28 נובמבר 2011, 12:35
פארוק כתב:איך לעזאזל חורגים מהתקציב??
פארגו = חסכו.
פרקינס= חסכו.
אידסון = הביאו את סמית בחצי כסף ועשירית תפוקה.
על מי בדיוק הוציאו השנה.
שכחתי:
מאצ'באן= חסכו.
אדריאטית הוסיפו 2 מיליון דולר.
מה קורה פה? על מי ההנהלה חושבת שהם עובדים.
28 נובמבר 2011, 12:36
jol9 כתב:מעצבן. הדברים האלה לא היו במכבי בשנה שעברה, וחבל שהכל צף עכשיו באותו הזמן.
פאפאס הוא שחקן חשוב במערכת, והבעיות בינו לבין דייויד צריכות להיפתר. זה לא מכבד את שניהם הסיפור הזה.
28 נובמבר 2011, 12:36
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:אני בטוח שהשורה הזאת מעודדת את יובל....
כתוצאה מעזיבתו של ג'ורדן פארמר, מכבי ת"א מחפשת אחר רכז מחליף אך תקדיש לכך סכום נמוך יחסית וזאת מאחר שהמועדון מצוי בחריגה של כמיליון דולרים מהתקציב.
כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".
במכבי חיים באיזה יקום מקביל, אחרת קשה לי להבין איך הם חשבו שבתקציב מצומצם יצליחו לשים באמצע העונה יד על רכז טוב כשעל כל שחקן כזה מתחרות עוד כמה קבוצות שיש להן הרבה יותר מזומנים מלמכבי, דוגמת ריאל, ויטוריה ובשיקטאש. הרי חלק גדול מאיתנו צעק את זה לפני כמה חודשים אבל בהנהלה התפללו שהכל יסתדר מעצמו.
האמת שגם אני קיוויתי. אבל שוב, כמו שאני אומר לפעמים. לנו מותר לטעות, והטעויות שלהם הרבה יותר משמעותיות ויקרות.
ברור עכשיו שמכבי נמצאת במצב די קשה.
מכאן יכולים להיות כמה תרחישים:
1 - מכבי תמשיך בכיוון טוב. קצת תתקשה אבל בסוף תסתדר ותמשיך להיות קבוצה חזקה. בתסריט כזה סביר שלא יביאו אף אחד.
2 - מכבי תתקשה מאוד ותתחיל שרשרת של הפסדים, שיכריחו את ההנהלה להביא לכאן שחקן יחסית יקר (מה שלא מבטיח שיהיה טוב).
3 - מכבי תיחלש באופן ניכר, אבל עדיין תצליח לגרד ניצחונות ולהישאר במצב לא רע בכל המסגרות. לדעתי במקרה הזה גם לא יביאו אף אחד, והאמירה כאן תהיה שאין שחקנים
מספיק טובים בשוק (כמו שאתה חושש בדר"כ).
לדעתי אלה האופציות ההגיוניות, שכמובן ש-2 ו-3 הן ממש על הפנים.
28 נובמבר 2011, 12:37
28 נובמבר 2011, 12:39
asafb96 כתב:צר לי, אבל מה שבלאט עושה עם פאפאס זה פשוט גועל נפש.
הבן אדם קיבל הצעות גדולות מאוד, מקבוצות בינוניות, והעדיף לבוא למכבי במחיר מצחיק. הראה כל העונה, שכשהוא על המגרש הוא מצוין, ומשום מה, בלאט פשוט מייבש אותו. אולי סיבה אישית, אולי הוא רוצה את אוחיון בעניינים עם ביטחון, אולי לאנגפורד וסמית' לא מספיק בעניינים, אולי הוא רוצה דקות לפארמר שהוא הכי טוב במכבי, אולי הוא רוצה לתת כבוד לקפטן ולתת לו דקות. לא יודע למה, ואף אחד כנראה חוץ מבלאט לא יודע למה, אבל לייבש ככה שחקן כזה זה פשוט לא פייר מבחינתו של פאפאס, ולא מתאים לאדם כמו בלאט
מקווה מאוד שהיום הוא יקבל דקות, וכל זה יהיה מאחור
28 נובמבר 2011, 12:40
28 נובמבר 2011, 12:43
yarinsaky כתב:ד"א, מילא אוחיון - אולי יש כאן איזה תרוץ מקצועי של שחקן אתלטי ומהיר יותר.
אבל מדוע בורשטיין מועדף על פני פאפאלוקאס בעמדת הרכז במשחקים האחרונים ? נראה לי מוזר, כי בורשטיין איטי היום אפילו מפאפלוקאס עצמו.
יוכל להיות שצריך למנות את היווני לקפטן. אני מאוד מקווה שאין כאן פוליטיקה לשמה, ולא רק מצד בלאט. כולם יודעים למי מקורב בורשטיין .
28 נובמבר 2011, 12:44
28 נובמבר 2011, 12:45
asafb96 כתב:צר לי, אבל מה שבלאט עושה עם פאפאס זה פשוט גועל נפש.
הבן אדם קיבל הצעות גדולות מאוד, מקבוצות בינוניות, והעדיף לבוא למכבי במחיר מצחיק. הראה כל העונה, שכשהוא על המגרש הוא מצוין, ומשום מה, בלאט פשוט מייבש אותו. אולי סיבה אישית, אולי הוא רוצה את אוחיון בעניינים עם ביטחון, אולי לאנגפורד וסמית' לא מספיק בעניינים, אולי הוא רוצה דקות לפארמר שהוא הכי טוב במכבי, אולי הוא רוצה לתת כבוד לקפטן ולתת לו דקות. לא יודע למה, ואף אחד כנראה חוץ מבלאט לא יודע למה, אבל לייבש ככה שחקן כזה זה פשוט לא פייר מבחינתו של פאפאס, ולא מתאים לאדם כמו בלאט
28 נובמבר 2011, 12:48
28 נובמבר 2011, 12:51
where is the love? כתב:פארוק כתב:איך לעזאזל חורגים מהתקציב??
פארגו = חסכו.
פרקינס= חסכו.
אידסון = הביאו את סמית בחצי כסף ועשירית תפוקה.
על מי בדיוק הוציאו השנה.
שכחתי:
מאצ'באן= חסכו.
אדריאטית הוסיפו 2 מיליון דולר.
מה קורה פה? על מי ההנהלה חושבת שהם עובדים.
אני גם לא יודע... הבעיה היא לא רק זה אלא שמכבי תמיד מנסה להראות כמה היא נחותה בעמדה תקציבית ואולי זה נכון ביחס לעשירות באירופה אבל המצב בטח לא חמור כמו שהם מתארים, הם הלכו לאדריאטית בשביל הכסף, ובכן אתה שואל איפה הכסף? האמת שכנראה אנחנו לא יודעים ובכל זאת המצב כאן יותר חמור מאשר כסף אלא בלקיחת החלטות על הראש של המאמן וזה חבל. יחד עם זאת נקווה לטוב!
28 נובמבר 2011, 12:53
yarinsaky כתב:קודי, אני משער שבלאט קיבל כאן "עזרה והכוונה " מלמעלה ביבוש שלו. כך אני חושב , אבל אולי אני טועה.
28 נובמבר 2011, 12:55
קודי כתב:asafb96 כתב:צר לי, אבל מה שבלאט עושה עם פאפאס זה פשוט גועל נפש.
אני מסכים איתך, אבל משהו כאן מאוד לא מסתדר לי. בלאט הוא לא מאמן של חשבונות ולא משחק משחקים אלא מעדיף את טובת הקבוצה. אין לי ספק שהיה איזה שהוא אירוע משמעתי או ויכוח ביניהם שגרם לבלאט לשים עליו איקס, מאחר שהוא אחד המאמנים האחרונים שאוהבים לעשות סדרות חינוך.
28 נובמבר 2011, 12:56
28 נובמבר 2011, 12:57
28 נובמבר 2011, 12:59
קודי כתב:אסף, קודם נראה שיגיע לכאן רכז סביר ואז נדבר. אני מתקשה לראות את מכבי משלמת את המחיר הדרוש על מנת להנחית כאן מישהו כזה. בלי אחד כזה ברור גם לך לאן הקבוצה הזו הולכת.
28 נובמבר 2011, 13:01
28 נובמבר 2011, 13:02
28 נובמבר 2011, 13:04
asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, קודם נראה שיגיע לכאן רכז סביר ואז נדבר. אני מתקשה לראות את מכבי משלמת את המחיר הדרוש על מנת להנחית כאן מישהו כזה. בלי אחד כזה ברור גם לך לאן הקבוצה הזו הולכת.
אני מאמין שכן יבוא.
אתה מתקשה לראות? להזכיר לך כמה דברים "התקשת לראות", וקרו? במקומך לא הייתה מהמר על כלום..
אמרו שיגיע ככל הנראה עוד גארד, אני כרגע בוחר להאמין לזה, ולא למה "מה שנראה לך"
והכוונה ברכז סביר, זה לא בו מקאלב או דיאמנטידיס, אלא שחקן זול, כמו ההוא מאריס, או איזה פליט סביר (אם יהיה כזה).
28 נובמבר 2011, 13:05
where is the love? כתב:הבעיה היא שכל הלחץ עכשיו על לנגפורד ואני חושש שכל פעולה שלו עכשיו תבחן בזכוכית מגדלת, אבל אני מאמין שאולי זה משהו שדווקא ידליק אותו.