er79 כתב:סליחה, מר כדורסל, לא אצא יותר בהצהרות פומפוזיות, שכחתי שאתה יודע יותר טוב מכולם
לפי התשובה שלך אני רואה שצדקתי, לא ראית את השחקן בשום משחק חוץ מנגד מכבי בתחילת העונה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:סליחה, מר כדורסל, לא אצא יותר בהצהרות פומפוזיות, שכחתי שאתה יודע יותר טוב מכולם
yzafrir כתב:וויליאמס של היום זה שחקן שאני לא יודע איך לאכול אותו .
מצד אחד זה לא אותו שחקן של לפני הניתוח ומצד שי פליקס צודק , הבחור השתפר מאוד בחלק השני של העונה .
בכל זאת אני חושב שיש שחקנים שהם מניה יותר בטוחה ממנו , אפילו רייס לדעתי הוא מניה בטוחה יותר כרגע...
שחף כתב:אבל די ברור שאם וויליאמס יבוא לא יבוא איזה פלאניניץ', במקרה הטוב זה יהיה שאראס בגיל 38(והוא זה שכנראה יעלה מהספסל)
ובמקרה העוד פחות טוב נקבל עוד שנה של אוחיון בתור רכז. פשוט רעיון לא טוב.
felix_r כתב:ושלא ישמע לכם כאילו פתחתי פה איזה לובי להבאת מרכוס וויליאמס למכבי.
ממש לא. אני אסביר את עצמי עוד קצת.
כפי שאני רואה את המצב, הקיץ לא יהיה שום שיפור בסגל של מכבי. יותר מזה, אני סבור שעם עזיבתו של אליהו והבאתו של טיוס, מכבי תהיה עוד יותר אפורה ועוד פחות כשרונית מהעונה האחרונה (גם אם זה נראה כמעט בלתי אפשרי). לכן אני רואה סיטואציות מסוימות, בהן אפילו מרכוס וויליאמס, שהוא שחקן התקפה מוכשר על כל חסרונותיו, יתן לנו קצת ניצוצות על רקע האפרוריות הכללית.
felix_r כתב:אני לא חובב גדול של מרכוס וויליאמס, אבל אני חייב לציין שבחצי העונה השני הוא השתפר מאוד לעומת מה שראינו ממנו במשחקים נגד מלאגה בשלב הבתים.
EulGam05 כתב:felix_r כתב:אני לא חובב גדול של מרכוס וויליאמס, אבל אני חייב לציין שבחצי העונה השני הוא השתפר מאוד לעומת מה שראינו ממנו במשחקים נגד מלאגה בשלב הבתים.
באמת? לקלוע 10.9 נק' למשחק ב-35% מהשדה (34.3% מה-2 ו-37% מה-3) ולמסור 2.6 אס' על 1.6 איבודים בטופ-16 זה נקרא להשתפר? מרכוס וויליאמס זרק הכי הרבה זריקות במאלאגה (ביורוליג) בעונה שעברה למרות שהיה אחד השחקנים הכי פחות יעילים מבחינה התקפית בקבוצה, לצורך העניין - זה כמו שיוגב אוחיון יוביל את מכבי בזריקות למשחק. בכלל, אם משווים אותו לשחקני מכבי מבחינת יעילות התקפית אז היו רק 3 שחקנים שהיו פחות טובים ממנו - מלקולם תומאס, ניק קיינר-מדלי ומורן רוט.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:אני לא חובב גדול של מרכוס וויליאמס, אבל אני חייב לציין שבחצי העונה השני הוא השתפר מאוד לעומת מה שראינו ממנו במשחקים נגד מלאגה בשלב הבתים.
באמת? לקלוע 10.9 נק' למשחק ב-35% מהשדה (34.3% מה-2 ו-37% מה-3) ולמסור 2.6 אס' על 1.6 איבודים בטופ-16 זה נקרא להשתפר? מרכוס וויליאמס זרק הכי הרבה זריקות במאלאגה (ביורוליג) בעונה שעברה למרות שהיה אחד השחקנים הכי פחות יעילים מבחינה התקפית בקבוצה, לצורך העניין - זה כמו שיוגב אוחיון יוביל את מכבי בזריקות למשחק. בכלל, אם משווים אותו לשחקני מכבי מבחינת יעילות התקפית אז היו רק 3 שחקנים שהיו פחות טובים ממנו - מלקולם תומאס, ניק קיינר-מדלי ומורן רוט.
הינה עוד סקאוט אחד של סטטיסטיקות שלא ראה משחק בחייו.
ואפילו בסטטיסטיקה אתה לא מומחה גדול:
לידיעתך, האחוזים לשלוש של אוחיון גבוהים יותר גם מאלו של היקמן וגם מאלו של סמית'.
דרך אגב, האחוזים הכי טובים לשלוש במכבי הם אצל קנר-מדלי. אחלה לשחקן שבעולם! פחחח...
er79 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:אני לא חובב גדול של מרכוס וויליאמס, אבל אני חייב לציין שבחצי העונה השני הוא השתפר מאוד לעומת מה שראינו ממנו במשחקים נגד מלאגה בשלב הבתים.
הינה עוד סקאוט אחד של סטטיסטיקות שלא ראה משחק בחייו.
ואפילו בסטטיסטיקה אתה לא מומחה גדול:
לידיעתך, האחוזים לשלוש של אוחיון גבוהים יותר גם מאלו של היקמן וגם מאלו של סמית'.
דרך אגב, האחוזים הכי טובים לשלוש במכבי הם אצל קנר-מדלי. אחלה לשחקן שבעולם! פחחח...
תזכיר לי, אתה לא היית זה שהתווכח איתי לפני כמה שבועות שדאנקן קלעי טוב יותר מקלאתיס בגלל האחוזים שלו? אם אתה לא דוגל בכך שאחוזים הם הנתון החשוב ביותר, לפחות תהיה עקבי.
er79 כתב:בלו ושאראס ווינרים גדולים. על זה אני בכלל לא מתווכח איתך. וויליאמס רחוק משם שנות אור.
er79 כתב:תקרא לי נאיבי, אבל להשוות במדד הווינריות בין בלו ושאראס לוויליאמס זה כמו להשוות במדד הפוסט אפ בין סאבוניס ליעקוסי. כשוויליאמס יתחיל לעשות רבע ממה שהם עשו, או לחילופין להפסיק לעבור בין קבוצות קיקיוניות, נדון על זה מחדש. וכן, ראיתי כמה משחקים של הבחור, לא הרבה, אבל יותר מהשניים נגד מכבי, לא יכול להגיד לך שהוא הפיל לי את הלסת לתחתונים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים