מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 מאי 2011, 16:34

ולמה פראגו צריך לחשב את הפער בשקלים ... מובן שמדובר בפער של כ150 אלף דולר , יחד עם זאת חסיפה ויכולת להתקבל ל NBA במקרה של מכבי לא קטנה בכלל . איזה שחקן שהיה שחקן משמעתי התקבל לNBA לא במסגרת הדראפט או שנבחר ונזרק ? למכבי רק בעשור אחרון היו 5 כאלו (פארקר , שראס, ביינום , הופמן ובסטון ) + כספי שנבחר בדראפט. אצל ברסה הגדולה יש את גסול הבכור שנבחר בדראפט , קטן נבחר אחרי ששיחק בבדלונה , וואסקז שנבחר אבל לא רוצה לוותר על הכסף ורוביו . אף שחקן אמריקאי שהיה מועמד בדראפט לא נבחר לא התקבל בחזרה ל NBA אחרי ששיחק בקבוצה ספרדית . עניין הNBA מאוד חשוב לפראגו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי משה » 18 מאי 2011, 16:53

טיקי חוזר כתב:ולמה פראגו צריך לחשב את הפער בשקלים ... מובן שמדובר בפער של כ150 אלף דולר , יחד עם זאת חסיפה ויכולת להתקבל ל NBA במקרה של מכבי לא קטנה בכלל . איזה שחקן שהיה שחקן משמעתי התקבל לNBA לא במסגרת הדראפט או שנבחר ונזרק ? למכבי רק בעשור אחרון היו 5 כאלו (פארקר , שראס, ביינום , הופמן ובסטון ) + כספי שנבחר בדראפט. אצל ברסה הגדולה יש את גסול הבכור שנבחר בדראפט , קטן נבחר אחרי ששיחק בבדלונה , וואסקז שנבחר אבל לא רוצה לוותר על הכסף ורוביו . אף שחקן אמריקאי שהיה מועמד בדראפט לא נבחר לא התקבל בחזרה ל NBA אחרי ששיחק בקבוצה ספרדית . עניין הNBA מאוד חשוב לפראגו .

בברצלונה? שכחת גם את נבארו. לא חושב שיש הבדל בין ברצלונה למכבי בסיכויים של שחקן להגיע לNBA מ2 הקבוצות.
משה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מאי 2011, 16:55

יש מיתוס כזה שאם שחקן רוצה להגיע ל-NBA אז הוא צריך לשחק בקבוצה ספרדית..שטויות במיץ עגבניות..
אני יודעת בוודאות מסקאוטים כאלה ואחרים שסקאוטים של ה-NBA מאוד מאוד אוהבים לבוא לראות משחקים של מכבי(בין אם התקשורת יודעת על זה או לא)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 מאי 2011, 17:01

אני אספר לך סוד שגם נבארו נבחר בזמנו .....
הקבוצה הספרדית ששלחה הכי הרבה שחקנים לנ.ב.א זאת קחא בכלל אבל המצחיק הוא שכולם חוץ מקלדרון גם היו בחירות דראפט וגם שחקנים מדרום אמריקה .
אני בפירוש מדבר על לשחק בNBA אחרי שלא הצלחתה להבחר או היתה וזרקו אותך ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מאי 2011, 17:09

ד''א,ספורט5 רשמו בכותרת שלהם שריאל ובארסה מציעות מליון דולר ובתוך הכתבה רשמו מליון יורו..
נראה לי שהם בעצמם לא בטוחים ורשמו את שתי האפשרויות שכאילו זה טעות אבל זה כדי לכסות את התחת שלהם ושיהיה להם את שתי האפשרויות שאחרי זה יוכלו להגיד ''טעות,רשמנו אחד נכון ואז התבלבלנו''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 מאי 2011, 17:12

בשלב הזה זה הכל ספקולציות ולא יותר מזה . מה שבטוח עם וכאשר תהיה שביתה כולם יקפצו על "שובתים " צNBA בשביל השווק . כולי תקווה שאף אחד במכבי לא בונה על זה ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מאי 2011, 17:13

טיקי חוזר כתב:בשלב הזה זה הכל ספקולציות ולא יותר מזה . מה שבטוח עם וכאשר תהיה שביתה כולם יקפצו על "שובתים " צNBA בשביל השווק . כולי תקווה שאף אחד במכבי לא בונה על זה ....

משום מה יש לי תחושה שמכבי יותר חכמים מזה..ולא בגלל שאנחנו מכבי אלא בגלל שיש לנו מוח יהודי..והמוח היהודי זה מוח ערמומי..
הם יגידו ''אנחנו לא ניקח אף שחקן שיכול ללכת אחרי 5 חודשים,כל הקבוצות כן ייקחו בשביל שואו ופיצוצים ואז כשחצי קבוצה תלך להם אנחנו נהיה 10 צעדים קדימה''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 מאי 2011, 17:17

Holiday_Armadillo כתב:
טיקי חוזר כתב:בשלב הזה זה הכל ספקולציות ולא יותר מזה . מה שבטוח עם וכאשר תהיה שביתה כולם יקפצו על "שובתים " צNBA בשביל השווק . כולי תקווה שאף אחד במכבי לא בונה על זה ....

משום מה יש לי תחושה שמכבי יותר חכמים מזה..ולא בגלל שאנחנו מכבי אלא בגלל שיש לנו מוח יהודי..והמוח היהודי זה מוח ערמומי..
הם יגידו ''אנחנו לא ניקח אף שחקן שיכול ללכת אחרי 5 חודשים,כל הקבוצות כן ייקחו בשביל שואו ופיצוצים ואז כשחצי קבוצה תלך להם אנחנו נהיה 10 צעדים קדימה''..

אני חושב שלא צריך מוח יהודי בשביל להבין מה שאמרת,
ולכן אף קבוצה באירופה לא תבנה סגל סביב שחקני אנ.בי.אי אם תהיה שביתה.

הדבר היחיד שיכול להיות במכבי הוא חזרה של עומרי כספי שיעבה את עמדה 3 (ואמר שהוא מוכן גם לוותר על כסף).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי אורי » 18 מאי 2011, 17:20

Holiday_Armadillo כתב:יש מיתוס כזה שאם שחקן רוצה להגיע ל-NBA אז הוא צריך לשחק בקבוצה ספרדית..שטויות במיץ עגבניות..
אני יודעת בוודאות מסקאוטים כאלה ואחרים שסקאוטים של ה-NBA מאוד מאוד אוהבים לבוא לראות משחקים של מכבי(בין אם התקשורת יודעת על זה או לא)

סקאוטרים רואים משחקים בכל אירופה, תהיי בטוחה שגם בברצלונה, במדריד, במוסקבה, ובאיטליה. פעם המיתוס היה קיים לגביי בנטון טרוויזו, עבר לקאחה, ועכשיו מכבי. אין לזה באמת כיסוי, שחקנים טובים בסופו של דבר יגיעו ל-NBA, אלא אם כן הקבוצה האירופית תצליח לפתות אותם באמצעות סכומים שלא יוכלו לסרב להם.
נערך לאחרונה על ידי אורי בתאריך 18 מאי 2011, 17:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
אורי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מאי 2011, 17:21

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני חושב שלא צריך מוח יהודי בשביל להבין מה שאמרת,
ולכן אף קבוצה באירופה לא תבנה סגל סביב שחקני אנ.בי.אי אם תהיה שביתה.

הדבר היחיד שיכול להיות במכבי הוא חזרה של עומרי כספי שיעבה את עמדה 3 (ואמר שהוא מוכן גם לוותר על כסף).

אני לא רואה מצב שגאסול אומר שהוא רוצה לשחק בברצלונה ונוביצקי רוצה לשחק באלבה ברלין והן אומרות ''אהה...לא תודה..אנחנו מעדיפים לחשוב מקצועי''

אורי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש מיתוס כזה שאם שחקן רוצה להגיע ל-NBA אז הוא צריך לשחק בקבוצה ספרדית..שטויות במיץ עגבניות..

סקאוטרים רואים משחקים בכל אירופה, תהיי בטוחה שגם בברצלונה, במדריד, במוסקבה, ובאיטליה. פעם המיתוס היה קיים לגביי בנטון טרוויזו, עבר לקאחה, ועכשיו מכבי. אין לזה באמת כיסוי, שחקנים טובים בסופו של דבר יגיעו ל-NBA אלא אם כן הקבוצה האירופית תצליח לפתות אותם באמצעות סכומים שלא יוכלו לסרב להם.

ברור שרואים משחקים בכל אירופה..אני פשוט אומרת שהסטיגמה הזאת שצריך להיות בקבוצה ספרדית בשביל להגיע ל-NBA זה שטויות..סקאוטרים מה-NBA אוהבים לראות משחקים של מכבי כי יש פה הרבה גארדים אמריקאים וזה גם הסגנון הכי אמריקאי שיש באירופה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 מאי 2011, 17:23

דווקא שחקני הNBA חושבים שיקבלו אותם בלי תנאי ... אחים גסול בטוחים שיהיו בברסא ... באמת עמדת הסנטר שם מה זה חסרה שחקנים יש רק איזה 3 .... גם טוני פארקר כבר שוכר דירה כדי לשחק בווילרבן .
למי שלא יודע בעלים שך הקבוצות דורשים להוריד את תקרת השכר ל45 מיליון דולר בלבד (כמעט כמו ברסא באירופה ) ושחקנים ממש אבל ממש לא בעניין . שמתי לב כספי בנתיים נופש ולא משפר את היכולת המשחק שלו בנגוד לשנים עברו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי אורי » 18 מאי 2011, 17:24

ומה תקרת השכר נכון להיום?
אורי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מאי 2011, 17:25

אורי כתב:ומה תקרת השכר נכון להיום?

לפי ויקי זה 58.044 מליון דולר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 מאי 2011, 17:27

52 או 53 מיליון דולר אם אני זוכר נכון .אל יכול להיות יותר ... ;) ומדובר על שכר ברוטו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 מאי 2011, 17:38

Holiday_Armadillo כתב:
אני לא רואה מצב שגאסול אומר שהוא רוצה לשחק בברצלונה ונוביצקי רוצה לשחק באלבה ברלין והן אומרות ''אהה...לא תודה..אנחנו מעדיפים לחשוב מקצועי''

ברור שרואים משחקים בכל אירופה..אני פשוט אומרת שהסטיגמה הזאת שצריך להיות בקבוצה ספרדית בשביל להגיע ל-NBA זה שטויות..סקאוטרים מה-NBA אוהבים לראות משחקים של מכבי כי יש פה הרבה גארדים אמריקאים וזה גם הסגנון הכי אמריקאי שיש באירופה

אף קבוצה לא תסרב להם, אבל גם לא תסכים לבנות קבוצה שמתבססת ברובה על שחקני אנ בי אי.
אין בעיה להביא שחקן או שניים, כמובן כל עוד יש עוד שחקנים על אותה עמדה כך שבמקרה והשביתה נגמרת הקבוצה לא מתה.
גם אם תהיה שביתה, קבוצות אירופאיות עדיין ימשיכו להתבסס על סגל שכולל ברובו שחקנים אירופאיים/אמריקאים שאינם באנ בי אי.

לגבי הנושא של הסקאוטינג - סקאוטר טוב עוקב אחרי כל משחק ולאו דווקא אחרי משחקים של קבוצה ספציפית.
היתרון היחסי של מכבי נעוץ אולי בעובדה שלמועדון (שמעון) קשרים ענפים מעבר ליבשת מה שיכול להקל על מעבר של שחקנים או לשים עליהם את הזרקורים מהר יותר,
בצירוף העובדה שמכבי הוא מועדון שמשחק בסטייל אמריקאי והתרבות שאופפת אותו דומה מאד לתרבות האמריקאית.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 18 מאי 2011, 17:41

תגידו אתם חושבים שמכבי יכולים להביא את סשה קאון??

יכולו היות מחליף מציון לסופו כשיעלה מהספסל
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 מאי 2011, 17:42

לא נראה לי שזה ריאלי מבחינת העליות . רוסים משלמים הרבה ואזרחות הרוסית שלו מאוד יקרה ... הוא מרוויח לפחות 2 מיליון דולר לדעתי .....פליקס יודע הכי טוב ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מאי 2011, 17:42

גל גל כתב:תגידו אתם חושבים שמכבי יכולים להביא את סשה קאון??

יכולים? לא יודעת..למרות שיש כמה פלוסים כמו זה שהוא שיחק עם בלאט ברוסיה וכל מיני..
אני דווקא הסכמתי עם משהו ששלח אמר בחמישיות(וזה לא קורה הרבה..)-מכבי צריכה לחפש סנטר ראשון,לא סנטר שני..
עד כמה שסופו נתן את העונה הכי טובה שלו ביורוליג עד עכשיו..הוא עדיין גימיק..הוא לא מה שיביא למכבי את גביע אירופה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 מאי 2011, 17:43

לא יגיע.
צסק"א הולכת להחתים אותו ומכבי לא יכולה להתחרות עליו מול צסק"א גם בגלל שהוא רוסי וגם בגלל שצסק"א תשפוך עליו פי 2 מכל הצעה של מכבי.

הנה ציטוט מ-IN THE GAME לגבי קאון וצסק"א:

Kaun? Will stay put as long as there are no NBA offers
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 18 מאי 2011, 17:44

Holiday_Armadillo כתב:

יכולים? לא יודעת..למרות שיש כמה פלוסים כמו זה שהוא שיחק עם בלאט ברוסיה וכל מיני..
אני דווקא הסכמתי עם משהו ששלח אמר בחמישיות(וזה לא קורה הרבה..)-מכבי צריכה לחפש סנטר ראשון,לא סנטר שני..
עד כמה שסופו נתן את העונה הכי טובה שלו ביורוליג עד עכשיו..הוא עדיין גימיק..הוא לא מה שיביא למכבי את גביע אירופה

לא יודע עד כמה סופו יוכל לעלות מהספסל..הוא מאוד פרפקציוניסט
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, yon1, מרסר ו־49 אורחים