המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אבל אין פה מה לעוות!
הוא אומר מילה במילה, לא משנה מה יעשו מכבי לא תעזוב את הליגה
felix_r כתב:אבל זה בדיוק מה שעושה כל הזמן התקשורת אצלנו. כל דבר שקורה, מייד נותנים לאיזה טמבל לפרשן לנו איך אנחנו אמורים להבין את המתרחש. ואני שואל אותך, למה? למה כל דבר צריך לפרשן? מה כל כך קשה בלקחת את הדברים כמו שהם נאמרו בלי פרשנויות למיניהן?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות בממיר yes שלי בבקשה?
איך גורמים לאיש השמן העונה לשם שימי ריגר לסתום ת'פה שלו?
תפריט ראשי -> הגדרות -> מה אללאה?
אם היו הגדרות לזה באיזשהו ממיר תאמין לי שזאת הייתה חברה מצליחה ביותר
הם אמרו משהו נכון עכשיו בחמישיות, מאיפה לעזאזל הקריצו את זה שליאור שחקן העונה?
לא קשור למה שאני חושבת עליו הוא פשוט לא שחקן העונה
felix_r כתב:אבל זה בדיוק מה שעושה כל הזמן התקשורת אצלנו. כל דבר שקורה, מייד נותנים לאיזה טמבל לפרשן לנו איך אנחנו אמורים להבין את המתרחש. ואני שואל אותך, למה? למה כל דבר צריך לפרשן? מה כל כך קשה בלקחת את הדברים כמו שהם נאמרו בלי פרשנויות למיניהן?
felix_r כתב:לא צריך לנחש למה הוא התכוון כשאמר את מה שאמר ואז ללרדת עליו בגלל הניחוש שלך. אולי הניחוש שלך בכלל לא נכון ואת סתם יורדת עליו?
את חושבת שהפירוש שלך הכי הגיוני? בואי אני אתן לך עוד אפשרות לפרשנות של דברי פדרמן:
" רצינו לעזוב את הקופליג, אבל ג'ורדי אמר לנו שהוא לא יכול לתת כרטיס יורוליג לקבוצה שלא מייצגת שום מדינה, כי זה יצור תקדים לא בריא. כמובן שאנחנו לא רוצים לגלות את זה לתקשורת ובגלל זה אני אומר שאנחנו נשארים בגלל שאנחנו ישראלים. "
מה רע בפירוש הזה? יכול להיות עוד 100 פירושים.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:לא צריך לנחש למה הוא התכוון כשאמר את מה שאמר ואז ללרדת עליו בגלל הניחוש שלך. אולי הניחוש שלך בכלל לא נכון ואת סתם יורדת עליו?
את חושבת שהפירוש שלך הכי הגיוני? בואי אני אתן לך עוד אפשרות לפרשנות של דברי פדרמן:
" רצינו לעזוב את הקופליג, אבל ג'ורדי אמר לנו שהוא לא יכול לתת כרטיס יורוליג לקבוצה שלא מייצגת שום מדינה, כי זה יצור תקדים לא בריא. כמובן שאנחנו לא רוצים לגלות את זה לתקשורת ובגלל זה אני אומר שאנחנו נשארים בגלל שאנחנו ישראלים. "
מה רע בפירוש הזה? יכול להיות עוד 100 פירושים.
ואתה אומר שאני מסבכת דברים?
המשפט שלו פשוט מאוד וכל האורך של הדיון הזה מגוחך לגמרי
felix_r כתב:בסך הכל הפרשנות שלך אומרת: פדרמן נכנע לקופל כי הוא אידיוט.
והפרשנות שלי אומרת, שמכבי נשארת בקופליג מחוסר ברירה.
עכשיו תגידי מה נראה לך הגיוני יותר?
LIAV10 כתב:מה שצביקה אומר עכשיו מאוד מעניין, הוא אמר שג'מצ'י וגודס היו שחקנים שנשארו כל יום לזרוק עוד 300 זריקות ושהישראלים של היום עצלנים..
LIAV10 כתב:הנדריקס..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:הנדריקס..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מה היה?
LIAV10 כתב:מה שצביקה אומר עכשיו מאוד מעניין, הוא אמר שג'מצ'י וגודס היו שחקנים שנשארו כל יום לזרוק עוד 300 זריקות ושהישראלים של היום עצלנים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים