אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 14:28

er79 כתב:סליחה, מר כדורסל, לא אצא יותר בהצהרות פומפוזיות, שכחתי שאתה יודע יותר טוב מכולם

לפי התשובה שלך אני רואה שצדקתי, לא ראית את השחקן בשום משחק חוץ מנגד מכבי בתחילת העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 29 יוני 2013, 14:31

וויליאמס של היום זה שחקן שאני לא יודע איך לאכול אותו .
מצד אחד זה לא אותו שחקן של לפני הניתוח ומצד שי פליקס צודק , הבחור השתפר מאוד בחלק השני של העונה .
בכל זאת אני חושב שיש שחקנים שהם מניה יותר בטוחה ממנו , אפילו רייס לדעתי הוא מניה בטוחה יותר כרגע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2013, 14:31

אני אתן לך להתבשל קצת ולא אספק לך תשובה.
טיוס מימש את אופציית היציאה מקאנטו, מתקרב למכבי.
וליצקוביץ על הרדאר של 3 קבוצות, ביניהן מכבי. מכיוון שהמקור לכך הוא זארקו, אז ברור שזה לא יקרה. :D
er79

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 14:36

yzafrir כתב:וויליאמס של היום זה שחקן שאני לא יודע איך לאכול אותו .
מצד אחד זה לא אותו שחקן של לפני הניתוח ומצד שי פליקס צודק , הבחור השתפר מאוד בחלק השני של העונה .
בכל זאת אני חושב שיש שחקנים שהם מניה יותר בטוחה ממנו , אפילו רייס לדעתי הוא מניה בטוחה יותר כרגע...

אני לא אמרתי שהוא החלום שלי.
גם הסברתי כמה פוסטים לפני, שאם הוא בא לתפקיד רכז, זה לא ממש טוב.
אבל גם ציינתי, שאם הוא בא במקום לוגאן, למלא את תפקידו של לוגאן, אז זה שיפור.

אני יכול גם להוסיף, שמבחינת הקליעות בקלאץ', בדקות האחרונות של המשחק, וויליאמס היה אחד הבולטים ביותר ביורוליג בטוב-16.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 29 יוני 2013, 14:37

אבל די ברור שאם וויליאמס יבוא לא יבוא איזה פלאניניץ', במקרה הטוב זה יהיה שאראס בגיל 38(והוא זה שכנראה יעלה מהספסל)
ובמקרה העוד פחות טוב נקבל עוד שנה של אוחיון בתור רכז. פשוט רעיון לא טוב.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 14:44

שחף כתב:אבל די ברור שאם וויליאמס יבוא לא יבוא איזה פלאניניץ', במקרה הטוב זה יהיה שאראס בגיל 38(והוא זה שכנראה יעלה מהספסל)
ובמקרה העוד פחות טוב נקבל עוד שנה של אוחיון בתור רכז. פשוט רעיון לא טוב.

ואם וויליאמס לא יבוא, אז פלניניץ' כן יבוא? אתה אופטימי :grin

אני דווקא מחזיק מזוראן פלניניץ', אבל אין להתעלם מהעובדה היו לו רק 16.4% (9/55) לשלוש. אחוז פשוט הזוי, שגם דארקו פלניניץ' הנגר יכול לעשות טוב יותר אם רק יזרוק לשלוש. אז מי יקלע במאני טיים? ראינו העונה שאי אפשר תמיד לסמוך על סמית' והיקמן. גם לוגאן לא יהיה. מי יקלע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 15:02

ושלא ישמע לכם כאילו פתחתי פה איזה לובי להבאת מרכוס וויליאמס למכבי.
ממש לא. אני אסביר את עצמי עוד קצת.

כפי שאני רואה את המצב, הקיץ לא יהיה שום שיפור בסגל של מכבי. יותר מזה, אני סבור שעם עזיבתו של אליהו והבאתו של טיוס, מכבי תהיה עוד יותר אפורה ועוד פחות כשרונית מהעונה האחרונה (גם אם זה נראה כמעט בלתי אפשרי). לכן אני רואה סיטואציות מסוימות, בהן אפילו מרכוס וויליאמס, שהוא שחקן התקפה מוכשר על כל חסרונותיו, יתן לנו קצת ניצוצות על רקע האפרוריות הכללית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 29 יוני 2013, 15:09

felix_r כתב:ושלא ישמע לכם כאילו פתחתי פה איזה לובי להבאת מרכוס וויליאמס למכבי.
ממש לא. אני אסביר את עצמי עוד קצת.

כפי שאני רואה את המצב, הקיץ לא יהיה שום שיפור בסגל של מכבי. יותר מזה, אני סבור שעם עזיבתו של אליהו והבאתו של טיוס, מכבי תהיה עוד יותר אפורה ועוד פחות כשרונית מהעונה האחרונה (גם אם זה נראה כמעט בלתי אפשרי). לכן אני רואה סיטואציות מסוימות, בהן אפילו מרכוס וויליאמס, שהוא שחקן התקפה מוכשר על כל חסרונותיו, יתן לנו קצת ניצוצות על רקע האפרוריות הכללית.

למה אתה מנסה לתרץ ? אתה בעד מרכוס וויליאמס , זה לא בושה .
סוף סוף אתה בעד שחקן כלשהו....
אתה חייב להתחיל קריירה חדשה בפוליטיקה :D
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 29 יוני 2013, 15:36

felix_r כתב:אני לא חובב גדול של מרכוס וויליאמס, אבל אני חייב לציין שבחצי העונה השני הוא השתפר מאוד לעומת מה שראינו ממנו במשחקים נגד מלאגה בשלב הבתים.

באמת? לקלוע 10.9 נק' למשחק ב-35% מהשדה (34.3% מה-2 ו-37% מה-3) ולמסור 2.6 אס' על 1.6 איבודים בטופ-16 זה נקרא להשתפר? מרכוס וויליאמס זרק הכי הרבה זריקות במאלאגה (ביורוליג) בעונה שעברה למרות שהיה אחד השחקנים הכי פחות יעילים מבחינה התקפית בקבוצה, לצורך העניין - זה כמו שיוגב אוחיון יוביל את מכבי בזריקות למשחק. בכלל, אם משווים אותו לשחקני מכבי מבחינת יעילות התקפית אז היו רק 3 שחקנים שהיו פחות טובים ממנו - מלקולם תומאס, ניק קיינר-מדלי ומורן רוט.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2013, 15:42

לפני הניתוח לב הוא היה מוסר יותר. היום, כמו שאמרתי קודם לכן ואני בהחלט מסכים איתך, שחקן לוקש בדיוק כמו רייס.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 16:58

EulGam05 כתב:
felix_r כתב:אני לא חובב גדול של מרכוס וויליאמס, אבל אני חייב לציין שבחצי העונה השני הוא השתפר מאוד לעומת מה שראינו ממנו במשחקים נגד מלאגה בשלב הבתים.

באמת? לקלוע 10.9 נק' למשחק ב-35% מהשדה (34.3% מה-2 ו-37% מה-3) ולמסור 2.6 אס' על 1.6 איבודים בטופ-16 זה נקרא להשתפר? מרכוס וויליאמס זרק הכי הרבה זריקות במאלאגה (ביורוליג) בעונה שעברה למרות שהיה אחד השחקנים הכי פחות יעילים מבחינה התקפית בקבוצה, לצורך העניין - זה כמו שיוגב אוחיון יוביל את מכבי בזריקות למשחק. בכלל, אם משווים אותו לשחקני מכבי מבחינת יעילות התקפית אז היו רק 3 שחקנים שהיו פחות טובים ממנו - מלקולם תומאס, ניק קיינר-מדלי ומורן רוט.

הינה עוד סקאוט אחד של סטטיסטיקות שלא ראה משחק בחייו.
ואפילו בסטטיסטיקה אתה לא מומחה גדול:
לידיעתך, האחוזים לשלוש של אוחיון גבוהים יותר גם מאלו של היקמן וגם מאלו של סמית'.
דרך אגב, האחוזים הכי טובים לשלוש במכבי הם אצל קנר-מדלי. אחלה לשחקן שבעולם! פחחח...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2013, 17:01

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:

לידיעתך, האחוזים לשלוש של אוחיון גבוהים יותר גם מאלו של היקמן וגם מאלו של סמית'.
דרך אגב, האחוזים הכי טובים לשלוש במכבי הם אצל קנר-מדלי. אחלה לשחקן שבעולם! פחחח...

תזכיר לי, אתה לא היית זה שהתווכח איתי לפני כמה שבועות שדאנקן קלעי טוב יותר מקלאתיס בגלל האחוזים שלו? אם אתה לא דוגל בכך שאחוזים הם הנתון החשוב ביותר, לפחות תהיה עקבי.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יוני 2013, 17:19

לפי המועמדים לעמדת הרכז, אפשר להבין מהי המגמה- להביא רכז קומבו גארד סביר סטייל טייריס רייס/מרכוס ווליאמס ולהחתים לידו את שאראס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 17:23

er79 כתב:
felix_r כתב:
EulGam05 כתב:

תזכיר לי, אתה לא היית זה שהתווכח איתי לפני כמה שבועות שדאנקן קלעי טוב יותר מקלאתיס בגלל האחוזים שלו? אם אתה לא דוגל בכך שאחוזים הם הנתון החשוב ביותר, לפחות תהיה עקבי.

אני לא זוכר אם התווכחתי איתך, על מה, ומה אמרתי.
אבל נגיד ואתה צודק, ואמרתי את מה שאתה אומר.
יש הבדל די משמעותי. את קלאת'ס ודאנקן כולנו ראינו מספיק.
על מרכוס וויליאמס אתם מצהירים הצהרות מבלי שראיתם אותו בכלל משחק בטופ-16.
אם כן הייתם רואים אותו מפגין יכולת גבוהה דווקא במאני טיים בטופ-16, לא הייתם צריכים לגשת בכלל לסטטיסטיקה, כי סטטיסטיקה זה דבר טוב, אבל גם מטעה לפעמים.
ואני אתן כמה דוגמאות:
1) אתה יודע מה היה מדד היעילות של דריק שארפ בנס ז'לגיריס? היה לו מדד 1-.
2) אתה זוכר את המשחק בו שאראס החטיא 8 שלשות מול סיינה אבל קלע את התשיעית שניצחה את המשחק?
3) דיוויד בלו לאורך הקריירה במכבי היה אחד השחקנים הכי פחות מועילים מבחינה סטטיסטית. לא לוקח ריבאונד, לא מוסר, ואפילו לא תמיד קולע טוב. אבל, וזה אבל גדול, כשהיה צריך לקחת שלשה קובעת בשניות הסיום, תמיד הלכו על בלו. למה? כי במאני-טיים זו לא הסטטיסטיקה שקובעת, אלה אופי השחקן. במאני טיים אתה צריך שחקן בעל אופי מיוחד. זה לא חייב להיות השחקן הכי ממושמע, שלוקח רק זריקות ממצבים טובים, אבל זה כן חייב להיות שחקן שאין לו אלוהים, שחקן שתמיד בטוח בעצמו גם אם החטיא קודם 5-6 זריקות ברצף. ככה היה בלו. הוא תמיד היה בטוח בזריקה שלו ולא היה מפחד. בגלל זה האוהדים של מכבי אהבו אותו, למרות שמדד היעילות שלו היה ממש לא מבריק לאורך כל הקריירה.

ועוד משהו. אתם מתעלמים בכח ממה שאני אומר: אני לא רוצה את מרכוס וויליאמס כרכז במכבי (פה הסטטיסטיקה באמת קובעת). אבל אני לא מתנגד לוויליאמס בתפקיד של לוגאן. אחד שעולה מהספסל ודופק כמה שלשות
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 יוני 2013, 17:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2013, 17:25

בלו ושאראס ווינרים גדולים. על זה אני בכלל לא מתווכח איתך. וויליאמס רחוק משם שנות אור.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 17:28

er79 כתב:בלו ושאראס ווינרים גדולים. על זה אני בכלל לא מתווכח איתך. וויליאמס רחוק משם שנות אור.

איך בדיוק אתה יודע שהוא לא ווינר? אתה ראית אותו בטופ-16? לא. בסך הכל ראית אותו מול מכבי בתחילת העונה, כשכל הקבוצה שלו והוא עצמו עוד לא היו מאופסים על עצמם. זה כמו שהיית רואה את סמית' משחק רק בשלב הבתים, כשהיה חלש, מבלי לראות אותו בטופ-16. מה היית חושב עליו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Chen » 29 יוני 2013, 18:16

זארקו טוען בפעם המיליון שניקולה ויליצקוביץ מועמד למכבי, הפעם הוא טוען שיש לו הצעות לא רק ממכבי אלא גם מגלאטאסראי וממלאגה...
---------------

רשימת שחקנים חופשים:
http://www.in-the-game.org/club-databas ... th-charts/

נכון ל27.6
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2013, 18:30

תקרא לי נאיבי, אבל להשוות במדד הווינריות בין בלו ושאראס לוויליאמס זה כמו להשוות במדד הפוסט אפ בין סאבוניס ליעקוסי. כשוויליאמס יתחיל לעשות רבע ממה שהם עשו, או לחילופין להפסיק לעבור בין קבוצות קיקיוניות, נדון על זה מחדש. וכן, ראיתי כמה משחקים של הבחור, לא הרבה, אבל יותר מהשניים נגד מכבי, לא יכול להגיד לך שהוא הפיל לי את הלסת לתחתונים.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2013, 19:12

er79 כתב:תקרא לי נאיבי, אבל להשוות במדד הווינריות בין בלו ושאראס לוויליאמס זה כמו להשוות במדד הפוסט אפ בין סאבוניס ליעקוסי. כשוויליאמס יתחיל לעשות רבע ממה שהם עשו, או לחילופין להפסיק לעבור בין קבוצות קיקיוניות, נדון על זה מחדש. וכן, ראיתי כמה משחקים של הבחור, לא הרבה, אבל יותר מהשניים נגד מכבי, לא יכול להגיד לך שהוא הפיל לי את הלסת לתחתונים.

גם שאראס בכל תפארתו לא נולד להיות הוינר האולטימטיבי. זה התפתח אצלו עם השנים. אם תבדוק קצת לעומק את הקריירה של שאראס, תראה שהוא לא תמיד היה כזה גדול. בתואר היורוליג הראשון שלו עם בארסה הוא לא הורגש בכלל במשחק הגמר (אתה מוזמן לפשפש בסטטיסטיקה). בתואר הראשון עם מכבי (2003-4), הוא קיבל עבירה שלישית כבר אחרי משהו כמו 5 דקות משחק והתיישב על הספסל להרבה מאוד זמן. כשהוא חזר למשחק, מכבי כבר הובילה ב 20+ והנצחון כבר היה מובטח. כל אחד מתחיל מאיפשהו.

אתה כן נאיבי אם אתה חושב שמכבי היא עדיין קבוצה גדולה. מכבי היא קבוצה עם מסורת גדולה, אבל היא הפכה להיות קבוצה קטנה תחת הדרכתו של פדרמן. השחקן ה 12 בצסקא מקבל משכורת גבוהה יותר משחקן ה 1 במכבי.

זאת הסיבה שאתה צריך גם לשכוח משאראסים למיניהם, ולהסתכל על שחקנים שהם ברמה של הקבוצה שלנו כפי שהיא היום. זה ברור שמרכוס וויליאמס לא מתקרב לאצבע הקטנה של שאראס, אבל זה מה שאנחנו יכולים לקבל היום, לצער כולנו. ואני מבטיח לך שמבחינת הביצים במאני-טיים וויליאמס הוכיח שיש לו את זה, גם אם הוא לא איזה שחקן על וגם לא יודע לרכז.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2013, 19:15

מה זה התפתח עם השנים? וויליאמס שחקן מקצועי כבר כמה שנים, אם זה לא בא לו עד כה זה גם לא יגיע. הוא לא קורץ מהחומר הזה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים