המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:לוגאן בן 30, גארד שכונתי משהוא לדעתי. ( עם קליעה לא רעה, זה כן ).
קודי כתב:yarinsaky כתב:לוגאן בן 30, גארד שכונתי משהוא לדעתי. ( עם קליעה לא רעה, זה כן ).
לוגאן הצליח בקבוצות קטנות ונכשל בויטוריה ובפאו. הוא גארד מוכשר אבל מאוד לא יציב, שומר גרוע ומנהל משחק די רע. החשש שלי הוא שאם ילכו על מין באראץ כזה או סנטר אחר מאוד יקר אז יהיה לנו קו קדמי נפלא אבל קו אחורי רע מאוד, וצריך לזכור שבסופו של דבר כל העסק מנוהל על ידי הקו האחורי. לכן אני חושב שמכבי חייבת ללכת בכל הכוח על אוקיץ ובעמדת הסנטרים יש מספיק מועמדים שלא נראה לי שהם יקרים מדי.
argof כתב:אם אוקיץ' עולה מיליון דולר, כבר עדיף להמר בעמדת הרכז, ולשמור את הכסף לחיזוק עמדת הסנטר.
לחלופין, אידסון ופרקינס כ"א בנפרד, עדיפים על אוקיץ'.
בכל מקרה, לדעתי הפתרון צריך להיות הפוך, מכבי צריכה להבין שרכז זו העמדה החשובה ביותר, ועם ההיצע הדל ביותר, והמשאבים שצריכים להקצות לעמדה זו הם משאבים החורגים מהנורמה שהם קבעו.
ושוב, אם יחשבו מחוץ לקופסה, הם יכולים לארגן טרייד מעניין עם סיינה, שיהיו מעורבים בו מק'אלב, מצ'באן, ועם מספיק יצירתיות גם אוחיון ואנדרסון (אמנם שחקן אהוב עליי, אך אינו הפתרון הנכון למכבי בעמדת הסנטר).
Dperk כתב:argof כתב:אם אוקיץ' עולה מיליון דולר, כבר עדיף להמר בעמדת הרכז, ולשמור את הכסף לחיזוק עמדת הסנטר.
בכל מקרה, לדעתי הפתרון צריך להיות הפוך, מכבי צריכה להבין שרכז זו העמדה החשובה ביותר, ועם ההיצע הדל ביותר, והמשאבים שצריכים להקצות לעמדה זו הם משאבים החורגים מהנורמה שהם קבעו.
ושוב, אם יחשבו מחוץ לקופסה, הם יכולים לארגן טרייד מעניין עם סיינה, שיהיו מעורבים בו מק'אלב, מצ'באן, ועם מספיק יצירתיות גם אוחיון ואנדרסון (אמנם שחקן אהוב עליי, אך אינו הפתרון הנכון למכבי בעמדת הסנטר).
אתה באמת מאמין שמכבי יכולה להביא את מקאלב ואנדרסון? בשביל זה לא צריך לחשוב מחוץ לקופסה צריך שפדרמן ימכור את האחוזה ויעבור לגור בתוך קופסה.
jol9 כתב:Dperk כתב:argof כתב:אם אוקיץ' עולה מיליון דולר, כבר עדיף להמר בעמדת הרכז, ולשמור את הכסף לחיזוק עמדת הסנטר.
אתה באמת מאמין שמכבי יכולה להביא את מקאלב ואנדרסון? בשביל זה לא צריך לחשוב מחוץ לקופסה צריך שפדרמן ימכור את האחוזה ויעבור לגור בתוך קופסה.
מסכים עם שניכם.
אוקיץ' לא שחקן כזה טוב, ולדעתי תהיה אכזבה די גדולה ממנו אם יגיע.
מצד שני, מכבי לא תוכל להביא את מקאלב וכנראה גם לא את פארמר.
אני פשוט לא רואה שום דרך אחרת, פרט ללהמר כאן. זה יכול להיות הימור מושכל גם, אבל זה המצב.
ד"א כל מי ששמח על שחרורו של לאנגפורד, עכשיו כבר מבין, שרוב הסיכויים הם שנקבל שחקן פחות טוב (שוב, אלא אם פארמר יגיע).
קודי כתב:לא ברור לי איך לקו אחורי אנמי כמו שיש היום למכבי, בלי אפילו סקורר אחד ועם יותם הלפרין (שאולי יגיע) כשחקן הכי טוב ומוכח, את מעוניינים לצרף שחקן כמו פרקינס. דורון הוא שחקן נהדר ורב גוני אבל הוא עבר פציעה קשה מאוד ומעבר לכך הוא רחוק מלהיות סקורר. מכבי צריכה גארד שיכול לנהל משחק אבל לא פחות חשוב יכול גם לקלוע. פרקינס הוא הפתרון הזמין והזול ולכן אני מניח שיש סבירות גבוהה שהוא יגיע, אבל בקונסטלציה הנוכחית הוא פשוט לא מתאים. בסיטואציה אחרת, בה נניח היקמן לא היה מוחתם ולגנפורד היה נשאר או שבמקומו היה מגיע סקורר אחר, אז פרקינס היה יכול מאוד להתאים, אבל במצב הנוכחי, בו הסגל נבנה טלאי על טלאי, הוא ממש לא מתאים.
LIAV10 כתב:מועדון מכבי תל אביב החתים שוטינג גארד חדש:
http://m.one.co.il/article.aspx?id=202556
קודי כתב:היקמן ולנדסברג ממש לא יכולים להיחשב כסקוררים ברמות שמכבי שואפת אליהן. שניהם עדיין לא שיחקו דקה אחת אפילו ביורוצ'אלנג' וכל נסיונם ברמות סבירות הוא שנה אחת בליגה האיטלקית ושנתיים בקבוצת תחתית בליגה שלנו. הם הימורים די גדולים מבחינת מכבי (אם כי בכסף קטן) ובוודאי שאי אפשר לבנות עליהם יותר מדי. עוד הימור בקו האחורי זה כבר קצת יותר מדי.
קודי כתב:היקמן ולנדסברג ממש לא יכולים להיחשב כסקוררים ברמות שמכבי שואפת אליהן. שניהם עדיין לא שיחקו דקה אחת אפילו ביורוצ'אלנג' וכל נסיונם ברמות סבירות הוא שנה אחת בליגה האיטלקית ושנתיים בקבוצת תחתית בליגה שלנו. הם הימורים די גדולים מבחינת מכבי (אם כי בכסף קטן) ובוודאי שאי אפשר לבנות עליהם יותר מדי. עוד הימור בקו האחורי זה כבר קצת יותר מדי.
LIAV10 כתב:מועדון מכבי תל אביב החתים שוטינג גארד חדש:
http://m.one.co.il/article.aspx?id=202556
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan, עידן ו־23 אורחים