המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:קובי כתב:למישהו יש רפרנס לגבי העניין שבברלי חתום לעונה הבאה בספרטק ?
כמדומני, בברלי, הוא דווקא שחקן שיכול להתאים לאג'נדה ההגנתית של דיוויד ולכן נשמע פרסום הגיוני משהו.
אג'נדה יש לשלי יחימוביץ'. בלאט, כמדומני, לקח אליפות אירופה עם רוסיה עם כדורסל הגנתי קונבנציולי לחלוטין שלא כל כך כלל לחץ כמו בשנה שעברה. עניין הלחץ בא כדי להסתיר חסרונות אחרים שהיו בקבוצה, כמו הבעייתיות של סופו בהגנה על פיק אנד רול, היעדר חוסם וחוסר הפיזיות של אליהו. כשאתה לוחץ את היריב, מעכב את הובלת הכדור וגורם לו להתחיל את ההתקפה באיחור ועם לחץ של זמן הרבה יותר קשה לנצל את היתרונות האלו. זה לא היה יעיל מול קבוצות עם רכזים טובים או ריבוי מובילי כדור ששברו את הלחץ הזה כמו ברסה, קאחה ופאנאתנייקוס. את בברלי לא הייתי מביא כי הוא לא מנהל משחק טוב, לא קולע מבחוץ ואני לא אוהב שחקנים מהסוג הזה. מכבי, לטעמי, צריכה מנהל משחק שקול, רגוע עם יכולת ליצור כמו ג'קסון.
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?
אבל אם היית קורא את ההודעות שלי היית רואה שעניתי על השאלה הזאת עוד לפני ששאלת אותה אפילו..
אמרתי שצריך לדעת על מי ללחוץ ומתי אבל שאי אפשר להכליל את הגנת הלחץ ולהגיד שהיא דבר רע..פשוט צריך לדעת מתי ולהציע יותר מהגנת לחץ כשצריך גם דברים אחרים..
אוקי, עם זה אני יכול להסכים. העניין הוא שמי שכן אפשר ללחוץ, זה קבוצות קטנות. כמו שלחצנו אתמול את מגדל ברבע האחרון... בשבלים המכריעים, מול הקבוצות הטובות, הלחץ הזה לא ממש רלוונטי... אבל לא משנה
בנושא אחר, לנוכח השוק הדליל משהו באירופה, יש איזה רכזים שיכולים להיות רלוונטיים מהNBA? נראה לי אם אנחנו לא מצליחים להביא את ג'קסון, לא נשאר כמעט כלום באירופה... צריך לבדוק עוד אופציות
היחידים שהייתי מביאה הם אנדרה מילר וגוראן דראגיץ' ואין מצב להביא אפילו אחד מהם
דרגיץ' שחקן שאני מאוד אוהב, אבל הוא בתקופה מצוינת, בעיקר בגלל הפציעה של קייל לאורי שעדיין לא ממש חזר לעצמו, ואין סיכוי להביא אותו. הוא קיבל את עמדת הרכז הראשון ונראה מצוין בנתיים... מילר כבר זקן לא?
האמת שהייתי שמח לראות איזה רכז אירופאי במכבי. מזמן כבר לא היה לנו אחד כזה.
לא אכפת לי אפילו מישהו צעיר כמו בנו אודריך בזמנו.
yarinsaky כתב:אז שיתחיל לאהוב. אף פעם לא מאוחר.
שחף כתב:קובי כתב:למישהו יש רפרנס לגבי העניין שבברלי חתום לעונה הבאה בספרטק ?
כמדומני, בברלי, הוא דווקא שחקן שיכול להתאים לאג'נדה ההגנתית של דיוויד ולכן נשמע פרסום הגיוני משהו.
אג'נדה יש לשלי יחימוביץ'. בלאט, כמדומני, לקח אליפות אירופה עם רוסיה עם כדורסל הגנתי קונבנציולי לחלוטין שלא כל כך כלל לחץ כמו בשנה שעברה. עניין הלחץ בא כדי להסתיר חסרונות אחרים שהיו בקבוצה, כמו הבעייתיות של סופו בהגנה על פיק אנד רול, היעדר חוסם וחוסר הפיזיות של אליהו. כשאתה לוחץ את היריב, מעכב את הובלת הכדור וגורם לו להתחיל את ההתקפה באיחור ועם לחץ של זמן הרבה יותר קשה לנצל את היתרונות האלו. זה לא היה יעיל מול קבוצות עם רכזים טובים או ריבוי מובילי כדור ששברו את הלחץ הזה כמו ברסה, קאחה ופאנאתנייקוס. את בברלי לא הייתי מביא כי הוא לא מנהל משחק טוב, לא קולע מבחוץ ואני לא אוהב שחקנים מהסוג הזה. מכבי, לטעמי, צריכה מנהל משחק שקול, רגוע עם יכולת ליצור כמו ג'קסון.
Holiday_Armadillo כתב:מילר זקן מאוד..זה שאמרתי שהייתי מביאה אותו זה רק תעודת עניות לשוק הרכזים הריק..
חנו'ש כתב:למה חוזרים כאן על זה שהממשחק של מכבי שנה שעברה לא היה יעיל מול קאחה??
מתוך 6 משחקים שהיו נגדה, מכבי ניצחה ב-4.
4/6 זה נתון יפה ובהחלט יעיל....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:למה חוזרים כאן על זה שהממשחק של מכבי שנה שעברה לא היה יעיל מול קאחה??
מתוך 6 משחקים שהיו נגדה, מכבי ניצחה ב-4.
4/6 זה נתון יפה ובהחלט יעיל....
כל עוד פרקינס שיחק, הוא לא היה יעיל. בלי פרקינס ניצחנו 3 ברצף
שחף כתב:למה דווקא הנדריקס ולא לאנגפורד? הנכד של פדרמן לא התלהב מהקליפים שלו?
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:למה דווקא הנדריקס ולא לאנגפורד? הנכד של פדרמן לא התלהב מהקליפים שלו?
פדרמן אמר שהנדריקס זה משחקי סוכנים והסוכן שלו מלכתחילה לא רצה שהוא יהיה כאן אבל מכבי ירצו הוא יהיה פה גם בשנה הבאה..
על לאנגפורד הוא אמר שהשחקן הודיע שיש לו הצעות יותר גבוהות..תהיה בטוח שאי אפשר יהיה להשאיר אותו ב-850K ואני לא חושבת שצריך להשאיר אותו ב-1-1.2 מליון..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:למה דווקא הנדריקס ולא לאנגפורד? הנכד של פדרמן לא התלהב מהקליפים שלו?
פדרמן אמר שהנדריקס זה משחקי סוכנים והסוכן שלו מלכתחילה לא רצה שהוא יהיה כאן אבל מכבי ירצו הוא יהיה פה גם בשנה הבאה..
על לאנגפורד הוא אמר שהשחקן הודיע שיש לו הצעות יותר גבוהות..תהיה בטוח שאי אפשר יהיה להשאיר אותו ב-850K ואני לא חושבת שצריך להשאיר אותו ב-1-1.2 מליון..
אז לאנגפורד אמר. ומישהו ראה פעם שחקן שאמר שאין לו הצעות גבוהות יותר? אז מה?
itay92 כתב:אולי זאת רק פנטזיה שלי אבל,אולי בלאט בונה על הנדריקס כמחליף לבלו בעמדה 4?
ובסנטר את שרמדיני וסופו??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים