המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בנקס לא 1 ולא 3. הוא sg
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:בנקס לא 1 ולא 3. הוא sg
הוא קומבו גארד ולכן יכול לשחק גם כ-1 , אבל בניגוד לפארגו שגם הוא קומבו גארד הנטייה של בנקס היא יותר לעמדה 2....בוא נגיד שלא הייתי מביא אותו כרכז למכבי אבל קומבו גארד זה דבר שתמיד משדרג את הסגל...
jol9 כתב:ממה שראיתי מבנקס הוא לא רכז. בכלל לא כל גארד שיודע להקפיץ כדור הוא רכז.
גם לאנגפורד הוא לא רכז היום במכבי - מוביל כדור אולי, אבל לא רכז.
אם מדבריםעל עמדה 2, אז האפוציה הראשונה והעיקרית של מכבי בשנה הבאה צריך להיות יותם ומה שעוד יותר חשוב זה רכז מוביל.
אח"כ סביבם אפשר לבנות את המעטפת, וכבר יש שני שחקנים שלטעמי די בטוח שימשיכו - טל ואוחיון, מה שמשאיר פחות או יותר מקום לעוד שחקן אחד מרכזי.
yzafrir כתב:jol9 כתב:ממה שראיתי מבנקס הוא לא רכז. בכלל לא כל גארד שיודע להקפיץ כדור הוא רכז.
אם מדבריםעל עמדה 2, אז האפוציה הראשונה והעיקרית של מכבי בשנה הבאה צריך להיות יותם ומה שעוד יותר חשוב זה רכז מוביל.
אח"כ סביבם אפשר לבנות את המעטפת, וכבר יש שני שחקנים שלטעמי די בטוח שימשיכו - טל ואוחיון, מה שמשאיר פחות או יותר מקום לעוד שחקן אחד מרכזי.
עדיין לא ברור לי איך מכבי מביאה את יותם ? הוא חתום לשנתיים וקצת קשה לי לראות את הקבוצה שלו משחררת אותו מרצונה....
בכל מקרה , אני חושב שיותם צריך להיות במכבי אבל אני עדיין לא בטוח שהוא בנוי להיות השוטינג גארד המוביל שלנו .
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:ממה שראיתי מבנקס הוא לא רכז. בכלל לא כל גארד שיודע להקפיץ כדור הוא רכז.
עדיין לא ברור לי איך מכבי מביאה את יותם ? הוא חתום לשנתיים וקצת קשה לי לראות את הקבוצה שלו משחררת אותו מרצונה....
בכל מקרה , אני חושב שיותם צריך להיות במכבי אבל אני עדיין לא בטוח שהוא בנוי להיות השוטינג גארד המוביל שלנו .
אכן בעיה. לא יודע מה יהיה שם בסוף.
גם ליאור היה חתום על חוזה בקאחה, ובכל זאת עזב לאחר שנה.
אני מאמין שמכבי תרצה להביא את יותם ולסגור אותו ל-4 שנים לפחות כמו שעשו עם ליאור, ואז הסיפור יהיה יותר פשוט.
האם הוא מתאים להיות 2 מוביל? לא יודע. לדעתי כן. בטח אם הוא יישחק ליד רכז אסרטיבי ואיכותי. העובדה היא שאנחנו די מדשדשים בעמדה 2 כבר די
הרבה שנים. בשנה שעברה היו לנו שני רכזים שאיכשהו הצליחו לשחק אחד ליד השני, השנה פתחנו בכלל בלי שחקן בעמדה 2.
לדעתי יותם הוא גם שחקן נוח מאוד ואפשר לדחוס אותו לכל סגל של שחקנים כמעט. הוא יסתדר עם סופו, ועם ליאור, ועם הנדריקס, ועם בלו ופניני וכו'.
יוסי22 כתב:יותם גם היה כבר 2 פותח של מכבי וזה הספיק לגמר אירופי , מאז הוא השתפר בעיקר בלקיחת האחריות שזה למעשה הדבר היחיד שהיה חסר לו אז , אני לא רואה איפה הבעיה לשים אותו כ-2 פותח .
כעיקרון אני לא אוהב שמקדמים ישראלים על חשבון איכות אבל עם ליאור והלפרין גם נסגור את סיפור הישראלים וגם נקבל 2 שחקנים איכותיים בחמישיה להרבה שנים .
בכלל בעיני כל עוד נשמור על הקו הקידמי + מאצ'באן , נשאיר את עמדה 3 כמו שהיא (זה תלוי בהמשך העונה עם סמית ) הסגל של מכבי ממש לא דורש יותר מידי שינויים בעונות הקרובות , הבאה של הלפרין יכולה לסגור עוד פינה ולאפשר סוף סוף לקבוצה לרוץ פה כמה שנים ביחד .
זה קצת עצוב כי הקבוצה שהיתה פה שנה שעברה יכלה לרוץ חזק אבל חטפה התנהגות ביזיונית משחקן אחד וחוזה לא ריאלי לחלוטין על שחקן אחר , אם מכבי תצליח להביא את יותם ורכז בכיר שלא יברח מפה אחרי שנה נוכל באמת להנות מקבוצה שתרוץ כמה שנים ביחד , הדבר החשוב ביותר בעיני הוא לא לפספס את הקו הקידמי האימתני של מכבי בגלל קו אחורי עלוב ובשביל זה צריך כבר עכשיו לדאוג שקו הגבוהים ישאר ובמקביל לדאוג לרכז בכיר + הלפרין בשנה הבאה , למכבי יש באמת הזדמנות להסתער שוב על היבשת הישנה , עם התנהלות נכונה זה לא כל כך רחוק.
rc4991 כתב:אני לא חושב שהלפרין שחקן מספיק טוב לפתוח בחמישייה ביורוליג הוא על התפר שבין מחליף טוב מאוד לשחקן חמישייה טוב
אני גם לא חושב שמכבי צריכה להביא שחקנים מהליגה,אנחנו לא צריכים להמר על שחקנים כאלו במקום זה צריך להביא 4-5 זרים איכותיים ותו לא
כמובן שאת לאנדסברג צריך להביא...
asafb96 כתב:בנקס הוא לא קומבו גארד. הוא שוטינג גארד. אין לו שום תכונה שמאפשרת לו ליהיות רכז. לאנגפורד יותר רכז ממנו
לגבי הלפרין, לא רואה אותו מגיע שנה הבאה. הוא חתום שם לשנתיים, ואני לא רואה שום מצב שההנהלה עוד תשלם לו פיצויים בגלל שהוא חתם לשנתיים ולא בא למכבי/חתם על חוזה לשנה בחו"ל כמו שכולם ציפו. זה לא כמו אליהו שהסכים לוותר על כסף כדי לחזור
אם הוא יגיע, אני חושב שהוא ולאנגפורד יכולים ליהיות צמד מצוין, כמו שהיה עם ביינום, והוא עכשיו עם בוורלי. הלפרין שחקן שצריך שחקן אמריקאי כזה, אתלטי, שחודר ומייצר נקודות. שחקן שמשלים אותו. הלפרין יותר מנהל משחק מצוין, שחקן פיק-אנד-רול, וקלעי 3 מצוין.
הייתי מאוד שמח לראות את שניהם יחד, אבל אני לא רואה את זה קורה. אם כן, מכבי יכולה להשלים קוו אחורי עם זר אחד בלבד, כשיש לה על הספסל את אוחיון, שאייר, בורשטיין, ולאנדסברג-פניני-בלו סוגרים את ה3.
jol9 כתב:rc4991 כתב:אני לא חושב שהלפרין שחקן מספיק טוב לפתוח בחמישייה ביורוליג הוא על התפר שבין מחליף טוב מאוד לשחקן חמישייה טוב
אני גם לא חושב שמכבי צריכה להביא שחקנים מהליגה,אנחנו לא צריכים להמר על שחקנים כאלו במקום זה צריך להביא 4-5 זרים איכותיים ותו לא
כמובן שאת לאנדסברג צריך להביא...
אבל אלה הן סיסמאות.
מה הפך את פארגו להיות משחקן ליגה טוב (שאפילו קצת נדחק הצידה בגלל מקל) לשחקן יורוליג מצויין?
הכל צריך להיבנות סביב השחקנים המובילים. לצורך העניין, אם סופו נשאר ומצליחים להנחית כאן איזשהו רכז ברמה גבוהה,
אז שאר השחקנים צריכים להיות כאלה שמתאימים לשחק לצד אלה.
זה לא שכל שחקני החמישייה צריכים להיות כוכבי על. שחקן כמו יותם, לצד רכז אסרטיבי, יכול להיות השחקן המושלם, שיפעיל את סופו, את אליהו וגם ייתן לרכז את
המושכות, וגם כמובן יקלע ברמה טובה יותר מכל הגארדים שהיו כאן בשנים האחרונות.
אני גם חושב שצריך 4-5 זרים, אבל בהינתן רכז יקר, סופו יקר, הנדריקס יקר וגם מצ'באן יקר, לא נשאר הרבה בשביל להביא
גם שחקן זר יקר לעמדה 2-3, ובמקרה כזה מישהו כמו בנקס יכול להתאים.
Holiday_Armadillo כתב:יש לי שאלה בקשר לפיינל פור..
גוארדיולה נתן לשוער המחליף של בארסה(פינטו)לשחק בגביע ובגמר הוא לא נתן לשוער הראשון לשחק כי הוא אמר שפינטו זה שהביא אותם עד לגמר אז הוא זה שיעמוד בשער..
עכשיו השאלה שלי..אם סופו באמת לא ישחק כל העונה וזה יהיה רק הנדריקס וג'יימס..לפיינל פור אתם רושמים את סופו כי הוא יתרון(תלוי בשופטים)או שאתם רושמים את מי שהביא אתכם עד לפיינל פור?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לי שאלה בקשר לפיינל פור..
גוארדיולה נתן לשוער המחליף של בארסה(פינטו)לשחק בגביע ובגמר הוא לא נתן לשוער הראשון לשחק כי הוא אמר שפינטו זה שהביא אותם עד לגמר אז הוא זה שיעמוד בשער..
עכשיו השאלה שלי..אם סופו באמת לא ישחק כל העונה וזה יהיה רק הנדריקס וג'יימס..לפיינל פור אתם רושמים את סופו כי הוא יתרון(תלוי בשופטים)או שאתם רושמים את מי שהביא אתכם עד לפיינל פור?
זה כ"כ לא משנה, כל שחקן פנים שלנו הוא במינימום 4 דרגות מעל שאר הליגה..
אישית אני מאמין שדייויד ירשום את סופו (בואי לא נשכח שברצלונה לא לקחו את הגביע)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לי שאלה בקשר לפיינל פור..
זה כ"כ לא משנה, כל שחקן פנים שלנו הוא במינימום 4 דרגות מעל שאר הליגה..
אישית אני מאמין שדייויד ירשום את סופו (בואי לא נשכח שברצלונה לא לקחו את הגביע)
אבל זה העניין..
כולנו יודעים שסופו לוקח סנטרים באירופה בהליכה ועדיין בארץ לא נותנים לו לשחק..בגלל זה זה הימור אם לתת לו לשחק או לא..
אם השופטים מחליטים שלא בא להם לתת לו לשחק אז אתה בעצם משחק עם סנטר אחד ולא שניים..
אני לא שוכחת שהם לא לקחו את הגביע(כל כישלון שלהם זה חגיגה בשבילי)..אבל זה בטח לא היה בגלל פינטו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], refael ו־26 אורחים