אשכול הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 20:52

בנתים הלפרין עושה עונה חלשה לגבמרי בליגה הגרמנית.
אולי צריך להגיד תודה לפקידי המס, שמנעו ממנו לחתום במכבי? :cool
הבחור פשוט הולך ונעלם משנה לשנה...

http://statistik.basketball-bundesliga. ... r_id=26184
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 21:18

felix_r כתב:בנתים הלפרין עושה עונה חלשה לגבמרי בליגה הגרמנית.

יש כתבה על הלפרין בוואלה ספורט:
http://sports.walla.co.il/?w=//2598953

משהו עובר על הבחור. התלונות שמדברים עליהן שם, הן אותן התלונות שלנו במהלך הקמפיין של הנבחרת.
כמה כבר אפשר לתרץ את זה בפציעה כזאת או אחרת?

יש לי תחושה שמדובר באיזשהי קריסה מנטלית. אחרת קשה להסביר את זה.
מקווה שזה יעבור לו מהר, כי לדעתי יש לו בקנה עוד לפחות 2-3 עונות טובות לתת ברמה האירופית הגבוהה, וחבל שזה יתבזבז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 21:28

jol9 כתב:

משהו עובר על הבחור. התלונות שמדברים עליהן שם, הן אותן התלונות שלנו במהלך הקמפיין של הנבחרת.

מקווה שזה יעבור לו מהר, כי לדעתי יש לו בקנה עוד לפחות 2-3 עונות טובות לתת ברמה האירופית הגבוהה, וחבל שזה יתבזבז.

הלפרין במצבו הרגיל יכול לשחק בליגה שלנו עד גיל 40, אבל משום מה בשנתים האחרונות הוא נראה עלוב ביותר, כאילו היה בגילו של מאיר טפירו לפחות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 21:40

felix_r כתב:
jol9 כתב:

הלפרין במצבו הרגיל יכול לשחק בליגה שלנו עד גיל 40, אבל משום מה בשנתים האחרונות הוא נראה עלוב ביותר, כאילו היה בגילו של מאיר טפירו לפחות

אני דווקא חושב שהוא נתן עונה טובה בספרטק, או לפחות סבירה, בטח ביחס לעכשיו. היו לו איזה 5 אסיסטים בממוצע, וכמעט 10 נק', לפחות חלק מהזמן.
לדעתי הנפילה הגדולה שלו היתה בנבחרת בקיץ, שם הוא נראה כמו איזה מורן רוט מבוהל כזה, שרק מחפש איך להיפטר מהכדור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 דצמבר 2012, 06:33

מה שכן, אם הלפרין ימשיך ביכולת הנוכחית אני לא רואה את מכבי מציעה לו שכר שמתקרב אפילו למה שכבר סוכם איתו בקיץ האחרון (באזור ה-500 אלף דולר). אני לא רואה את ראשי מכבי מציעים לו יותר מ-300 אלף דולר וגם אין סיבה להציע לו יותר מזה. היום יוגב אוחיון נמצא דרגה או שתיים מעליו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 23 דצמבר 2012, 06:47

קודי כתב:מה שכן, אם הלפרין ימשיך ביכולת הנוכחית אני לא רואה את מכבי מציעה לו שכר שמתקרב אפילו למה שכבר סוכם איתו בקיץ האחרון (באזור ה-500 אלף דולר). אני לא רואה את ראשי מכבי מציעים לו יותר מ-300 אלף דולר וגם אין סיבה להציע לו יותר מזה. היום יוגב אוחיון נמצא דרגה או שתיים מעליו.

אני לא מאמין שהוא ימשיך לשחק עוד עונה באירופה, בטח לא בעבור השכר אותו הוא רגיל לקבל.
סביר להניח שבעונה הבאה, הוא יחזור להשתכר ברמות שציינת, ולא משנה מה יהיה.

אולי זה הדבר הנכון עבורו - קצת לרדת מהעץ, ולחזור למרכז הבמה מלמטה ודרך עבודה קשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 דצמבר 2012, 07:46

אני עדיין מאמין שהוא יכול להצליח במכבי. היכולת שהוא מציג השנה קשורה אך ורק למצב המנטאלי שהוא נמצא בו( כמו תמיד אצל יותם), ואני מאמין שכשהוא יחזור הביתה, הוא יחזור להציג יכולת טובה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 23 דצמבר 2012, 07:59

MTA2311 כתב:אני עדיין מאמין שהוא יכול להצליח במכבי. היכולת שהוא מציג השנה קשורה אך ורק למצב המנטאלי שהוא נמצא בו( כמו תמיד אצל יותם), ואני מאמין שכשהוא יחזור הביתה, הוא יחזור להציג יכולת טובה.

רק שהיכולת החלשה שלו אולי מקרבת אותו למכבי בגלל שלא יהיו עליו קופצים באירופה, אבל מצד שני גם מרחיקה אותו מאחר שמכבי לא תהיה מוכנה לשלם לו את הסכומים שהוא ידרוש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 דצמבר 2012, 08:36

קודי כתב:
MTA2311 כתב:אני עדיין מאמין שהוא יכול להצליח במכבי. היכולת שהוא מציג השנה קשורה אך ורק למצב המנטאלי שהוא נמצא בו( כמו תמיד אצל יותם), ואני מאמין שכשהוא יחזור הביתה, הוא יחזור להציג יכולת טובה.

רק שהיכולת החלשה שלו אולי מקרבת אותו למכבי בגלל שלא יהיו עליו קופצים באירופה, אבל מצד שני גם מרחיקה אותו מאחר שמכבי לא תהיה מוכנה לשלם לו את הסכומים שהוא ידרוש.

הוא לא ידרוש סכומים גבוהים אחרי העונה הזאת. אין סיכוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 23 דצמבר 2012, 09:22

אם מכבי מתעקשת על להחתים קומבו גארד ישראלי בעונה הבאה, זה לאו דווקא חייב להיות יותם. אני מאוכזב לגמרי מיותם. שנתיים ברציפות הוא מחרטט אותנו בסיפורי סבתא של מס הכנסה, במקום לקחת את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים. עכשיו הוא לבטח יצטער על כך, למרות שנוח לו לשחק בקבוצה ללא מטרה ושהכסף נכנס לעו"ש. אם בלאט יצליח לאפס קצת את הראש הסוליסטי של נעימי, הוא בהחלט אופציה עדיפה בעיניי על יותם היום, אבל זה רק אם במכבי מתעקשים על להחתים קומבו ישראלי, אני לא חושב שזה הכרח חיוני כל כך.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 23 דצמבר 2012, 09:44

er79 כתב:אם מכבי מתעקשת על להחתים קומבו גארד ישראלי בעונה הבאה, זה לאו דווקא חייב להיות יותם. אני מאוכזב לגמרי מיותם. שנתיים ברציפות הוא מחרטט אותנו בסיפורי סבתא של מס הכנסה, במקום לקחת את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים. עכשיו הוא לבטח יצטער על כך, למרות שנוח לו לשחק בקבוצה ללא מטרה ושהכסף נכנס לעו"ש. אם בלאט יצליח לאפס קצת את הראש הסוליסטי של נעימי, הוא בהחלט אופציה עדיפה בעיניי על יותם היום, אבל זה רק אם במכבי מתעקשים על להחתים קומבו ישראלי, אני לא חושב שזה הכרח חיוני כל כך.

הבעיה עם נעימי זה שהוא לא יכול מנטאלית להיות שחקן ספסל ובגלל זה לדעתי הוא לא נראה הכי טוב ברוסיה כרגע . יש לו את הכשרון אבל הראש שלו דופק אותו .
אני מעדיף את הלפרין כשחקן גיבוי בטח מבחינה חברתית וגם כי אני חושב שמכבי צריכה הרבה יותר אינטילגנציית משחק כרגע מאשר סקורר במיוחד בגזרת הישראלים....
אחרי העונה שעוברת על הלפרין אין מצב שיקבל את מה שסגר לעונה הזאת ואם עדיין יעמיד דרישות גבוהות אז שימשיך לחפש את עצמו בכל מיני ליגות נמוכות כי למכבי הוא לא יחזור...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 דצמבר 2012, 10:21

yzafrir כתב:
er79 כתב:אם מכבי מתעקשת על להחתים קומבו גארד ישראלי בעונה הבאה, זה לאו דווקא חייב להיות יותם. אני מאוכזב לגמרי מיותם. שנתיים ברציפות הוא מחרטט אותנו בסיפורי סבתא של מס הכנסה, במקום לקחת את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים. עכשיו הוא לבטח יצטער על כך, למרות שנוח לו לשחק בקבוצה ללא מטרה ושהכסף נכנס לעו"ש. אם בלאט יצליח לאפס קצת את הראש הסוליסטי של נעימי, הוא בהחלט אופציה עדיפה בעיניי על יותם היום, אבל זה רק אם במכבי מתעקשים על להחתים קומבו ישראלי, אני לא חושב שזה הכרח חיוני כל כך.

הבעיה עם נעימי זה שהוא לא יכול מנטאלית להיות שחקן ספסל ובגלל זה לדעתי הוא לא נראה הכי טוב ברוסיה כרגע . יש לו את הכשרון אבל הראש שלו דופק אותו .
אני מעדיף את הלפרין כשחקן גיבוי בטח מבחינה חברתית וגם כי אני חושב שמכבי צריכה הרבה יותר אינטילגנציית משחק כרגע מאשר סקורר במיוחד בגזרת הישראלים....
אחרי העונה שעוברת על הלפרין אין מצב שיקבל את מה שסגר לעונה הזאת ואם עדיין יעמיד דרישות גבוהות אז שימשיך לחפש את עצמו בכל מיני ליגות נמוכות כי למכבי הוא לא יחזור...

אני רק מדגיש שאני לא ממש רוצה את נעימי במכבי, אני רק טוען שהוא עדיף על יותם. הוא בכושר טוב מיותם, הוא קלעי טוב יותר מיותם, דווקא יש לו עונה טובה יחסית ברוסיה (לא הבנתי למה אתה טוען שלא), ומבחינה חברתית לא ברור לי כל כך מה הערך של יותם שאתה מדבר עליו. אני גם לא חושב שאינטליגנציית המשחק של נעימי גרועה כל כך, הוא רק צריך כוונון, בלאט יכול לעשות זאת. ביצים לפחות יש לו הרבה יותר מליותם. אני יכול להסכים עם השורה האחרונה שלך, יותם חושב על כסף, ורק על כסף, ואני לא מאמין שהוא יהיה פה עוד. אם זה לא מס, יבוא תירוץ אחר, העיקר לא לחזור לקלחת ולסיר הלחץ הצהוב. טוב לו גלות.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 23 דצמבר 2012, 10:34

er79 כתב:
yzafrir כתב:

אני רק מדגיש שאני לא ממש רוצה את נעימי במכבי, אני רק טוען שהוא עדיף על יותם. הוא בכושר טוב מיותם, הוא קלעי טוב יותר מיותם, דווקא יש לו עונה טובה יחסית ברוסיה (לא הבנתי למה אתה טוען שלא), ומבחינה חברתית לא ברור לי כל כך מה הערך של יותם שאתה מדבר עליו. אני גם לא חושב שאינטליגנציית המשחק של נעימי גרועה כל כך, הוא רק צריך כוונון, בלאט יכול לעשות זאת. ביצים לפחות יש לו הרבה יותר מליותם. אני יכול להסכים עם השורה האחרונה שלך, יותם חושב על כסף, ורק על כסף, ואני לא מאמין שהוא יהיה פה עוד. אם זה לא מס, יבוא תירוץ אחר, העיקר לא לחזור לקלחת ולסיר הלחץ הצהוב. טוב לו גלות.

בעניין הכסף - אני די בטוח שבעונה הבאה (אם לא יהיה שיפור דרסטי ביכולתו), הוא לא יימצא קבוצה באירופה, שתהיה מוכנה לשלם לו יותר מ-300K. בסכום הזה, עדיף לו לחזור למכבי,
כי זה גם מה שהיא תהיה מוכנה לשלם לו.

אני גם חושב שבדיעבד הטעות הגדולה של יותם היתה העזיבה לאול' דווקא אחרי עונה מצויינת במכבי.
זה אמנם מילא את הכיס שלו בעוד כמה מליונים, אבל הפך אותו לשחקן די מבוזבז שהעביר קריירה לא בהרבה מרשימה מזו של אפיק ניסים למשל.

צריך לזכור שמדובר על השחקן הכשרוני ביותר כנראה מאז עודד קטש שהיה לנו, ובאמת חבל שהוא העדיף להיקבר על הספסל של אול' ע"פ הזדמנות אמיתית להיות שחקן חשוב
ומשמעותי בקבוצה גדולה וליד הבית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 דצמבר 2012, 11:16

אני חושבת שהסיבה שהקריירה של יותם עד כה היתה די מבוזבזת (וצריך לזכור שיש לו עוד כמה שנים, כך שדברים יכולים להשתנות), נמצאת באיזו מקום מנטלי שלו ביחס שלו למקצוע.
אני אף פעם לא הרגשתי אצלו שהוא ממש אוהב את המשחק, שהוא חי אותו, שיש לו תשוקה אדירה למגרש. משהו ששחקנים כמו דריק או שאראס תמיד החצינו בצורה מאוד מודגשת, אבל הם נמצאים בנקודת קיצון מסוימת.
אצל הלפרין, תמיד היתה לי מן הרגשה, שבגיל צעיר הוא הבין שהוא מוכשר בתחום, שיש לו נתונים פיזיים להצליח, ושיש כסף טוב במקצוע הזה ולכן אילו סיבות מספיק טובות להפוך את זה לקריירה.

אולי אם הוא היה באמת אוהב את מה שהוא עושה ולא מתייחס לזה כאל עוד עבודה משעממת במשרד שבאים כל יום מ-8:00-16:00 ואוספים את הצ'ק בסוף כל חודש, ההחלטות המקצועיות שלו וכל הקריירה שלו היתה שונה.

באמת חבל בשבילו ובשביל הכישרון שלו.....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 23 דצמבר 2012, 15:05

אני יכול לומר לכם שמידע אישי על יותם שהוא מאוד , מאוד , מאוד רצה לשחק במכבי העונה ומאוד קשה לו כבר להיות בחול .
אבל הסיפור עם רשויות המס הוא כזה שאם הוא היה חוזר הוא יכל למצוא את עצמו במצב שהמס שהוא ישלם הוא כזה שפשוט ביזבז את כל השנים האלו בחול לחינם .
מבחינת אופי הוא ממש אחלה גבר אבל מאוד רגיש ולוקח מאוד קשה את הביקורות עליו .
לגבי שנה הבאה אני באמת מאמין שהוא כבר לא יבוא בדרישות לחוזה גבוהה אבל אם יהיה מדובר בחוזה ארוך טווח אז הוא בטח יהיה מדורג בהתאם ליכולת שהוא יציג .

לגבי נעימי אין ספק שהוא כשרון הבעיה איתו היא חברתית והשאלה אם שווה לקחת את הסיכון , ולדעתי לא .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 דצמבר 2012, 16:13

yzafrir כתב:אני יכול לומר לכם שמידע אישי על יותם שהוא מאוד , מאוד , מאוד רצה לשחק במכבי העונה ומאוד קשה לו כבר להיות בחול .
אבל הסיפור עם רשויות המס הוא כזה שאם הוא היה חוזר הוא יכל למצוא את עצמו במצב שהמס שהוא ישלם הוא כזה שפשוט ביזבז את כל השנים האלו בחול לחינם .
מבחינת אופי הוא ממש אחלה גבר אבל מאוד רגיש ולוקח מאוד קשה את הביקורות עליו .
לגבי שנה הבאה אני באמת מאמין שהוא כבר לא יבוא בדרישות לחוזה גבוהה אבל אם יהיה מדובר בחוזה ארוך טווח אז הוא בטח יהיה מדורג בהתאם ליכולת שהוא יציג .

לגבי נעימי אין ספק שהוא כשרון הבעיה איתו היא חברתית והשאלה אם שווה לקחת את הסיכון , ולדעתי לא .

כן זה ברור.
הוא נשוי, יש לו ילד קטן, ברור שזה קשה (אני אפילו לא יודע אם הם איתו שם או כאן).

בכל אופן, יכול להיות שלמכבי יהיה טוב להביא את יותם בעונה הבאה. הוא יבוא בזול ובמצב שהוא צריך לעבוד קשה ולהשתפר.
היתרון שלו הוא שהוא שחקן של קבוצה, כלומר, הוא נותן מעצמו בשביל הקבוצה ולא מתעסק בדקות משחק ובמשחקי אגו.

הלוואי וזה יסתדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 04 ינואר 2013, 17:41

מה אתם אומרים על Daequan Cook? השם שלו עלה כאן בשביתה. יש לו ידית מ3 והוא אתלט נהדר. עכשיו הוא שחקן חופשי. עדיף על לוגאן... אולי יביאו לנו אותו לעונה הבאה?

http://www.nbadraft.net/players/daequan-cook
http://en.wikipedia.org/wiki/Daequan_Cook
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2013, 18:01

שחקן אדיר. הלוואי שיעשה את המעבר לאירופה, אבל נראה לי הרבה מעבר לליגה של מכבי.
עדיף שנלך על מציאות כמו שאנחנו יודעים, נביא את סגן-MVP היורוצ'לנג' Jonte Flowers. מככב היום בקבוצת יוהנסון קאטאיה הפינית. אול-אראונדר וגם חוטף נפלא!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ינואר 2013, 18:05

מתי הוא שוחרר מהרוקטס ולמה?
הוא באמת שחקן טוב וגם נראה גדול בגוף יותר ממה שהוא באמת (או שויקיפדיה לא מדייקים)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2013, 18:13

LIAV10 כתב:מתי הוא שוחרר מהרוקטס ולמה?
הוא באמת שחקן טוב וגם נראה גדול בגוף יותר ממה שהוא באמת (או שויקיפדיה לא מדייקים)

לא היה בשבילו מקום בסגל. הארדן, פרסונס, דלפינו, ג'ונס, דאגלס (הרבה יותר 2 מ-1) שותים שם את כל הדקות ב2 וב3.
הוא 1.97 על 95 קילו, אחלה מדדים. כמו דווין סמית' רק פחות 10 ק"ג השומן שיש על "הפרופסור המפוזר".
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־46 אורחים