המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:איזה יופי של סדרות גמר. 4 קבוצות בערך באותה הרמה, שיילכו ויכו אחת בשנייה עד הסוף. לא מן הנמנע שיהיו כאן 7 משחקים בשתי הסדרות.
חבל שלא יוצא לי לראות כמעט... :-(
אתה יכול להקליט... כל המשחקים של המזרח בESPN ושל המערב בספורט 5
וואי, איזה מטומטם אני.... :oops
תכלס, בשביל מה יש לי YES MAX???
:taunt
כל כך כיף לקום בבוקר ולראות את המשחקים האלה עם קפה ואיזה עוגה טובה. ולראות את לברון מפסיד, ועוד אחרי עוד פאשלה במאני טיים, זה בכלל בונוס ;)

jol9 כתב:עם כל הכבוד ל"טמטום" של ווסטברוק, הוא והקבוצה שלו נמצאים מרחק ניצחון ביתי אחד מגמר הNBA כשהוא יושב על 21, 5, 5
ומוסיף 2 חטיפות ורק 2 איבודי כדור.
נראה לי לא כזה גרוע...

asafb96 כתב:אגב, נאש חופשי בקיץ. יכול להיות מעניין אם יחתימו אותו לצד ווסטברוק, כי הוא בהחלט יכול לעזור להם. חסר להם רכז אמיתי, ווסטברוק הוא פשוט סקורר, ונאש שחקן שיכול לעזור המון בהפעלת הגבוהים, בניהול המשחק וגם בקליעה. יחד עם הארדן-ספאלושה-דוראנט זה יכול להיות קוו אחורי רצחני.
מה שמוזר בווסטברוק, זה שלפני שנתיים ושלוש שנים, הוא היה שחקן של יותר מ8 אסיסטים, והוא בהחלט נראה כמו רכז אמיתי וטוב בתחילת הקריירה, אבל פתאום משהו בו השתנה

LIAV10 כתב:asafb96 כתב:אגב, נאש חופשי בקיץ. יכול להיות מעניין אם יחתימו אותו לצד ווסטברוק, כי הוא בהחלט יכול לעזור להם. חסר להם רכז אמיתי, ווסטברוק הוא פשוט סקורר, ונאש שחקן שיכול לעזור המון בהפעלת הגבוהים, בניהול המשחק וגם בקליעה. יחד עם הארדן-ספאלושה-דוראנט זה יכול להיות קוו אחורי רצחני.
מה שמוזר בווסטברוק, זה שלפני שנתיים ושלוש שנים, הוא היה שחקן של יותר מ8 אסיסטים, והוא בהחלט נראה כמו רכז אמיתי וטוב בתחילת הקריירה, אבל פתאום משהו בו השתנה
נראה לי שמיאמי ילכו עליו..
misha כתב:אפשר להוריד מפה: http://bt.davka.info/

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים