוף העונה, והם לגמרי יכולים לעקוף אותם.
14 ינואר 2026, 17:56
Shay_uzan כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:פורטלנד הובסו ללא דני. דני בחוץ גם מול אטלנטה
בוודאות? איפה פורסם שהוא בחוץ גם נגד אטלנטה?
ההפסד הזה לגולדן סטייט ממש הרחיק את פורטלנד ממקומות 7-8. בעיה נוספת היא שהקליפרס עם לו"ז שהוא אחד הקלים בליגה עד סוף העונה, והם לגמרי יכולים לעקוף אותם.
עכשיו עודכן ל50%