פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: חיזוק בדרך? ביינס מועמד להגיע על חשבון מדלי או שרמאדיני

18 דצמבר 2012, 19:22

leon984 כתב:http://www.hercegsport.info/velic-sve-ovisi-o-raspletu-pregovora-s-maccabijem-oko-planinica/
מסתבר שבלאט רצה אותו כבר בקיץ ואפילו אנשי מכבי היו במשחק שלו

גם פה כתוב שהביי-אאוט הוא 400 אלף יורו, ולא 200 כפי שכותבים בישראל

18 דצמבר 2012, 19:26

felix_r כתב:
leon984 כתב:http://www.hercegsport.info/velic-sve-ovisi-o-raspletu-pregovora-s-maccabijem-oko-planinica/

מה שאוטומטית מוריד אותו מהפרק. לא ברור לי על מה מנהלים משא ומתן עם שירוקי. אם על שחקן יותר מוכח ממנו שהיה אחד הסנטרים הטובים ביורוליג בסיבוב הראשון הם לא הסכימו לשלם מעל 100 אלף דולר, אז הם ישלמו פי 5 עבור ילד קרואטי נחמד? נו, באמת. רק שיפסיקו לעשות קולות כאילו הם מחפשים שחקנים ויאמרו בפה מלא שהם לא מעוניינים להוציא עוד כסף ולכן אף אחד לא יגיע.

18 דצמבר 2012, 19:30

קודי כתב:
felix_r כתב:

מה שאוטומטית מוריד אותו מהפרק. לא ברור לי על מה מנהלים משא ומתן עם שירוקי. אם על שחקן יותר מוכח ממנו שהיה אחד הסנטרים הטובים ביורוליג בסיבוב הראשון הם לא הסכימו לשלם מעל 100 אלף דולר, אז הם ישלמו פי 5 עבור ילד קרואטי נחמד? נו, באמת. רק שיפסיקו לעשות קולות כאילו הם מחפשים שחקנים ויאמרו בפה מלא שהם לא מעוניינים להוציא עוד כסף ולכן אף אחד לא יגיע.

לך תדע, אולי וויצ'יץ' עוזר במו"מ ;)

18 דצמבר 2012, 19:42

leon984 כתב:http://www.youtube.com/watch?v=JqcUVvfcjy8 משחק שלם
http://www.youtube.com/watch?v=ITQrerEagI0 משחק מעניין פלאניניץ' מול ביינס
http://www.youtube.com/user/HKKSirokiVi ... ture=watch קיצור יש פה הרבה
טוב ראיתי עכשיו משחק של פלאניניץ' באדריאטית ולכך אני יכול להגיד שזה שחקן עם הגנה טובה,זז הרבה לשחקן עם סייז שלו,ריבאונדר טוב,שחקן פיק אנד רול לא רע,תופס כדור לא רע אבל אין לו משחק גב לכך אני לא מבין במה הוא טוב מג'ימס?

http://www.youtube.com/watch?v=yyBMmPLakPI

דווקא פה ראיתי חלק מהמשחק שלו את רוב הכדורים שלו מקבל עם הגב לסל די יעיל..אבל ריבאונדר בסדר לא יותר מזה

מה שטוב הוא שיש לו ידיים טובות מאוד מוסר טוב מושך הרבה אש גדול וגם יש לו יד טובה מחצי מרחק שזה מעולהה!!!

גם קלעי עונשין טוב עם 85 אחוז השנה
נערך לאחרונה על ידי גל גל בתאריך 18 דצמבר 2012, 19:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

18 דצמבר 2012, 19:48

שניהם נראים מצווינים,טכנים,בעלי מסה,ויודעים לשחק אם הגב ולתפוס נפח,משום מה בינס מועדף על ידי למרות שיותר נמוך,אבל אם כל הכבוד לשמרדיני,הוא לא עשה ולא יכול לעשות חצי מהדברים שהם עושים,גם בקאטנטו,ולא הבנתי מהתחלה תהיתלהבות שלכם ממנו,שחקקן טיפש בלי מסה בלי מגוןן תנועות,תמיד הולך לאמצע בוו,הם בינס ופלניניץ הראו מגוןן תנועות היתמצאות,איטיליגנציה בהגנה ממבט בהרבה משחקים שלהם,לא מבין איך אחד מהם לא הוחתם בתחילת העונה בזול,אני לא רוצה סתם להגיד דברים אבל נראים כסנטרים שיכולים לתרום במידי ולכמה שנים

18 דצמבר 2012, 20:26

בלאט לא כזה מאמן גדול לדעתי , אי אפשר לנקות אותו מהעובדה שכל עונה תחתיו מכבי צריכה לעשות מקצה שיםורים באמצע העונה , בחירת זרים לא משהו בעניי ועם כל הכבוד את אליפות אירופה הוא לא הביא עדיין .

כשהוא היה עוזר של פיני היו כאלה שניסו להגיד שההצלחה היא בכלל שייכת יותר לו ולא לפיני כי הוא מעביר אימונים ובלה בלה בלה , פיני לקח שחקנים שלפחות רובם לא היו בטופ של השכר באירופה ופעמיים הפך אותם לקבוצות אדירות פעם עם האפמן מקדונלד ואחר קח קבוצת אמצע שנות האלפיים שרוב השחקנים הפכו ליקרים ומחוזרים אחרי ההצלחות של פיני , בלאט מאמן טוב אבל לא כזה אדיר כמו שעושים ממנו , עכשיו שמכבי זקוקה לגבוהה הוא לוחץ להביא שחקן שלא מתאים ונמוך ואיך זה יפתור בדיוק את הבעיה ?

18 דצמבר 2012, 20:32

מקאדו 3 כתב:בלאט לא כזה מאמן גדול לדעתי , אי אפשר לנקות אותו מהעובדה שכל עונה תחתיו מכבי צריכה לעשות מקצה שיםורים באמצע העונה , בחירת זרים לא משהו בעניי ועם כל הכבוד את אליפות אירופה הוא לא הביא עדיין .

כשהוא היה עוזר של פיני היו כאלה שניסו להגיד שההצלחה היא בכלל שייכת יותר לו ולא לפיני כי הוא מעביר אימונים ובלה בלה בלה , פיני לקח שחקנים שלפחות רובם לא היו בטופ של השכר באירופה ופעמיים הפך אותם לקבוצות אדירות פעם עם האפמן מקדונלד ואחר קח קבוצת אמצע שנות האלפיים שרוב השחקנים הפכו ליקרים ומחוזרים אחרי ההצלחות של פיני , בלאט מאמן טוב אבל לא כזה אדיר כמו שעושים ממנו , עכשיו שמכבי זקוקה לגבוהה הוא לוחץ להביא שחקן שלא מתאים ונמוך ואיך זה יפתור בדיוק את הבעיה ?

אתה לא רואה שכבר כמה שנים שההנהלה מחתימה את השחקנים ולא בלאט

18 דצמבר 2012, 20:33

גל גל כתב:
leon984 כתב:http://www.youtube.com/watch?v=JqcUVvfcjy8 משחק שלם
http://www.youtube.com/watch?v=ITQrerEagI0 משחק מעניין פלאניניץ' מול ביינס
http://www.youtube.com/user/HKKSirokiVi ... ture=watch קיצור יש פה הרבה
טוב ראיתי עכשיו משחק של פלאניניץ' באדריאטית ולכך אני יכול להגיד שזה שחקן עם הגנה טובה,זז הרבה לשחקן עם סייז שלו,ריבאונדר טוב,שחקן פיק אנד רול לא רע,תופס כדור לא רע אבל אין לו משחק גב לכך אני לא מבין במה הוא טוב מג'ימס?

http://www.youtube.com/watch?v=yyBMmPLakPI

דווקא פה ראיתי חלק מהמשחק שלו את רוב הכדורים שלו מקבל עם הגב לסל די יעיל..אבל ריבאונדר בסדר לא יותר מזה

מה שטוב הוא שיש לו ידיים טובות מאוד מוסר טוב מושך הרבה אש גדול וגם יש לו יד טובה מחצי מרחק שזה מעולהה!!!

גם קלעי עונשין טוב עם 85 אחוז השנה

כן,אבל הוא לא נראה כמו סופו עם הגב לסל

18 דצמבר 2012, 20:34

felix_r כתב:

נו חזרנו למקרה של ראדוליצה לפני כמה שנים

18 דצמבר 2012, 22:10

מקאדו 3 כתב:בלאט לא כזה מאמן גדול לדעתי , אי אפשר לנקות אותו מהעובדה שכל עונה תחתיו מכבי צריכה לעשות מקצה שיםורים באמצע העונה , בחירת זרים לא משהו בעניי ועם כל הכבוד את אליפות אירופה הוא לא הביא עדיין .

די... הוא לא הביא אליפות אירופה? עם כל התקציב שעומד לרשותו? באמת בושה.

אתה מכיר מאמן אחר שהיה משיג יותר עם מכבי ממה שדייויד השיג בשנתיים האחרונות? אף אחד לא מערער על הגדולה של פיני, אבל זאת היתה תקופה אחרת.
אני מזכיר לך שפיני בנה אמנם קבוצה נהדרת עם האפמן ומקדונלד (בדומה לקבוצת פארגו-פרקינס-סופו ב2010 שבנה בלאט) אבל ההבדל הוא שאחרי הצלחה גדולה,
ההנהלה לא רק שהשאירה את כל הסגל, היא אף חיזקה אותו בשחקנים (אחד - אנטוני פארקר), על מנת לשפר אותו ולעלות מדרגה אחת למעלה, בעוד שסגל 2010
פוזר לכל עבר.
הקבוצה השניה כבר נבנתה משחקנים שהיום אנחנו יכולים לחלום שאחד כזה יגיע אלינו, בטח לא ארבעה.

ההישגים של פיני היו נדירים וגדולים אבל בלאט לא קיבל את אותם התנאים להצליח. כשהוא כן קיבל אותם אז הוא בסה"כ הצליח לא רע בכלל עם אליפות אירופה ומדליה אולימפית
בנבחרת רוסיה.
אה, והוא גם לא הפסיד אליפות בארץ, ולמעשה לא הפסיד שום תואר מקומי עם מכבי.

18 דצמבר 2012, 22:28

נו יובל, אוטומאטית לרדת על הג'וניורים? אין פה לדעתי עניין של כסף. בכל המקומות רשמו שלובליאנה פשוט לא רצתה לשחרר אותו, מטעמים מקצועיים שלה בלבד. אם נראה אותו בעוד שבוע לובש את המדים של קאחה אני לוקח את מה שכתבתי כאן בחזרה.

הסרבי\בוסני\קרואטי יכול להיות פרוספקט מעניין(אודה ואתוודה שאני לא מכיר אותו ואין לי מושג מה רמתו ואיך הוא), אבל משהו בגישה של בלאט ושל ההנהלה. בלאט צריך להפסיק לנסות להתאים את השחקנים שיש לו לשיטה, ובמקום זה להתאים שיטה לשחקנים שיש לו. זה אומר שאם יש סנטר סרבי כבד שאיטי בפיק אנד רול, אז לא לחפש לגרום לו לעשות חילוף בהגנה או לצרוח עליו כשמקבלים סל בצד השני וישר להחליף אותו, אלא למצוא דרך שההגנה תעבוד בכל זאת. ובצד השני לא להפוך אותו לסטטיסט שלא רואה כדור בהתקפה. ראינו בשנים האחרונות שני סוגים של התפתחות של שחקנים- התפתחות הדרגתית, כמו בקאחה לאבורל, שבה שחקן משחק כמה שנים באותה קבוצה ויש שחקן משמעותי שחולק איתו את העמדה(נניח סקולה וטלטוביץ', או ספליטר ובאראץ') ואחרי שהוא עוזב הוא ממלא את המקום שלו באופן טבעי. הסיטואציה השנייה היא שחקן שנכנס לתוך וואקום, כמו טומיץ' בזמנו בריאל. הסיטואציה השלישית והגרועה ביותר היא שחקן שמגיע לעמדה שיש בה כבר שני שחקנים שנעולים ברוטציה. זו סיטואציה שמראש נדונה לכישלון, ומאצ'באן נכנס בדיוק אליה.

מצד שני, ההנהלה צריכה שלא לצפות לתוצאות ברמה המיידית, בטח כשמדובר על שחקן שזו התנסות ראשונה שלו ברמות האלה. ברמת העונה הנוכחית זה אומר שלא לבנות על הישגים מיידים, כי מדובר בשחקן שפעם ראשונה דורך מחוץ למדינה שלו, ברמת כדורסל שהוא לא מכיר. זה לא אומר שזה לא יקרה בכלל. טומיץ' לדוגמא עשה שני משחקים נהדרים בהצלבה בריאל כבר בעונה שהוא הגיע.

19 דצמבר 2012, 04:51

די נו.. באמת נראה לכם שבלאט יתחיל לפתח שחקנים מאפס באמצע העונה? ועוד שחקן מהסוג הזה?
בלאט כמו כל מאמן אמריקאי, מסוגל להוציא את המקסימום משחקן שהוא כבר פחות או יותר מוצר מוגמר( כי הוא מאמן של שחקנים ופסיכולוג). הוא לא מלמד יסודות מאפס כמו האירופאיים, והוא גם אמר את זה בעצמו בראיון לפני שנה בערך.
אני באמת חושב שזה יהיה בזבוז כסף להביא "חיזוק" העונה. אף אחת מהאופציות לא מרשימה אותי במיוחד,ואולי זה יהיה טוב לסיים רק בטופ 16. זה ישים לא מעט לחץ על ההנהלה בקיץ.

19 דצמבר 2012, 05:28

שחף כתב:נו יובל, אוטומאטית לרדת על הג'וניורים? אין פה לדעתי עניין של כסף. בכל המקומות רשמו שלובליאנה פשוט לא רצתה לשחרר אותו, מטעמים מקצועיים שלה בלבד. אם נראה אותו בעוד שבוע לובש את המדים של קאחה אני לוקח את מה שכתבתי כאן בחזרה.

הסרבי\בוסני\קרואטי יכול להיות פרוספקט מעניין(אודה ואתוודה שאני לא מכיר אותו ואין לי מושג מה רמתו ואיך הוא), אבל משהו בגישה של בלאט ושל ההנהלה. בלאט צריך להפסיק לנסות להתאים את השחקנים שיש לו לשיטה, ובמקום זה להתאים שיטה לשחקנים שיש לו. זה אומר שאם יש סנטר סרבי כבד שאיטי בפיק אנד רול, אז לא לחפש לגרום לו לעשות חילוף בהגנה או לצרוח עליו כשמקבלים סל בצד השני וישר להחליף אותו, אלא למצוא דרך שההגנה תעבוד בכל זאת. ובצד השני לא להפוך אותו לסטטיסט שלא רואה כדור בהתקפה. ראינו בשנים האחרונות שני סוגים של התפתחות של שחקנים- התפתחות הדרגתית, כמו בקאחה לאבורל, שבה שחקן משחק כמה שנים באותה קבוצה ויש שחקן משמעותי שחולק איתו את העמדה(נניח סקולה וטלטוביץ', או ספליטר ובאראץ') ואחרי שהוא עוזב הוא ממלא את המקום שלו באופן טבעי. הסיטואציה השנייה היא שחקן שנכנס לתוך וואקום, כמו טומיץ' בזמנו בריאל. הסיטואציה השלישית והגרועה ביותר היא שחקן שמגיע לעמדה שיש בה כבר שני שחקנים שנעולים ברוטציה. זו סיטואציה שמראש נדונה לכישלון, ומאצ'באן נכנס בדיוק אליה.

מצד שני, ההנהלה צריכה שלא לצפות לתוצאות ברמה המיידית, בטח כשמדובר על שחקן שזו התנסות ראשונה שלו ברמות האלה. ברמת העונה הנוכחית זה אומר שלא לבנות על הישגים מיידים, כי מדובר בשחקן שפעם ראשונה דורך מחוץ למדינה שלו, ברמת כדורסל שהוא לא מכיר. זה לא אומר שזה לא יקרה בכלל. טומיץ' לדוגמא עשה שני משחקים נהדרים בהצלבה בריאל כבר בעונה שהוא הגיע.

כן. כשהבעלים אומר שהקבוצה לא מספיק חזקה כדי לעבור את הטופ 16 ועדיין מחליט לא להשקיע יותר משקל וחצי כדי לחזק אותה, אז מותר לי לבוא אליו בטענות.

19 דצמבר 2012, 05:38

jol9 כתב:אני דווקא חושב שבמה שאנקראם אומר יש מן האמת.
כנראה שאנשים ישבו, חשבו והחליטו שגם בסגל הנוכחי למכבי יש סיכוי לעלות להצלבה, וזאת בעצם המטרה של הקבוצה העונה.

זה די קשה לשכנע אנשים שאין להם מוטיבציה מיוחדת, להשקיע מאות אלפי דולרים על מישהו שלא ברור שיוסיף משהו למערכת.
אי לכך יכול מאוד להיות שלא יגיע לכאן חיזוק כלל, ואם כן יגיע, אז סיכוי לא נמוך שזה יהיה הנדריקס, שכנראה יקבל פיצוי נאה ממילאנו, וגם אין צורך לשלם עליו ביי אאוט.

הדבר העצוב בכל העניין הוא שההנהלה שלנו מדרדרת את המועדון למצב שבו היא לא מסתכלת בכלל על תחרות עם הגדולות של אירופה, וכל הנסיונות שלה להגיע
רחוק מסתמכים אך ורק על פוקסים - הגרלות נוחות, שחקנים זולים שפורצים בקבוצה (ועוזבים כעבור שנה) ומאמן טוב שעדיין מוכן להישאר בכל הבלגאן הזה.

ד"א - פליקס וגולשים נוספים באים בטענות לבלאט על כך שלא מוציא את המיטב מהסגל. אני חושב שזה קצת כמו לבוא בטענות לפרופסור לפיזיקה
שמנסה להתקדם במחקר עם ציוד ישן ולא מדוייק.
בלאט הוא לא קוסם שאפשר לזרוק לו חבורה בינונית של שחקנים והוא יהפוך אותם למיאמי. בשביל שהוא יוכל לחבר קבוצה לחבורה מנצחת, הוא צריך את השחקנים המתאימים,
כמו שהיו לו לפני שנתיים וכמו שהיה לו בנבחרת רוסיה.

או שמצד שני הם החליטו/הבינו שגם אם יביאו את הנדריקס או ביינס הקבוצה לא תיהיה מספיק חזקה בשביל ללעלות ואז הם יהיו "תקועים עם השחקן" לשנה הבאה גם .
לדעתי גם הנדריקס וגם ביינס וגם פלאנניץ' כבר לא ישנו את הגורל של העונה הזאת , בטח אם אי אפשר להביא זר נוסף מלבד הגבוהה , ולכן צריך להסתכל מי מהם הוא השקעה טובה יותר לשנים הבאות .
במקרה כזה אני חושב שפלאנניץ' הוא השקעה טובה ולהביא אותו בשלב כזה רק יעזור לו להכיר את המערכת ואת הלחצים ואלולי לתת תפוקה טובה כבר בעונה הבאה .
אסור להיבהל ממקרה מצ'באן ולצאת בהצהרות שגבוהים אירופאים לא יכולים להצליח תחת בלאט כי היה כבר סנטר מזרח אירופאי צעיר שהצליח במכבי ועד כמה שזכור לי בלאט אימן את ניבחרת רוסיה שהיא מדינה במזרח אירופה ?! ועשה שם עבודה לא רעה עם שחקנים אירופאים...
צריך פשוט להשלים עם זה שמילאן לא התאים לסגנון של בלאט (גם באישיות?) וסביר להניח שהוא הוחתם לפי רצון ההנהלה (ולפי בקשת פיני באמצע עונה לפני) .
בקיצור אין אף גבוהה פנוי או אפשרי כלכלית שיכול לשנות את מצב הקבוצה ברמה כזאת שהיא תהפוך למעומדת בטוח לעלייה להצלבה וכל החתמה שתעשה צריכה להיות עם מחשבה לעונה הבאה .

לגבי פדרמן , בקיץ הוא התראיין ואמר שהוא מאוד מרוצה מהסגל ושמכבי יכולה להגיע רחוק . הבעיה שהדברים האלו נאמרו לפני שכל המנויים נימכרו ואני מניח שאם הוא היה אומר בקיץ את המשפט שהוא אמר עכשיו אז לא בטוח שכל המנויים היו נמכרים (בטוח שלא ) ולכן יש בזה משהו מסריח בדברים שלו כי די ברור שא הוא חשב אותו דבר גם בקיץ כמו כמעט כולנו פה .

19 דצמבר 2012, 07:05

מאטבץ' זופאנצ'יץ', המנהל המקצועי של הקבוצה, סיפר לוואלה! ספורט על המו"מ בין הצדדים: "הכל היה מאוד קורקטי ופורמלי, אבל בסופו של דבר החלטנו להשאיר את ארון ביינס אצלנו. הוא מאוד חשוב עבורנו, בגלל שאנחנו צריכים לסיים במקום טוב בליגה האדריאטית וזוהי העדיפות העיקרית שלנו".

"מכבי היו מאוד מסודרים במהלך המו"מ, הכל היה בסדר איתם וממה שידוע לי הם פעלו על פי הספר, אין לנו כעס עליהם", הוסיף זופאנצ'יץ', "אבל כפי שאמרתי, אנחנו צריכים להתרכז במטרות שלנו ולחשוב על העתיד שלנו ולכן החלטנו להשאיר אצלנו את ביינס. דיברנו עם ביינס והוא אמר לנו שהוא מעוניין בהזדמנות הזו בעתיד, אבל כרגע הוא מאושר ושמח לשחק בלובליאנה. הוא מודע להצעה ועל כל מה שקרה כמובן". לשאלה האם מכבי הציעה הצעה כספית נמוכה מדי, השיב זופאנצ'יץ': "לא. אני לא יכול להגיב על כך כי אלו דברים פרטיים בין שני הצדדים. מכבי צריכים שחקן ובמהירות והם לא יכלו לחכות לנו, אבל גם אנחנו צריכים אותו".

http://news.walla.co.il/?w=/7/2598184

19 דצמבר 2012, 08:05

בספורטנדו חוזרים על מה שכבר דווח בספורט 5, ביינס לא יחתום, פלאניניץ' יחתום במכבי עד הסופ"ש. ספורטנדו מאוד אמינים, אבל לא מצויין בציוץ שלהם אם זה מקור שלהם או שהם מצוטטים את ערוץ הספורט.

19 דצמבר 2012, 08:20

er79 כתב:בספורטנדו חוזרים על מה שכבר דווח בספורט 5, ביינס לא יחתום, פלאניניץ' יחתום במכבי עד הסופ"ש. ספורטנדו מאוד אמינים, אבל לא מצויין בציוץ שלהם אם זה מקור שלהם או שהם מצוטטים את ערוץ הספורט.

שאלתי אותם והם טוענים שהמקור הוא ישראלי אבל לא ספורט 5 (אולי המקור של ספורט 5...).

19 דצמבר 2012, 16:03

קודי כתב:
er79 כתב:בספורטנדו חוזרים על מה שכבר דווח בספורט 5, ביינס לא יחתום, פלאניניץ' יחתום במכבי עד הסופ"ש. ספורטנדו מאוד אמינים, אבל לא מצויין בציוץ שלהם אם זה מקור שלהם או שהם מצוטטים את ערוץ הספורט.

שאלתי אותם והם טוענים שהמקור הוא ישראלי אבל לא ספורט 5 (אולי המקור של ספורט 5...).

אני גם לומד מההתכתבויות שלך עם הכתב הבוסני שסיפק מידע לספורטנדו שהעסקה כנראה גמורה ונשארו רק כמה עניינים לא פתורים של גובה הפיצוי. אם כך הדבר, כנראה שנצטרך להתרגל לשם חדש שיצוץ לדעתי עד מחר בבוקר: דארקו פלאניניץ׳, הסנטר החדש של הקבוצה. נשאלת עכשיו השאלה מה יעשו עם שרמדיני. לשירוקי מן הסתם הוא לא יילך, ואני לא מזהה ממש קבוצות בשוק שמחכות לשחרורו בכליון עיניים

19 דצמבר 2012, 16:11

שרמדיני יכול להישאר על תקן פופה.
אולי יעשה איזו פרסומת לרכב.

שחקן פח...

19 דצמבר 2012, 16:12

er79 כתב:
קודי כתב:

אני גם לומד מההתכתבויות שלך עם הכתב הבוסני שסיפק מידע לספורטנדו שהעסקה כנראה גמורה ונשארו רק כמה עניינים לא פתורים של גובה הפיצוי. אם כך הדבר, כנראה שנצטרך להתרגל לשם חדש שיצוץ לדעתי עד מחר בבוקר: דארקו פלאניניץ׳, הסנטר החדש של הקבוצה. נשאלת עכשיו השאלה מה יעשו עם שרמדיני. לשירוקי מן הסתם הוא לא יילך, ואני לא מזהה ממש קבוצות בשוק שמחכות לשחרורו בכליון עיניים

הוא טוען שהעסקה עוד לא גמורה אבל שיש סיכוי טוב מאוד שהיא תצא לפועל. לדבריו עדיין נשארו עניינים לגבי הפיצוי (אלא מה...) אבל שזה אמור להיסגר בקרוב. אני מניח שתימצא קבוצה שתיקח על עצמה חלק משכרו של שרמדיני. בכל מקרה, לא נראה לי שפלאניניץ יעזור לנו יותר מדי העונה.
נושא נעול