סופו רץ למתפרצת ודורס את כולם ומסיים בדאנק!!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני כמובן חולם אבל אם זה היה תלוי בי הייתי מביא את נעמי כרכז במקום רוט (סליחה מורן), הופסון כ-2, ומקווה מאוד שאליהו נשאר במכבי ואז הייתה לנו קבוצה כל כך אטרקטיבית
.
אבל אני יודע שזה לא יקרה.
נעימי כרכז והופסון כ 2 ?
לא הינו עוברים שלב אפילו ביורוקאפ...
זה לא שהמצב עכשיו שונה, אני רק מחליף את רוט בנעימי ובמקום הלפרים ב2 מביא את הופסון.
קובי כתב:toja27 כתב:אני כמובן חולם אבל אם זה היה תלוי בי הייתי מביא את נעמי כרכז במקום רוט (סליחה מורן), הופסון כ-2, ומקווה מאוד שאליהו נשאר במכבי ואז הייתה לנו קבוצה כל כך אטרקטיבית
.
חבר'ה, תתחילו לשאוף קצת יותר גבוה...
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני כמובן חולם אבל אם זה היה תלוי בי הייתי מביא את נעמי כרכז במקום רוט (סליחה מורן), הופסון כ-2, ומקווה מאוד שאליהו נשאר במכבי ואז הייתה לנו קבוצה כל כך אטרקטיבית
.
נעימי כרכז והופסון כ 2 ?
לא הינו עוברים שלב אפילו ביורוקאפ...
זה לא שהמצב עכשיו שונה, אני רק מחליף את רוט בנעימי ובמקום הלפרים ב2 מביא את הופסון.
אבל הופסון הוא זר, איפה תדחוף אותו?
חנו'ש כתב:קובי כתב:toja27 כתב:אני כמובן חולם אבל אם זה היה תלוי בי הייתי מביא את נעמי כרכז במקום רוט (סליחה מורן), הופסון כ-2, ומקווה מאוד שאליהו נשאר במכבי ואז הייתה לנו קבוצה כל כך אטרקטיבית
.
חבר'ה, תתחילו לשאוף קצת יותר גבוה...
אתה לא רוצה לדעת מה קורה בפנטזיות שלי....![]()
(רמז: נעימי ורוט לא חלק מהם...)
toja27 כתב: בתקווה שקיינר מדלי יעבור לקבוצה אחרת.
roy1000 כתב:toja27 כתב: בתקווה שקיינר מדלי יעבור לקבוצה אחרת.
אני לא רואה את מדלי עוזב כל כך מהר.
MTA2311 כתב:למה אתם חושבים שמכבי יחתימו עוד גארד?
LIAV10 כתב:בלי להעליב, זה נראה כאילו משפחת פדרמן שלחו אותך כדי לגרום לנו להשלים עם הסגל שנבנה פה.
toja27 כתב:אני באופן אישי לא מתלהב כל כך מג'י. סי קרול כמו שהרבה מתלהבים. אבל חייב להודות שהוא בדיוק מה שחסר לנו לעמדה 2 כדי לשפר את הקליעה מבחוץ.
Allan Turing כתב:toja27 כתב:אני באופן אישי לא מתלהב כל כך מג'י. סי קרול כמו שהרבה מתלהבים. אבל חייב להודות שהוא בדיוק מה שחסר לנו לעמדה 2 כדי לשפר את הקליעה מבחוץ.
לא מתלהב?? הבנאדם לא רואה בעיניים. במכבי ממוצע הנקודות שלו יעמוד על עשרים.
Allan Turing כתב:toja27 כתב:אני באופן אישי לא מתלהב כל כך מג'י. סי קרול כמו שהרבה מתלהבים. אבל חייב להודות שהוא בדיוק מה שחסר לנו לעמדה 2 כדי לשפר את הקליעה מבחוץ.
toja27 כתב:LIAV10 כתב:בלי להעליב, זה נראה כאילו משפחת פדרמן שלחו אותך כדי לגרום לנו להשלים עם הסגל שנבנה פה.
לא מובנת לי ההערה הזאת, הרי אתה מבין את מגבלות התקציב שלנו, אם היה תקציב אחר אז היו שחקנים אחרים. בתקציב הנוכחי הייתי שמח לראות את סגל השחקנים שכתבתי למעלה. דבר נוסף, אנחנו מוגבלים על ידי מספר הזרים שיכולים לשחק כאן.
גם בפעם האחרונה אמרת משהו על תשלום שאני מקבל ממשפחת פדרמן ואני מקווה שזאת הפעם האחרונה, כי זה מתחיל להיות די מעצבן.
דבר נוסף, לכל אחד יש את הסגנון שלו. אם נשיכות ועקיצות זה הקטע שלך אז שיהיה לך לבריאות. לי יש את הסגנון שלי ושיהיה לי לבריאות.
jol9 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:בלי להעליב, זה נראה כאילו משפחת פדרמן שלחו אותך כדי לגרום לנו להשלים עם הסגל שנבנה פה.
לא מובנת לי ההערה הזאת, הרי אתה מבין את מגבלות התקציב שלנו, אם היה תקציב אחר אז היו שחקנים אחרים. בתקציב הנוכחי הייתי שמח לראות את סגל השחקנים שכתבתי למעלה. דבר נוסף, אנחנו מוגבלים על ידי מספר הזרים שיכולים לשחק כאן.
גם בפעם האחרונה אמרת משהו על תשלום שאני מקבל ממשפחת פדרמן ואני מקווה שזאת הפעם האחרונה, כי זה מתחיל להיות די מעצבן.
דבר נוסף, לכל אחד יש את הסגנון שלו. אם נשיכות ועקיצות זה הקטע שלך אז שיהיה לך לבריאות. לי יש את הסגנון שלי ושיהיה לי לבריאות.
תוז'ה מה שאתה אומר זאת ראייה פרקטית נכונה. אבל בוא נשאל את עצמנו, למה מכבי בכלל מגיעה למצב כזה מלכתחילה...
אילו מגבלות תקציב יש למכבי באמת, ולא מה שמספרים לנו? איך זה שמתקציב שלא משתנה (ואולי אף עולה לאורך העונה), תקציב השחקנים יורד באופן קבוע?
איך זה שבעונת קטש, אחרי כמעט איבוד האליפות והדחה בהצלבה מול צסקא, מכבי עשתה מהלכים מצויינים, שהעמידו קבוצה נהדרת (שאמנם היו לה את הבעיות שלה,
אבל הכיוון היה מאוד נכון)?איך זה שמחתימים שחקן במליון, משחררים אותו מיד ומחתימים במקומו שחקן ב-400K?
ויש עוד לא מעט שאלות שצריכות להישאל לגבי ההתנהלות של מכבי בשנים האחרונות, לפני שבאים ומחמיאים להנהלה על בניית הסגל במסגרת התקציב...
זה כמו שנתפעל מזה שילד בן 11 פותר נכון תרגילים של ילדים בכיתה ב', אבל לא נשאל את עצמנו למה הוא בכלל מתעסק בתרגילים כאלה, ולא בתרגילים שמתאימים לגיל שלו.
felix_r כתב:Allan Turing כתב:toja27 כתב:אני באופן אישי לא מתלהב כל כך מג'י. סי קרול כמו שהרבה מתלהבים. אבל חייב להודות שהוא בדיוק מה שחסר לנו לעמדה 2 כדי לשפר את הקליעה מבחוץ.
לא רואה, זה נכון, אבל בסך הכל 7 נקודות ו 2/10 בשני המשחקים של הפיינל פור גם יחד.
תשמע, אין ספק שהוא קלעי מצוין, אבל נכון גם שמתלהבים ממנו קצת יותר מדי.
שים לב לעובדה הזאת, שתפתיע אותך:
העונה ביורוליג קארול ב 29 משחקים קלע 54 שלשות ב 42.5%
העונה ביורוליג דיוויד לוגאן ב 27 משחקים קלע 56 שלשות ב 43.4%
הקליעה שלו תלויה הרבה בסוג ההגנה שמשחקת היריבה. לדוגמא, העונה קארול שיחק 4 משחקים נגד פאו , בהם קלע רק שלשה 1 בסך הכל.
חוץ מזה, צריך לזכור שהשחקן לא תורם הרבה מלבד הקליעה. די חלש בהגנה (גם נמוך לעמדה שלו), ולא מוסר בהתקפה.
הייתי מגדיר את קארול כסוג של דריק שארפ, רק ללא ההגנה הנהדרת (שהייתה לשארפ בגילו) וללא הווינריות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים