אולי צריך להגיד תודה לפקידי המס, שמנעו ממנו לחתום במכבי?

הבחור פשוט הולך ונעלם משנה לשנה...
http://statistik.basketball-bundesliga. ... r_id=26184
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:בנתים הלפרין עושה עונה חלשה לגבמרי בליגה הגרמנית.
אולי צריך להגיד תודה לפקידי המס, שמנעו ממנו לחתום במכבי?![]()
jol9 כתב:felix_r כתב:בנתים הלפרין עושה עונה חלשה לגבמרי בליגה הגרמנית.
יש כתבה על הלפרין בוואלה ספורט:
http://sports.walla.co.il/?w=//2598953
משהו עובר על הבחור. התלונות שמדברים עליהן שם, הן אותן התלונות שלנו במהלך הקמפיין של הנבחרת.
כמה כבר אפשר לתרץ את זה בפציעה כזאת או אחרת?
יש לי תחושה שמדובר באיזשהי קריסה מנטלית. אחרת קשה להסביר את זה.
מקווה שזה יעבור לו מהר, כי לדעתי יש לו בקנה עוד לפחות 2-3 עונות טובות לתת ברמה האירופית הגבוהה, וחבל שזה יתבזבז.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:בנתים הלפרין עושה עונה חלשה לגבמרי בליגה הגרמנית.
יש כתבה על הלפרין בוואלה ספורט:
http://sports.walla.co.il/?w=//2598953
משהו עובר על הבחור. התלונות שמדברים עליהן שם, הן אותן התלונות שלנו במהלך הקמפיין של הנבחרת.
כמה כבר אפשר לתרץ את זה בפציעה כזאת או אחרת?
יש לי תחושה שמדובר באיזשהי קריסה מנטלית. אחרת קשה להסביר את זה.
מקווה שזה יעבור לו מהר, כי לדעתי יש לו בקנה עוד לפחות 2-3 עונות טובות לתת ברמה האירופית הגבוהה, וחבל שזה יתבזבז.
הלפרין במצבו הרגיל יכול לשחק בליגה שלנו עד גיל 40, אבל משום מה בשנתים האחרונות הוא נראה עלוב ביותר, כאילו היה בגילו של מאיר טפירו לפחות
קודי כתב:מה שכן, אם הלפרין ימשיך ביכולת הנוכחית אני לא רואה את מכבי מציעה לו שכר שמתקרב אפילו למה שכבר סוכם איתו בקיץ האחרון (באזור ה-500 אלף דולר). אני לא רואה את ראשי מכבי מציעים לו יותר מ-300 אלף דולר וגם אין סיבה להציע לו יותר מזה. היום יוגב אוחיון נמצא דרגה או שתיים מעליו.
MTA2311 כתב:אני עדיין מאמין שהוא יכול להצליח במכבי. היכולת שהוא מציג השנה קשורה אך ורק למצב המנטאלי שהוא נמצא בו( כמו תמיד אצל יותם), ואני מאמין שכשהוא יחזור הביתה, הוא יחזור להציג יכולת טובה.
קודי כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין מאמין שהוא יכול להצליח במכבי. היכולת שהוא מציג השנה קשורה אך ורק למצב המנטאלי שהוא נמצא בו( כמו תמיד אצל יותם), ואני מאמין שכשהוא יחזור הביתה, הוא יחזור להציג יכולת טובה.
רק שהיכולת החלשה שלו אולי מקרבת אותו למכבי בגלל שלא יהיו עליו קופצים באירופה, אבל מצד שני גם מרחיקה אותו מאחר שמכבי לא תהיה מוכנה לשלם לו את הסכומים שהוא ידרוש.
er79 כתב:אם מכבי מתעקשת על להחתים קומבו גארד ישראלי בעונה הבאה, זה לאו דווקא חייב להיות יותם. אני מאוכזב לגמרי מיותם. שנתיים ברציפות הוא מחרטט אותנו בסיפורי סבתא של מס הכנסה, במקום לקחת את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים. עכשיו הוא לבטח יצטער על כך, למרות שנוח לו לשחק בקבוצה ללא מטרה ושהכסף נכנס לעו"ש. אם בלאט יצליח לאפס קצת את הראש הסוליסטי של נעימי, הוא בהחלט אופציה עדיפה בעיניי על יותם היום, אבל זה רק אם במכבי מתעקשים על להחתים קומבו ישראלי, אני לא חושב שזה הכרח חיוני כל כך.
yzafrir כתב:er79 כתב:אם מכבי מתעקשת על להחתים קומבו גארד ישראלי בעונה הבאה, זה לאו דווקא חייב להיות יותם. אני מאוכזב לגמרי מיותם. שנתיים ברציפות הוא מחרטט אותנו בסיפורי סבתא של מס הכנסה, במקום לקחת את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים. עכשיו הוא לבטח יצטער על כך, למרות שנוח לו לשחק בקבוצה ללא מטרה ושהכסף נכנס לעו"ש. אם בלאט יצליח לאפס קצת את הראש הסוליסטי של נעימי, הוא בהחלט אופציה עדיפה בעיניי על יותם היום, אבל זה רק אם במכבי מתעקשים על להחתים קומבו ישראלי, אני לא חושב שזה הכרח חיוני כל כך.
הבעיה עם נעימי זה שהוא לא יכול מנטאלית להיות שחקן ספסל ובגלל זה לדעתי הוא לא נראה הכי טוב ברוסיה כרגע . יש לו את הכשרון אבל הראש שלו דופק אותו .
אני מעדיף את הלפרין כשחקן גיבוי בטח מבחינה חברתית וגם כי אני חושב שמכבי צריכה הרבה יותר אינטילגנציית משחק כרגע מאשר סקורר במיוחד בגזרת הישראלים....
אחרי העונה שעוברת על הלפרין אין מצב שיקבל את מה שסגר לעונה הזאת ואם עדיין יעמיד דרישות גבוהות אז שימשיך לחפש את עצמו בכל מיני ליגות נמוכות כי למכבי הוא לא יחזור...
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אם מכבי מתעקשת על להחתים קומבו גארד ישראלי בעונה הבאה, זה לאו דווקא חייב להיות יותם. אני מאוכזב לגמרי מיותם. שנתיים ברציפות הוא מחרטט אותנו בסיפורי סבתא של מס הכנסה, במקום לקחת את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים. עכשיו הוא לבטח יצטער על כך, למרות שנוח לו לשחק בקבוצה ללא מטרה ושהכסף נכנס לעו"ש. אם בלאט יצליח לאפס קצת את הראש הסוליסטי של נעימי, הוא בהחלט אופציה עדיפה בעיניי על יותם היום, אבל זה רק אם במכבי מתעקשים על להחתים קומבו ישראלי, אני לא חושב שזה הכרח חיוני כל כך.
הבעיה עם נעימי זה שהוא לא יכול מנטאלית להיות שחקן ספסל ובגלל זה לדעתי הוא לא נראה הכי טוב ברוסיה כרגע . יש לו את הכשרון אבל הראש שלו דופק אותו .
אני מעדיף את הלפרין כשחקן גיבוי בטח מבחינה חברתית וגם כי אני חושב שמכבי צריכה הרבה יותר אינטילגנציית משחק כרגע מאשר סקורר במיוחד בגזרת הישראלים....
אחרי העונה שעוברת על הלפרין אין מצב שיקבל את מה שסגר לעונה הזאת ואם עדיין יעמיד דרישות גבוהות אז שימשיך לחפש את עצמו בכל מיני ליגות נמוכות כי למכבי הוא לא יחזור...
אני רק מדגיש שאני לא ממש רוצה את נעימי במכבי, אני רק טוען שהוא עדיף על יותם. הוא בכושר טוב מיותם, הוא קלעי טוב יותר מיותם, דווקא יש לו עונה טובה יחסית ברוסיה (לא הבנתי למה אתה טוען שלא), ומבחינה חברתית לא ברור לי כל כך מה הערך של יותם שאתה מדבר עליו. אני גם לא חושב שאינטליגנציית המשחק של נעימי גרועה כל כך, הוא רק צריך כוונון, בלאט יכול לעשות זאת. ביצים לפחות יש לו הרבה יותר מליותם. אני יכול להסכים עם השורה האחרונה שלך, יותם חושב על כסף, ורק על כסף, ואני לא מאמין שהוא יהיה פה עוד. אם זה לא מס, יבוא תירוץ אחר, העיקר לא לחזור לקלחת ולסיר הלחץ הצהוב. טוב לו גלות.
yzafrir כתב:אני יכול לומר לכם שמידע אישי על יותם שהוא מאוד , מאוד , מאוד רצה לשחק במכבי העונה ומאוד קשה לו כבר להיות בחול .
אבל הסיפור עם רשויות המס הוא כזה שאם הוא היה חוזר הוא יכל למצוא את עצמו במצב שהמס שהוא ישלם הוא כזה שפשוט ביזבז את כל השנים האלו בחול לחינם .
מבחינת אופי הוא ממש אחלה גבר אבל מאוד רגיש ולוקח מאוד קשה את הביקורות עליו .
לגבי שנה הבאה אני באמת מאמין שהוא כבר לא יבוא בדרישות לחוזה גבוהה אבל אם יהיה מדובר בחוזה ארוך טווח אז הוא בטח יהיה מדורג בהתאם ליכולת שהוא יציג .
לגבי נעימי אין ספק שהוא כשרון הבעיה איתו היא חברתית והשאלה אם שווה לקחת את הסיכון , ולדעתי לא .
LIAV10 כתב:מתי הוא שוחרר מהרוקטס ולמה?
הוא באמת שחקן טוב וגם נראה גדול בגוף יותר ממה שהוא באמת (או שויקיפדיה לא מדייקים)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־46 אורחים