פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

14 ינואר 2026, 18:12

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:פורטלנד הובסו ללא דני. דני בחוץ גם מול אטלנטה

בוודאות? איפה פורסם שהוא בחוץ גם נגד אטלנטה?

ההפסד הזה לגולדן סטייט ממש הרחיק את פורטלנד ממקומות 7-8. בעיה נוספת היא שהקליפרס עם לו"ז שהוא אחד הקלים בליגה עד סוף העונה, והם לגמרי יכולים לעקוף אותם.

עכשיו עודכן ל50%

איפה אתה רואה את זה?

אני בעד לתת לו עוד קצת מנוחה בכל מקרה

באפליקציה של פיני, הם גם שולחים התראות. עודכן בשעה יחסית רנדומלית אז כנראה יש שינוי אבל כרגע האתר של הNBA עדיין לא התעדכן (זה אותו מקור לנתונים)

14 ינואר 2026, 18:29

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:פורטלנד הובסו ללא דני. דני בחוץ גם מול אטלנטה

ההפסד הזה לגולדן סטייט ממש הרחיק את פורטלנד ממקומות 7-8. בעיה נוספת היא שהקליפרס עם לו"ז שהוא אחד הקלים בליגה עד סוף העונה, והם לגמרי יכולים לעקוף אותם.

עכשיו עודכן ל50%

איפה אתה רואה את זה?

באפליקציה של פיני, הם גם שולחים התראות. עודכן בשעה יחסית רנדומלית אז כנראה יש שינוי אבל כרגע האתר של הNBA עדיין לא התעדכן (זה אותו מקור לנתונים)

זה לא רציני אם זה מה שמופיע שם. במקורות הרשמיים אין שום עדכון.

בכל הנוגע לפציעות של שחקני פורטלנד, יש פרופיל טוויטר רשמי של הקבוצה שמעדכן ושם זה הכי מיידי והכי נכון

https://x.com/TrailBlazersPR

14 ינואר 2026, 18:43

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

עכשיו עודכן ל50%

איפה אתה רואה את זה?

זה לא רציני אם זה מה שמופיע שם. במקורות הרשמיים אין שום עדכון.

בכל הנוגע לפציעות של שחקני פורטלנד, יש פרופיל טוויטר רשמי של הקבוצה שמעדכן ושם זה הכי מיידי והכי נכון

יש להם API דיי טוב.
בESPN רשום שהתאריך חזרה משוער שלו זה ב15.1 אבל התג שלו זה בחוץ, כנראה זה למה זה ככה, התג לא עודכן אבל התאריך חזרה כן

מבדיקה שלי פורטלנד עדיין לא עודכנה אז הדוח באתר של פיני הוא לפי התאריך, באתר של הNBA הוא לפי הדוח האחרון

14 ינואר 2026, 19:33

עכשיו עודכן גם בESPN וגם ביהו כGTD

14 ינואר 2026, 23:23

צוות השידור של NBC דיבר על דני במשחק הזה יותר ממה שמדברים עליו כשהוא משחק. נתנחם בזה שהאומללות של פורטלנד הלילה לפחות הבליטה עוד קצת את החשיבות שלו. לא הייתי ממעיט בערך של זה.

מקווה מאוד שהוא יהיה כשיר נגד אטלנטה. אני מחכה כבר הרבה זמן לראות אותו מול ג'יילן ג'ונסון - שהוא סוג של אבדיה של המזרח. וגם חשוב לא להתרחק מדי מאיזור המאזן החיובי, עד שכבר התחילו להתקרב.

15 ינואר 2026, 00:54

בנתיים גם באתר של הNBA זה שונה לGTD.
זה לא אומר הרבה אבל זה משהו

15 ינואר 2026, 09:59

Shay_uzan כתב:בנתיים גם באתר של הNBA זה שונה לGTD.
זה לא אומר הרבה אבל זה משהו
לא ישחק

15 ינואר 2026, 12:14

דני בספק (25%) למשחק מול אטלנטה
העובדה שהוא בסגל מרמזת על חומרת הפציעה. לרוב זה מסמן על חזרה קרובה
---------------------
החמישיות יבחרו ב19.1
המחליפים ב1.2

15 ינואר 2026, 13:18

Shay_uzan כתב:דני בספק (25%) למשחק מול אטלנטה
העובדה שהוא בסגל מרמזת על חומרת הפציעה. לרוב זה מסמן על חזרה קרובה
---------------------
החמישיות יבחרו ב19.1
המחליפים ב1.2

תודה על התאריכים.

מקווה שייתנו לדני את המנוחה נגד אטלנטה, הוא צריך את זה. שיחזור נגד הלייקרס, זה כולה עוד יומיים מנוחה.

15 ינואר 2026, 16:02

אלו חדשות מרגיעות. זה כנראה שולל את הפציעות המורכבות שחששנו מהן בהתחלה.
מאמין שהוא יחזור מול הלייקרס. בזמן הזה נתן לגוף שלו לנוח ולהתאושש ולחזור בכוחות מחודשים.

15 ינואר 2026, 16:08

Gevaudan כתב:אלו חדשות מרגיעות. זה כנראה שולל את הפציעות המורכבות שחששנו מהן בהתחלה.
מאמין שהוא יחזור מול הלייקרס. בזמן הזה נתן לגוף שלו לנוח ולהתאושש ולחזור בכוחות מחודשים.

בדיוק

15 ינואר 2026, 23:01

רשמית: דני לא ישחק היום

16 ינואר 2026, 00:24

חייב לציין שהוא מתאמן, לא יודע אם זה רק אימונים אישיים אבל הוא לא מושבת

17 ינואר 2026, 00:32

בכתבה שפורסמה באתר הרשמי של הNBA דני נבחר לשחקן המשתפר של החצי עונה הזאת

17 ינואר 2026, 13:48

הפציעה שלו עודכנה ל-lower back strain מאחר וחוקי הליגה מחייבים קבוצות לעדכן סטטוס מקורב לשחקנים לאחר כמה ימים של סטטוס "כללי".
soreness זה כאמור סימפטום ולא מצב פציעה. הוא נמצא בספק למשחק מול הלייקרז.

אני מאמין שאם הם מאוד ירצו הוא יוכל לעלות לשחק, אבל משהו בגישה המאוד שמרנית של הצוות הרפואי בפורטלנד אומרת לי שיש סיכוי לא מבוטל שיחכו איתו עד למשחק מול סקרמנטו.

18 ינואר 2026, 00:05

Gevaudan כתב:הפציעה שלו עודכנה ל-lower back strain מאחר וחוקי הליגה מחייבים קבוצות לעדכן סטטוס מקורב לשחקנים לאחר כמה ימים של סטטוס "כללי".
soreness זה כאמור סימפטום ולא מצב פציעה. הוא נמצא בספק למשחק מול הלייקרז.

אני מאמין שאם הם מאוד ירצו הוא יוכל לעלות לשחק, אבל משהו בגישה המאוד שמרנית של הצוות הרפואי בפורטלנד אומרת לי שיש סיכוי לא מבוטל שיחכו איתו עד למשחק מול סקרמנטו.

סופית - לא ישחק היום. לדעתי סיכוי גבוה שגם לא ישחק נגד סקרמנטו וישמרו אותו עד למשחק לאחר מכן שהוא רק בשישי הבא.

18 ינואר 2026, 01:02

עידן כתב:לדעתי סיכוי גבוה שגם לא ישחק נגד סקרמנטו וישמרו אותו עד למשחק לאחר מכן שהוא רק בשישי הבא.

אתר וואן מפרסמים לפני 50 דקות שהוא "יחזור לשחק מול סקרמנטו". כמה אפשר לסמוך על זה?

https://www.one.co.il/mobile/Article/512029.html

אני מקווה שהדיווח נכון בעיקר כי אם הוא יחמיץ את המשחק מול סקרמנטו זה אומר שהוא כבר החמיץ 4 משחקים החודש, מה שיהפוך את הסיכוי להתמודד על פרס שחקן חודש ינואר לפחות ריאלי. זה כמובן בהנחה שבאמת יהיה כשיר ויבוא בפורמה.

18 ינואר 2026, 01:20

~Box & 1~ כתב:
עידן כתב:לדעתי סיכוי גבוה שגם לא ישחק נגד סקרמנטו וישמרו אותו עד למשחק לאחר מכן שהוא רק בשישי הבא.

אתר וואן מפרסמים לפני 50 דקות שהוא "יחזור לשחק מול סקרמנטו". כמה אפשר לסמוך על זה?

https://www.one.co.il/mobile/Article/512029.html

אני מקווה שהדיווח נכון בעיקר כי אם הוא יחמיץ את המשחק מול סקרמנטו זה אומר שהוא כבר החמיץ 4 משחקים החודש, מה שיהפוך את הסיכוי להתמודד על פרס שחקן חודש ינואר לפחות ריאלי. זה כמובן בהנחה שבאמת יהיה כשיר ויבוא בפורמה.

אי אפשר לסמוך על זה, לא ברור על מה הם מסתמכים. מניח שעל כלום, ולכן גם זה "מערכת ONE" שחתומה על הידיעה הזו.

כמו שכתבתי כבר, ממליץ להסתמך בנוגע לפציעות אך ורק על חשבון הטוויטר הרשמי של מחלקת ה-PR של פורטלנד, שמעדכן בצורה אמינה מייד כשיש מידע עדכני.

18 ינואר 2026, 22:26

מסכים.
אני מתגעגע לראות את דני משחק, אבל כל יום מנוחה הוא ברכה.
מאוד רוצה לראות את היכולות שלו (בטח בקליעה) כשהוא מגיע רענן אחרי מנוחה ולא סחוט אחרי יוסאג' מטורף של משחקים.
יש לי תחושה שהאחוזים יטפסו למעלה.

19 ינואר 2026, 00:03

דני מוגדר 50% להלילה (במקום 25%)
בגלל שזה משחק יום אחרי יום, העדכון הזה הוא הראשון שיצא.
עכשיו ראיתי את השיחה שהייתה פה, אני לא יודע מה המקור שלהם, אולי הוא פנימי אבל זה הדוח הרשמי של הNBA:
https://ak-static.cms.nba.com/referee/i ... 4_00PM.pdf